2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugün bana da uyku yok kuzum uyku tutmaz sabaha kadar
19 Ekim akşamı ben de aynı kaderi yaşayacağım seninle canım bir terslik olmazsa öncesinde
Hatta dün tavanı izleme seansımda düşündüm zaten ertesi gece falan da uyuyamıcam e öncesinde heyecandan uyuyamıcam uykusuzluktan çökmemek için 19 Ekim gecesi uyuma çaresi bulmam lazım diye
Papatya çayı mı içsem diyorum ama o gerginlik ve heyecana etki etmesi için varil varil içmem lazım bir bardak asla uykumu getirmez sanırım
İnşallah rahatlayıp uyuyabilirsin kuzum kavuşma anınızı düşün sadece

Evet kuzum meme olarak devam ediyorum , mama aldım meme den sonra teklıf ettım yoğun bakımdan çıktıktan sonra şırınga ıle verdım hep 10-20 ml ıctı ıcmedı , bı sure sonra da denemeyı bıraktım şimdilik durumlara bakarak gıdıyoruz mama dolapta hala doymadıgını hıssedersem hazırlayıp teklıf edıyorum benım ıcım rahat edıyor en azından

Bende hipp kabızlık yaptı şu an sma optipro kullanıyorum canım

Ben sağım çok yapamıyorum ki zaten tam bosatmiyir bu sefer emzirmeye meme boş kalıyor arada sagarsam da hemen iciriyorum. Mama ilk hafta 2 saatte 1 30 cc hazırlıyordum şu an emmesine bağlı bazen günde 3 bazen günde 6 oluyor süt durumuna göre hareket ediyorum

Kimsemi tatli yemiyorda bu olay bende bu kdr etki yapti anlamadim valla
Ben çok yiyorum
Hamileyken bu kadar yemiyordum
Benim de suni sancıyla oldu. Öncesinde 1 cm açıklık vardı. Bu arada suni sancının da yöntemleri var, bana fitil gibi birşey konuldu. Hemen iki saat içinde sancım başladı. Çok hızlı etki gösterdi yani. Ama sonraki açılmalar biraz daha yavaştı, zaten 4 cm'ye kadar olan açılma da en uzun sürenmiş. Ne zaman 4cm'ye indi bilmiyorum ama ikinci ölçüde 8 cm açıklık çıktı. Sonra suyumu getirdiler. Fitili verdikten sonra 24 saat içinde doğum gerçekleşti. Aktif doğum kısmı son 4-5 saattir. Daha önce doğum deneyimim olmadığı için karşılaştıranıyorum ama benim için herhangi bir olumsuz durum olmadı. Normal doğumda yaşananlara çok benzer ilerliyor süreç.

Insallah gecsin hemen
Mama veriyorum sutumu sagiyorum ,ilk sutumu arkasindan mama veriyorum.yarin isitme testi ve muanesi var.topuk kanida alincak.
Canim ilk etapta kac cc mama veriyodunuz
Ayy canım topuk kanında başarılar diliyorum çok zor bize hastanede yenidoğduğunda 30cc demişlerdi. Bizde günde 2-3 kez 30 cc veriyorduk. Şimdi sadece meme veriyoruz.
Hipp aldım canım. İlk günler verdiğimiz için kabızlık gaz vs fark edemedim

Ay bayadır bakıyormuş haklısın baya bakmış benimki geçen hafta bile tek parmak baktı yarında bakmak isterse bak dicemm uyarcaksa uyarsın
Canim hakkaten muayene oldukca dahada rahat oluyor ama oda bir gercek. İlk musyene daha cok aciyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…