Ben ondan çok korkuyorum ya inşallah benimki de seninki gibi rahat geçerBen oldum canim normal muayene gibi ya bir farki yoktu oyle
Ins gönlüne göre olsunOrası öyle de ben zaten aşırı çocuk seven biri değilim onun 1.nin zorluğu geçince dürtse de çok yapmam yani
İşte demek istediğim o 4 yaşta her şeyi tastamam sanki çocuğun sil baştan aynı şeyi yaşamak istemem o yüzden 2 yaşlarında hamile olsam çok iyi olur
Çok güzel olmuş beraber büyümüşler maşallah onlaraIns gönlüne göre olsunbenim ikisinin arası 21 ay
Şimdi biri 13 diğeri 11 rahata baya alışmıştık
İçimizden bebek dürtüsü geliyoduşimdi 3 numaram bakalım sil baştan başlıyoruz
Hamile taytı olduğunu dusunmemistim açıkçası ,aklıma gelmedi hiç. Yinede bol rahat bişey tercih ederim sanırım doğumdan Sonra kendi adıma, rahat rahat .ben yaz başlamadan almıştım canım aşırı rahat birşey tayt karın bölgesinde ayarlı bir genişlik var benimkinde ama ben mesela çok pahalı kaliteli birşey almadım kumaşına va çok dikkat etmedin ondan sanırım giydikten bir süre sonra kaşıntı yapıyor karın ve bacakta hani 2-3 saat giyilir ama tüm gün rahatsız eder terledikçe diye düşünüyorum.
Aynen birlikte büyüdüler inş isteyen herkese nasip olsunÇok güzel olmuş beraber büyümüşler maşallah onlara
Olsun isteyince kolay olur diğerleri de büyümüş rahat olur bence
Döküntü varmı?Kızlar günaydın benim gibi tüm vücudu kaşınan var mı ? Kafayı sıyırmak üzereyim geceleri dHa da kötü oluyor
Çok gecmis olsun, Allah korumus, umarım kızında da bişey yoktur.Temiz çıkar sonuçlar.Kızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Cok gecmis olsun cnmKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Kan tahlili veriyor musun düzenli? Alt ast değerlerine bakılıyor mu canım?Kızlar günaydın benim gibi tüm vücudu kaşınan var mı ? Kafayı sıyırmak üzereyim geceleri dHa da kötü oluyor
Ben de istiyorum da abajur tarzı düşer falan diyorum, aplik taktırmak çok mu tadilat olur hiç bi fikrim yokOdamıza loş bir lamba almak istiyorum gece lambası gibi prensesime kalktıkça aldınız mı kızlar
Ben hamilelik başında Pentiden almıştım 150 liraya gelmişti indirimle falan şimdi 300 olmuş ve ben taytı şehirdışındaki annemlerde unutmuşumAynı durumdayız tüm yazı elbiseyle geçirdim. Hiç taytım olmadışimdi havalar serinleyince napcam diye ben de düşünüyorum ama tayt alıp giyeceğim sanırım ben. Bir ay için pantolon almak istemiyorum
Aynı şey mi bilmiyorum ama hep çocuk poposunu dayıyo diye düşünüyorum benÖyle bu hayatta büyük konuşmamak gerekirvalla avuç içi kadar bir bölge çok sert oluyor birden sonra geçiyor anlayamadımda çok
Valla kolay gelsin, işte yaşlarını yakın tutmak çocuklara çok iyi oluyor ama annelere de sormak lazımIns gönlüne göre olsunbenim ikisinin arası 21 ay
Şimdi biri 13 diğeri 11 rahata baya alışmıştık
İçimizden bebek dürtüsü geliyoduşimdi 3 numaram bakalım sil baştan başlıyoruz
Bi doktora git canım hamilelikte aşırı kaşıntı başka sorunlar yüzünden olabiliyor. Karaciğerle ilgili falan bi tahlil yaptır.Kızlar günaydın benim gibi tüm vücudu kaşınan var mı ? Kafayı sıyırmak üzereyim geceleri dHa da kötü oluyor
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım ben de bilmiyodum nstde sancı çıkınca takip edip anlamıştım. Bebek karında bir yerde toplanıp sertleşiyor ya, onu tüm karnında hissettiğimde sancı çıkıyordu. Herkeste aynı mıdır bilmem ama ortalama böyle bir şeyKasilmadan kastınız ne ben hiç anlamıyorum bir kere ağrım oldu o kadar
Canım öyle bir seçeneğin varsa değerlendir ben lojmandayım trendyoldan dekoratif duvara ledli çok şirin bişey buldum aldım yeterince aydınlatıyor demişler yorumdaBen de istiyorum da abajur tarzı düşer falan diyorum, aplik taktırmak çok mu tadilat olur hiç bi fikrim yokŞu an gözüm tavana ilişti de asma tavanda benim led ışık için elektrik girişi var oraya mı taktırsam.
