2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
bakalım neler göreceğiz neler yaşayacağız en hayırlısı olsun inşallah
Canım umarım artmaz ağrın. Güzelce dinlen bakalım bi duş alsan belki rahatlarsın.

Canım kapılarda asmak için herhangi bir şey vardır heralde yaaa yanına küçük bi ip alıp bir şekilde minik bir düğümle bağlarsın. Ya da asmaya çok uygun seninki direk asarsın. Hastaneye bir sonraki gidişinde demo odaları varsa görmeyi rica et bak. Ben baktım

Çift taraflı bant işi çözer balım

Geçmiş olsun canım yeni okuyabildim mesajları bol bol dinlen inşallah bi sorun çıkmaz

Geçmiş olsun, umarım dinlenince geçer Çok yorulmaktan, susuz kalmaktan da olabilir. Dinlen bakalım

Çıktık biz iyiyiz şimdilik inşallah böyle devam eder
Ayyy gözünüz aydın Rabbim sağlık sıhhatle büyümesini ve büyütmeyi nasip etsin yavaş yavaş finale doğru koşuyoruz herkes kendini kontrol ediyo belirti arıyo şuan benimde bel ağrımla hafif kasık ağrım var

Ben bizim hastanenin kapısında gördüm bir tablo gibi bişey takmışlar onun yerine asılıyor çivili gibi

MaşAllah kanala girdiğini hissetmiş miydin ben onu çok merak ediyorum karnın falan indi mi aşağıya

İki hafta oldu daha ama henüz erken belki demek için bilemiyorum geçmedi canım bende ilerleyen zamanlarda göstermeyi düşünüyorum elime gelince bende bi hoş oluyorum. Saol canım teşekkür ediyorum
Canım nasılsınn? dogum yaptın mı nasıl gıdıyor

Merhaba kızlar uzun zamandıt yoktum aranızda babam rahatsızdı biliyorsunuz kaybettik 12gün önce banada 4hafta önce bütün herşeyi normal olmasına karsın karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dendi fark acılmasın yeterli denildi minyon bebek de olabilirmiş ama doğum olunca anlaşılırmış kimse de böyle bir durum var mı

Canım bize de dua et inşallah tüm hamişlere

Başınız sağ olsun. Cihaz ölçümlerine de çok dikkat etmemek lazım. Sonuçta %100 doğru olmuyor. Stres yapmaya çalış. Zaten az kalmış doğuma inşallah sağlıcakla kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…