2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok geriden okuyarak geliyorum o yüzden belki söyleyen olmuştur ama yine de yazmak istedim. 32. Haftadan sonra yıllık izin ya da rapor alırsan o da doğum izninden düşüyor diye biliyorum. Sadece fiili çalıştığın gün doğum sonrası izne ekleniyor. Bilgin olsun.

Çok iyi kız maşallah
Valla ben 12 kg ile devam her hafta cumartesi tartı günüm son iki haftada 1.5 kg almışım oğlanda tık yok o 180 gr almış nu kilolar kesin bana yaradı
Ben tartılsamda aylık bakıyorum kıloya
Kilolu hamile kaldım ondan hep
Bide artık ay son gunler dıye dıye yıyorum gecen bir fast food masasından kalkmışım kalktığım gıbı ogurdum kusucam sandım te bogazıma kadar doluydum cunku kussam cok üzülürdüm buyuk zevkle yedım cunku

Çok haklısın imza kaşe mühür
Allah Allah kız acaba hamile değil misin sen canım benim resmen canın sıkılmış da kendine dert aramışsın gibi bir halin var. Her gebelik kendine özeldir. Hiç pimpiriklenme. Herkesin acı eşiği de Farklı yani. Ki hamilelik bu hastalık değil canım benim. Maşallah diyorum sana bu düşüncelerden uzaklaşmanı tavsiye ediyorum

Çok geçmiş olsun canım, analık zor valla umarım miniş de toparlanıp en kısa zamanda yanınıza gelecek
Canım seninkiler de ikizdi sanki, nasılsınız? Her şey yolundadır umarım. Ben de küçük şehir seviyorum ya gerçekten daha derli toplu oluyor. Yeni eviniz hayırlı olsun
Hahah valla hepimizin canı çekiyor oğluşu gördükçe
Kuzum hiç alakası yok valla, ben de çok dillendirmemeye çalışıyorum ama çok sorunlu bi hamilelik geçirmiyorum, ben hep şeye bağladım, yıllardır spor yapıyordum dayanıklı bir bünyem var zaten. Çok mide bulantım olmadı ama ne zaman birine mide bulantım yok desem sabah kalkıp kusuyordum Şimdi de mesela yürüyüp denize girip geliyorum bazen o kadar yakın da değil deniz, eşim üşeniyor gelmeye Ağrım hiç olmuyor değil başlarda bel ağrım oldu, bu aralar da kasık ağrılarım oluyor ama dinlene dinlene gidip geliyorum mesela. Ama benimki de önden gidiyor işte. Şimdi kendimizi okuyoruz ve popomuzu çimdikliyoruz

Bende benimkinde hadi 3 ay hadi 6 ay hadi 9 ay 1 yas diye diye 22 a geldim bende kademeli biraktirdim
33. Ayda bıraktık biz kendi isteğiyle bırakmasını istedim. Geleneksel yöntemler denemedim. Konuşarak, anlaşarak 3 yasa kadar geldik nerdeyse çalıştığım için çok da zorlamiyordu beni. Sürekli meme isteme gibi durumumuz yoktu. Güzel güzel bıraktık şükür.

Maşallah maşallah ben bu sene denize giremedim hiç 2 kere gittim ondan birkaç gün sonra lekelenme oldu yasak geldi. Normale dön dedi dr orada deli sıcaklar başladı sonra da doğurdum Sen yıldız tarafındaydın sanki iyi mesafe valla deme kimseye

Benimde kasik agrisi basladi ya
O bendede oluyor ara ara
Gunaydin kizlar
Bugunun rdvulari

@abis66
D dra21

Hayirli haberlerle gelin kizlar
Bekliyorum şuan
Kizlar arkadasim oglusuma hirka ormus bayldimm
Çok tatlışşş Canım sende aksi giden birşey yok ki neden telaşlandın ne güzel baksana maşAllah benimde bebiş küçük onunla alakalı değil bence

Yok yahu ondanda olmaz herhalde

Yazın gidemediklerimi çıkarmaya çalışıyorum

Evet canım ikiz benim. 32. Haftaya geldik, ayaklarım çok şişiyor onun dışında iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın herşey yolunda mı? Çok teşekkürler, Allah hepimize kolaylıklar versin.

Çok teşekkürler canım. Allah hepimize kolaylıklar versin.

Vallla bakalım bende hep küçük olduğu için kolay doğururum diyordum ama şu an makat geliş gibi duruyor 2 hafta içinde dönmezse sezeryan olacak

Helal olsun valla linoşumun kilosuda iyi hem daha ne olsun maşAllah
Bu kontrolde de aynı cıvarlarda çıkarsa uc haftadır kılo almamış olacak o benı bıraz gerıyor öyle bişey olmaz inşallah diyip düşünmemeye çalışıyorum bu konu azcık gerıyor benı
33 te 2680 çıktı 34+3 de 2550 gram çıktı 35+5 te gidicem şimdi
Vücutta kılo alacak yer kalmadı cok kılolu kaldım kız ya ondan bence 82 olurum gıbı suan 80.6

Biliyorum ama dayanamadım en son o yüzden iki hafta da yansın dedim aldım
Off benimde canım aşırı aşırı aşırı Fast food çekiyor ama eşime söz verdim doğumdan sonra yiyeceğim diye ilk aylarda ne yediysem o yani
Ama bende misafirlikteydim arkadaş gün yapmış mübarek kaç çeşit var saymadım yani öyle yemişim ki eve artık karnım patlayacak diye diye geldim araba kullanırken emniyet kemeri sıktı yani öyle bir yeme
İşte bende onu diyorum acaba değil miyim diye
Şaka bir yana dediğin gibi oğlanın geriden gelmesi bu hafta üzdü biraz dedim küçük diye böyleyim heralde
Düşünce olarak hamilelik hastalık değil günlük hayatıma devam edeceğim diyerek bi hamilelik yaşadım hep sadece oğluş gerdi işte psikolojik olarak gerildim sanırım
Benim öyle spor geçmişim yok ama derler ya çok hareketli yerinde duramaz diye öyle bir tipim aktif spor yaparak gebe kalmak isterdim ama
Maşallah maşallah kaşıyalım totoları
Canım sende aksi giden birşey yok ki neden telaşlandın ne güzel baksana maşAllah benimde bebiş küçük onunla alakalı değil bence
Senin pimpiriklik bana geçti heralde
Aman ya ne yapayım minik doğsa da büyür dimi

Ben 4 kilo kardeşim 3 kilo doğmuş mesela aynı boydayız, o biraz geç boy attı sadece Ve fiziği benden çok daha iyi daha ince ben kalıplıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…