2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok bir bilgim yok ama poset daha saglikli gibi geliyor bana. Bunu tekrar yika koy bilemedim.

Valla bende ilerde öyle bir şey düşünmüyor değilim eşimin zaten işine gelir kendi de diyor
Ay annemi dinleseydim ohooo
Can damarımdan vurdular maalesef, banyo beziyle mutfak temizlenme senaryosu canlandı gözümde o an tamam dedim istemiyorum temizlik falan. Benim yapamadığım yerde eşim yardım ediyor aslında, kendi kurtulurdu ama istemiyor halinden memnun demek ki

Aşkım bende 9.katta oturuyorum ona bakarsak geçtiğimiz ay sanırsam binanın su faturasını hep bana kestiler

Sende fazla geç kalmadan yapmışsın çok iyi
Bir boğa burcu olarak iki zaafım var biri yemek diğeri rahatıma olan düşkünlüğüm.. nasıl oldu da hazır çişi öğrenmiş kendi yemek yiyen çocuğun rahatlığına alışmışken sil baştan yaşamaya karar verdim nasıl cesaret ettim inan bilmiyorum cahil cesareti gibi bişey oldu kurt var heralde duramadım

Sut saklama kabı dıye gecıyorsa saklanır detaylarda yazar aslında poşetler tek seferlık canım daha kullanışlı ama

Kızlar grip oldum. Burun akıntısı öksürük ve halsizliğim var. Hamilelikte benim gibi olan oldu mu? Olduysa nasıl geçti? Yardımcı olur musunuz?

O zaman sorun sendeeeee
Şaka Bi yana bende ilk defa gördüm bu tutarı yaa 10 gün kaynım vardı denize git çamaşır yıka duş al falan biraz abartı olmuş ama kullanmışız işte Ama normalde de benim çamaşır makinem günde en az 2 defa çalışır muhakkak, 1defa da bulaşık çalışır 3 kişi günlük duş alır ama bu kadar görmemiştim bu ay meskinin de canına tak dediyse artık

Ama doğru canım bana yarım gün gelen abla mesela süpürge vilada yapıyor üstten toz alıyor balkonları tuvaletleri yıkıyor bitti sabah 9 gelir 13:30 14:00arası gider ama ben mesela takınrılıyım ara ara buzdolap çamaşır makinesi çekilicek ayda bir defa oturma odası ve mutfak perdesi yıkanıcak geriye kalanlar 4-5ayda bir olsa da olur yılda bir baza altları yılda iki dolap içleri 2-3 ayda bir avizeler silinecek doğalgaz boruları yılda 2 halılar yıkamaya gidecek ben şimdi hamileyim diye annem babam eşim toplanıp yapıyorlar bu işleri hamile olmasam ben yapıyordum yoksa inan eve gelen hiç bir kadın banyo dolabı içi ayakkabılık mutfak dolabı üstü falan umursamıyor

Canim sağlıkla inş gidin evinize annesi

Yaa benim cagirdigim kadinlar perdelere kadar yikiyor asiyor koltuklari halilari bile siliyorlar. Bu cumartesi gene gelecekler bakalim bu sefer nasil olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…