- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Ahahah kuzum bu böyle bir hurafe denemek falan heyecanlı o kadarKız daha bugün doktordaydım erken doğum neyin görmedi adam aman yüce Rabbim bilir tabi de erken daha az daha dursun
Solda da poposu vardır kuzum. Uzunca bir sertleşme oluyorsa sırtı popoya kadar dayıyolar bazenCuma kuzum. Aslinda her gittigimde bas asagi oluyor ama. Mesela simdi sag tarafimda ayaklari hissediyorum ama soldada biseyler var dondu mu acaba bilemedim
Kız aman ha dikkat etYa kızlar bacağı kaldırayım derken belimi zorlattım heben baya hamlamışım
Valla biz burda alayımız suwen indiriminden aldık galibaSelam kızlarrr.. gecelik ve pijama takımları için bana önerebileceğiniz markalar varmıdır acaba
O yüzden beğendiğim modeller trendyolda kalmamış sanırımAhahah kuzum bu böyle bir hurafe denemek falan heyecanlı o kadardurur daha. Bacağını öyle böyle attın sonuçta
Solda da poposu vardır kuzum. Uzunca bir sertleşme oluyorsa sırtı popoya kadar dayıyolar bazennasıl yapıyo bilmiyorum o popo bazen aşağıda bazen yukarda oluyo
Kız aman ha dikkat et
Valla biz burda alayımız suwen indiriminden aldık galiba
Canım çok teşekkürler sorayım özel hastane doğum paketimkadR para çıkardıŞehir hastanesinde özel oda tutuluyormuş iraya bir sorsaniza canim
MümkündürO yüzden beğendiğim modeller trendyolda kalmamış sanırım
Geçer kuzum güvenilir bir sayfa yumuşacık ürünler ben beğendimSen onermistin bana yanlis hatirlamiyosam
Sagol cnm insallah elime gecer
En kısa zamanda gelsin , sağlıkla kullanınBenimki yerine ulasti canim
Kuzenimin adresini vermistim
Kardesim arabayla turkiyeye gitmisti. 2 siparisim vardi 1 geldi onu getirecek ama bunun yola ciktigi gun kardesimde yola cikti buraya dogru
Simdi bi arkadasim var turkiyeye gitti ondan rica edicem
Mağazada dolu bak mutlakaO yüzden beğendiğim modeller trendyolda kalmamış sanırım
Zaten sınırları şeyler var bide sınırlı sayıda satıyolar ya delleniyorumMümkündürama benim de beğendiğim modellerin bedeni falan kalmamıştı biz alırken. Bize varana kadar çoktan keşfedilmişti….
Gidicem mecburMağazada dolu bak mutlaka
Dualarım sizinle canım rabbim tez vakitte şifasını versin kavuşun inşallahNapiyorsunuz heyecanlı anneleraksam emzirmeye gittim bende hortumu vardi agzinda ama hemsireye dedim hortumla ememiuor çıkardı sağolsun sonra bir yapıştı çok acıkmş dün ögleden sonra hastaladm ani ateslendim tüm gece hep 39 derecelerde gezdi agri kesicilerle sanirim oazar gunu hep hastanedeydim hic sagim yapamadm ateslenme yapti bende nasil kötü birsey ya öldüm sanki ama oglumu özledim kalktim ayaga kızımda bugün sıbyana basladı anne sende geleceksin benimle demi demesine dayanamadm sürünerek gittim okula çok eglendi kuzum biz evlatlarimizın yüzü güldükce onlar iyi oldukca mutluyuz onu anladm anneyiz biz ilk anne olacaklar korkmayın korku anneligin %50 si ama biz korkmayın desekte korku hep var malesef ama güzel düşünelim hersey güzel olsun inşallah bize dua edin solunumumuz düzelsin eve çıkalim kizimda kardesimi ozledim diyor güvenlige bir kerecik girsem ne olur diyor kuzum benim ya
Aha bu teoriye göre senin doğurman lazımfreejourney Aşkım ikisinide atamıyorum anca deneyebıldim uc cm yukarı zor kalkıyor bacak bırak yana getırıp üstüne atmayı
Yaa evet malesefZaten sınırları şeyler var bide sınırlı sayıda satıyolar ya delleniyorum
Bakalım görelim ne olacakAha bu teoriye göre senin doğurman lazım
Yaa evet malesef
52 üstü bana hep fazla gelmiştirDüşünki benim oğlum 49 cm doğdu
Yok valla ben çok zorlandım ya hatta oldu mu bile bilmiyorumBenim bacaklarda ve gobekde komple oldu, sıcaktan terlemedendir falan dedim, uzun süre geçmedi.simdi kayboldu kendiliğinden.
Ben de fotoğraf çektirecegim, bitkisel boya almıştım aylar önce,cesaret edemedim.Ustten diplere dokunmadan sürsem mi diyorum.Bilemedim.
Ben çok rahat atıyorum, daha sure var demekki
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
Papatyamavis in siparişi bile geldiyse seninki de gelir elbet yolunu bulur
Biraz acıdı geçtiAhahah kuzum bu böyle bir hurafe denemek falan heyecanlı o kadardurur daha. Bacağını öyle böyle attın sonuçta
Solda da poposu vardır kuzum. Uzunca bir sertleşme oluyorsa sırtı popoya kadar dayıyolar bazennasıl yapıyo bilmiyorum o popo bazen aşağıda bazen yukarda oluyo
Kız aman ha dikkat et
Valla biz burda alayımız suwen indiriminden aldık galiba
Emzirme yastığını bir de bu şekilde dönmesine engel için koyuyorum ve örtüyü yüzüne çekmesine de engel ☺ Çok fonksiyonluBi de yine bi tavsiye ile geleyim. Emzirme yastığı alın derim. Hastanede koluma yatırıyordum hem kolum hem belim ağrıyordu. Evde emzirme yastığı ile çok rahat ettim, bebeği tutmadan bile emzirebiliyorum (tabi tutuyorum da elimi kolumu kullanmam gerekirse rahat oluyor). Bana bi tanıdık vermişti yoksa alayım dediğim bir şey de değildi iyiki vermiş
Havuç suyu diyorlardı su arttırmak için doktor meyve yasak demiş ama bi sorup gitmeden başla istersen artsın da için rahat olsun canım. Bebişe maşallah10 sayfa konuşmuşsunuz kızlar maşaallahSabahtan beri rapor peşinde koşuyoruz ağlamaktan gözlerim şişti resmen.. Haftasını büyük çıkardı kaç kişi, hastane hastane gezip bir umrelik daha harcama yaptık doktorlara. Ama sonunda aldık elhamdulillah. Ayyy hayatımda baştan sona stresli geçirdiğim sayılı günlerdendi.. Allah bir daha nasip etmesin.
Bebişim 34 haftalik, kilo 2160 gr, boyu 44 cm, suyu sınırda polihidroamniyoz olma eşiğinde dedi. Meyve dahil şeker, patates, pirinç yasaklandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?