Canım sana kaç gündür yazıcam hep unutuyorum umreni Rabbim şimdiden kabul etsin10 sayfa konuşmuşsunuz kızlar maşaallahSabahtan beri rapor peşinde koşuyoruz ağlamaktan gözlerim şişti resmen.. Haftasını büyük çıkardı kaç kişi, hastane hastane gezip bir umrelik daha harcama yaptık doktorlara. Ama sonunda aldık elhamdulillah. Ayyy hayatımda baştan sona stresli geçirdiğim sayılı günlerdendi.. Allah bir daha nasip etmesin.
Bebişim 34 haftalik, kilo 2160 gr, boyu 44 cm, suyu sınırda polihidroamniyoz olma eşiğinde dedi. Meyve dahil şeker, patates, pirinç yasaklandı.
O kadarını bilemedim şimdi kuşum1HANIM freejourney bende denedim bacağımı 5 santim kendime doğru çekip yapınca kabul oluyor mu olmuyorsa ben atamıyormuşum
Hay maşallahAblamın kızı 63cm doğmuştu
Sen umreye mi gidiyorsun canım ben kaçırdım galiba10 sayfa konuşmuşsunuz kızlar maşaallahSabahtan beri rapor peşinde koşuyoruz ağlamaktan gözlerim şişti resmen.. Haftasını büyük çıkardı kaç kişi, hastane hastane gezip bir umrelik daha harcama yaptık doktorlara. Ama sonunda aldık elhamdulillah. Ayyy hayatımda baştan sona stresli geçirdiğim sayılı günlerdendi.. Allah bir daha nasip etmesin.
Bebişim 34 haftalik, kilo 2160 gr, boyu 44 cm, suyu sınırda polihidroamniyoz olma eşiğinde dedi. Meyve dahil şeker, patates, pirinç yasaklandı.
Yaa iki bacagini bir birinin ustune.mi aticaz nasil yapicaz anlamadim ben1HANIM freejourney bende denedim bacağımı 5 santim kendime doğru çekip yapınca kabul oluyor mu olmuyorsa ben atamıyormuşum
YaaaSelam kızlar
Birkaç gündür giremiyorum okuyamadım da doğum yapan var mı, herkes iyi mi?
sandriyon canım kim erken doğurur bahsi mi o O zaman bir haberim var bugün doktor randevumuz vardı. Bebiş hala ters olduğu için 26 Eylül'e spinal anestezi ile sezaryen planladık. Tabii o zamana kadar kasılmalar başlarsa, suyu azalırsa doktor artık beklememize gerek kalmaz alırız dedii
Kız daha bugün doktordaydım erken doğum neyin görmedi adam aman yüce Rabbim bilir tabi de erken daha az daha dursunO kadarını bilemedim şimdi kuşum
Sen hangisini yapabiliyon kuzumYaa iki bacagini bir birinin ustune.mi aticaz nasil yapicaz anlamadim benyoksa yer sofrasins oturur gibi degil dimi yani yoga pozisyonu
Denemedim hangisini yapmaya caliscam bilssmSen hangisini yapabiliyon kuzum
O zaman dalıyorum dırek konuya , oğlum 4 yaş 9 aylık tam bugün, normalinde inat huyları takıntıları var ama tölere edebildiğimiz şekilde gelip geçen şeylerdi alıştığımız durumlar yani. Fakat son bir ay kadar bi süredir efsane şiddetli ve sık bir şekilde ökfe sinir krizlerine giriyor bir iki ufak anlatayım.
Kızlar ben de eylül grubuna bakarken görmüştüm geçen ay. Yerde otururken bacak bacak üstüne atabilmeyi konuşuyolardı. Rivayete göre sırtını bi yere yaslayıp yerde bir bacağını diğer bacağının üstüne atmaya çalışıyosun. Atabiliyosan doğuma daha var, atamıyosan doğum çok yakın demekmişartık ufaktan biz de deneyebiliriz bakın aşağıdaki video
Benim ozellikle bugun kasık agrilarim artti ya bu ayda boyle mi oluyor acaba
Oturunca kalkamiyoz kiTotom kalkıp yere oturabılırsem yapıcam
O kadarını bilemedim şimdi kuşum
Deniycem bende bakalimDevakus kız ben oturdum yere aynı videodaki gibi. Sonra bir bacağımı diğerinin üstüne attım. Attım ama zor attım bacağım kütük gibi ağrı geldi bana. sonuç olarak attık mı attık.
Bebiş aşağı indikçe artıyor kuzuBenim ozellikle bugun kasık agrilarim artti ya bu ayda boyle mi oluyor acaba
Ben neresi neremde anlamiyorum bi turlu yaBebiş aşağı indikçe artıyor kuzu
Babam ablamla dalga geçiyordu talya 5 aylıkken 1metre olacak diyeHaftası büyük çıksa da raporu adet tarihine göre vermiyorlar mı ne tuhaf. Neyse atlatmışsınızGeçmiş olsun ayrıca inşallah diyetle düzelir.
Ayy çok heyecanlıSağlıkla gelsin.
Bunların şu anki boyları nasılBöyle doğum boyu mu olur arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?