2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah razı olsun canım benim inceledim çok güzel yazıları bir kişi bile bu kitabı okuyup yaradana yönelse benim için büyük bir mutluluk olur dualarla büyüsün minikler inşallah

Aynen daha hızlı beyazları benim de aman olsun ne yapalım sağlık önemli olan

Valla haklısın bacım bencede çok abartılı uzunluklar

Şehir hastanesinde özel oda tutuluyormuş iraya bir sorsaniza canim

Bende yarın kuaföre gıdıcem ışıltılı sombre gıbı bişiler istiyorum

bende de şiddetli kaşınma var ama genelde geceleri oluyor uyutmuyor sizde de mi öyle? benim sırtımda küçük küçük kırmızı sivilcemsi bir şeyler çıktı herhalde çok kaşıdığımdan
Benim bacaklarda ve gobekde komple oldu, sıcaktan terlemedendir falan dedim, uzun süre geçmedi.simdi kayboldu kendiliğinden.
Ben de fotoğraf çektirecegim, bitkisel boya almıştım aylar önce,cesaret edemedim.Ustten diplere dokunmadan sürsem mi diyorum.Bilemedim.
Kızlar ben çok zorlandım ya bacaklarım acıdı hatta 1-2 kez yapmaya çalıştım ondan sonra oldu ayak bacaklarım acıyor
Ben çok rahat atıyorum, daha sure var demekki
Suan turkiyede ordan oraya dolasan siparisim
Gelir elbet bisekilde bana ya demi kizlar
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
Papatyamavis in siparişi bile geldiyse seninki de gelir elbet yolunu bulur

Napiyorsunuz heyecanlı anneler aksam emzirmeye gittim bende hortumu vardi agzinda ama hemsireye dedim hortumla ememiuor çıkardı sağolsun sonra bir yapıştı çok acıkmş dün ögleden sonra hastaladm ani ateslendim tüm gece hep 39 derecelerde gezdi agri kesicilerle sanirim oazar gunu hep hastanedeydim hic sagim yapamadm ateslenme yapti bende nasil kötü birsey ya öldüm sanki ama oglumu özledim kalktim ayaga kızımda bugün sıbyana basladı anne sende geleceksin benimle demi demesine dayanamadm sürünerek gittim okula çok eglendi kuzum biz evlatlarimizın yüzü güldükce onlar iyi oldukca mutluyuz onu anladm anneyiz biz ilk anne olacaklar korkmayın korku anneligin %50 si ama biz korkmayın desekte korku hep var malesef ama güzel düşünelim hersey güzel olsun inşallah bize dua edin solunumumuz düzelsin eve çıkalim kizimda kardesimi ozledim diyor güvenlige bir kerecik girsem ne olur diyor kuzum benim ya

Benimki yerine ulasti canim
Kuzenimin adresini vermistim
Kardesim arabayla turkiyeye gitmisti. 2 siparisim vardi 1 geldi onu getirecek ama bunun yola ciktigi gun kardesimde yola cikti buraya dogru
Simdi bi arkadasim var turkiyeye gitti ondan rica edicem

İnternetten mi aldın mağazadan mı acaba
Netten de aldım magazadan da kuzum , haricinde benetton duz grı sabahlık aldım ebebek Trendyol heryerde vardı, bırde trendyoldan Gıona dıye bı satıcı ıkı uc model var ama aşırın uygun ordan aldım bıtane de lcwdan aldım , yine uygun ve kızlarında aldıgı Trendyol da mıss dünya satıcısı var orası da makul FP ürünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…