Cok bir bilgim yok ama poset daha saglikli gibi geliyor bana. Bunu tekrar yika koy bilemedim.Kızlar arada benim sorum kaynadı gibi, deneyimli anneler bi aydinlatsaniz çok mutlu olurum
Bu kapları süt poşeti yerine aldım e bebekten... Bu kaplar buzluğa giriyor mu? Kullandınız mı hiç?
Ayrıca süt poşetleri 1 kullanımlık değil mi sonra çöpe gidiyor.. ?
Can damarımdan vurdular maalesef, banyo beziyle mutfak temizlenme senaryosu canlandı gözümdeValla bende ilerde öyle bir şey düşünmüyor değilim eşimin zaten işine gelir kendi de diyor
Ay annemi dinleseydim ohooo
Aşkım bende 9.katta oturuyorum ona bakarsak geçtiğimiz ay sanırsam binanın su faturasını hep bana kestilerAşkım bana su hep çok az geliyor ya anlamadımbiz 4. Kattayız buraya az su çıkıyor kattan ötürü ona bağlıyorum ister istemez ekonomık az su akıyor elektrikte extra kurutma ve robot çalışıyor klima yok bakıldığında
Nisan olmayabilir kuzum görmeden net diyemem ama kan var miydiÇok şükürKız ne dicem sana dünden beri iki kez koyu renklı akıntının ıcınde bısıler geldı nısan bu kadar az olmaz ama işkillendim
Bende isim yazdırırılandan aldım hayırlısı artıkİnşaallah kokmaz yaa
İnşaallah hadi bakalım sizlerden haber bekliyorum
Kışın 800 küsürleri görüyorum ben elektrikte su ilk defa böyle geldi oha noluyo laağn oldumSu burda 70-80 geliyor belediye indirimi var. Bizde de elektrik sıkıntı 2 aydır 1000 TL civarı klimalar yüzünden
Makinede bile yıkanabilir yazıyor üzerinde.. ne olur ne olmaz diye poşette alırım ama bu baya ekonomik geldi bana ondan merak ettim..Cok bir bilgim yok ama poset daha saglikli gibi geliyor bana. Bunu tekrar yika koy bilemedim.
Valla ben alışmıştım rahatlığa ama dürtüyor içerden bişey merak etmeyin zamanı gelince duramıyorsunuzBende korkuyorum ama kendimi tanıyorum rahatlığa alışırsam bir daha yapmam
Bir boğa burcu olarak iki zaafım var biri yemek diğeri rahatıma olan düşkünlüğüm.. nasıl oldu da hazır çişi öğrenmiş kendi yemek yiyen çocuğun rahatlığına alışmışken sil baştan yaşamaya karar verdim nasıl cesaret ettim inan bilmiyorum cahil cesareti gibi bişey olduSende fazla geç kalmadan yapmışsın çok iyi
Sut saklama kabı dıye gecıyorsa saklanır detaylarda yazar aslında poşetler tek seferlık canım daha kullanışlı amaKızlar arada benim sorum kaynadı gibi, deneyimli anneler bi aydinlatsaniz çok mutlu olurum
Bu kapları süt poşeti yerine aldım e bebekten... Bu kaplar buzluğa giriyor mu? Kullandınız mı hiç?
Ayrıca süt poşetleri 1 kullanımlık değil mi sonra çöpe gidiyor.. ?
O zaman sorun sendeeeeeAşkım bende 9.katta oturuyorum ona bakarsak geçtiğimiz ay sanırsam binanın su faturasını hep bana kestiler
Bence degıldır ama ıkıncı gordugum daha turuncu kahveydi ama cok mınıktı ya zaten devamı gelır oyle bısey olsa , daha once geldı dırek kan ve yoğun sekılde o yuzden sanmıyorumNisan olmayabilir kuzum görmeden net diyemem ama kan var miydi
Şaka Bi yana bende ilk defa gördüm bu tutarı yaa 10 gün kaynım vardı denize git çamaşır yıka duş al falan biraz abartı olmuş ama kullanmışız işteO zaman sorun sendeeeee
Ama doğru canım bana yarım gün gelen abla mesela süpürge vilada yapıyor üstten toz alıyor balkonları tuvaletleri yıkıyor bitti sabah 9 gelir 13:30 14:00arası gider ama ben mesela takınrılıyım ara ara buzdolap çamaşır makinesi çekilicek ayda bir defa oturma odası ve mutfak perdesi yıkanıcak geriye kalanlar 4-5ayda bir olsa da olur yılda bir baza altları yılda iki dolap içleri 2-3 ayda bir avizeler silinecek doğalgaz boruları yılda 2 halılar yıkamaya gidecekMilletteki rahata bak keşke benim olsaBizim ev dubleks bari hamileyken temizliğe bi yardımcı alalım dedim onda da annemle eşim iş birliği yapıp caydırdı. Annem aşırı titiz çamaşır suyunu içiyor neredeyse.. Yok el insanı biz kadar özenmezmiş, tuvaleti banyoyu sildiği bezle başka yeterleri silermiş vs bir sürü şey söylediler hamile hamile bunları duyunca iğrendim Gerçekten ayda bir bile yetecek
Tamam canımRdvu tablosunada ekliyorum seni ozaman
Benimde 5 ekim suni sanci dedi doktor bakalim belki sezeryanda olabilir
Canim sağlıkla inş gidin evinize annesiKızlar bir de bence bi yere gittiğinizde de emzirebileceğiniz 2-3 kıyafet de alınHastaneye giderken 2 kıyafeti döndürüp durdum 2 haftadır. Önü düğmeli elbise aldım bugün bebişim gelmeden alışveriş yaptım bi süre evdeyiz artık
Yaa benim cagirdigim kadinlar perdelere kadar yikiyor asiyor koltuklari halilari bile siliyorlar. Bu cumartesi gene gelecekler bakalim bu sefer nasil olacakAma doğru canım bana yarım gün gelen abla mesela süpürge vilada yapıyor üstten toz alıyor balkonları tuvaletleri yıkıyor bitti sabah 9 gelir 13:30 14:00arası gider ama ben mesela takınrılıyım ara ara buzdolap çamaşır makinesi çekilicek ayda bir defa oturma odası ve mutfak perdesi yıkanıcak geriye kalanlar 4-5ayda bir olsa da olur yılda bir baza altları yılda iki dolap içleri 2-3 ayda bir avizeler silinecek doğalgaz boruları yılda 2 halılar yıkamaya gidecekben şimdi hamileyim diye annem babam eşim toplanıp yapıyorlar bu işleri hamile olmasam ben yapıyordum yoksa inan eve gelen hiç bir kadın banyo dolabı içi ayakkabılık mutfak dolabı üstü falan umursamıyor
Valla o su da çok abartı gibi bi yerde damlayan musluk falan olmasın ya da kaçak olan bişiKışın 800 küsürleri görüyorum ben elektrikte su ilk defa böyle geldi oha noluyo laağn oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?