2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben de taşındım arkadaşlar, gerçi evime henüz yerleşemedim, annemlerde kalıyoruz ama haftaya geçeceğiz kendi evimize. İstanbul'da hayat çok zor, küçük şehirler derli toplu, havası başka, insanları daha anlayışlı. Foruma bu sebeple pek giremiyorum ama fırsat buldukça 40 ar sayfa okuyorum. Haftaya kapatacağım arayı.

Maşallah maşallah Şimdiden sana ve tüm annelere tavsıyem eşiniz bişey yaptığında içinize sinmeyebilir ona sakın ay tamam bırak ben yaparım oyle degıl boyle yapacaksın bezı duzgun takamadın falan gıbı yorumlarda bulunmayın beyefendiler soğuyorlar al tamam sen yap falan moduna gırıyolar ne yaparlarsa teşekkür edin cok guzel olmus dıyon onunda bebeğiyle cebelleserek öğrenmesine izin verin basında sıkılıp kontrolvari takılmayın yanı eşten destek almadan cunku bu surec zor bence , ben bır yasına kadar gece ne kadar kalktıysam aha esımde o kadar kalkmıştır , yarın ıse gıtcek uyusun demeyın sorumluluklarını bılsın yapabıldıgı kadarını yapsın
Sevgiler saygılar

Kızlar dünden beri 15 sayfa okudum bitirdim çok şükür Şimdi bende bir terslik var galiba şu bacak bacak üstüne atılan hareketi çok rahat yaptım çok rahat yere oturup kalkıyorum geceleri nerdeyse deliksiz uyuyorum 1 kez kalkıyorum o da normal yani işte ne bileyim ağrım arada oluyor hele bu hafta evdeyim hiç ağrım olmadı şükür yani sanki gebeyim ama değilim gibi de sadece çok çabuk yoruluyorum evde 1 saat iş yapsarsam 1 saat dinleniyorum malum ev toplama başladı evde mesai yoğun
Siz anlattıkça okuyorum bende bir şey yok acaba bir şey mi var diyorum sonra saçmalama ne olacak diyorum sonra diyorum bebek geriden geliyor acaba ondan mı diyorum offf valla bende D dra21 gibi pimpiriklenmeye başladım
Bebeğim de hareketli yani aç tok fark etmiyor hareketlerini hissediyorum
Ne oluyor anlamadım karnım büyüdü ama bu hafta tek olan şey hareketlerimde yavaşlama başka bir güncelleme gelmedi.
Valla kafam çok karıştı ya

atatalya kız o saçlar ne yediğin için Kuzey Atanın saçına gitmiş maşallah
Ama sizi böyle gördükçe o kadar çok duygulanıyorum ki grubumuzda ilk doğan bebeklerimizden biri evinde annesi ile ne mutlu
Şimdi sıra diğer erkenci bebeklerimizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…