Öyle bu hayatta büyük konuşmamak gerekirAhahha hakkındır
Tabi bu hayatta neyi büyük konuşsam yaşıyorum o yüzden kısmet diyip geçeyim
Ara ara bende de oluyor. Bi gün normal bir gün aşırı gerneşiyor. Ne istiyor bilmiyorum kiama kemikleştiler çok net. Ayağını poposunu ayırt edebiliyorum ben artık
O zaman bunlarda öyle avuç içi kadar bölgeyi semsert hissediyorum arada taş gibi bi dklara bakayım bendeEger oyleyse bence bebegin hareketleridir ama takipte kalmakta fayda var yinedebende de bazen sanki sadece karnimin alt tarafinda toplasiyomus gibi oluyo tum karnima yayilmiyo ama bence oda yine kasilma oluyo siddeti dusukte olsa
Merhaba, ben de aynı durumdayım hatta panik olmasın diye eşime bile söylemedim, ilk defa oldu bu akıntı azıcık devamı de yok şimdilik, 33+6 olduk biz, dün tansiyonum yükseldiği için önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaptırdı doktorum o yüzden biraz içim rahat artık doğarsa da inşallah sağlıkla doğsunlarBenimde kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma iki oldu görüyorum tırnak büyüklüğünde endişe yapıp hastaneye de gitmek istemiyorım öyle bekliyorum şuançarşamba kontrolüm
Çok geçmiş olsun inşallah kızındada hiç bişe çıkmazKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kasilmadan kastınız ne ben hiç anlamıyorum bir kere ağrım oldu o kadarKasilmalarinin dakikasini takip ediyorsun degil mi?
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah sadece ezilme olmuştur inşallah başka bir sebebi yoktur Rabbim yardımcınız olsunKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Merhaba benim ara ara oldu hep açıkçası bu tarz bayadır olmuyordu sadece bu arada bende bir doz oldum iğnedenMerhaba, ben de aynı durumdayım hatta panik olmasın diye eşime bile söylemedim, ilk defa oldu bu akıntı azıcık devamı de yok şimdilik, 33+6 olduk biz, dün tansiyonum yükseldiği için önlem amaçlı ciğer geliştirici iğneyi yaptırdı doktorum o yüzden biraz içim rahat artık doğarsa da inşallah sağlıkla doğsunlar
Ya çok geçmiş olsun Allah korusunKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Cidden cok pahali cam balkonum falan var 1400 lira vericemAy süpermiş İzmirde hem çok pahalı hem birini bulmak çok zor gerçekten
Sende benim gibisin gerçekten evde temizlik varsa en çok ben çalışıp ben yoruluyorum bütün gün evin üstünde elim dip bucak bitecek illa
Çok ayıp bunların paraya ihtiyacı yok herhalde, yarın bir gün işleri kesilirse seni ararlar artık.Bazen böyle olacağına yapabilsem keşke diyorum , birde öyle çok bişeyde diyemiyorum mübarek ben yani neyse şu temizlik hayırlısı ile olsunda sonra ben ufak ufak yaparım üstten üstten eşimle birlikte. Ama sinir oldum yanı bana dıyorkı bıde ıkı kadın tam gun 1600 tl dedim gerek yok sankı dublex evde oturuyorum , iki kişi gelecek hala bitmezse bı saat fazla durursak 200 tl fazladan alırız diyor gelmeden daha onu söylüyor gecen sefer de aynısını dedi burda yarım 400 tam 800 , ablaya fazla gelmesın yorulmasın dıye perşembe Pazartesi gelirsin dedim , oda bız ıkı kısı gelelım bı gunde bıtırelım dedı tamam dedim işime gelir benimde , evi uzakmış eşim falan bıraksınmış dıyor bıde uzakta degıl bu arada yol parası da ıstıyor verırım dedım sorun degıl
Önceki abla da ilk geldi ben perde asamam aslında cam sılmem ama senınkıler teklıymıs dısarı cıkmalı degılmıs hamılesın yapayım hadı modundaydı iş istemeye cekınır oldum sonradan en son geldıgınde esım ıstemıyor artık sen hamılesın diye gelıyorum falan dedı bır ıkı kez çağırdım gelcem dedı gelmedı oğlum hasta dedı hastaydı da gordum de günahını almayayım ama işte, Başka vardı son gune kadar gelcem dıyıp bana cenazem var dedı gelmedı facete başka bır kadına yarın gelırım demıs falan yuzum gulmedı bı , suanda da oyuzden su temızlık olsun oyle boyle bıtsın gözüyle bakıyorum
