Cok geriden okuyarak geliyorum o yüzden belki söyleyen olmuştur ama yine de yazmak istedim. 32. Haftadan sonra yıllık izin ya da rapor alırsan o da doğum izninden düşüyor diye biliyorum. Sadece fiili çalıştığın gün doğum sonrası izne ekleniyor. Bilgin olsun.Günaydın canım dün aklıma geldin biliyor musun bu kız yine yazmıyor bi yazayım dedim sonra koşturmaktan unutmuşum
Güzel bir kontrol olmuş sevindim Barbaros beyin de keyfi yerinde maşallah
Doktorun çalışmayı önermiyor en iyisi valla ayakta kalmak çok zor sürekli hareket halinde olmak insanı aşırı aşırı yoruyor bunu bu hafta dibine kadar yaşayıp anladım ben
O yüzden muhtemelen bu haftadan sonraki iki haftamı raporla geçireceğim öyle düşünüyorum hafta içi beşer gün rapor alacağım
Ben tartılsamda aylık bakıyorum kıloyaÇok iyi kız maşallah
Valla ben 12 kg ile devam her hafta cumartesi tartı günüm son iki haftada 1.5 kg almışım oğlanda tık yok o 180 gr almış nu kilolar kesin bana yaradı
Çok haklısın imza kaşe mühürMaşallah maşallahŞimdiden sana ve tüm annelere tavsıyem eşiniz bişey yaptığında içinize sinmeyebilir ona sakın ay tamam bırak ben yaparım oyle degıl boyle yapacaksın bezı duzgun takamadın falan gıbı yorumlarda bulunmayın beyefendiler soğuyorlar al tamam sen yap falan moduna gırıyolar ne yaparlarsa teşekkür edin cok guzel olmus dıyon onunda bebeğiyle cebelleserek öğrenmesine izin verin basında sıkılıp kontrolvari takılmayın yanı eşten destek almadan cunku bu surec zor bence , ben bır yasına kadar gece ne kadar kalktıysam aha esımde o kadar kalkmıştır , yarın ıse gıtcek uyusun demeyın sorumluluklarını bılsın yapabıldıgı kadarını yapsın
Sevgiler saygılar
Allah Allah kız acaba hamile değil misin senKızlar dünden beri 15 sayfa okudum bitirdim çok şükürŞimdi bende bir terslik var galiba şu bacak bacak üstüne atılan hareketi çok rahat yaptım çok rahat yere oturup kalkıyorum geceleri nerdeyse deliksiz uyuyorum 1 kez kalkıyorum o da normal yani işte ne bileyim ağrım arada oluyor hele bu hafta evdeyim hiç ağrım olmadı şükür yani sanki gebeyim ama değilim gibi de sadece çok çabuk yoruluyorum evde 1 saat iş yapsarsam 1 saat dinleniyorum malum ev toplama başladı evde mesai yoğun
Siz anlattıkça okuyorum bende bir şey yok acaba bir şey mi var diyorum sonra saçmalama ne olacak diyorum sonra diyorum bebek geriden geliyor acaba ondan mı diyorum offf valla bende D dra21 gibi pimpiriklenmeye başladım
Bebeğim de hareketli yani aç tok fark etmiyor hareketlerini hissediyorum
Ne oluyor anlamadım karnım büyüdü ama bu hafta tek olan şey hareketlerimde yavaşlama başka bir güncelleme gelmedi.
Valla kafam çok karıştı ya
Çok geçmiş olsun canım, analık zor vallaNapiyorsunuz heyecanlı anneleraksam emzirmeye gittim bende hortumu vardi agzinda ama hemsireye dedim hortumla ememiuor çıkardı sağolsun sonra bir yapıştı çok acıkmş dün ögleden sonra hastaladm ani ateslendim tüm gece hep 39 derecelerde gezdi agri kesicilerle sanirim oazar gunu hep hastanedeydim hic sagim yapamadm ateslenme yapti bende nasil kötü birsey ya öldüm sanki ama oglumu özledim kalktim ayaga kızımda bugün sıbyana basladı anne sende geleceksin benimle demi demesine dayanamadm sürünerek gittim okula çok eglendi kuzum biz evlatlarimizın yüzü güldükce onlar iyi oldukca mutluyuz onu anladm anneyiz biz ilk anne olacaklar korkmayın korku anneligin %50 si ama biz korkmayın desekte korku hep var malesef ama güzel düşünelim hersey güzel olsun inşallah bize dua edin solunumumuz düzelsin eve çıkalim kizimda kardesimi ozledim diyor güvenlige bir kerecik girsem ne olur diyor kuzum benim ya
Canım seninkiler de ikizdi sanki, nasılsınız? Her şey yolundadır umarım. Ben de küçük şehir seviyorum ya gerçekten daha derli toplu oluyor. Yeni eviniz hayırlı olsunBen de taşındım arkadaşlar, gerçi evime henüz yerleşemedim, annemlerde kalıyoruz ama haftaya geçeceğiz kendi evimize. İstanbul'da hayat çok zor, küçük şehirler derli toplu, havası başka, insanları daha anlayışlı. Foruma bu sebeple pek giremiyorum ama fırsat buldukça 40 ar sayfa okuyorum. Haftaya kapatacağım arayı.
