Canım Almanyada yaşıyor ablam bide normal doğurttular düşünHadi gozun aydin cnm
Ben bunu kayit edeyim
Cok az kaldi
2 hafta bugun
Kizlar yanlis olcum olmasin
O ne oyle kiz masallah
Asm ne canim
Çok şükür kolestaz olmamasına sevindimEKARaciğer enzimlerümde kolestazda normal çıktı ama neden kaşınıyorum bilmiyorumkrem ve hap verdi inş geçer
Sonucların guzel cıkmıs cok dusunme artık psıkolojık olma ıhtımalı de var kaşınıyorum dedıkce ben bıle burdan kaşındımEKARaciğer enzimlerümde kolestazda normal çıktı ama neden kaşınıyorum bilmiyorumkrem ve hap verdi inş geçer
Masallah Allah bizden almis size vermisCanım Almanyada yaşıyor ablam bide normal doğurttular düşün
2.bebesi olacağı zaman daha büyük olur diye sez.yapıldı o da kücük doğdusanırım anne tarafı biraz öyle bizim bende 56cm doğmuşum ama 63cm bi ilk bizde
Israrla konuştum, tarihi kaç kere söyledim anlamıyor kadın sinirlerim bozuldu. Bir de özellikle sordurdum sekreterine rapor verecekse randevu alalım vermeyecekse boşuna gelmeyelim oraya kadar dedim. Çöpe atar gibi harcadık parayı. 1750 tl kimine az kimine çok, çocuğuma harcardım içim yanmazdı. Kadın parasını aldı işimi de görmedi, hakkımı helal etmiycem ya gider ayak imtihan oldum bir sürü. Eşim de bana kızdı ona ayrı sinir oldum parayı mı dert ediyorsun diye ama haksız mıyım, önceden sordurmuşum vermeyeceksen vermiyorum de. Dolandırıcılık resmen bu, adam kandırmak.Haftası büyük çıksa da raporu adet tarihine göre vermiyorlar mı ne tuhaf. Neyse atlatmışsınızGeçmiş olsun ayrıca inşallah diyetle düzelir.
Yere oturup sırtını duvara yaslıyorsun bacaklarını uzatıp sağ bacağını sol bacağının üstüne atmaya çalışıyorsunDenemedim hangisini yapmaya caliscam bilssm
Yere oturup sırtını duvara yaslıyorsun bacaklarını uzatıp sağ bacağını sol bacağının üstüne atmaya çalışıyorsunDenemedim hangisini yapmaya caliscam bilssm
Bende sürekli nasıl isterse öyle gelsin her ikiside olur o seçsin falan diyorum da gönül ister ki annesi için kolay ve konforlu olsunÇok merak ediyorum sonum ne olacak
Normal doğurursam kendime çok şaşacağım ama
Şurada daha 1 ay önce yiğit yiğit konuşuyordum normal tabii ki önceliğim soru mu o falan diyeBir gün ben büyük konuşmamayı öğrenicem ve o gün hayatım değişecek inanıyorum haha
Allah razı olsun çoğu bildiğim şeylerdi ama yinede mesajı kopyalayıp notlara yapıştırıcamCanım sana kaç gündür yazıcam hep unutuyorum umreni Rabbim şimdiden kabul etsinyanına bol bol kuruyemiş tarzı şeyler al 2018de Rabbim kabul buyursun gittim yemekhane vs kokuyor ne kadar yemekleri Türk aşçılar yapıyo olsa da ilk 1 hafta ağzıma süremedim aşırı zayıfladım annem yanımıza börek çörek sarma vs koymuştı odada peynri zeytinle hep onları yedim meyve kuruyemşle idare ettim. Onlar bitince çorba vs yemeğe başladjm. Birde söylemişlerdir kesinlikle dışarıdan falan avmden ya da lokantalardan tavuk tarzı şeyler yeme direk mideyi bozuyor sıcaktan dolayı. Vitamin takviyesi al derim bi de omzuna şal al sabah ve akşam serin olabiliyor özellikle Medinede hepimiz hasta olmuştuk soğuktan. Bol bol çamaşır götür yıkamakla uğraşma derim ve rahat bir terlik. Ayakkabı sıkıyor terlik hem rahat oluyor hem de gezmesi kolay ben ceyo almıştım mesela. Güneşkremi zaten unutmazsın diye düşünüyorum. Eşin de kendine grip hapı ağrı kesici c vitamini bi de ağrı kremi