2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla şuanda 180 küsür çocuk

bende de şiddetli kaşınma var ama genelde geceleri oluyor uyutmuyor sizde de mi öyle? benim sırtımda küçük küçük kırmızı sivilcemsi bir şeyler çıktı herhalde çok kaşıdığımdan

Benim bugun cok sik olmaya basladi hadi hayrlisi cuma gunu yaklastiysa belli olur heralde

Uzun zaman sonra yarın ilk defa kuaföre gidicem hamilelikten önce bırakmıştım saçıma birşey yaptırmayı ama şimdi fotoğraf için yaptırıcam aralara krepe balyan gibi doğal ışıltı istiyorum açık tonlar daha öncede yaptırdım ama açıcı kokusu beni korkutuyor şimdi yaptırmazsamda fotoğraflarda bakımsız gözükmek istemiyorum çok kararsızım

Kızlar miniğim sağlıkla doğsun diye dualarla başlayarak Yasin kitapları sipariş ettim rengarenk rabbim okumaya okutmayı ve dağıtmayı nasip etsin inşallah ayrıca hepimize dua ettim akşam yürüyüşe çıktığımda bir evliya türbesi var ordan geçtik dua ettim bolca hepimize

Eklentiler

• IMG_6931.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 59
Saçımın önleri bembeyaz oldu ne kadar da organik deselerde güvenmiyorum ben ne yapayım hiç bişey miniğimden değerli değil bunca zaman durdum a daha sabır diyorum ama tabi tercih meselesi

Benimki hic uyumuyor desem sadece geceleri uyuyoruz birlikte

Saçımın önleri bembeyaz oldu ne kadar da organik deselerde güvenmiyorum ben ne yapayım hiç bişey miniğimden değerli değil bunca zaman durdum a daha sabır diyorum ama tabi tercih meselesi
Yok haklısın ya benimde içim hiç rahat değil açık alanda yaptırıcam falan konuştum ama kimyasal sonuçta diye bir taraftanda vicdanım el vermiyor son karar gidermiyim görücez

Buarada ben bu hediyeye bayılıyorum ve bazen ummadık anlarda çok faydalandığımız zamanlar oldu. O yüzden mutlaka okunaklı düzgün yazılmış versiyonlarını dağıtmak lazım. Kesinlikle harika bir hediye Allah kabul etsin inşallah güzel dualara vesile olun

Yok valla aslında geçte doğmamış yeğenimizde 55 cm doğdu

Valla çok uzun doğmuş ama bilyorum aramızda 2 yaş var ben hatırlamıyorum
Simdi bu kinarsan basina gelir olayi varya burdada gecerlimi hocam
Ona gore kinicam
55cm 67cm dogulurmu ya ne oyle amaaaan git kiz kocaman cocuk (kinamadir )
Seninde sacina karlar yagacakkk misali saclarim bembeyaz oldu
Benimki biraz irsi birazda hayata mucadeleden nenemin saclari gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…