2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya maşallah de kendine ne güzel kuzum herkesın vucudu farklı

Biraz acıdı geçti ama bacaklarım çok acıdı kaldırırken ben kolay kalkar sanıyorum
Ah iyi bari bi daha yapma sen kuşum yaparsan da zorlama sakın. Bişi falan olur çok üzülürüm

Ahahha
Papatyamaviş de yapamadı kuzum ona bakarsan bugün falan doğurmuş olması lazım çok takılmamak lazım olayın gerçekliği pek belli değil

Canım benim hiç kötü düşünme herkesin bünyesi farklı. Ablamın bir arkadaşı var geçen anlatıyor, ne mide bulantısı yaşadım, ne uyku problemi, ne yorgunluk. Hatta son ana kadar çalıştım hiç hamile gibi değildim diyor ve 2 kızı var fıstık gibi. Hem de normal doğum yaptı hep. Bazı bünyeler böyle şanslı olduğunu unutma

Ben arada kontrolü abartıyorum bakışından anlıyorum Durduruyorum kendimi Bencede sence Bi de onun eller kocaman ya benden rahat tutuyor valla oğluşu

Benim de çok benzer. Bacak bacak üstüne rahat atabiliyorum. Daha iki hafta daha çalışmaya devam edip 38'de izne ayrılacağım. Gün içinde rahatım, ev işi vs yapabiliyorum. Benim bir tek geceleri bacak ağrım çok oluyor farklı olarak. Hamile yastığı da var ama artık tek tarafa yatmaktan bacak ağrısına kar etmiyor o yüzden arada sağa da dönüyorum bu aralar. Bir taraftan bir tarafa dönemiyordum ama bu aralar dönebiliyorum ilginç bir şekilde. bu arada benim de bir hafta geriden geliyor.

Son düzenleme:
Çok şükür canım, çok şükür Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Ben paylaşa paylaşa grubu doğurtturcam herkesi sabırsızlandırıyorum Bende eşimde saçlı doğmuşuz, bebiş de öyle oldu

Yok bebişim gayet ıyı gıdıyorsun bence uzulme hiç alakası yok
Teşekkür ederim Yani oğlanın minyonluğunu kabullendim zaten yapacak bir şey yok anasına çekmiş
Gerisi de dediğiniz gibi bünye ile alakalı heralde
Bende boş yere pimpirik yapar oldum

Evet 34.haftadan günaydın kızlar, tam 10.5 kg almışım toplamda... sizde durumlar nasıl? Son aylarda alırsın derlerdi de inanmazdim
Baktığında ben de 10 kg almış duruyorum ama hile yaptım haha 10 kg nin 5 ini ilk üç ay verip sonra geri aldım

Bende aslında 32.haftadan sonra çalışır raporu aldım ama hemşireyim ve aşırı yoğun çalışıyorum valla ne yalan söyleyim çalışma kısmında o kadar yürütemedim ama dediğim gibi iş tempomuz çok ağırdı sanırım iyi bile yürüttüm.
Bu hafta raporluyum ve haftaya da rapor alacağım
Ama bende ağrı sancı bulantı kusma yani genel anlamda hiç bir şey yok ağrı arada çok yorulunca oluyordu o da hemen geçiyordu beni bu zamana kadar yormadı hiç.
Kızları dediği gibi bazı bünyeler böyle sanırım
Ben sadece bebeğim hep geriden geliyor haftasına göre usgde aşırı az kilosu yani benim haftadaki bebişler 2500 gr üzeri benim oğlan 2180 gr iki haftada 180 gr ancak almış beni de bu endişelendirmişti acaba oğlan büyümedi ondan mı bu kadar rahatım diye düşündüm

Valla oğluşum da oğluşum diye dolanıyorsun grupta herkes bebek hasretiyle tutuşuyor zaten
Arkadan patır patır geleceğiz az kaldı

Memenin tadı bir başka tabiii. Ay babalara görev vermek çok önemli çok iyi yapmışsın kuşum
Evet 34.haftadan günaydın kızlar, tam 10.5 kg almışım toplamda... sizde durumlar nasıl? Son aylarda alırsın derlerdi de inanmazdim
36+3ten selamlar 12,5 kilo aldım misler gibi haftalık 500 grama yakın alıyorum.. doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor
Hayırlı olsun canım. İstanbul’da komşularından yana şanslıysan o sıcaklığı az çok bulabiliyosun ama değilsen maalesef. Sizin huzurunuz yerinde olsun da gerisi çok önemli değil
Kizlar arkadasim oglusuma hirka ormus bayldimm
Yaa çok güzel görünüyor
Teşekkür ederim Yani oğlanın minyonluğunu kabullendim zaten yapacak bir şey yok anasına çekmiş
Gerisi de dediğiniz gibi bünye ile alakalı heralde
Bende boş yere pimpirik yapar oldum
Analığın yarısı evham kuşum normal yani

Aslında hemen degıl 2 hafta fln dıyolar

Benim de bir hafta geriden geliyor. Yarın ultrason var bakalım, yeni kilosunu öğreneceğiz. En sonuncuda bir hafta geriden geliyor dedi doktor ama bunu normal karşılıyorlar, pek sorun etmedi. Biz de ailecek ufak tipliyiz. Bence genetik bu durum. O yüzden kafaya takmaya gerek yok. Küçük olduğu için daha kolay doğururuz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…