vs koysun nolur nolmaz bulunsun sağlık sistemi Türk hekimlerde olsa değişik ilerşiyor mesela 2 parol veriyo yolluyo 3.sü yok kilimalarw dikkat derim anlamadan fena çarpıyor. Şu dönemde tek dikkat edeceğin yemek ve su olsun zemzemm ödem yapıyor sürekli içme aşırı şişiriyor elleri ayakları zaten tam ödem dönemindeyiz dikkat et derim tavafta giymelik patik koyabilrisin ama altı tırtıklı olsun kayıp düşmelere karşı önlem gibi ev tipi örme çetikler patikler aşırı kayıyor onları alma. Bir de şeytan çoooook uğraşıyor bol bol sabır çek hiç gözüne batmayan şey orda insanı çileden çıkartıyor tuvalet içinde otelin yakınnış otel odan dışında başka yeri kullanma derim hijyen anlayışları değişik şu süreçte anca enfeksiyon kaparsın çünkü. Aklıma geldikçe yazarım yine inşallah Rabbim kolaylaştırsın şimdiden
Sagi zar zor attim sol olmadiYere oturup sırtını duvara yaslıyorsun bacaklarını uzatıp sağ bacağını sol bacağının üstüne atmaya çalışıyorsun
Allah izin verirse gidicez inşaallahSen umreye mi gidiyorsun canım ben kaçırdım galiba
Bebişine maşallahbizlere de dua et oralarda kolaylıkla gidip gelirsiniz inşallah
Çok feci kaşınıyor ya hele geceleri kol be bacak üstü krem ve ilaç verdi vitamini vw coraapirini kesti artık daha bugün bir kere aürdüm inş geçer yaÇok şükür kolestaz olmamasına sevindim
inş geçer insanın hayat kalitesini inanılmaz etkiliyor
döküntü varmı bilmiyorum ama benim 26.haftada gebelik ürtikeri çıktı Allah kimsenin başına vermesin gögüs altı kol altı heryerim deli gibi kaşınıyordu kırmızı noktalar kabarıp genişliyordu seviyeleri var demişti doktor şükür krem ve alerji ilacıyla düzene aldık ama hala olma ihtimali var çünkü minik kabarıyo hemen ilacı sürmezsem kaşınmaya başlıyor
Duşa girmek ve tatlıyı kesmek rahatlatabilirÇok geçmiş olsun
Konuştum, fotoğraf attım takipte kalalım dedi ama devamı gelmedi o akıntının. Aynı gece tansiyonum da yükseldi ara ara. Ama başka bir sancı ağrı yaşamadım, beklemedeyim.PPlaceboEEffect canım senin nişana benzer bir şey gelmişti. Naptın doktorla konuştun mu hiç?
Hadi bakalım bir gelişme olursa mutlaka yazKonuştum, fotoğraf attım takipte kalalım dedi ama devamı gelmedi o akıntının. Aynı gece tansiyonum da yükseldi ara ara. Ama başka bir sancı ağrı yaşamadım, beklemedeyim.
Yaptın mıı görmedim mesajınıTotom kalkıp yere oturabılırsem yapıcam
Doktor randevun ne zaman kuzu? Benim doktor her seferinde nerede neresi söylüyor. Bi de bi aşağı bi yukarı yapmadı benim kız. Hep sabit pozisyonda o yüzden ben anlıyorum ayağını falanBen neresi neremde anlamiyorum bi turlu ya
Cuma kuzum. Aslinda her gittigimde bas asagi oluyor ama. Mesela simdi sag tarafimda ayaklari hissediyorum ama soldada biseyler var dondu mu acaba bilemedimYaptın mıı görmedim mesajını
Doktor randevun ne zaman kuzu? Benim doktor her seferinde nerede neresi söylüyor. Bi de bi aşağı bi yukarı yapmadı benim kız. Hep sabit pozisyonda o yüzden ben anlıyorum ayağını falan
Benimde bacak krampları gibi kasık kramplarım var resmen şuan sağ kasık geçti sol kasık bi ağrı saplanıyor ama cidden kıvrandıracak cinsten:/Benim ozellikle bugun kasık agrilarim artti ya bu ayda boyle mi oluyor acaba
Yok valla aslında geçte doğmamışOhaaaa 53-54 duydum da 57 de şov be 45 haftalık mı doğmuş napmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?