Hahaha anne yeter diyor yani15 kilo aldım daha da yemek istiyorum ama bebek midemi sıkıştırıyor bende mecburen kaşığı bırakıyorum djdjkd
Gunaydin canimmm boluk porcuk gececek sanirim gunlerGünaydın lavaboya kalkıp 1 saattir uyuyamayanlardanız sağolsun bacak ağrısı
Valla bana yarıyor gibiMaşallah bebeklere yarasın inşallah15 ile tamamlarız sanırım canım ideal yani
Of kemik ağrısından çok yoruldumGunaydin canimmm boluk porcuk gececek sanirim gunler
Benimde kasik agrisi basladi yaOf kemik ağrısından çok yoruldum2-3 gündür rahattım
Ben de taşındım arkadaşlar, gerçi evime henüz yerleşemedim, annemlerde kalıyoruz ama haftaya geçeceğiz kendi evimize. İstanbul'da hayat çok zor, küçük şehirler derli toplu, havası başka, insanları daha anlayışlı. Foruma bu sebeple pek giremiyorum ama fırsat buldukça 40 ar sayfa okuyorum. Haftaya kapatacağım arayı.Biz de öyleyiz sakinlik eşittir biz bu yüzden büyük şehirde yaşamak ve burada çocuk büyütmek de istemiyoruzAllah nasip eder de gidişat belli olursa 2-3 sene içinde en fazla taşınmış olacağız inşallah İstanbul artık canımızdan bezdirdi bizi
Kesinlikle sağlıklı olsun önemlisi o 400 gr fark epey var gibi ama zaten doğunca da biraz düşüyorlar suyun içinden çıkınca sende de olmuşturEylül grubunda okudum 3200 demişler 2800 doğmuş bebeği. Önemli olan sağlıklı olsunlar
Benim ultrasona göre fazla geldi ama ödemi çoktu. İlk günler ödem attı düştü kilosuKesinlikle sağlıklı olsun önemlisi o 400 gr fark epey var gibi ama zaten doğunca da biraz düşüyorlar suyun içinden çıkınca sende de olmuştur
Seninle aynıyız tartılmıyorum zatennkilolu hamile kaldım yediklerim minik kızıma yarasın diyerek 34 ten selamlarEvet 34.haftadan günaydın kızlar, tam 10.5 kg almışım toplamda...sizde durumlar nasıl? Son aylarda alırsın derlerdi de inanmazdim
Aynen benim etrafımda kim yaptıysa 200/300 gr düştü yeğenimde dahilBenim ultrasona göre fazla geldi ama ödemi çoktu. İlk günler ödem attı düştü kilosu
Evet canım bizim sat lar aynı.. bende kilolu hamile kaldım.. Amin yarasın kuzularaSeninle aynıyız tartılmıyorum zatennkilolu hamile kaldım yediklerim minik kızıma yarasın diyerek 34 ten selamlar
Maşallah maşallahOğlumu babaya bırakıp biraz uyudum. 2 gündür ağlamayan çocuğun ağlamasına uyandımBeslenme saati vardı yarısını almış içmeyince bırakmışlar Çocuğum acıkmış meme almayan bebiş memeye yapıştı Neyse emmesine vesile oldu en azından ☺ Babalara emanet bu kadar oluyor demek ama yine de hakkını yemeyelim babamız gaz çıkarma, bez değişme ve giydirme testlerimden geçti
Hadi bakalım senin minik ne durumda bende cuma günü gideceğim inşallahEvet canım bizim sat lar aynı.. bende kilolu hamile kaldım.. Amin yarasın kuzulara
Evet 34.haftadan günaydın kızlar, tam 10.5 kg almışım toplamda...sizde durumlar nasıl? Son aylarda alırsın derlerdi de inanmazdim
27-30arası 10kg ile devam ettim ben şuan hala 10kg almış durumdayım aç karnına 65-tok 66 çıkıyor kilom
7.600 grm ile yola devamkeTam 13 kilo alöış olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?