bakalım neler göreceğiz neler yaşayacağızİnşallah canım
En çok takıldığım konu sezaryan konusunda o zaten sez olacaksam bile kendisi istesin gelmeyi diyor bir aklım doğum başlıyor gibi olsun öyle gideyimkendisi istesin gelmeyi o gün o vakitte diyorum hayırlısı bakalım az kaldı göreceğiz
Canım umarım artmaz ağrın. Güzelce dinlen bakalım bi duş alsan belki rahatlarsın.1HANIM
Dr yokmus acıle basvurabılırsın dedı
Eve anca geldım uzun surdu bıraz Ertuğrul’un okulda işim
Haraket var çok cok az da degıl yine ama sertleşmem regl agrı bel ağrım var yarın sabah artık giderim erkenden şimdi dinlenicem biraz
Canım kapılarda asmak için herhangi bir şey vardır heralde yaaaKızlarrrr sorum var
Şimdi ben kapıya oğlumun kapı süsünü asacağım hastane odası kapısına ama tül olayını hiç sevmiyorum gördüğüm kadarıyla herkes tüle bağlamış
Tül olmadan kapıya nasıl asabilirim süsü şöyle bir süs bizimki
Eki Görüntüle 3301154
Çift taraflı bant işi çözer balımKızlarrrr sorum var
Şimdi ben kapıya oğlumun kapı süsünü asacağım hastane odası kapısına ama tül olayını hiç sevmiyorum gördüğüm kadarıyla herkes tüle bağlamış
Eki Görüntüle 3301154
Geçmiş olsun canım yeni okuyabildim mesajları bol bol dinlen inşallah bi sorun çıkmaz1HANIM
Haraket var çok cok az da degıl yine ama sertleşmem regl agrı bel ağrım var yarın sabah artık giderim erkenden şimdi dinlenicem biraz
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallahÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Gözünüz aydın, kavuştunuz, çok daha iyi olun inşallah :)Çıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Geçmiş olsun, umarım dinlenince geçer1HANIM
Ayyy gözünüz aydın Rabbim sağlık sıhhatle büyümesini ve büyütmeyi nasip etsinÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Ben bizim hastanenin kapısında gördüm bir tablo gibi bişey takmışlar onun yerine asılıyor çivili gibiKızlarrrr sorum var
Eki Görüntüle 3301154
MaşAllahKızlar 36+2 kontrolümüz çok iyi geçti uyuyordu bizim oğlan, kafası aşağıda biraz da kanala girmiş dedi dr, ultrasonda çatıya da baktı geçer buradan dedi normal doğum için uygun iri bir bebek değil 2700 gram olmuş oğluşum
Canım nasılsınn? dogum yaptın mı nasıl gıdıyorİki hafta oldu daha ama henüz erken belki demek için bilemiyorum geçmedi canım bende ilerleyen zamanlarda göstermeyi düşünüyorum elime gelince bende bi hoş oluyorum. Saol canım teşekkür ediyorum
Rabbim saglıcakla huzur dolu iman dolu büyütmeyi nasip etsin ebrucum çok sevindimÇıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Canım bize de dua et inşallah tüm hamişlereŞuan Medine'deyiz iyi gidiyor şükür, evet çok değişik güzel bir his. Bebeğimle ortamın aneviyatını daha farklı hissediyorum
Amin inşallah, teşekkürler
Amin inşaallah canım, hepimize çok kolay doğumlar nasip olur inşaallahDuamdasınız
Evet elhamdulillah değişik bir nasip oldu. Herkes için ettim gerçekten tek tekEvet başka hamileler de var, minicik bebekliler de vaar
Aminn inşaallah
Amin inşallah, son güne kadar böyle kolay gider hatta daha iyi olur
Amin
Amin, evet azıcık uykuyla çok hareket edebiliyor insan bu da buraların ayrı bir güzelliği herhalde
Allah hepinizden razı olsun. İnşaallah atladığım yoktur tek tek cevap vermek istedim. İsteyen herkese en kısa sürede nasip olur inşaallah
Başınız sağ olsun. Cihaz ölçümlerine de çok dikkat etmemek lazım. Sonuçta %100 doğru olmuyor. Stres yapmaya çalış. Zaten az kalmış doğuma inşallah sağlıcakla kavuşursun.Merhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün öncebanada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?