2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gunaydin kizlar
Yine uyumayip nobet tutanlar uyuyamayanlar tayfasi olusmus burda
Bu haftayida dogumsuz atlatiyoruz insallah, bugun supriz yapan olmazsa tabi

Haftaya rdvusu olanlar beni etiketlesin geleneksel tablomuzu yapalim
11/09 -17/09 haftasi
Perşembe günü bizim randevumuz

Maalesef hepsının de şartları oluyor hamileliğim boyunca ucuncu kadın bu suankıde cok memnun olmasamda benden cok iş yapıyor en azından dıyıp bısey demıyorum 90 m2 evim var camım bişeyim yok adam akıllı mutfak dolapları sılındı , iki kadın gelecekler yarım gün hala yetısırmı dıyo tek basıma ben gırıssem bıtırırım 5 saate hamıle olmasam

Benim bugün bebiş çok sertleşiyor kaıslıyor gerneşiyor sabahtan beri düzgün hareketi yok kemikleşti diye mi acaba sürekli böyle hissediyorım bilmiyorım kızlar

Yaa benim cagirdigim kadinlar perdelere kadar yikiyor asiyor koltuklari halilari bile siliyorlar. Bu cumartesi gene gelecekler bakalim bu sefer nasil olacak
Ay süpermiş İzmirde hem çok pahalı hem birini bulmak çok zor gerçekten
Sende benim gibisin gerçekten evde temizlik varsa en çok ben çalışıp ben yoruluyorum bütün gün evin üstünde elim dip bucak bitecek illa

demi destek oluruz hem birbirimize
fikir veririz
iyi olur
bu arkadasligi devam ettirelim
Ben hepinizi çok seviyorum ablam kardeşim dostum gibisiniz sizinle her zaman akıl alışverişi yapmak espiriler yapmak yeri gelince ağlamak yeri gelince gülmek istiyorum

Ben detaylı temizlik yapmaya alıştım anne evinde, eğer biri gelir üstün körü yapar giderse kendimi enayi gibi hissederim. Sadece eve ilk geldiğimizde yerleşmeden önce birini almıştık, 600 tl aldı ve ev boş hemde temizdi. Tam gün de değildi

Şuan İzmirde tam gün temizlik 3+1 ev için 750den başlıyor valla o da koltukları beyaz eşyaları çekmeden vereceği fiyat bu öteki türlü direk iki kişi gelelim falan diyorlar ondan çalışıyoruz güya ama bebek varken nasıl olcak bilmiyorum bakıcı desen dünya para temizlik desen o da öyle e insan bırakmakta zaten istemiyor valla herşeye aynı anda yetişen herkese helal olsun ya

Bence degıldır ama ıkıncı gordugum daha turuncu kahveydi ama cok mınıktı ya zaten devamı gelır oyle bısey olsa , daha once geldı dırek kan ve yoğun sekılde o yuzden sanmıyorum
Evet canım bende pek ihtimal veremedim tarif den yorgunluktan olmuş olabilir.rahim ağzı ister istemez kısaldı

Valla o su da çok abartı gibi bi yerde damlayan musluk falan olmasın ya da kaçak olan bişi
Bu ayda böyle yüklü gelirse zam geldi heralde diyecem ama düşük gelirse kullanmışsın işte ne artistlik yapıyon diyecem kendimle çelişkideyim eşim çok takıntılı tamirat tadilat konusunda öyle bişey olsa koklayarak bulur gözünden kaçmaz öyle şeyler sinir olur

Eklentiler

• image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 45
Ya çocuğumu misler gibi yıkandıktan sonra keçi gibi de kokmasın lütfen. Bambu ve kemik tarakla devam edicem ben

Hamıle taytın falan yokmu hiçççç kızzz
Yok aşkım valla lastikli keten pantolon ve bol elbiselerle geçirdim ben yazı öncesinde de kendi kıyafetlerim hala oluyordu zaten
Tayt var düdük gibi hamile taytı değil
Hava dönerse zor evet yazlık elbiseler en rahatı hamilelikte bol bol her zaman giyiliyor elbiseler. Hamile taytı al bi tane o da sonra giyilir sanırım , bilemedim
hamile taytı sonradan da giyilebiliyorsa öyle yapayım bari totom açıkta kaldı resmen son haftalarda tövbe yarabbim

Şuan ne kadar bir fikrim yok, boş eve 600 alan eşyalı eve ne kadar ister acaba Bence de ev hanımlarına ödül falan bişey verilsin, hem çalışan hem ev işlerine koşan annelere de oscar üstü bir ödül falan verilsin bence

.
2+1 için 1000 TL diyorlar ( şehir merkezi)
Bunun içinde de her şey dahil olmuyor tabi.

Ama düşününce çok anormal de gelmiyor. Çünkü bir mutfak dolaplarını içten dışa temizlemek, cam silmek vs. Epey enerji gerektiriyor.
Benim eşim temiz biri , normal zamanda da temizlik yapar. Çoluk çocukta olmayınca ben almıyorum ama evi b.k götüren çok insan gördüm. Öyle evleri temizlemek çok zor.
Çocuk bakımı da keza öyle. Zor iş.

Aman aman ben de çok verdik diye söylenmiştim, ama neredeyse 1 sene oldu
Eşim yardım etmese hayatta altından kalkamam bu halde, 2 kişiyiz falan ama baya iş çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…