- 1 Şubat 2023
- 272
- 552
- 33
Perşembe günü bizim randevumuzGunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi
Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Maalesef hepsının de şartları oluyor hamileliğim boyunca ucuncu kadın bu suankıde cok memnun olmasamda benden cok iş yapıyor en azından dıyıp bısey demıyorum 90 m2 evim var camım bişeyim yok adam akıllı mutfak dolapları sılındı , iki kadın gelecekler yarım gün hala yetısırmı dıyo tek basıma ben gırıssem bıtırırım 5 saate hamıle olmasamAma doğru canım bana yarım gün gelen abla mesela süpürge vilada yapıyor üstten toz alıyor balkonları tuvaletleri yıkıyor bitti sabah 9 gelir 13:30 14:00arası gider ama ben mesela takınrılıyım ara ara buzdolap çamaşır makinesi çekilicek ayda bir defa oturma odası ve mutfak perdesi yıkanıcak geriye kalanlar 4-5ayda bir olsa da olur yılda bir baza altları yılda iki dolap içleri 2-3 ayda bir avizeler silinecek doğalgaz boruları yılda 2 halılar yıkamaya gidecekben şimdi hamileyim diye annem babam eşim toplanıp yapıyorlar bu işleri hamile olmasam ben yapıyordum yoksa inan eve gelen hiç bir kadın banyo dolabı içi ayakkabılık mutfak dolabı üstü falan umursamıyor
Ay süpermiş İzmirde hem çok pahalı hem birini bulmak çok zor gerçektenYaa benim cagirdigim kadinlar perdelere kadar yikiyor asiyor koltuklari halilari bile siliyorlar. Bu cumartesi gene gelecekler bakalim bu sefer nasil olacak
Sende benim gibisin gerçekten evde temizlik varsa en çok ben çalışıp ben yoruluyorum bütün gün evin üstünde elim dip bucak bitecek illaMaalesef hepsının de şartları oluyor hamileliğim boyunca ucuncu kadın bu suankıde cok memnun olmasamda benden cok iş yapıyor en azından dıyıp bısey demıyorum 90 m2 evim var camım bişeyim yok adam akıllı mutfak dolapları sılındı , iki kadın gelecekler yarım gün hala yetısırmı dıyo tek basıma ben gırıssem bıtırırım 5 saate hamıle olmasam
Süt mama saklama kabı yazıyor canım üzerinde...teşekkür ederim.Sut saklama kabı dıye gecıyorsa saklanır detaylarda yazar aslında poşetler tek seferlık canım daha kullanışlı ama
Ben hepinizi çok seviyorum ablam kardeşim dostum gibisiniz sizinle her zaman akıl alışverişi yapmak espiriler yapmak yeri gelince ağlamak yeri gelince gülmek istiyorumdemi destek oluruz hem birbirimize
fikir veririz
iyi olur
bu arkadasligi devam ettirelim
Ben detaylı temizlik yapmaya alıştım anne evinde, eğer biri gelir üstün körü yapar giderse kendimi enayi gibi hissederim.Ama doğru canım bana yarım gün gelen abla mesela süpürge vilada yapıyor üstten toz alıyor balkonları tuvaletleri yıkıyor bitti sabah 9 gelir 13:30 14:00arası gider ama ben mesela takınrılıyım ara ara buzdolap çamaşır makinesi çekilicek ayda bir defa oturma odası ve mutfak perdesi yıkanıcak geriye kalanlar 4-5ayda bir olsa da olur yılda bir baza altları yılda iki dolap içleri 2-3 ayda bir avizeler silinecek doğalgaz boruları yılda 2 halılar yıkamaya gidecekben şimdi hamileyim diye annem babam eşim toplanıp yapıyorlar bu işleri hamile olmasam ben yapıyordum yoksa inan eve gelen hiç bir kadın banyo dolabı içi ayakkabılık mutfak dolabı üstü falan umursamıyor
Benzer bir durum bende de var ama hemen olursa diye de korkmuyor değilimBende de pcos var bende 15 aydan sonra korunmayı bırakacağımBana da hatırlatın bu grubu bırakmayın bak ben buralarda olurum