Hahah valla hepimizin canı çekiyor oğluşu gördükçeÇok şükür canım, çok şükürAllah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Ben paylaşa paylaşa grubu doğurtturcam herkesi sabırsızlandırıyorum Bende eşimde saçlı doğmuşuz, bebiş de öyle oldu
Kuzum hiç alakası yok valla, ben de çok dillendirmemeye çalışıyorum ama çok sorunlu bi hamilelik geçirmiyorum, ben hep şeye bağladım, yıllardır spor yapıyordum dayanıklı bir bünyem var zaten. Çok mide bulantım olmadı ama ne zaman birine mide bulantım yok desem sabah kalkıp kusuyordumBende aslında 32.haftadan sonra çalışır raporu aldım ama hemşireyim ve aşırı yoğun çalışıyorum valla ne yalan söyleyim çalışma kısmında o kadar yürütemedim ama dediğim gibi iş tempomuz çok ağırdı sanırım iyi bile yürüttüm.
Bu hafta raporluyum ve haftaya da rapor alacağım
Ama bende ağrı sancı bulantı kusma yani genel anlamda hiç bir şey yok ağrı arada çok yorulunca oluyordu o da hemen geçiyordu beni bu zamana kadar yormadı hiç.
Kızları dediği gibi bazı bünyeler böyle sanırım
Ben sadece bebeğim hep geriden geliyor haftasına göre usgde aşırı az kilosu yani benim haftadaki bebişler 2500 gr üzeri benim oğlan 2180 gr iki haftada 180 gr ancak almış beni de bu endişelendirmişti acaba oğlan büyümedi ondan mı bu kadar rahatım diye düşündüm
Oğlumda da bu haftalarda yapamıyordum ben valla 37+5 te doğduBilmiyorum ki aşkım yorumlarda “yapamadım ertesi gün doğurdum” gibi şeyler gördüm2 haftaysa olur bak
33. Ayda bıraktık bizBende benimkinde hadi 3 ay hadi 6 ay hadi 9 ay 1 yas diye diye 22 a geldimbende kademeli biraktirdim
Maşallah maşallah ben bu sene denize giremedim hiçÇok geçmiş olsun canım, analık zor vallaumarım miniş de toparlanıp en kısa zamanda yanınıza gelecek
Canım seninkiler de ikizdi sanki, nasılsınız? Her şey yolundadır umarım. Ben de küçük şehir seviyorum ya gerçekten daha derli toplu oluyor. Yeni eviniz hayırlı olsun
Hahah valla hepimizin canı çekiyor oğluşu gördükçe
Kuzum hiç alakası yok valla, ben de çok dillendirmemeye çalışıyorum ama çok sorunlu bi hamilelik geçirmiyorum, ben hep şeye bağladım, yıllardır spor yapıyordum dayanıklı bir bünyem var zaten. Çok mide bulantım olmadı ama ne zaman birine mide bulantım yok desem sabah kalkıp kusuyordumŞimdi de mesela yürüyüp denize girip geliyorum bazen o kadar yakın da değil deniz, eşim üşeniyor gelmeye Ağrım hiç olmuyor değil başlarda bel ağrım oldu, bu aralar da kasık ağrılarım oluyor ama dinlene dinlene gidip geliyorum mesela. Ama benimki de önden gidiyor işte. Şimdi kendimizi okuyoruz ve popomuzu çimdikliyoruz
O bendede oluyor ara araBenimde kasik agrisi basladi ya
Bekliyorum şuan
Çok tatlışşşKizlar arkadasim oglusuma hirka ormus bayldimm
Canım sende aksi giden birşey yok ki neden telaşlandın ne güzel baksana maşAllahKızlar dünden beri 15 sayfa okudum bitirdim çok şükürŞimdi bende bir terslik var galiba şu bacak bacak üstüne atılan hareketi çok rahat yaptım çok rahat yere oturup kalkıyorum geceleri nerdeyse deliksiz uyuyorum 1 kez kalkıyorum o da normal yani işte ne bileyim ağrım arada oluyor hele bu hafta evdeyim hiç ağrım olmadı şükür yani sanki gebeyim ama değilim gibi de sadece çok çabuk yoruluyorum evde 1 saat iş yapsarsam 1 saat dinleniyorum malum ev toplama başladı evde mesai yoğun
Siz anlattıkça okuyorum bende bir şey yok acaba bir şey mi var diyorum sonra saçmalama ne olacak diyorum sonra diyorum bebek geriden geliyor acaba ondan mı diyorum offf valla bende D dra21 gibi pimpiriklenmeye başladım
Bebeğim de hareketli yani aç tok fark etmiyor hareketlerini hissediyorum
Ne oluyor anlamadım karnım büyüdü ama bu hafta tek olan şey hareketlerimde yavaşlama başka bir güncelleme gelmedi.
