Allah razı olsun canım benim inceledim çok güzel yazıları bir kişi bile bu kitabı okuyup yaradana yönelse benim için büyük bir mutluluk olur dualarla büyüsün minikler inşallahBuarada ben bu hediyeye bayılıyorum ve bazen ummadık anlarda çok faydalandığımız zamanlar oldu. O yüzden mutlaka okunaklı düzgün yazılmış versiyonlarını dağıtmak lazım. Kesinlikle harika bir hediye Allah kabul etsin inşallah güzel dualara vesile olun
Benim yaptırdığım yer ben çok memnun kaldım sağlıkla kullan canımSuan turkiyede ordan oraya dolasan siparisim
Gelir elbet bisekilde bana ya demi kizlar
Aynen daha hızlı beyazları benim de aman olsun ne yapalım sağlık önemli olanSimdi bu kinarsan basina gelir olayi varya burdada gecerlimi hocam
Ona gore kinicam
55cm 67cm dogulurmu ya ne oyle amaaaan git kiz kocaman cocuk (kinamadir)
Seninde sacina karlar yagacakkk misali saclarim bembeyaz oldu
Benimki biraz irsi birazda hayata mucadeleden nenemin saclari gibi oldu
Valla haklısın bacım bencede çok abartılı uzunluklarSimdi bu kinarsan basina gelir olayi varya burdada gecerlimi hocam
Ona gore kinicam
55cm 67cm dogulurmu ya ne oyle amaaaan git kiz kocaman cocuk (kinamadir)
Seninde sacina karlar yagacakkk misali saclarim bembeyaz oldu
Benimki biraz irsi birazda hayata mucadeleden nenemin saclari gibi oldu
Şehir hastanesinde özel oda tutuluyormuş iraya bir sorsaniza canimBen Antalya da yaşıyordum evlenip Kars a geldim burda ne yazıkki sağlık sıkıntı en yakım Erzurum bir özel hastane var oraya sorduk devlette olur ama kalacak yer yok özel hastanede ki doktor Kars’ta ki doktorumun arkadaşı bilmiyorum kuzum annem babam sizlere ömür yoksa direk annemin yanında doğum yapardım öyle zor ki yoklukları
Sleepy molfixw göre küçük ama ayarlamada sorun yaşayabilirsinMolfix alırım diyodum 1 paket de onu alayım sonra duruma göre ilerlicez artık
Bende yarın kuaföre gıdıcemUzun zaman sonra yarın ilk defa kuaföre gidicem hamilelikten önce bırakmıştım saçıma birşey yaptırmayı ama şimdi fotoğraf için yaptırıcam aralara krepe balyan gibi doğal ışıltı istiyorum açık tonlar daha öncede yaptırdım ama açıcı kokusu beni korkutuyorşimdi yaptırmazsamda fotoğraflarda bakımsız gözükmek istemiyorum çok kararsızım
Sende bendensin ayağıma ağırlık bağlamışlar gibi kalkmıyor yerdenSagi zar zor attim sol olmadi
Çokta güzel olmuş be hayatımSuan turkiyede ordan oraya dolasan siparisim
Benimkide aradı kontrolu hatirlatmak icin dedim geç kaldin ben doğurdumAsm den aradılar son düzlükteyiz, aç gel kan idrar tetkiki yapıcaz dediler.. Yarın asm ye gidiyorum kontrol edicekmiş ebem beni
Düşünki benim oğlum 49 cm doğduValla haklısın bacım bencede çok abartılı uzunluklar
Suwenden aldım genel olarak kuzumSelam kızlarrr.. gecelik ve pijama takımları için bana önerebileceğiniz markalar varmıdır acaba
Benim bacaklarda ve gobekde komple oldu, sıcaktan terlemedendir falan dedim, uzun süre geçmedi.simdi kayboldu kendiliğinden.bende de şiddetli kaşınma var ama genelde geceleri oluyor uyutmuyor sizde de mi öyle? benim sırtımda küçük küçük kırmızı sivilcemsi bir şeyler çıktı herhalde çok kaşıdığımdan
Ben de fotoğraf çektirecegim, bitkisel boya almıştım aylar önce,cesaret edemedim.Ustten diplere dokunmadan sürsem mi diyorum.Bilemedim.Uzun zaman sonra yarın ilk defa kuaföre gidicem hamilelikten önce bırakmıştım saçıma birşey yaptırmayı ama şimdi fotoğraf için yaptırıcam aralara krepe balyan gibi doğal ışıltı istiyorum açık tonlar daha öncede yaptırdım ama açıcı kokusu beni korkutuyorşimdi yaptırmazsamda fotoğraflarda bakımsız gözükmek istemiyorum çok kararsızım
Ben çok rahat atıyorum, daha sure var demekkiKızlar ben çok zorlandım ya bacaklarım acıdı hatta 1-2 kez yapmaya çalıştım ondan sonra oldu ayak bacaklarım acıyor
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın.Suan turkiyede ordan oraya dolasan siparisim
Sen onermistin bana yanlis hatirlamiyosamBenim yaptırdığım yer ben çok memnun kaldım sağlıkla kullan canım
Benimki yerine ulasti canimBenim bacaklarda ve gobekde komple oldu, sıcaktan terlemedendir falan dedim, uzun süre geçmedi.simdi kayboldu kendiliğinden.
Ben de fotoğraf çektirecegim, bitkisel boya almıştım aylar önce,cesaret edemedim.Ustten diplere dokunmadan sürsem mi diyorum.Bilemedim.
Ben çok rahat atıyorum, daha sure var demekki
Çok güzel olmuş, güle güle kullanın.
Papatyamavis in siparişi bile geldiyse seninki de gelir elbet yolunu bulur
İnternetten mi aldın mağazadan mı acabaSuwenden aldım genel olarak kuzum
Netten de aldım magazadan da kuzum , haricinde benetton duz grı sabahlık aldım ebebek Trendyol heryerde vardı, bırde trendyoldan Gıona dıye bı satıcı ıkı uc model var ama aşırın uygun ordan aldım bıtane de lcwdan aldım , yine uygun ve kızlarında aldıgı Trendyol da mıss dünya satıcısı var orası da makul FP ürünüİnternetten mi aldın mağazadan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?