2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla az önce esnemekten içim çıktı resmen yapmam gereken Bi kaç şey var onları yapıp yatmayı deniycem o gün geldiğinde de biz sana yat dinlen diye msjlar yazıcaz inşallah

Bizimkide tetikledi sanirim. Haftasonu ya da ptesi sali dogar. Pazar dogurma dedi

Bence sen çok kolay doğum yapacaksın çünkü gebeliğin boyunca hep aktiftin köpüsle düzenli olarak yürüyüşlerini de yaptın
Evet pat diye geliyorlar arayana da gelmeyin diyemiyorum ben de senin gibi düşünüyorum hemen gelinmemeli. Sonuçta bağışıklık sistemi zayıf bebislerin mikrop kapmaya musaitler, onun dışında belki küçük bir fırsat buldum uyuyup dinlenicem

Herkes herseyi soyluyor kuzum ya. Bana da ablam suni sanci sakin sakincok kotu diyor. Diger arkadasim sezeryan mi aman pismanlik diyor. Sinir oluyorum o yuzden
Hah sonra neden vajinal doğum fobin var neden sezaryen fobin var güzel şeylerden bahsetseler ne olur sanki ama bugün ablam Tülay ı sezaryenle doğurmak zorunda kaldım ama çok rahattı aman aman diyecek ne ağrı ne sızı çekmedim dedi

Bir bakiyormussun yarin acilman var belli mi olur. Aman zaten neyse ne sagliklj olan neyse o olsun canim benim
Saldım çayıra bebeto Aladağ dan serin olmaya çalışıyorum yarın olsun bakalım hastaneyi görünce ne yaparım bilmiyorum şimdiden strese girmeyeceğim bu gecenin tadını çıkarayım diyorum

Ben kv mi tembihledim kötü kadın müzeyyen sin sen dedim gelip çocuk görecez diyenlere karşı Çanakkale cephesi gibi olacaksın dedim cepheyi ne kadar ayakta tutabilir bilmiyorum ama askere güvenmekten başka çarem yok

Valla arayana cok guzel soylerim
Henuz 40miz cikmadi ciktikdan sonra seve seve bekleriz diye dile getiririm

Ama inan etrafimda hic oyle pat diye gelecek kimse yok, bu konuda buradaki insanlar zaten pat diye biyere gitmezler. Herkesin isi gucu var colugu cocugu var hastamidir nedir diye dusunur insan.
Ben hastanede pek uyuyabilecegimi sanmıyorum oyuzden eve kimse gelsin istemem

Hastanede hemsireler zirt pirt girerler uyutmazlar bebek aglar falan
Eve gelip yatagima hoop yatarim

Ya bence saglikli olan ne olacaksa doğum seklinin bir onemi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…