2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kız daha bugün doktordaydım erken doğum neyin görmedi adam aman yüce Rabbim bilir tabi de erken daha az daha dursun
Ahahah kuzum bu böyle bir hurafe denemek falan heyecanlı o kadar durur daha. Bacağını öyle böyle attın sonuçta
Cuma kuzum. Aslinda her gittigimde bas asagi oluyor ama. Mesela simdi sag tarafimda ayaklari hissediyorum ama soldada biseyler var dondu mu acaba bilemedim
Solda da poposu vardır kuzum. Uzunca bir sertleşme oluyorsa sırtı popoya kadar dayıyolar bazen nasıl yapıyo bilmiyorum o popo bazen aşağıda bazen yukarda oluyo
Ya kızlar bacağı kaldırayım derken belimi zorlattım he ben baya hamlamışım
Kız aman ha dikkat et
Selam kızlarrr.. gecelik ve pijama takımları için bana önerebileceğiniz markalar varmıdır acaba
Valla biz burda alayımız suwen indiriminden aldık galiba

O yüzden beğendiğim modeller trendyolda kalmamış sanırım

En kısa zamanda gelsin , sağlıkla kullanın

Dualarım sizinle canım rabbim tez vakitte şifasını versin kavuşun inşallah

Yok valla ben çok zorlandım ya hatta oldu mu bile bilmiyorum doğru mu yaptım acaba

Biraz acıdı geçti ama bacaklarım çok acıdı kaldırırken ben kolay kalkar sanıyorum

Oğlumu babaya bırakıp biraz uyudum. 2 gündür ağlamayan çocuğun ağlamasına uyandım Beslenme saati vardı yarısını almış içmeyince bırakmışlar Çocuğum acıkmış meme almayan bebiş memeye yapıştı Neyse emmesine vesile oldu en azından ☺ Babalara emanet bu kadar oluyor demek ama yine de hakkını yemeyelim babamız gaz çıkarma, bez değişme ve giydirme testlerimden geçti

Emzirme yastığını bir de bu şekilde dönmesine engel için koyuyorum ve örtüyü yüzüne çekmesine de engel ☺ Çok fonksiyonlu

Eklentiler

• IMG_20230913_011628.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20230913_011823.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 70
Havuç suyu diyorlardı su arttırmak için doktor meyve yasak demiş ama bi sorup gitmeden başla istersen artsın da için rahat olsun canım. Bebişe maşallah Hadi bakalım hayırlı yolculuklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…