2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ins gönlüne göre olsun benim ikisinin arası 21 ay
Şimdi biri 13 diğeri 11 rahata baya alışmıştık
İçimizden bebek dürtüsü geliyodu şimdi 3 numaram bakalım sil baştan başlıyoruz

Çok güzel olmuş beraber büyümüşler maşallah onlara
Olsun isteyince kolay olur diğerleri de büyümüş rahat olur bence

Hamile taytı olduğunu dusunmemistim açıkçası ,aklıma gelmedi hiç. Yinede bol rahat bişey tercih ederim sanırım doğumdan Sonra kendi adıma, rahat rahat .

Kızlar günaydın benim gibi tüm vücudu kaşınan var mı ? Kafayı sıyırmak üzereyim geceleri dHa da kötü oluyor

Çok güzel olmuş beraber büyümüşler maşallah onlara
Olsun isteyince kolay olur diğerleri de büyümüş rahat olur bence
Aynen birlikte büyüdüler inş isteyen herkese nasip olsun yaşlar yakın olunca biraz anne için zor oluyor ama en iyi arkadaş oluyo cocuklar
Bakalım evimizin maskotu olacak diyorum şimdi Poyraz için

Çok gecmis olsun, Allah korumus, umarım kızında da bişey yoktur.Temiz çıkar sonuçlar.

Cok gecmis olsun cnm
Allah bidaha yasatmasin

Kızlar günaydın benim gibi tüm vücudu kaşınan var mı ? Kafayı sıyırmak üzereyim geceleri dHa da kötü oluyor
Kan tahlili veriyor musun düzenli? Alt ast değerlerine bakılıyor mu canım?
Son üç ayda karaciğer enzimleriyle alakalı bir şeyler olabiliyormuş takibi önemlidir demişti doktorum kaşıntı yapan bir şey oluyormuş onlarda sorun varsa

Odamıza loş bir lamba almak istiyorum gece lambası gibi prensesime kalktıkça aldınız mı kızlar
Ben de istiyorum da abajur tarzı düşer falan diyorum, aplik taktırmak çok mu tadilat olur hiç bi fikrim yok Şu an gözüm tavana ilişti de asma tavanda benim led ışık için elektrik girişi var oraya mı taktırsam.
Ben hamilelik başında Pentiden almıştım 150 liraya gelmişti indirimle falan şimdi 300 olmuş ve ben taytı şehirdışındaki annemlerde unutmuşum Kargolayın bana demeye başladım. Elbiseleri çevire çevire giymekten de sıkıldım bi beli lastikli eteğimle pantolonlar var da sıkmaya başladı. Pentininki güzel, esnek ama ince ve beli ayarlanmıyo göbek üstünde duruyor ama düşmedi daha.
Öyle bu hayatta büyük konuşmamak gerekir valla avuç içi kadar bir bölge çok sert oluyor birden sonra geçiyor anlayamadımda çok
Aynı şey mi bilmiyorum ama hep çocuk poposunu dayıyo diye düşünüyorum ben bi bölge çok sertleşiyo sonra gidiyo ordan.
Valla kolay gelsin, işte yaşlarını yakın tutmak çocuklara çok iyi oluyor ama annelere de sormak lazım Maşallah ikisine de
Bi doktora git canım hamilelikte aşırı kaşıntı başka sorunlar yüzünden olabiliyor. Karaciğerle ilgili falan bi tahlil yaptır.

DusunceBulutu canım size de çok geçmiş olsun İnşallah minikte de bir şey çıkmaz tez zamanda iyileşirsiniz.

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah sıkıntısız dönersiniz ortopediden
Kasilmadan kastınız ne ben hiç anlamıyorum bir kere ağrım oldu o kadar
Canım ben de bilmiyodum nstde sancı çıkınca takip edip anlamıştım. Bebek karında bir yerde toplanıp sertleşiyor ya, onu tüm karnında hissettiğimde sancı çıkıyordu. Herkeste aynı mıdır bilmem ama ortalama böyle bir şey

Canım öyle bir seçeneğin varsa değerlendir ben lojmandayım trendyoldan dekoratif duvara ledli çok şirin bişey buldum aldım yeterince aydınlatıyor demişler yorumda

Kızlar günaydın, daha önce doğum yapmış olanlara sormak istiyorum bu soruyu. Sabah aniden Çatı ağrısından sonra bel ağrım başladı ve geçmiyor. Kasıklarım ağrımıyor. Sancı böyle bir şey mi? Ya da nasıl tarif edebilirsiniz?

Bencede iyi olmuş

Dün çok oldu ama tüm karnım sertleşmediği için çok önemsemedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…