2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hadi gozun aydin cnm
Ben bunu kayit edeyim
Cok az kaldi
2 hafta bugun

Kizlar yanlis olcum olmasin
O ne oyle kiz masallah

Asm ne canim
Canım Almanyada yaşıyor ablam bide normal doğurttular düşün
2.bebesi olacağı zaman daha büyük olur diye sez.yapıldı o da kücük doğdu sanırım anne tarafı biraz öyle bizim bende 56cm doğmuşum ama 63cm bi ilk bizde

EKARaciğer enzimlerümde kolestazda normal çıktı ama neden kaşınıyorum bilmiyorum krem ve hap verdi inş geçer
Çok şükür kolestaz olmamasına sevindim
inş geçer insanın hayat kalitesini inanılmaz etkiliyor
döküntü varmı bilmiyorum ama benim 26.haftada gebelik ürtikeri çıktı Allah kimsenin başına vermesin gögüs altı kol altı heryerim deli gibi kaşınıyordu kırmızı noktalar kabarıp genişliyordu seviyeleri var demişti doktor şükür krem ve alerji ilacıyla düzene aldık ama hala olma ihtimali var çünkü minik kabarıyo hemen ilacı sürmezsem kaşınmaya başlıyor
Duşa girmek ve tatlıyı kesmek rahatlatabilir Çok geçmiş olsun

Masallah Allah bizden almis size vermis
Not:158 cm boyum var

Haftası büyük çıksa da raporu adet tarihine göre vermiyorlar mı ne tuhaf. Neyse atlatmışsınız Geçmiş olsun ayrıca inşallah diyetle düzelir.
Israrla konuştum, tarihi kaç kere söyledim anlamıyor kadın sinirlerim bozuldu. Bir de özellikle sordurdum sekreterine rapor verecekse randevu alalım vermeyecekse boşuna gelmeyelim oraya kadar dedim. Çöpe atar gibi harcadık parayı. 1750 tl kimine az kimine çok, çocuğuma harcardım içim yanmazdı. Kadın parasını aldı işimi de görmedi, hakkımı helal etmiycem ya gider ayak imtihan oldum bir sürü. Eşim de bana kızdı ona ayrı sinir oldum parayı mı dert ediyorsun diye ama haksız mıyım, önceden sordurmuşum vermeyeceksen vermiyorum de. Dolandırıcılık resmen bu, adam kandırmak.

Bir de yaptığı ölçümleri görüyorum çocuğun dışından dışından ölçüyor tabi haftası büyük çıkar. Düzgün ölçmediler ki acele ediyorlar sanki devlet hastanesi
Çok şükür en son iyi bir doktora denk geldik de halloldu, ölçümleri falan en iyi o yaptı. Diyetle kesin çözersin dedi ondan suyu falan takmadım artık

Bende sürekli nasıl isterse öyle gelsin her ikiside olur o seçsin falan diyorum da gönül ister ki annesi için kolay ve konforlu olsun

Allah razı olsun çoğu bildiğim şeylerdi ama yinede mesajı kopyalayıp notlara yapıştırıcam Yazdıklarının çoğunu aldım zaten, omuz şalı almamıştım onu alıcam

Sen umreye mi gidiyorsun canım ben kaçırdım galiba
Bebişine maşallah bizlere de dua et oralarda kolaylıkla gidip gelirsiniz inşallah
Allah izin verirse gidicez inşaallah Bebişimi görmek tek tesellim oldu bugün.
Tabiki duamda olacaksınız inşaallah

Çok feci kaşınıyor ya hele geceleri kol be bacak üstü krem ve ilaç verdi vitamini vw coraapirini kesti artık daha bugün bir kere aürdüm inş geçer ya

PPlaceboEEffect canım senin nişana benzer bir şey gelmişti. Naptın doktorla konuştun mu hiç?
Konuştum, fotoğraf attım takipte kalalım dedi ama devamı gelmedi o akıntının. Aynı gece tansiyonum da yükseldi ara ara. Ama başka bir sancı ağrı yaşamadım, beklemedeyim.

Cuma kuzum. Aslinda her gittigimde bas asagi oluyor ama. Mesela simdi sag tarafimda ayaklari hissediyorum ama soldada biseyler var dondu mu acaba bilemedim

Benim ozellikle bugun kasık agrilarim artti ya bu ayda boyle mi oluyor acaba
Benimde bacak krampları gibi kasık kramplarım var resmen şuan sağ kasık geçti sol kasık bi ağrı saplanıyor ama cidden kıvrandıracak cinsten:/
Doktora yazdım eğer düzenli olursa doğum başlayabilir dedi düzensiz ise normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…