2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Öyle bu hayatta büyük konuşmamak gerekir valla avuç içi kadar bir bölge çok sert oluyor birden sonra geçiyor anlayamadımda çok

Eger oyleyse bence bebegin hareketleridir ama takipte kalmakta fayda var yinede bende de bazen sanki sadece karnimin alt tarafinda toplasiyomus gibi oluyo tum karnima yayilmiyo ama bence oda yine kasilma oluyo siddeti dusukte olsa
O zaman bunlarda öyle avuç içi kadar bölgeyi semsert hissediyorum arada taş gibi bi dklara bakayım bende

Benimde kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma iki oldu görüyorum tırnak büyüklüğünde endişe yapıp hastaneye de gitmek istemiyorım öyle bekliyorum şuan çarşamba kontrolüm
Merhaba, ben de aynı durumdayım hatta panik olmasın diye eşime bile söylemedim, ilk defa oldu bu akıntı azıcık devamı de yok şimdilik, 33+6 olduk biz, dün tansiyonum yükseldiği için önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaptırdı doktorum o yüzden biraz içim rahat artık doğarsa da inşallah sağlıkla doğsunlar

Çok geçmiş olsun inşallah kızındada hiç bişe çıkmaz
Küçük birşeyde olsa sadaka çıkar bence canım

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah sadece ezilme olmuştur inşallah başka bir sebebi yoktur Rabbim yardımcınız olsun

Merhaba benim ara ara oldu hep açıkçası bu tarz bayadır olmuyordu sadece bu arada bende bir doz oldum iğneden tansiyonun şuan iyidir inşAllah

Ya çok geçmiş olsun Allah korusun

Çok ayıp bunların paraya ihtiyacı yok herhalde, yarın bir gün işleri kesilirse seni ararlar artık.
Bende zor bulmuştum gerçekten, bir abla vardı onu aradım devamlı gittiği bir yer varmış ordan başkasına gidemezmiş vs vs.. Gittiği yeri de biliyorum kadın sabah 9dan akşam 10a kadar çalıştırıyor hiç acımadan her yeri 3er kez sildiriyor, karnın aç mı demez hemde baya da düşük ücret veriyor. Sen bilirsin dedim.. Millet de bi alem olmuş.

Ya demekki herkes aynı şeyleri yaşıyor valla 3 yıldır yaşadığım herşeyi özetlemişsin birebir yani hiç sinirlenme boşuna canım çünkü hepsi aynı şekilde başıma geldi benim hatta fazlası var eşin dostun tavsiyesiyle gelen evimin fotoğraflarını çekti ki ben ekstra titizimdir çamaşır makinesinin lastik aralarının fotoğrafını çekmiş bak çok güzel temizledim pisti diye güya, şirketten bir ton para alıp gelen geç geldi sabah ben birşey demedim sonra farketmedim haldır haldır onunla birlikte temizlik yaptığımdan 40 dk geç çıkmış ekstra para istedi biri masif mutfak masamı ahşap tahta gibi baya salata tahtası gibi kullandı hey gidi hey

Çok geçmiş olsun canım aman dikkat edin kendinize sende kızında gözükün doktora inşallah iyisinizdir çok üzüldüm yine Allah korumuş şükür
Sezeryan normal farketmez o gobek hemen ınmıyor
Nekadar sürer inmesi acabaaa ben biraz bu tipimden bıktımda eşime sen beni beğenmiyorsun ama üzülme vücudum çok çirkin gözüküyor farkındayım diyip boş zamanlarımda ağlıyorum adam sürekli teselli modunda haha
ben yaz başlamadan almıştım canım aşırı rahat birşey tayt karın bölgesinde ayarlı bir genişlik var benimkinde ama ben mesela çok pahalı kaliteli birşey almadım kumaşına va çok dikkat etmedin ondan sanırım giydikten bir süre sonra kaşıntı yapıyor karın ve bacakta hani 2-3 saat giyilir ama tüm gün rahatsız eder terledikçe diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah canım

Merhaba benim ara ara oldu hep açıkçası bu tarz bayadır olmuyordu sadece bu arada bende bir doz oldum iğneden tansiyonun şuan iyidir inşAllah
Çok kontrolden çıkmadı şükür en kötü 14/9 onu da 1 2 kere gördük şimdi normal, ama doktorum pimpirikli davrandı ani bir yükselmeye karşı acil duruma alırsak içimiz rahat etsin dedi aslında iyi de oldu

Valla ben alışmıştım rahatlığa ama dürtüyor içerden bişey merak etmeyin zamanı gelince duramıyorsunuz
Orası öyle de ben zaten aşırı çocuk seven biri değilim onun 1.nin zorluğu geçince dürtse de çok yapmam yani
İşte demek istediğim o 4 yaşta her şeyi tastamam sanki çocuğun sil baştan aynı şeyi yaşamak istemem o yüzden 2 yaşlarında hamile olsam çok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…