19 Ekim akşamı ben de aynı kaderi yaşayacağım seninle canım bir terslik olmazsa öncesindeBugün bana da uyku yok kuzum uyku tutmaz sabaha kadar
Evet kuzum meme olarak devam ediyorum , mama aldım meme den sonra teklıf ettım yoğun bakımdan çıktıktan sonra şırınga ıle verdım hep 10-20 ml ıctı ıcmedı , bı sure sonra da denemeyı bıraktım şimdilik durumlara bakarak gıdıyoruz mama dolapta hala doymadıgını hıssedersem hazırlayıp teklıf edıyorum benım ıcım rahat edıyor en azındanEvet ben de sağdığımı hiç kullanmadım daha. Zaten o kadar az ki saklamaya gerek yok o kadarı dasen şimdi sadece meme mi gidiyorsun?
Hep düzenli emzirmeyi denemiş miydin doğumdan itibaren? Ben de öyle yapıyorum da, içime de sinmiyor
Bende hipp kabızlık yaptı şu an sma optipro kullanıyorum canımMama veren kızlar ne veriyorsunuz?1HANIM malaguenaa ebru_can_ebru Aptamil prematil veriyordum prematüre bebekler için kabızlık sorunu yoktu. Perşembe 1 numaraya geçtik. Pazar günü kabızlık başladı. Dün fitil verdim yaptı sonra yine yok. Bence bu mama yapıyor.
Benim de tam 36+1 gün içinde bir geliyor o ağrı mahvediyor beni yaa çok kötü oluyorumBende aynı durumdayım 36+1 hamileyim dünden beri sırt kısmındaki kaburgalarım dayanılmaz derece de ağrıyor
Ben çok yiyorumKimsemi tatli yemiyorda bu olay bende bu kdr etki yapti anlamadim valla
Benim de suni sancıyla oldu. Öncesinde 1 cm açıklık vardı. Bu arada suni sancının da yöntemleri var, bana fitil gibi birşey konuldu. Hemen iki saat içinde sancım başladı. Çok hızlı etki gösterdi yani. Ama sonraki açılmalar biraz daha yavaştı, zaten 4 cm'ye kadar olan açılma da en uzun sürenmiş. Ne zaman 4cm'ye indi bilmiyorum ama ikinci ölçüde 8 cm açıklık çıktı. Sonra suyumu getirdiler. Fitili verdikten sonra 24 saat içinde doğum gerçekleşti. Aktif doğum kısmı son 4-5 saattir. Daha önce doğum deneyimim olmadığı için karşılaştıranıyorum ama benim için herhangi bir olumsuz durum olmadı. Normal doğumda yaşananlara çok benzer ilerliyor süreç.Kizlarr benim nstde ufak ufak ztn kasilmalarim.cikti. doktorum rahim agzimin biraz daha yumusadigini soylemisti. Eger ptesi ya da sali gelmezse carsamba kontrole gidicem. Eger hala gelmezse ama rahim agzi yumusarsa beklemez suni sancida verebiliriz dedi. Suni sanci cok mu kotu nasil birsey
Ben cow and gate diye bir marka kullanıyorum. Hastaneden çıkıncaya kadar hep hastanede ondan verdiler, ben de değiştirmedim. Yalnız bugün aptamil aldım ben de denemek için.Bende hipp kabızlık yaptı şu an sma optipro kullanıyorum canım
Aynen benimde sürekli değil ama yinede zorluyor benideBenim de tam 36+1 gün içinde bir geliyor o ağrı mahvediyor beni yaa çok kötü oluyorum
Ay bende hipp bakıyordum sma bakim o zamanBende hipp kabızlık yaptı şu an sma optipro kullanıyorum canım
Hipp den sma geçtik sanırım 4 gün düzeldi şu an günlük kakasi gayet iyiAy bende hipp bakıyordum sma bakim o zaman
Eder bence kuzum.birde benimki her hafta ediyor. Oda yumusamasins yardimci oldu benceAnladım canım benimki eder mi acaba bakalım yarın
Ayy canım topuk kanında başarılar diliyorum çok zorInsallah gecsin hemen
Mama veriyorum sutumu sagiyorum ,ilk sutumu arkasindan mama veriyorum.yarin isitme testi ve muanesi var.topuk kanida alincak.
Canim ilk etapta kac cc mama veriyodunuz
Hipp aldım canım. İlk günler verdiğimiz için kabızlık gaz vs fark edemedimMama veren kızlar ne veriyorsunuz?1HANIM malaguenaa ebru_can_ebru Aptamil prematil veriyordum prematüre bebekler için kabızlık sorunu yoktu. Perşembe 1 numaraya geçtik. Pazar günü kabızlık başladı. Dün fitil verdim yaptı sonra yine yok. Bence bu mama yapıyor.
Benimki geçen hafta baktı bir tekEder bence kuzum.birde benimki her hafta ediyor. Oda yumusamasins yardimci oldu bence
Benim 32 den sonra bir fiil bakiyor ama artik yoruldm ya aciyor canimBenimki geçen hafta baktı bir tek
Ay bayadır bakıyormuş haklısın baya bakmış benimki geçen hafta bile tek parmak baktı yarında bakmak isterse bak dicemm uyarcaksa uyarsınBenim 32 den sonra bir fiil bakiyor ama artik yoruldm ya aciyor canim
Canim hakkaten muayene oldukca dahada rahat oluyor ama oda bir gercek. İlk musyene daha cok aciyorduAy bayadır bakıyormuş haklısın baya bakmış benimki geçen hafta bile tek parmak baktı yarında bakmak isterse bak dicemm uyarcaksa uyarsın
Benim hiç acımadı ama kesin tek parmaktan dolayı iki olsa kesin hissederdimCanim hakkaten muayene oldukca dahada rahat oluyor ama oda bir gercek. İlk musyene daha cok aciyordu
Benim elini soktu resmenBenim hiç acımadı ama kesin tek parmaktan dolayı iki olsa kesin hissederdim
Buda biraz şov yaBenim elini soktu resmen
Boyle gordukce korkuyorum zaten dogumdanBuda biraz şov ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?