Valla şuanda 180 küsür çocukHaftası büyük çıksa da raporu adet tarihine göre vermiyorlar mı ne tuhaf. Neyse atlatmışsınızGeçmiş olsun ayrıca inşallah diyetle düzelir.
Ayy çok heyecanlıSağlıkla gelsin.
Bunların şu anki boyları nasılBöyle doğum boyu mu olur arkadaşlar
bende de şiddetli kaşınma var ama genelde geceleri oluyor uyutmuyor sizde de mi öyle? benim sırtımda küçük küçük kırmızı sivilcemsi bir şeyler çıktı herhalde çok kaşıdığımdanKaraciğer enzimim normal çıktı ama safra tahlili yarın çıkacakmış inş bir şey çıkmaz ypksa 37. Hafta yani sanırım şu an 35+5 asm haftaya alırmış bebeği hayırlısı artık.
Spinal mi genel mi olsam diye düşünüyorum
Benim bugun cok sik olmaya basladi hadi hayrlisiBenimde bacak krampları gibi kasık kramplarım var resmen şuan sağ kasık geçti sol kasık bi ağrı saplanıyor ama cidden kıvrandıracak cinsten:/
Doktora yazdım eğer düzenli olursa doğum başlayabilir dedi düzensiz ise normal dedi
Aynen bizde sok olmustuk 6 ay sonra Ben dogum yaptim 54cm dogdu oglum bizimkiler boyuna yorum yapmamistiAbo 63 nedir
Valla çok uzun doğmuş ama bilyorum aramızda 2 yaş var ben hatırlamıyorumHadi gozun aydin cnm
Ben bunu kayit edeyim
Cok az kaldi
2 hafta bugun
Kizlar yanlis olcum olmasin
O ne oyle kiz masallah
Asm ne canim
63 gerçekten şov olmuş maşAllah şuanda da çok iyiAynen bizde sok olmustuk 6 ay sonra Ben dogum yaptim 54cm dogdu oglum bizimkiler boyuna yorum yapmamisti
Şuan 13 yaşında 1.75cm sanırım
Kızlar ben çok zorlandım ya bacaklarım acıdı hatta 1-2 kez yapmaya çalıştım ondan sonra oldu ayak bacaklarım acıyorYere oturup sırtını duvara yaslıyorsun bacaklarını uzatıp sağ bacağını sol bacağının üstüne atmaya çalışıyorsun
Saçımın önleri bembeyaz oldu ne kadar da organik deselerde güvenmiyorum ben ne yapayım hiç bişey miniğimden değerli değil bunca zaman durdum a daha sabır diyorum ama tabi tercih meselesiUzun zaman sonra yarın ilk defa kuaföre gidicem hamilelikten önce bırakmıştım saçıma birşey yaptırmayı ama şimdi fotoğraf için yaptırıcam aralara krepe balyan gibi doğal ışıltı istiyorum açık tonlar daha öncede yaptırdım ama açıcı kokusu beni korkutuyorşimdi yaptırmazsamda fotoğraflarda bakımsız gözükmek istemiyorum çok kararsızım
Bende vall diyorlar ya bazıları başını dayadı ğopopsunu dikti ben anlamıyorum sadece arada göbeğim dalgalanıyor oBen neresi neremde anlamiyorum bi turlu ya
Popisini cozdum ya orasi top gibi oluyorBende vall diyorlar ya bazıları başını dayadı ğopopsunu dikti ben anlamıyorum sadece arada göbeğim dalgalanıyor o
Ben çözemiyorum bazen gözle görülür derecede kıpırdıryor bazen uyuyor sanırım bilemedim ama kendimi yordugumda çok sakin oluyor kuzum benim ama oynadığında gözlerim dolu seyrediyorum minik kızım benimPopisini cozdum ya orasi top gibi oluyor
Benimki hic uyumuyor desemBen çözemiyorum bazen gözle görülür derecede kıpırdıryor bazen uyuyor sanırım bilemedim ama kendimi yordugumda çok sakin oluyor kuzum benim ama oynadığında gözlerim dolu seyrediyorum minik kızım benim
Oda iyi çıkınca da uyursunuz inşallahBenimki hic uyumuyor desemsadece geceleri uyuyoruz birlikte
İnsallah canim.Oda iyi çıkınca da uyursunuz inşallah
Yok haklısın ya benimde içim hiç rahat değil açık alanda yaptırıcam falan konuştum ama kimyasal sonuçta diye bir taraftanda vicdanım el vermiyor son karar gidermiyim görücezSaçımın önleri bembeyaz oldu ne kadar da organik deselerde güvenmiyorum ben ne yapayım hiç bişey miniğimden değerli değil bunca zaman durdum a daha sabır diyorum ama tabi tercih meselesi
Buarada ben bu hediyeye bayılıyorum ve bazen ummadık anlarda çok faydalandığımız zamanlar oldu. O yüzden mutlaka okunaklı düzgün yazılmış versiyonlarını dağıtmak lazım. Kesinlikle harika bir hediye Allah kabul etsin inşallah güzel dualara vesile olunKızlar miniğim sağlıkla doğsun diye dualarla başlayarak Yasin kitapları sipariş ettim rengarenk rabbim okumaya okutmayı ve dağıtmayı nasip etsin inşallah ayrıca hepimize dua ettim akşam yürüyüşe çıktığımda bir evliya türbesi var ordan geçtik dua ettim bolca hepimize
Yok valla aslında geçte doğmamışyeğenimizde 55 cm doğdu
Simdi bu kinarsan basina gelir olayi varya burdada gecerlimi hocamValla çok uzun doğmuş ama bilyorum aramızda 2 yaş var ben hatırlamıyorum
Seninde sacina karlar yagacakkk misali saclarim bembeyaz olduSaçımın önleri bembeyaz oldu ne kadar da organik deselerde güvenmiyorum ben ne yapayım hiç bişey miniğimden değerli değil bunca zaman durdum a daha sabır diyorum ama tabi tercih meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?