2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oyle aman aman fast food yememekle birlikte ayda ıkı kesın var birden inanmazsın yanında en rısklı içecekle beni örnek almayın ben yanlışım ama

Ya çok teşekkür ederim hepsine bakıcam

Benim randevum iyice çorba oldu kızlar normalde randevum 11 indeydi alman doktor çok korkutttu diye kendi doktorum gelir gelmez randevuyu geri çekip 5 inde gitmiştim bi sonraki de 2 hafta sonraydı ama eşimle telefonda konuşmuşlar geri çektiğimi iptal etmemişler pazartesi randevunuz vardı gelmediniz yarın gelin demişler e canıma minnet giderim sandriyon yarın 14.30 randevum var canım arkadaşım

Çook teşekkür ederim hepsine bakıcam

Ya sen bana demiyor musun her hafta farkedebilir falan ölçümlere göre bence ölçen kişiyle alakalı seninki aynı kişi ölçmemiş çünkü dur bakalım bu hafta nasıl olcak bide çünkü bir anda çok kilo aldı gibi oldu o ölçümlede alakalı diye olabilir Hayyda lütfen ama bu tesellileri genelde ben alıyorum canım büyür tabi biz benimkini zor tutuyoruz içeride ben ondan korktum bu kadar bak bu hafta fazla çıktı kilosu haftaya kesin almamış olur benimkide

Ben 4 kilo kardeşim 3 kilo doğmuş mesela aynı boydayız, o biraz geç boy attı sadece Ve fiziği benden çok daha iyi daha ince ben kalıplıyım
Biz kilolu doğmuşuz ben 3750 gr erkek kardeşim 5200 gr kız kardeşim 4500 gr ama ben zayıf minyonum erkek kardeşim uzun zayıf kız kardeşim kısa ve kilosu var yani hiç birimiz doğduğumuz gibi kalmadık

Ahahajaja roller değişti Neyse tamam anlık bir duygu durum değişikliğiydi minik tosbaam küçük olacak ne yapalım bizde minik minik severiz

Ya işte bende bır aylık değer olarak degerlendırcem , kendı doktorum 2 kg ölçmüştü en son 32 de yıne az çıkarsa dıcem sız de bakın tekrardan dıye otekı drlar farklı çünkü kesın bi yorum yapamıyorum
Bununla birlikte abisininde bu haftalardan sonra kılo problemı oldugu ıcım takıplı gıtmek ıstıyorum
Bakalım içim rahat etse en azından az almıs olması fln sorun degıl ya ama bu sure zarfında kılo almamış olması varsa boyle bı durum sorun işte

Ben çıktım kızlar ve sandriyon
Benim bir kaç gündür lekelenmem var bu sabahta geldi doktoruma söyledim aşağıdan bakmak istemedi çünkü ilaç kullanıyorum şuan 37 de bakıcam ozamana kadar gelmezse dedi
Nst de hafif sancım çıktı. O yüzden nidicard ilacımı 36 ya kadar kesmedi. Geçen bir hastasına gelirse gelsin artık demiş kesmiş akşamına suyu gelmiş kızın senin paşayada güvenemiyorum dedi 37 ye kadarda progestan magnezyum devam edeceğim beklerse beyfendi
2700 çıktı kilosu dr 2500 geçmiş dedi en fazlada 2700 dür dedi. Şuanlık bu kadar
İnşAllah biraz daha bekler beyimiz bakalım

Ben kesinlikle sürekli esniyorum hep uykum var saat 11 daha kahvaltı edemedim yeni kalktım çünkü ilk hamilelik belirtim uykuydu sandı o günlere döndüm

Ben kesinlikle sürekli esniyorum hep uykum var saat 11 daha kahvaltı edemedim yeni kalktım çünkü ilk hamilelik belirtim uykuydu sandı o günlere döndüm
Gün içinde koltukta otururken küt uyuyakalıyorum,az önce uyandım sanki hiç uyumamış gibiyim

Hadi bakalım senin minik ne durumda bende cuma günü gideceğim inşallah
Şimdi çıktık kontrolden çok şükür yolunda hersey 2.350 olmuş

Artık haftalik nst ve kontrol var dedi, haftaya başlıyoruz nst serüvenine
Haftaya sezeryan için günde konuşacağız bakalım bi aksilik olmaz ise günü belirleyice sanki daha da sabirsiz hissedicem kendimi

Ben dedim kuzu kesme bence de doğru karar maşallah kuzuma

Bende bu hafta merak ediyorum kilosunu beni etiketle kuzu

Sen isteğe bağlı mı sezaryen olacaksın canım? Yoksa öyle olmasını gerektiren bir durum mu var

Haklısın dediğin gibi bu seferde farklı çıkarsa bencede kendi doktoruna git en doğrı ölçümü o yapar bencede zaten tatlı biri diyordun yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…