2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Anca bitti işlemler, çok şükür protein kaçağı yok. Sabah 3100 ölçülmüştü bebeğim şimdi acilde 3400 ölçtü doktor. Şeker muhabbeti doğumu tetikler dedi, o da endokrinoloji görsün dedi. Artık her an kanaman da olabilir suyun da gelebilir, her an doğum olacak gibi davran dedi. Sancılar normal ama doğum sancısı gelince böyle yürüyemezsin falan dedi bir de... benim hala çok kasılmam ve bildiğiniz yana yana ağrıyan uzanınca da geçmeyen bir çatı ağrım var. Doğuma kadar acı içinde kıvranacağım sanırım mecburen :/
Tansiyon için ayrı hiçbir şey söylemedi, takipte kal dedi. Benim gece macerası böyle sonuçlandı anlayacağınız...

Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor birşey yaşadınız. Bir sürü can giderken Allah'ım size bir can yollamış vardır bir hayır. Belki şansıyla bereketiyle gelecek evladınız. İnşallah sağlığı da düzene girer sağlıkla gelir size de şans getirir işleriniz yoluna girer Benim bebeğim 31.haftada doğdu. Eşim bir senedir iş bulamıyordu bebeğim geldi 1 hafta sonra eşim iş buldu. Babası için erken doğdu oğlum dedim,1 ay küvez yolu bekledik. Allah bütün evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin,bahtları güzel olsun

Amin teşekkür ederim size de analı babalı büyütmek nasip olsun, rızkı da canı da veren Allah, bir şekilde olur oluyor çok şükür

Sağlıcakla kavusun canimmm inşallah dualarım sizinle
Amin inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…