2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet geçen biri demişti yine sanırım doğum yapanlardan 200/300 gr oynayabiliyor diye hem artı hem eksi olarak dua edelim gelişimleri güzel olsun
Eylül grubunda okudum 3200 demişler 2800 doğmuş bebeği. Önemli olan sağlıklı olsunlar

İnternetten mi aldın mağazadan mı acaba
https://www.ciceksepeti.com/catherines-820-hamile-lohusa-pijama-takimi-kc1461770 Catherines markasını ilk evlendiğimde eşimin annesi almıştı. Çok çok güzel yumuşacık o yüzden hastahane çıkışına ondan aldım beyaz. Suwen aldım alt üst pijama takımı emzirme kısmı olan çok memnun kaldım hamilelik boyunca giydim aşırı rahat daha yeni yeni alt kısmında hafif tüylenmeler oluştu, penye mood aldım hiç tavsiye etmiyorum çok ucuza denk getirmezseniz almayın kızlar yıkandıktan sonra bence pentinin en ucuz geceliğinden çok farkı kalmıyor ama hastahane de fotoğraf için Catherines veya Blackspead alınsa tüm lohusalıkta giyilir

Aytanesii Geçmiş olsun canım. Bebeğin en kısa zamanda sağlığına kavuşup evine gelir inşallah Kızına da kıyamam kardeş ya küçük bile olsa görmek istemez mi valla duygulandım ona Tek ayrılıkları bu olsun bir daha ayırmasın Rabbim

Son düzenleme:
Ay ay ay maşallah çok tatlısnız yaaa
Uyuduğumu sanmaniz beni üzer
Aaaa lütfen bebeğim yalnız olduğunu sanman da beni üzer.

Ama sen bizi kiskandiriyosun olmuyor boylee

Kızlar prematüre sınırı 37 +0 biri sormuştu ama alıntılar silinmiş kusura bakmasın. 35 ile 37 arası geç prematüre. Yani büyük oranda riskli dönem geçmiş oluyor şu an durumu merak ediyorsanız
Ben sormuştum canım demek 2 haftam var olsun bakalım hayırlısı

Kızlar 32. Hafta dayım vajinamda çok baskı var lavabodan cıkamıyorum bişey de gelmiyor. Agırlık hissediyorum neden oluyo randevuma 2 gün var korkuyorum. Uyumayan bakabılırmi

Oglus uyuyor mu emzirmeye mi kalktin
Uyuyamıyorum ki Oğluş şimdi uyudu. Memeden yeterince içemiyor yoruluyor bırakıyor. Biberonla vermiştim gazı çıkmadı bi türlü gazı çıktı tekrar aranmaya başladı meme verdim tekrar gaz çıkarma 2 saatimiz böyle geçti

Kızlar 32. Hafta dayım vajinamda çok baskı var lavabodan cıkamıyorum bişey de gelmiyor. Agırlık hissediyorum neden oluyo randevuma 2 gün var korkuyorum. Uyumayan bakabılırmi
Ağrı sancı kanama yoksa bebek büyüdüğü için pozisyonu kaynaklı olabilir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…