Şuan İzmirde tam gün temizlik 3+1 ev için 750den başlıyor valla o da koltukları beyaz eşyaları çekmeden vereceği fiyat bu öteki türlü direk iki kişi gelelim falan diyorlarBen detaylı temizlik yapmaya alıştım anne evinde, eğer biri gelir üstün körü yapar giderse kendimi enayi gibi hissederim.Sadece eve ilk geldiğimizde yerleşmeden önce birini almıştık, 600 tl aldı ve ev boş hemde temizdi. Tam gün de değildi
Evet canım bende pek ihtimal veremedim tarif den yorgunluktan olmuş olabilir.rahim ağzı ister istemez kısaldıBence degıldır ama ıkıncı gordugum daha turuncu kahveydi ama cok mınıktı ya zaten devamı gelır oyle bısey olsa , daha once geldı dırek kan ve yoğun sekılde o yuzden sanmıyorum
Bu ayda böyle yüklü gelirse zam geldi heralde diyecem ama düşük gelirse kullanmışsın işte ne artistlik yapıyon diyecem kendimle çelişkideyimValla o su da çok abartı gibi bi yerde damlayan musluk falan olmasın ya da kaçak olan bişi
YaaEki Görüntüle 3299199 Eki Görüntüle 3299200
Okuduğum ilk yorumu aradım bulamadım ama bunlar da benzer, okuyunca komik geldi
Ya çocuğumu misler gibi yıkandıktan sonra keçi gibi de kokmasın lütfen. Bambu ve kemik tarakla devam edicem benYaaUfff işte bence koku oluyor yaaa neyse bakıcaz hepimiz aldığı markayı ve kokup korkmadığını yazar en kötü mesela Bu marka çok güzel ama kokuyor bacaklarıma bunu kullanıyorum ben Belki bebek tarağı kokmuyordur bilmiyorum
Yok aşkım vallaHamıle taytın falan yokmu hiçççç kızzz
Hava dönerse zor evet yazlık elbiseler en rahatı hamilelikte bol bol her zaman giyiliyor elbiseler. Hamile taytı al bi tane o da sonra giyilir sanırım , bilemedim
Şuan ne kadar bir fikrim yok, boş eve 600 alan eşyalı eve ne kadar ister acabaŞuan İzmirde tam gün temizlik 3+1 ev için 750den başlıyor valla o da koltukları beyaz eşyaları çekmeden vereceği fiyat bu öteki türlü direk iki kişi gelelim falan diyorlarondan çalışıyoruz güya ama bebek varken nasıl olcak bilmiyorum bakıcı desen dünya para temizlik desen o da öyle e insan bırakmakta zaten istemiyor valla herşeye aynı anda yetişen herkese helal olsun ya
Kasilmalarinin dakikasini takip ediyorsun degil mi?Benim bugün bebiş çok sertleşiyor kaıslıyor gerneşiyor sabahtan beri düzgün hareketi yok kemikleşti diye mi acaba sürekli böyle hissediyorım bilmiyorım kızlar
2+1 için 1000 TL diyorlar ( şehir merkezi)Şuan ne kadar bir fikrim yok, boş eve 600 alan eşyalı eve ne kadar ister acabaBence de ev hanımlarına ödül falan bişey verilsin, hem çalışan hem ev işlerine koşan annelere de oscar üstü bir ödül falan verilsin bence
Aman aman ben de çok verdik diye söylenmiştim, ama neredeyse 1 sene oldu.
2+1 için 1000 TL diyorlar ( şehir merkezi)
Bunun içinde de her şey dahil olmuyor tabi.
Ama düşününce çok anormal de gelmiyor. Çünkü bir mutfak dolaplarını içten dışa temizlemek, cam silmek vs. Epey enerji gerektiriyor.
Benim eşim temiz biri , normal zamanda da temizlik yapar. Çoluk çocukta olmayınca ben almıyorum ama evi b.k götüren çok insan gördüm. Öyle evleri temizlemek çok zor.
Çocuk bakımı da keza öyle. Zor iş.
Sanki tam kasılmada değil tüm karnım değil bebişin kemiklerimi acaba diyorumKasilmalarinin dakikasini takip ediyorsun degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?