Valla kafam çok karıştı ya
Helal olsun valla linoşumun kilosuda iyi hem daha ne olsun maşAllah7.600 grm ile yola devamke
Yok yahu ondanda olmaz herhaldeAh iyi bari bi daha yapma sen kuşum yaparsan da zorlama sakın. Bişi falan olur çok üzülürüm
Ahahha
Papatyamaviş de yapamadı kuzum ona bakarsan bugün falan doğurmuş olması lazımçok takılmamak lazım olayın gerçekliği pek belli değil
Yazın gidemediklerimi çıkarmaya çalışıyorumMaşallah maşallah ben bu sene denize giremedim hiç2 kere gittim ondan birkaç gün sonra lekelenme oldu yasak geldi. Normale dön dedi dr orada deli sıcaklar başladı sonra da doğurdum Sen yıldız tarafındaydın sanki iyi mesafe valla deme kimseye
Evet canım ikiz benim. 32. Haftaya geldik, ayaklarım çok şişiyor onun dışında iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın herşey yolunda mı? Çok teşekkürler, Allah hepimize kolaylıklar versin.Çok geçmiş olsun canım, analık zor vallaumarım miniş de toparlanıp en kısa zamanda yanınıza gelecek
Canım seninkiler de ikizdi sanki, nasılsınız? Her şey yolundadır umarım. Ben de küçük şehir seviyorum ya gerçekten daha derli toplu oluyor. Yeni eviniz hayırlı olsun
Hahah valla hepimizin canı çekiyor oğluşu gördükçe
Kuzum hiç alakası yok valla, ben de çok dillendirmemeye çalışıyorum ama çok sorunlu bi hamilelik geçirmiyorum, ben hep şeye bağladım, yıllardır spor yapıyordum dayanıklı bir bünyem var zaten. Çok mide bulantım olmadı ama ne zaman birine mide bulantım yok desem sabah kalkıp kusuyordumŞimdi de mesela yürüyüp denize girip geliyorum bazen o kadar yakın da değil deniz, eşim üşeniyor gelmeye Ağrım hiç olmuyor değil başlarda bel ağrım oldu, bu aralar da kasık ağrılarım oluyor ama dinlene dinlene gidip geliyorum mesela. Ama benimki de önden gidiyor işte. Şimdi kendimizi okuyoruz ve popomuzu çimdikliyoruz
Çok teşekkürler canım. Allah hepimize kolaylıklar versin.Memenin tadı bir başka tabiii. Ay babalara görev vermek çok önemli çok iyi yapmışsın kuşum
36+3ten selamlar 12,5 kilo aldım misler gibihaftalık 500 grama yakın alıyorum.. doktorum gayet iyi olduğunu söylüyor
Hayırlı olsun canım. İstanbul’da komşularından yana şanslıysan o sıcaklığı az çok bulabiliyosun ama değilsen maalesef. Sizin huzurunuz yerinde olsun da gerisi çok önemli değil
Yaa çok güzel görünüyor
Analığın yarısı evham kuşum normal yani
Vallla bakalım bende hep küçük olduğu için kolay doğururum diyordum ama şu an makat geliş gibi duruyor 2 hafta içinde dönmezse sezeryan olacakBenim de bir hafta geriden geliyor. Yarın ultrason var bakalım, yeni kilosunu öğreneceğiz. En sonuncuda bir hafta geriden geliyor dedi doktor ama bunu normal karşılıyorlar, pek sorun etmedi. Biz de ailecek ufak tipliyiz. Bence genetik bu durum. O yüzden kafaya takmaya gerek yok. Küçük olduğu için daha kolay doğururuz belki
Bu kontrolde de aynı cıvarlarda çıkarsa uc haftadır kılo almamış olacak o benı bıraz gerıyor öyle bişey olmaz inşallah diyip düşünmemeye çalışıyorum bu konu azcık gerıyor benıHelal olsun valla linoşumun kilosuda iyi hem daha ne olsun maşAllah
Ben 2 tane kaptim hemen 230 tl ye. Ucuz mu oluyorKizlar siveno 2.urun 1 tl trendyolda bakin isterseniz
Biliyorum ama dayanamadım en son o yüzden iki hafta da yansın dedim aldımCok geriden okuyarak geliyorum o yüzden belki söyleyen olmuştur ama yine de yazmak istedim. 32. Haftadan sonra yıllık izin ya da rapor alırsan o da doğum izninden düşüyor diye biliyorum. Sadece fiili çalıştığın gün doğum sonrası izne ekleniyor. Bilgin olsun.
