Aman iyi olun güzel gelmişsinizEvet canım ikiz benim. 32. Haftaya geldik, ayaklarım çok şişiyor onun dışında iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın herşey yolunda mı? Çok teşekkürler, Allah hepimize kolaylıklar versin.
Oyle aman aman fast food yememekle birlikte ayda ıkı kesın varBiliyorum ama dayanamadım en son o yüzden iki hafta da yansın dedim aldım
Off benimde canım aşırı aşırı aşırı Fast food çekiyor ama eşime söz verdim doğumdan sonra yiyeceğim diye ilk aylarda ne yediysem o yani
Ama bende misafirlikteydim arkadaş gün yapmış mübarek kaç çeşit var saymadım yani öyle yemişim ki eve artık karnım patlayacak diye diye geldim araba kullanırken emniyet kemeri sıktı yani öyle bir yeme
İşte bende onu diyorum acaba değil miyim diye
Şaka bir yana dediğin gibi oğlanın geriden gelmesi bu hafta üzdü biraz dedim küçük diye böyleyim heralde
Düşünce olarak hamilelik hastalık değil günlük hayatıma devam edeceğim diyerek bi hamilelik yaşadım hepsadece oğluş gerdi işte psikolojik olarak gerildim sanırım
Benim öyle spor geçmişim yok ama derler ya çok hareketli yerinde duramaz diye öyle bir tipim aktif spor yaparak gebe kalmak isterdim ama
Maşallah maşallah kaşıyalım totoları
Senin pimpiriklik bana geçti heralde
Aman ya ne yapayım minik doğsa da büyür dimi
Ya çok teşekkür ederim hepsine bakıcamhttps://www.ciceksepeti.com/catherines-820-hamile-lohusa-pijama-takimi-kc1461770 Catherines markasını ilk evlendiğimde eşimin annesi almıştı. Çok çok güzel yumuşacık o yüzden hastahane çıkışına ondan aldım beyaz. Suwen aldım alt üst pijama takımı emzirme kısmı olan çok memnun kaldım hamilelik boyunca giydim aşırı rahat daha yeni yeni alt kısmında hafif tüylenmeler oluştu, penye mood aldım hiç tavsiye etmiyorum çok ucuza denk getirmezseniz almayın kızlar yıkandıktan sonra bence pentinin en ucuz geceliğinden çok farkı kalmıyor ama hastahane de fotoğraf için Catherines veya Blackspead alınsa tüm lohusalıkta giyilir
Çook teşekkür ederim hepsine bakıcamhttps://www.ciceksepeti.com/catherines-820-hamile-lohusa-pijama-takimi-kc1461770 Catherines markasını ilk evlendiğimde eşimin annesi almıştı. Çok çok güzel yumuşacık o yüzden hastahane çıkışına ondan aldım beyaz. Suwen aldım alt üst pijama takımı emzirme kısmı olan çok memnun kaldım hamilelik boyunca giydim aşırı rahat daha yeni yeni alt kısmında hafif tüylenmeler oluştu, penye mood aldım hiç tavsiye etmiyorum çok ucuza denk getirmezseniz almayın kızlar yıkandıktan sonra bence pentinin en ucuz geceliğinden çok farkı kalmıyor ama hastahane de fotoğraf için Catherines veya Blackspead alınsa tüm lohusalıkta giyilir
İç gösteriyor mu bakmıştım buna benÇok memnun kaldım bu pijamadan
Ya sen bana demiyor musun her hafta farkedebilir falan ölçümlere göre bence ölçen kişiyle alakalı seninki aynı kişi ölçmemiş çünkü dur bakalım bu hafta nasıl olcak bide çünkü bir anda çok kilo aldı gibi oldu o ölçümlede alakalı diye olabilirBu kontrolde de aynı cıvarlarda çıkarsa uc haftadır kılo almamış olacak o benı bıraz gerıyor öyle bişey olmaz inşallah diyip düşünmemeye çalışıyorum bu konu azcık gerıyor benı
33 te 2680 çıktı 34+3 de 2550 gram çıktı 35+5 te gidicem şimdi
Vücutta kılo alacak yer kalmadı cok kılolu kaldım kız ya ondan bence82 olurum gıbı suan 80.6
HayydaBiliyorum ama dayanamadım en son o yüzden iki hafta da yansın dedim aldım
Off benimde canım aşırı aşırı aşırı Fast food çekiyor ama eşime söz verdim doğumdan sonra yiyeceğim diye ilk aylarda ne yediysem o yani
Ama bende misafirlikteydim arkadaş gün yapmış mübarek kaç çeşit var saymadım yani öyle yemişim ki eve artık karnım patlayacak diye diye geldim araba kullanırken emniyet kemeri sıktı yani öyle bir yeme
İşte bende onu diyorum acaba değil miyim diye
Şaka bir yana dediğin gibi oğlanın geriden gelmesi bu hafta üzdü biraz dedim küçük diye böyleyim heralde
Düşünce olarak hamilelik hastalık değil günlük hayatıma devam edeceğim diyerek bi hamilelik yaşadım hepsadece oğluş gerdi işte psikolojik olarak gerildim sanırım
Benim öyle spor geçmişim yok ama derler ya çok hareketli yerinde duramaz diye öyle bir tipim aktif spor yaparak gebe kalmak isterdim ama
Maşallah maşallah kaşıyalım totoları
Senin pimpiriklik bana geçti heralde
Aman ya ne yapayım minik doğsa da büyür dimi
