2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyy yazık kızcağıza derbeder olacak yollarda şakası bir yana en azından bu yolu güvenle gidip gelebiliyosa içiniz rahatsa mesele yok. Zor ama idare edilir mecbur.
Cuma günü kontrolle kapıyoruz bakalım tempoyu o gun bısey çıkarsa çıkar ahahah
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz aman kötü bir şey olmasın da. Çok yormamaya çalış kendini. Tabi mümkünse

Kız bende her hafta çağırsam aylık 1600 tl yapıyor yanı su faturam 120 tl elektrık 350 tl falan ben karsılayamam sahsen hos ayda bır gelenı de annem karşılıyor zaten ama isterdim duzenlı biri gelsin
bi arkadasim var o haftalik aliyo ama sadece1 cocuk var
kari koca calisiyolar yetisemiyorum diye aliyo maddi olarak ustesinden geliyolar cunku calisiyolar. bende surekli calisan biri olsam mecbur alirim yada annemden rica ederim ona oderim en azindan icime batmaz valla bak
ben cocuklara adadim kendimi, simdi tum full time ise surekli donemem aklima hic getirmek bile istemiyorum
burda benim gibi yapan anne cok oldugu icin alisik bi durum

Ben mesela 2 yaştan sonra denemelere başlamak istiyordum
Bana grubumuz o zamanlar hatırlattı bu fikrimi

Valla az evvel aldım gelsin burdan haber ederim

Hellooooo 9. Ay korku heyecan mutluluk bol ağrı bol duygusallık modu Rabbım sağlıcakla kavuşup büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize
Çok az kaldı kııızzzzz geri sayıma başladın mı ?

1HANIM bu kadını her izlediğim de bizim Duru’muz aklıma geliyordu doğmuş
Yaaaa bizim Duru’muz da inşallah böyle gelir
1HANIM sende herhafta gidiyosun heralde
Canım ben yarın çalışamaz raporu almaya gideceğim aslında. Ama bundan sonra haftada 1 e düşeriz heralde
Kadın ismi açıklayınca benimde aklıma direk 1HANIM geldi
Bu videoyu da izledim dedim allahım bizlere de sancıyı evde çekip 1 saatte hastanede doğurmayı nasip et
Ayy ayyy keşke keşke şöyle misler gibi bir doğum diliyorum hepimize

O yorumu gördüm. Ama beni ikna etmeye yetmedi ve satın aldım tarak hiç kokmuyor bu arada ve yumuşacıık

Değil artık 36 oluyoruz hafta bıtımı artık sonra gelebilir hanfendi

Oyy yazık kızcağıza derbeder olacak yollarda şakası bir yana en azından bu yolu güvenle gidip gelebiliyosa içiniz rahatsa mesele yok. Zor ama idare edilir mecbur.

yani herkes boyle gidip geliyo sabah saatlerinde hep ogrenciler oluyo bus lerde guvensiz bi durum yok cok sukur ama tabikide Allaha emanet herzaman hersey gelebilir insanin basina
bu yil idare etsin seneye daha yakin bi okula alicam insallah

Aslında alınan maaşlara göre ıkı kısıde çalışıyorsa cok bısey degıl bakıldıgında ama bızım evde tek kişi çalışıyor öyle çok bi miktarda almıyor eşim çok şükür tabiki

ben seni ekledim yinede rdvu tablosuna
artik herkes her hafta gidiyo ne guzel ne guzel

kizlar dogum sonrasida burada bulusalim
artik derltlesiriz ozamanda
yok bebek kaka yapti, yok uyumadim, iste gogsum yara oldu falan
birakmayalim buralari

Oo zor işler bunlar gerçekten önceden bizimde beslenme çantamız vardı ama şimdi artık yemek olan okullar var ama burdada fiyat olarak çok yansıtıyorlar galiba

evet 2 kisi calisiyosa alabilir tabiki
ben calismiyorum ama yarim maasim var
bugune kadar hic gerek duymadim cunku kendim ustesinden geldim paramida birikitirip istedigimiz evi aliyoruz cok sukur
obur evdede alacagimi sanmam ama cok iyi bi duzen tutturmam gerek hem 3 cocuk hep buyuk ev zor olacak belki oyuzden bi duzen tutturmam gerekir

Oo zor işler bunlar gerçekten önceden bizimde beslenme çantamız vardı ama şimdi artık yemek olan okullar var ama burdada fiyat olarak çok yansıtıyorlar galiba
iste o yemekli okul servisli okul keyfine hic bizaman varamadik
kizim icin yemek olmasada kesinlikle servis olsun cok isterdim

Çok şükür Kız ne dicem sana dünden beri iki kez koyu renklı akıntının ıcınde bısıler geldı nısan bu kadar az olmaz ama işkillendim
Benimde kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma iki oldu görüyorum tırnak büyüklüğünde endişe yapıp hastaneye de gitmek istemiyorım öyle bekliyorum şuan çarşamba kontrolüm

ben seni ekledim yinede rdvu tablosuna
artik herkes her hafta gidiyo ne guzel ne guzel

kizlar dogum sonrasida burada bulusalim
artik derltlesiriz ozamanda
yok bebek kaka yapti, yok uyumadim, iste gogsum yara oldu falan
birakmayalim buralari
evet bence de buraları boş bırakmayalım doğum sonrası da hem kafamızı dağıtırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…