Ben hamilelik başında Pentiden almıştım 150 liraya gelmişti indirimle falan şimdi 300 olmuş ve ben taytı şehirdışındaki annemlerde unutmuşumKargolayın bana demeye başladım. Elbiseleri çevire çevire giymekten de sıkıldım bi beli lastikli eteğimle pantolonlar var da sıkmaya başladı. Pentininki güzel, esnek ama ince ve beli ayarlanmıyo göbek üstünde duruyor ama düşmedi daha.
Aynı şey mi bilmiyorum ama hep çocuk poposunu dayıyo diye düşünüyorum benbi bölge çok sertleşiyo sonra gidiyo ordan.
Valla kolay gelsin, işte yaşlarını yakın tutmak çocuklara çok iyi oluyor ama annelere de sormak lazımMaşallah ikisine de
Bi doktora git canım hamilelikte aşırı kaşıntı başka sorunlar yüzünden olabiliyor. Karaciğerle ilgili falan bi tahlil yaptır.
DusunceBulutu canım size de çok geçmiş olsun İnşallah minikte de bir şey çıkmaz tez zamanda iyileşirsiniz.
Bencede iyi olmuşÇok kontrolden çıkmadı şükür en kötü 14/9 onu da 1 2 kere gördük şimdi normal, ama doktorum pimpirikli davrandı ani bir yükselmeye karşı acil duruma alırsak içimiz rahat etsin dedi aslında iyi de oldu
Dün çok oldu ama tüm karnım sertleşmediği için çok önemsemedim bendeBen de istiyorum da abajur tarzı düşer falan diyorum, aplik taktırmak çok mu tadilat olur hiç bi fikrim yokŞu an gözüm tavana ilişti de asma tavanda benim led ışık için elektrik girişi var oraya mı taktırsam.
Ben hamilelik başında Pentiden almıştım 150 liraya gelmişti indirimle falan şimdi 300 olmuş ve ben taytı şehirdışındaki annemlerde unutmuşumKargolayın bana demeye başladım. Elbiseleri çevire çevire giymekten de sıkıldım bi beli lastikli eteğimle pantolonlar var da sıkmaya başladı. Pentininki güzel, esnek ama ince ve beli ayarlanmıyo göbek üstünde duruyor ama düşmedi daha.
Aynı şey mi bilmiyorum ama hep çocuk poposunu dayıyo diye düşünüyorum benbi bölge çok sertleşiyo sonra gidiyo ordan.
Valla kolay gelsin, işte yaşlarını yakın tutmak çocuklara çok iyi oluyor ama annelere de sormak lazımMaşallah ikisine de
Bi doktora git canım hamilelikte aşırı kaşıntı başka sorunlar yüzünden olabiliyor. Karaciğerle ilgili falan bi tahlil yaptır.
DusunceBulutu canım size de çok geçmiş olsun İnşallah minikte de bir şey çıkmaz tez zamanda iyileşirsiniz.
Linkini atar mısın ona da bakayım, pille mi çalışıyor?Canım öyle bir seçeneğin varsa değerlendir ben lojmandayım trendyoldan dekoratif duvara ledli çok şirin bişey buldum aldım yeterince aydınlatıyor demişler yorumda
Tamam canım atıyorumLinkini atar mısın ona da bakayım, pille mi çalışıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?