Ya demekki herkes aynı şeyleri yaşıyor valla 3 yıldır yaşadığım herşeyi özetlemişsin birebir yani hiç sinirlenme boşuna canım çünkü hepsi aynı şekilde başıma geldi benimBazen böyle olacağına yapabilsem keşke diyorum , birde öyle çok bişeyde diyemiyorum mübarek ben yani neyse şu temizlik hayırlısı ile olsunda sonra ben ufak ufak yaparım üstten üstten eşimle birlikte. Ama sinir oldum yanı bana dıyorkı bıde ıkı kadın tam gun 1600 tl dedim gerek yok sankı dublex evde oturuyorum , iki kişi gelecek hala bitmezse bı saat fazla durursak 200 tl fazladan alırız diyor gelmeden daha onu söylüyor gecen sefer de aynısını dedi burda yarım 400 tam 800 , ablaya fazla gelmesın yorulmasın dıye perşembe Pazartesi gelirsin dedim , oda bız ıkı kısı gelelım bı gunde bıtırelım dedı tamam dedim işime gelir benimde , evi uzakmış eşim falan bıraksınmış dıyor bıde uzakta degıl bu arada yol parası da ıstıyor verırım dedım sorun degıl
Önceki abla da ilk geldi ben perde asamam aslında cam sılmem ama senınkıler teklıymıs dısarı cıkmalı degılmıs hamılesın yapayım hadı modundaydı iş istemeye cekınır oldum sonradan en son geldıgınde esım ıstemıyor artık sen hamılesın diye gelıyorum falan dedı bır ıkı kez çağırdım gelcem dedı gelmedı oğlum hasta dedı hastaydı da gordum de günahını almayayım ama işte, Başka vardı son gune kadar gelcem dıyıp bana cenazem var dedı gelmedı facete başka bır kadına yarın gelırım demıs falan yuzum gulmedı bı , suanda da oyuzden su temızlık olsun oyle boyle bıtsın gözüyle bakıyorum
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat edin kendinize sende kızında gözükün doktora inşallah iyisinizdirKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Nekadar sürer inmesi acabaaa ben biraz bu tipimden bıktımda eşime sen beni beğenmiyorsun ama üzülme vücudum çok çirkin gözüküyor farkındayım diyip boş zamanlarımda ağlıyorum adam sürekli teselli modunda hahaSezeryan normal farketmez o gobek hemen ınmıyor
ben yaz başlamadan almıştım canım aşırı rahat birşey tayt karın bölgesinde ayarlı bir genişlik var benimkinde ama ben mesela çok pahalı kaliteli birşey almadım kumaşına va çok dikkat etmedin ondan sanırım giydikten bir süre sonra kaşıntı yapıyor karın ve bacakta hani 2-3 saat giyilir ama tüm gün rahatsız eder terledikçe diye düşünüyorum.Kıyafet konusunu duyunca, dün kontrole gittiğimde Nst sırası beklerken iki kişi taburcu oldu.Biri kısa diz üstü tayt üstüne tişört giymişti.Digeri kapri tayt-tsirt giymiş, eşi koluna girmiş, ikisinin ağzında da sakız ,cigneye cigneye çıkıyorlardı.
Tayt dar olduğu için rahatsız etmez mi? Bı de sakız çiğneyen ablanın rahatligindan istiyorum
Ben oldum canim normal muayene gibi ya bir farki yoktu oylearamızda çatı muayenesi olan var mı kızlar
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah canımKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Çok kontrolden çıkmadı şükür en kötü 14/9 onu da 1 2 kere gördük şimdi normal, ama doktorum pimpirikli davrandı ani bir yükselmeye karşı acil duruma alırsak içimiz rahat etsin dedi aslında iyi de olduMerhaba benim ara ara oldu hep açıkçası bu tarz bayadır olmuyordu sadece bu arada bende bir doz oldum iğnedentansiyonun şuan iyidir inşAllah
Orası öyle de ben zaten aşırı çocuk seven biri değilim onun 1.nin zorluğu geçince dürtse de çok yapmam yaniValla ben alışmıştım rahatlığa ama dürtüyor içerden bişey merak etmeyin zamanı gelince duramıyorsunuz
İşte demek istediğim o 4 yaşta her şeyi tastamam sanki çocuğun sil baştan aynı şeyi yaşamak istemem o yüzden 2 yaşlarında hamile olsam çok iyi olurBir boğa burcu olarak iki zaafım var biri yemek diğeri rahatıma olan düşkünlüğüm.. nasıl oldu da hazır çişi öğrenmiş kendi yemek yiyen çocuğun rahatlığına alışmışken sil baştan yaşamaya karar verdim nasıl cesaret ettim inan bilmiyorum cahil cesareti gibi bişey oldukurt var heralde duramadım
Bende korkuyorum ama ilk aydan olursa da araları tam 2 yaş olur ikisi beraber büyür diye kendimi teselli ediyorumBenzer bir durum bende de var ama hemen olursa diye de korkmuyor değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?