Herkesin acı eşiği farklı canım bunu diyen kişinin belki canı çok tatlıdır parmağına diken batsa koptu gibi hareket eden tiplerdendirRahimde yumusama baslamis basi biraz daha ilerlemis. Bazilari suni sanci cok kotu diyor
Amiinnnn, Çok şükür kuzu bende iyiyimAmin canım Rabbim herkese nasip etsinsen nasılsın
Bir bakiyormussun yarin acilman varÇok şükür sona geldik artık doktorum gece sancılanıp gelsen normal doğursan sezaryen olmanı hiç istemiyorum aslında dedi artık sabah ola hayrola diyorum canım
Valla az önce esnemekten içim çıktı resmen yapmam gereken Bi kaç şey var onları yapıp yatmayı deniycem19 Ekim akşamı ben de aynı kaderi yaşayacağım seninle canım bir terslik olmazsa öncesinde
Hatta dün tavanı izleme seansımda düşündüm zaten ertesi gece falan da uyuyamıcam e öncesinde heyecandan uyuyamıcam uykusuzluktan çökmemek için 19 Ekim gecesi uyuma çaresi bulmam lazım diye
Papatya çayı mı içsem diyorum ama o gerginlik ve heyecana etki etmesi için varil varil içmem lazım bir bardak asla uykumu getirmez sanırım
İnşallah rahatlayıp uyuyabilirsin kuzum kavuşma anınızı düşün sadece
Bizimkide tetikledi sanirim. Haftasonu ya da ptesi sali dogar. Pazar dogurma dedi38+4 bitiyor bugün. Dün muayenem vardı alttan tetikledim doğması lazım 1-2 güne dedi ama tık yokhurma,pilates,ananas,merdiven, ahududu çayı, çuha çiçeği fitili bunlara rağmen yok doğmuyl kilosu yüksek gittiği için bu hafta doğması lazım yoksa riske giremeyiz dedi bekliyorum bakalım
Hadi bakalım hayırlısı bi nefeste sağlıkla hızlıca kavuşalım inşallahBizimkide tetikledi sanirim. Haftasonu ya da ptesi sali dogar. Pazar dogurma dedi
İnsallah canim. Nasil tetikliyorlar ki biliyor musun ?Hadi bakalım hayırlısı bi nefeste sağlıkla hızlıca kavuşalım inşallah
Bence sen çok kolay doğum yapacaksın çünkü gebeliğin boyunca hep aktiftin köpüsle düzenli olarak yürüyüşlerini de yaptınİşte kulak tıkamak lazım canım herkesin süreci farklı
Ben sadece meslekte gördüğüm vakalardan dolayı vajinal doğumdan çekiniyorum
Ama bu hayatta ne yaşamamız gerekiyorsa onu yaşıyoruz akışına bıraktım bende
Evet pat diye geliyorlarBen anlamiyorum bu yeni dogan bebegin neyini gormeye geliyolar
Kirkini bekleseler noluyo, yarisami girmisler
Allahtan oyle insanlar yok cevremde
Ben asla dayanamazdim heralde direk gelmemelerini soylerdim
Cat kapimi geliyolar mesela nasil oluyo cok anlayissizlik ya
Sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahÇok şükür sona geldik artık doktorum gece sancılanıp gelsen normal doğursan sezaryen olmanı hiç istemiyorum aslında dedi artık sabah ola hayrola diyorum canım
Alttan muayenede uyarıyo sanırım rahmi ve kasları. Kurcalıyo yani bi nevi yolu açıyorİnsallah canim. Nasil tetikliyorlar ki biliyor musun ?
Hah sonra neden vajinal doğum fobin var neden sezaryen fobin var güzel şeylerden bahsetseler ne olur sanki ama bugün ablam Tülay ı sezaryenle doğurmak zorunda kaldım ama çok rahattı aman aman diyecek ne ağrı ne sızı çekmedim dediHerkes herseyi soyluyor kuzum ya. Bana da ablam suni sanci sakin sakincok kotu diyor. Diger arkadasim sezeryan mi aman pismanlik diyor. Sinir oluyorum o yuzden
Saldım çayıra bebeto Aladağ dan serin olmaya çalışıyorum yarın olsun bakalım hastaneyi görünce ne yaparım bilmiyorum şimdiden strese girmeyeceğim bu gecenin tadını çıkarayım diyorumBir bakiyormussun yarin acilman varbelli mi olur. Aman zaten neyse ne sagliklj olan neyse o olsun canim benim
Ben kv mi tembihledim kötü kadın müzeyyen sin sen dedim gelip çocuk görecez diyenlere karşı Çanakkale cephesi gibi olacaksın dedim cepheyi ne kadar ayakta tutabilir bilmiyorum ama askere güvenmekten başka çarem yokBence sen çok kolay doğum yapacaksın çünkü gebeliğin boyunca hep aktiftin köpüsle düzenli olarak yürüyüşlerini de yaptın
Evet pat diye geliyorlararayana da gelmeyin diyemiyorum ben de senin gibi düşünüyorum hemen gelinmemeli. Sonuçta bağışıklık sistemi zayıf bebislerin mikrop kapmaya musaitler, onun dışında belki küçük bir fırsat buldum uyuyup dinlenicem
Amin canım sabah 8 de yatış 12 13 arası doğum var akşama kendime gelirim inşallahSağlıkla kolaylıkla gelsin inşallah
Valla arayana cok guzel soylerimEvet pat diye geliyorlararayana da gelmeyin diyemiyorum ben de senin gibi düşünüyorum hemen gelinmemeli. Sonuçta bağışıklık sistemi zayıf bebislerin mikrop kapmaya musaitler, onun dışında belki küçük bir fırsat buldum uyuyup dinlenicem
Ay hadi insallahAlttan muayenede uyarıyo sanırım rahmi ve kasları. Kurcalıyo yani bi nevi yolu açıyor
Canim senin kontrolun nasil gecti bugunBeni de tahmin et kusum 3.dogumum oncekiler normaldi ama bu nasıl olur bilmem 38+1 deyim onlar kızdı bu erkek..biliyorusn boyu kisa kucuk sence ne zaman gelir
Ya bence saglikli olan ne olacaksa doğum seklinin bir onemi yokHah sonra neden vajinal doğum fobin var neden sezaryen fobin var güzel şeylerden bahsetseler ne olur sanki ama bugün ablam Tülay ı sezaryenle doğurmak zorunda kaldım ama çok rahattı aman aman diyecek ne ağrı ne sızı çekmedim dedi
Saldım çayıra bebeto Aladağ dan serin olmaya çalışıyorum yarın olsun bakalım hastaneyi görünce ne yaparım bilmiyorum şimdiden strese girmeyeceğim bu gecenin tadını çıkarayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?