Biz kilolu doğmuşuz ben 3750 gr erkek kardeşim 5200 gr kız kardeşim 4500 gr ama ben zayıf minyonum erkek kardeşim uzun zayıf kız kardeşim kısa ve kilosu var yani hiç birimiz doğduğumuz gibi kalmadıkBen 4 kilo kardeşim 3 kilo doğmuş mesela aynı boydayız, o biraz geç boy attı sadeceVe fiziği benden çok daha iyi daha ince ben kalıplıyım
Ahahajaja roller değiştiYa sen bana demiyor musun her hafta farkedebilir falan ölçümlere göre bence ölçen kişiyle alakalı seninki aynı kişi ölçmemiş çünkü dur bakalım bu hafta nasıl olcak bide çünkü bir anda çok kilo aldı gibi oldu o ölçümlede alakalı diye olabilir
Hayydalütfen ama bu tesellileri genelde ben alıyorum canım büyür tabi biz benimkini zor tutuyoruz içeride ben ondan korktum bu kadar bak bu hafta fazla çıktı kilosu haftaya kesin almamış olur benimkide
Ya işte bende bır aylık değer olarak degerlendırcem , kendı doktorum 2 kg ölçmüştü en son 32 de yıne az çıkarsa dıcem sız de bakın tekrardan dıye otekı drlar farklı çünkü kesın bi yorum yapamıyorumYa sen bana demiyor musun her hafta farkedebilir falan ölçümlere göre bence ölçen kişiyle alakalı seninki aynı kişi ölçmemiş çünkü dur bakalım bu hafta nasıl olcak bide çünkü bir anda çok kilo aldı gibi oldu o ölçümlede alakalı diye olabilir
Hayydalütfen ama bu tesellileri genelde ben alıyorum canım büyür tabi biz benimkini zor tutuyoruz içeride ben ondan korktum bu kadar bak bu hafta fazla çıktı kilosu haftaya kesin almamış olur benimkide
Ben kesinlikleKızlar ben çok uyuyorum bu 1 haftadır ya adets doyamıyorum uykuya küt bayılıyorumgeceleri uyanıyorum tabi sürekli tuvalet mesaisi var ama gün içinde ve sabah uykusu aşırı fazla oldu. Benim gibi olan var mı
Gün içinde koltukta otururken küt uyuyakalıyorum,az önce uyandım sanki hiç uyumamış gibiyimBen kesinliklesürekli esniyorum hep uykum var saat 11 daha kahvaltı edemedim yeni kalktım çünkü ilk hamilelik belirtim uykuydu sandı o günlere döndüm
Şimdi çıktık kontrolden çok şükür yolunda herseyHadi bakalım senin minik ne durumda bende cuma günü gideceğim inşallah
Bence kilo olarak yakın doğacak bizimkiler zaten canımAhahajaja roller değiştiNeyse tamam anlık bir duygu durum değişikliğiydi minik tosbaam küçük olacak ne yapalım bizde minik minik severiz
Ben dedim kuzu kesme bence de doğru karar maşallah kuzumaBen çıktım kızlar vesandriyon
Benim bir kaç gündür lekelenmem var bu sabahta geldi doktoruma söyledim aşağıdan bakmak istemedi çünkü ilaç kullanıyorum şuan 37 de bakıcam ozamana kadar gelmezse dedi
Nst de hafif sancım çıktı. O yüzden nidicard ilacımı 36 ya kadar kesmedi. Geçen bir hastasına gelirse gelsin artık demiş kesmiş akşamına suyu gelmiş kızın senin paşayada güvenemiyorum dedi37 ye kadarda progestan magnezyum devam edeceğim beklerse beyfendi
2700 çıktı kilosu dr 2500 geçmiş dedi en fazlada 2700 dür dedi. Şuanlık bu kadar
İnşAllah biraz daha bekler beyimiz bakalım
Bende bu hafta merak ediyorum kilosunu beni etiketle kuzuYa işte bende bır aylık değer olarak degerlendırcem , kendı doktorum 2 kg ölçmüştü en son 32 de yıne az çıkarsa dıcem sız de bakın tekrardan dıye otekı drlar farklı çünkü kesın bi yorum yapamıyorum
Bununla birlikte abisininde bu haftalardan sonra kılo problemı oldugu ıcım takıplı gıtmek ıstıyorum
Bakalım içim rahat etse en azından az almıs olması fln sorun degıl ya ama bu sure zarfında kılo almamış olması varsa boyle bı durum sorun işte
Sen isteğe bağlı mı sezaryen olacaksın canım? Yoksa öyle olmasını gerektiren bir durum mu varŞimdi çıktık kontrolden çok şükür yolunda hersey2.350 olmuş
Artık haftalik nst ve kontrol var dedi, haftaya başlıyoruz nst serüvenine
Haftaya sezeryan için günde konuşacağız bakalım bi aksilik olmaz ise günü belirleyice sanki daha da sabirsiz hissedicem kendimi
Haklısın dediğin gibi bu seferde farklı çıkarsa bencede kendi doktoruna git en doğrı ölçümü o yapar bencede zaten tatlı biri diyordun yardımcı olurYa işte bende bır aylık değer olarak degerlendırcem , kendı doktorum 2 kg ölçmüştü en son 32 de yıne az çıkarsa dıcem sız de bakın tekrardan dıye otekı drlar farklı çünkü kesın bi yorum yapamıyorum
Bununla birlikte abisininde bu haftalardan sonra kılo problemı oldugu ıcım takıplı gıtmek ıstıyorum
Bakalım içim rahat etse en azından az almıs olması fln sorun degıl ya ama bu sure zarfında kılo almamış olması varsa boyle bı durum sorun işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?