Off benimde canım aşırı aşırı aşırı Fast food çekiyor ama eşime söz verdim doğumdan sonra yiyeceğim diye ilk aylarda ne yediysem o yaniBen tartılsamda aylık bakıyorum kıloya
Kilolu hamile kaldım ondan hep
Bide artık ay son gunler dıye dıye yıyorum gecen bir fast food masasından kalkmışım kalktığım gıbı ogurdum kusucam sandım te bogazıma kadar doluydum cunku kussam cok üzülürdüm buyuk zevkle yedım cunku
İşte bende onu diyorum acaba değil miyim diyeAllah Allah kız acaba hamile değil misin sencanım benim resmen canın sıkılmış da kendine dert aramışsın gibi bir halin var. Her gebelik kendine özeldir. Hiç pimpiriklenme. Herkesin acı eşiği de Farklı yani. Ki hamilelik bu hastalık değil canım benim. Maşallah diyorum sana bu düşüncelerden uzaklaşmanı tavsiye ediyorum
Benim öyle spor geçmişim yok ama derler ya çok hareketli yerinde duramaz diye öyle bir tipim aktif spor yaparak gebe kalmak isterdim amaKuzum hiç alakası yok valla, ben de çok dillendirmemeye çalışıyorum ama çok sorunlu bi hamilelik geçirmiyorum, ben hep şeye bağladım, yıllardır spor yapıyordum dayanıklı bir bünyem var zaten. Çok mide bulantım olmadı ama ne zaman birine mide bulantım yok desem sabah kalkıp kusuyordumŞimdi de mesela yürüyüp denize girip geliyorum bazen o kadar yakın da değil deniz, eşim üşeniyor gelmeye Ağrım hiç olmuyor değil başlarda bel ağrım oldu, bu aralar da kasık ağrılarım oluyor ama dinlene dinlene gidip geliyorum mesela. Ama benimki de önden gidiyor işte. Şimdi kendimizi okuyoruz ve popomuzu çimdikliyoruz
Senin pimpiriklik bana geçti heraldeCanım sende aksi giden birşey yok ki neden telaşlandın ne güzel baksana maşAllahbenimde bebiş küçük onunla alakalı değil bence
Ben 4 kilo kardeşim 3 kilo doğmuş mesela aynı boydayız, o biraz geç boy attı sadeceBiliyorum ama dayanamadım en son o yüzden iki hafta da yansın dedim aldım
Off benimde canım aşırı aşırı aşırı Fast food çekiyor ama eşime söz verdim doğumdan sonra yiyeceğim diye ilk aylarda ne yediysem o yani
Ama bende misafirlikteydim arkadaş gün yapmış mübarek kaç çeşit var saymadım yani öyle yemişim ki eve artık karnım patlayacak diye diye geldim araba kullanırken emniyet kemeri sıktı yani öyle bir yeme
İşte bende onu diyorum acaba değil miyim diye
Şaka bir yana dediğin gibi oğlanın geriden gelmesi bu hafta üzdü biraz dedim küçük diye böyleyim heralde
Düşünce olarak hamilelik hastalık değil günlük hayatıma devam edeceğim diyerek bi hamilelik yaşadım hepsadece oğluş gerdi işte psikolojik olarak gerildim sanırım
Benim öyle spor geçmişim yok ama derler ya çok hareketli yerinde duramaz diye öyle bir tipim aktif spor yaparak gebe kalmak isterdim ama
Maşallah maşallah kaşıyalım totoları
Senin pimpiriklik bana geçti heralde
Aman ya ne yapayım minik doğsa da büyür dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?