2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynı durumdayız tüm yazı elbiseyle geçirdim. Hiç taytım olmadı şimdi havalar serinleyince napcam diye ben de düşünüyorum ama tayt alıp giyeceğim sanırım ben. Bir ay için pantolon almak istemiyorum

Aman aman ben de çok verdik diye söylenmiştim, ama neredeyse 1 sene oldu
Eşim yardım etmese hayatta altından kalkamam bu halde, 2 kişiyiz falan ama baya iş çıkıyor.

Piyasa aydan aya değişiyor sanki. Öyle bir ekonomi
Eşler dahil olmadan mümkün değil gerçekten. Hele gebelikte bir erkek ev temizliğinde aktif rol almıyorsa, o zaman gitsin haftada en az iki gün yardımcı tutsun.

Bu arada sizin umre planı var sanırım. Şuan kaç haftalıksın ve umre ziyaretinde kaç haftalık olacaksın ?

Kıyafet konusunu duyunca, dün kontrole gittiğimde Nst sırası beklerken iki kişi taburcu oldu.Biri kısa diz üstü tayt üstüne tişört giymişti.Digeri kapri tayt-tsirt giymiş, eşi koluna girmiş, ikisinin ağzında da sakız ,cigneye cigneye çıkıyorlardı.
Tayt dar olduğu için rahatsız etmez mi? Bı de sakız çiğneyen ablanın rahatligindan istiyorum

Beli lastikli değil onların böyle göbek için haznesi var. Ay adını bilmiyorum kızlar bilen söylesin o yüzden rahattır bence sıkacak bir yeri yok. Sadece bana libido killer geliyor ve giyesim gelmiyor

Sanirim ben 2. Cocugu yapsam erken emeklilige ayrilirim birdaha calismam.
Ahahha hakkındır
Dimi her an herşey olabilir
Tabi bu hayatta neyi büyük konuşsam yaşıyorum o yüzden kısmet diyip geçeyim
Benim bugün bebiş çok sertleşiyor kaıslıyor gerneşiyor sabahtan beri düzgün hareketi yok kemikleşti diye mi acaba sürekli böyle hissediyorım bilmiyorım kızlar
Ara ara bende de oluyor. Bi gün normal bir gün aşırı gerneşiyor. Ne istiyor bilmiyorum ki ama kemikleştiler çok net. Ayağını poposunu ayırt edebiliyorum ben artık

Beli lastikli değil onların böyle göbek için haznesi var. Ay adını bilmiyorum kızlar bilen söylesin o yüzden rahattır bence sıkacak bir yeri yok. Sadece bana libido killer geliyor ve giyesim gelmiyor
Kız hamile taytı olarak geçiyor direkt aynen göbüş kısmı geniş ve ayarlanabilir lastiği oluyor. Bence hamilelik sonrası pek giyilmez. Ben 1 tane almıştım hala oluyor arada giyiyorum

Sanki tam kasılmada değil tüm karnım değil bebişin kemiklerimi acaba diyorum
Eger oyleyse bence bebegin hareketleridir ama takipte kalmakta fayda var yinede bende de bazen sanki sadece karnimin alt tarafinda toplasiyomus gibi oluyo tum karnima yayilmiyo ama bence oda yine kasilma oluyo siddeti dusukte olsa

Bazen böyle olacağına yapabilsem keşke diyorum , birde öyle çok bişeyde diyemiyorum mübarek ben yani neyse şu temizlik hayırlısı ile olsunda sonra ben ufak ufak yaparım üstten üstten eşimle birlikte. Ama sinir oldum yanı bana dıyorkı bıde ıkı kadın tam gun 1600 tl dedim gerek yok sankı dublex evde oturuyorum , iki kişi gelecek hala bitmezse bı saat fazla durursak 200 tl fazladan alırız diyor gelmeden daha onu söylüyor gecen sefer de aynısını dedi burda yarım 400 tam 800 , ablaya fazla gelmesın yorulmasın dıye perşembe Pazartesi gelirsin dedim , oda bız ıkı kısı gelelım bı gunde bıtırelım dedı tamam dedim işime gelir benimde , evi uzakmış eşim falan bıraksınmış dıyor bıde uzakta degıl bu arada yol parası da ıstıyor verırım dedım sorun degıl
Önceki abla da ilk geldi ben perde asamam aslında cam sılmem ama senınkıler teklıymıs dısarı cıkmalı degılmıs hamılesın yapayım hadı modundaydı iş istemeye cekınır oldum sonradan en son geldıgınde esım ıstemıyor artık sen hamılesın diye gelıyorum falan dedı bır ıkı kez çağırdım gelcem dedı gelmedı oğlum hasta dedı hastaydı da gordum de günahını almayayım ama işte, Başka vardı son gune kadar gelcem dıyıp bana cenazem var dedı gelmedı facete başka bır kadına yarın gelırım demıs falan yuzum gulmedı bı , suanda da oyuzden su temızlık olsun oyle boyle bıtsın gözüyle bakıyorum

Allah eşlerden razı olsun

Evet çarşamba yola çıkıyoruz inşaallah. Şuan 33 oldum, umreden döndüğümüzde 35 olucam. Benim hafta bir 32 oldu, bir 33, biri de 34 dedi. Ama son karar 33 şükür
Devlet hastanesine de iyice gıcık oldum. Alamadığım raporun parasını ödedim..

"Karın panelli" diyorlar genelde başka da adı var mı bilmiyorum canım

Yaa bakalım nasıl olacak
İnşallah sağlıkla gidip gelirsiniz

Kızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korudu dün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah

Ben de ya bir ay için şimdi gidip kıyafet alamam hiç doktor kontrolü olmasa sorun değil bol bahçıvan var içine triko giyer hallederim ama kontroller sorun açılmıyor çünkü hiçbir yerden
Sadece hastaneye giderken giymelik bir tayt alacağım mecbur gibi görünüyor bir de sezaryen olunca göbek hemen gitmiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama eğer öyle bir durum olursa doğum sonrası da giyilir yine belki
Ve evet tiplerini ben de hiç sevmiyorum onların

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış dediğin gibi Allah beterinden korusun iyi olmanıza çok sevindim

Sezeryan normal farketmez o gobek hemen ınmıyor

Çok şükür verilmiş sadakanız varmış kuzum daha iyi olur kızında inşallah önemli bişeyi yoktur

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. İnşaallah kızında da önemli birşey yoktur

Yaa bakalım nasıl olacak
İnşallah sağlıkla gidip gelirsiniz
İnşaallah, teşekkür ederim Nasıl olacak hiç bilmiyorum ve düşünmüyorum açıkçası stres yapmıyorum hiç kendimi. Ağır ağır yaparım artık ibadetleri. Yaşlılar kadar yaparım herhalde

Çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış dediğin gibi Allah beterinden korusun iyi olmanıza çok sevindim

Çok şükür verilmiş sadakanız varmış kuzum daha iyi olur kızında inşallah önemli bişeyi yoktur

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. İnşaallah kızında da önemli birşey yoktur
Çok sağolun kızlar.amin rabbim bütn evlatlarımızı kazadan beladan korusun hastane yüzü göstermesin çok zormuş canından can gidiyor insanın.git gide daha iyi oluyor şükredip duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…