2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım sana kaç gündür yazıcam hep unutuyorum umreni Rabbim şimdiden kabul etsin yanına bol bol kuruyemiş tarzı şeyler al 2018de Rabbim kabul buyursun gittim yemekhane vs kokuyor ne kadar yemekleri Türk aşçılar yapıyo olsa da ilk 1 hafta ağzıma süremedim aşırı zayıfladım annem yanımıza börek çörek sarma vs koymuştı odada peynri zeytinle hep onları yedim meyve kuruyemşle idare ettim. Onlar bitince çorba vs yemeğe başladjm. Birde söylemişlerdir kesinlikle dışarıdan falan avmden ya da lokantalardan tavuk tarzı şeyler yeme direk mideyi bozuyor sıcaktan dolayı. Vitamin takviyesi al derim bi de omzuna şal al sabah ve akşam serin olabiliyor özellikle Medinede hepimiz hasta olmuştuk soğuktan. Bol bol çamaşır götür yıkamakla uğraşma derim ve rahat bir terlik. Ayakkabı sıkıyor terlik hem rahat oluyor hem de gezmesi kolay ben ceyo almıştım mesela. Güneşkremi zaten unutmazsın diye düşünüyorum. Eşin de kendine grip hapı ağrı kesici c vitamini bi de ağrı kremi vs koysun nolur nolmaz bulunsun sağlık sistemi Türk hekimlerde olsa değişik ilerşiyor mesela 2 parol veriyo yolluyo 3.sü yok kilimalarw dikkat derim anlamadan fena çarpıyor. Şu dönemde tek dikkat edeceğin yemek ve su olsun zemzemm ödem yapıyor sürekli içme aşırı şişiriyor elleri ayakları zaten tam ödem dönemindeyiz dikkat et derim tavafta giymelik patik koyabilrisin ama altı tırtıklı olsun kayıp düşmelere karşı önlem gibi ev tipi örme çetikler patikler aşırı kayıyor onları alma. Bir de şeytan çoooook uğraşıyor bol bol sabır çek hiç gözüne batmayan şey orda insanı çileden çıkartıyor tuvalet içinde otelin yakınnış otel odan dışında başka yeri kullanma derim hijyen anlayışları değişik şu süreçte anca enfeksiyon kaparsın çünkü. Aklıma geldikçe yazarım yine inşallah Rabbim kolaylaştırsın şimdiden

Sen umreye mi gidiyorsun canım ben kaçırdım galiba
Bebişine maşallah bizlere de dua et oralarda kolaylıkla gidip gelirsiniz inşallah

Yaaa
Ne kalmış şurada…
Sağlıkla kavuşun inşallah canım benim

O zaman dalıyorum dırek konuya , oğlum 4 yaş 9 aylık tam bugün, normalinde inat huyları takıntıları var ama tölere edebildiğimiz şekilde gelip geçen şeylerdi alıştığımız durumlar yani. Fakat son bir ay kadar bi süredir efsane şiddetli ve sık bir şekilde ökfe sinir krizlerine giriyor bir iki ufak anlatayım.
Daha iki gün önce markete girdik alısverıs yaptık sepetten banda ben koyucam dedi koca bir araba sıra fazla bizde hadı yardım edelim birlikte koyalım bak falan dıyoruz huysuzlanıyor ıstemıyor kasıyer hamıleyım dıye dıger kasayı actı gelın burdan alayım sızı beklemeyın banda koyduğu uç bes seyıde aldık dıgerıne gectık ve anında kıyamet kopmaya başladı bızde boşaltmaya basladık arabayı artık ıkna olmayınca biz koyuyoruz o gerı atıyor arabaya falan ben bıraktım onu tutmaya başladım yapma etme dur olmaz dıye bımın yerlerını duvarlarını tırmalıyor ama ıster ıstemez kolunu falan sıkıyoruz tutamıyorum cunku markette cok rahatsızlık verınce dışarıya çıkardım baya bıldıgın sürükleyerek ama yerlerde dönüyor çığlık kıyamet , dedim diğer markete gıdelım bak kalem makas alcaz sana orda verırsın sen kasaya oraya gırdık durmuyor susmuyor bağırıyor çağırıyor aynı sekılde devam döndüm hadı sunu secelım bunu secelım falan yok en son bı sınırı var yorulunca sarılmama falan ızın verıp sakınlesıyor , bu arada hepımız yanı duygu degısımlerı yaşıyoruz babası duruyor ben kızıyorum ben sakınlesıyorum babası kızıyor hanı bizde artık kendımızı kontrol edemıyoruz yanlıs olsada popoya bacağa tepkı gösterebiliyoruz …
Evde yada baska herhangı bırseyde bır anda bu konuma gelebılıyor gece yatarken olsun dısarda baska bişeyde olsun , amcası ona el sallamadığı için arabanın içinde tüm yol kendini paralaması gibi gibi liste uzar gıder
Son haftalarda ben de oturup ağlıyorum artık ondan sonra hamılelık psıkolojısı ıle ıyı degılım boyle zorladıkça mahvoluyorum bende kaldıramıyorum bır krızınde guzel yonetıp sakınce bitiyorsa bu süreç diğerinde bende dayanamıyorum , yan bınalardan sıkayet gelmıs mısal dozu yüksek ağladıktan sonra goz altına boynuna falan kan oturuyor bazen

Neden bu cocuk boyle oldu ?
Neyin tepkisini veriyor bu kadar ?
Biz ne yapabiliriz ?
İnan bilmiyorum okulda da öğretmeniyle üstün körü görüştüm rehberlikten ayarlayalım bı randevu dedıler

Birde ben yıne bir süre önce anı bısey olur evden bır anda gıtmek zorunda kalırsam doğuma falan diye oğluma anlattım ben kardeşini almaya hastaneye gidicem bir gece kalıcam sende babanla birlikte bizi evde beklersiniz uyursunuz tamam mı gibi konustum , tamam dedi
Daha sonra ben her randevuya gıderken babanesıne bırakıyorum kalmıcaksın geri döneceksin dımı dıye soruyor , babanesıne de bahsetmıs annem gıdıcek ben bı gun babamla kalıcam sonra dönecek biliyormusun falan demiş
Şuanda kardesıyle ılgılı olumsuz bı konusması yok gözlemlediğim

Devakus buradaki gibi

Babam ablamla dalga geçiyordu talya 5 aylıkken 1metre olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…