Evet canım sonucu bekliyorum şu an. Bir de elle baktı erkek doktor, inanılmaz canımı yaktı. 2ye katlandı acım ağrım yahuİdrar örneği verdin mi canım?
Tansiyon için ne dedilerDevletin aciline geldim kızlar. En son 14/8i görünce eşim yürü gidiyoruz dedi :/ Direkt açılmama baktilar ama yokmuş. Nst'deyim şu an. Kasılmalarım devam ediyor.
İnşallah temiz çıkar idrarda protein yokturEvet canım sonucu bekliyorum şu an. Bir de elle baktı erkek doktor, inanılmaz canımı yaktı. 2ye katlandı acım ağrım yahu
13lerdeydi ilk geldiğimde, şimdi 11/7 11/8 seviyesine düştü. Henüz bir açıklama yapmadı doktor, sonuçları bekletiyor.Tansiyon için ne dediler
Hadi bakalım inşAllah güzel haberler alırsın13lerdeydi ilk geldiğimde, şimdi 11/7 11/8 seviyesine düştü. Henüz bir açıklama yapmadı doktor, sonuçları bekletiyor.
Çok geçmiş olsun inşallah güzel haberlerini alırız13lerdeydi ilk geldiğimde, şimdi 11/7 11/8 seviyesine düştü. Henüz bir açıklama yapmadı doktor, sonuçları bekletiyor.
1 2 de normal 10 da canım hele sadece anne sütü alıyorsa 10 gün yapmaması da normal su an bir düzen yokGunde 1-2 kez yapıyor şuanda ondan sordum , oğlum çok yapıyordu bıde onda süt alerjisi vardı ya belki o etkiliyordu bilemem de
Sabahtan beri nst takibi yapılıyor yatış verdiler bu gecelik. Ben bebeğin hareketi ile sancıyı ayırt edemiyorumFlowervillage selam cnm bugun kontrolun vardi naptin hic yazmadin bize
Bana da yaptı doktor çok acıtıyor bakılması ama sonra geçti benimkiEvet canım sonucu bekliyorum şu an. Bir de elle baktı erkek doktor, inanılmaz canımı yaktı. 2ye katlandı acım ağrım yahu
Zaten çatı ağrım artık dayanılmaz, şu an tüm o bölge yara gibi yanıyorBana da yaptı doktor çok acıtıyor bakılması ama sonra geçti benimki
Benimki o kadar olmadi ya iki parmakla yapmadımi sana da. Benim artık kafam karısti sanci nasil oluyor, bebek hareketi nasıl oluyor bilmiyorumZaten çatı ağrım artık dayanılmaz, şu an tüm o bölge yara gibi yanıyor
Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor birşey yaşadınız. Bir sürü can giderken Allah'ım size bir can yollamış vardır bir hayır. Belki şansıyla bereketiyle gelecek evladınız. İnşallah sağlığı da düzene girer sağlıkla gelir size de şans getirir işleriniz yoluna girer38+6dayım , 3. Bebeğim. Öncekileri 41 ve 42de suni sancı ile doğurdum, biri beş buçuk biri 3 yaşında. Bu bebeğim korunmamıza rağmen oldu, depremden sonra öğrendik aldırmayı düşündük düzenimiz ne kadar olmayacak maddi manevi yetebilecek miyiz diğerleri de çok küçük diye ama kıyamadık. Ailemin yanına yerleşmek zorunda kaldık bu arada evimizin aldığı hasardan dolayı, ama o kadar sıkıldım ki bu durumdan şimdi doğum çok yakın ama olabildiğince geç olsun istiyorum çünkü doğumdan sonra napacağımı bilemiyorum, ailem geleni gideni sorun yapacak, çocuklara olur olmaz müdahaleler olacak, kimse bi şey demesin diye en çok ben laf edeceğim, işim sorumluluk devredilecek bir iş değil bi yandan onu yürütmeye çalışacağım. Bir böbreğinde büyüme var diğerlerine göre de kilo olarak biraz düşük, insan kendini suçluyor biliyor musunuz, istemedim diye böyle oldu diye. Bunların hepsini düşünmekten o kadar bunalıyorum ki. Yazdıklarınızı bi süredir takip ediyorum o Tatlı heyecanı yakalamak için çünkü yok bende yaşayamıyorum. Hiçbir şeyi kafanıza takmayın, sezaryen olmuş vajinal olmuş, süt yetmiş yetmemiş, kayınvalide şöyle demiş eş böyle yapmış, tek önemli olan o heyecanı yaşayabiliyor olmak inanın.
Neden yatış verdilerS
Sabahtan beri nst takibi yapılıyor yatış verdiler bu gecelik. Ben bebeğin hareketi ile sancıyı ayırt edemiyorum
Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlıkla gelir daha fazla yormadan anneyiZaten çatı ağrım artık dayanılmaz, şu an tüm o bölge yara gibi yanıyor
Nst de sancı çok çıkıyor ama normal doğum sancısı gibi de değilNeden yatış verdiler
Senin ağrı eşiğin de baya yüksekmiş sanırımNst de sancı çok çıkıyor ama normal doğum sancısı gibi de değil
Ama herkes ayırt ediyor o ağrıyı bel de ağrı yok çünkü. sabah eve gönderirler kesin beni.Senin ağrı eşiğin de baya yüksekmiş sanırım
Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor birşey yaşadınız. Bir sürü can giderken Allah'ım size bir can yollamış vardır bir hayır. Belki şansıyla bereketiyle gelecek evladınız. İnşallah sağlığı da düzene girer sağlıkla gelir size de şans getirir işleriniz yoluna girerBenim bebeğim 31.haftada doğdu. Eşim bir senedir iş bulamıyordu bebeğim geldi 1 hafta sonra eşim iş buldu. Babası için erken doğdu oğlum dedim,1 ay küvez yolu bekledik. Allah bütün evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin,bahtları güzel olsun
Aminçok kolay geçer inşallah canım ağrısız sızısız alırsın bebişini kucağına
16 gün kaldı benim günüme de bilmiyorum son akşam nasıl uyurum heyecandan korkudan aynı şeyler bende de var bir de benim ilk başıma ne geleceğini de bilmiyorum
Amin inşallahSağlıcakla kavusun canimmm inşallah dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?