Çok geçmiş olsun öncelikle sizi anlıyorum bizde depremden dolayı İzmir’de annemlerin yanındaydık o sürede 3.ye hamile kaldığımı öğrendim benzer şeyler yaşamışız ben de çok ağladım üzüldüm ama Rabbim her zorlukla beraber bir kolaylık veriyor şimdi hamilelikten dolayı insan daha hassas daha güçsüz gibi hissediyor bebeğinizde inşallah sağlıkla doğar hiç kendinizi suçlamayın basit bakmışsınız hepsi büyümüş kol kola girmiş geziyorsunuz bunları hayal edin
Hataydayız biz de, size de çok geçmiş olsunCanım eminim yaşadıkların çok zordur o depremi yaşamak onun psikolojisi ve sonrasında yaşanan sorunlar...
Gerçekten çok çok zorlu bir süreç
Biz o depremi yaşamadık ama eşim Hataylı eşimin ailesi yaşadı ve biliyorsun ki Hatay'da yaşam durdu ayakta ev kalmadı
Eşimin bir erkek kardeşi var babası yıllar önce vefat etmiş baba tarafı ile bir bağı yok, anne tarafı Hataylı.
Ama depremden sonra herkes kendi haline düştü zaten kimsenin kimseyi düşünecek hali kalmadı.
Kayınvalidem depremden hemen sonra bize geldi evimiz 1+1di daha yeni evli sayılırken kayınvalidem eşimin erkek kardeşi biz ve köpeğim düşün 1+1 evde daha bu aya kadar kaldıkBu ay tayinimiz çıktı farklı bir ilde 3+1 eve taşındık.
Çok şükür iyiler sağlıklılar kayınvalidem de Allah razı olsun çok iyi kadındır yoksa 8 ay küçücük evde idare edemezdik
Yani bizler de zorlu süreçlerden geçiyoruz canım ama bir şekilde hayat devam ediyor ve bu geçen zamanda aldığım en önemli ders sağlık
Çok şükür sen eşin ve çocukların sağlıklı bir şekilde çıkmışsınız depremden ki rabbim size minik bir mucize vermiş.
Emin ol o miniğinin rızkı sayesinde belki de hepiniz, sen hayattasınız.
Şimdi önünde doğum var inşallah 3.evladını da sağsalim kucağına alırsın
İnşallah sizin için hayat daha kolay olmaya başlar bir an evvel kendi düzeninizi kurarsınız
Ben olsam giderdim naptın bilmiyorum amaİyi akşamlar kızlar, ben bugün doktordan geldiğimden beri kasılmam hiç durmadı. Tansiyonum 13/8'den aşağı düşmüyor, nabzım da 120lerde. Arada kasıklarıma ve belime regl ağrısı geliyor ama çok şiddetli değil. Kasılmayla beraber aşağıya çok baskı oluyor, ikisinin bir arada olduğu hiç olmamıştı. Sanki idrarımı uzun süre tutmuşum da kaçıracakmışım gibi oluyor. Acile gitmeli miyim yoksa bunlar doğum başlatacak cinsten kasılmalar değil mi? Aralıklarını bile olcemiyorum çünkü hiç geçmiyor gibi acıdan duramıyorum. Hiç bu kadar uzun sürdüğü olmamıştı.
Çok geçmiş olsun38+6dayım , 3. Bebeğim. Öncekileri 41 ve 42de suni sancı ile doğurdum, biri beş buçuk biri 3 yaşında. Bu bebeğim korunmamıza rağmen oldu, depremden sonra öğrendik aldırmayı düşündük düzenimiz ne kadar olmayacak maddi manevi yetebilecek miyiz diğerleri de çok küçük diye ama kıyamadık. Ailemin yanına yerleşmek zorunda kaldık bu arada evimizin aldığı hasardan dolayı, ama o kadar sıkıldım ki bu durumdan şimdi doğum çok yakın ama olabildiğince geç olsun istiyorum çünkü doğumdan sonra napacağımı bilemiyorum, ailem geleni gideni sorun yapacak, çocuklara olur olmaz müdahaleler olacak, kimse bi şey demesin diye en çok ben laf edeceğim, işim sorumluluk devredilecek bir iş değil bi yandan onu yürütmeye çalışacağım. Bir böbreğinde büyüme var diğerlerine göre de kilo olarak biraz düşük, insan kendini suçluyor biliyor musunuz, istemedim diye böyle oldu diye. Bunların hepsini düşünmekten o kadar bunalıyorum ki. Yazdıklarınızı bi süredir takip ediyorum o Tatlı heyecanı yakalamak için çünkü yok bende yaşayamıyorum. Hiçbir şeyi kafanıza takmayın, sezaryen olmuş vajinal olmuş, süt yetmiş yetmemiş, kayınvalide şöyle demiş eş böyle yapmış, tek önemli olan o heyecanı yaşayabiliyor olmak inanın.
Az önce yürüyüşe çıkmadan aşağıdan vajinama sancı girdi ama çok şiddetli kasıklara girer ya benim vajinaya vurdu çöktüm hemen belki işe yarar diye ama bende eşime dedim bazen korkuyorum dayanamazsam diyeSanciya dayanamazsam diye korkuyorum
Gozun aydin cnmKızlar çıktık biz kontrolden çok şükür yolunda hersey.. 20 Ekim e gün saymaya başladık resmensuyum için 15 dedi.. az mı hocam diyince yok uygun dedi ama bilen biri var mı acaba?
İnsallah tez zamanda kurtuluruzAz önce yürüyüşe çıkmadan aşağıdan vajinama sancı girdi ama çok şiddetli kasıklara girer ya benim vajinaya vurdu çöktüm hemen belki işe yarar diye ama bende eşime dedim bazen korkuyorum dayanamazsam diye
Amin canımİnsallah tez zamanda kurtuluruz
Öyle canım bak sabahtan beri bin türlü düşünce vardı kafamda buraya yazdım annemle konuştum içim Bi rahatladı. sonra dedim seni Yaradana güvenmek yapabileceğin en iyi şeyYa bence saglikli olan ne olacaksa doğum seklinin bir onemi yok
Rabbim dayanma gücü veriyor kuzumAz önce yürüyüşe çıkmadan aşağıdan vajinama sancı girdi ama çok şiddetli kasıklara girer ya benim vajinaya vurdu çöktüm hemen belki işe yarar diye ama bende eşime dedim bazen korkuyorum dayanamazsam diye
İnşallah faydasını görürüm canımBence sen çok kolay doğum yapacaksın çünkü gebeliğin boyunca hep aktiftin köpüsle düzenli olarak yürüyüşlerini de yaptın
Ne güzel dedin öyle çok doğruÖyle canım bak sabahtan beri bin türlü düşünce vardı kafamda buraya yazdım annemle konuştum içim Bi rahatladı. sonra dedim seni Yaradana güvenmek yapabileceğin en iyi şey
İnşAllah canım Allah hepimizin yardımcısı olsunRabbim dayanma gücü veriyor kuzum
Gunde 1-2 kez yapıyor şuanda ondan sordum , oğlum çok yapıyordu bıde onda süt alerjisi vardı ya belki o etkiliyordu bilemem deKuzum 4 ayda ortalama ama zaten her ay daha çok oturuyor düzeni
İnşallah canım sağlıkla sağ salim..Gozun aydin cnm
20 ekime dogum ozaman
İdrar örneği verdin mi canım?Devletin aciline geldim kızlar. En son 14/8i görünce eşim yürü gidiyoruz dedi :/ Direkt açılmama baktilar ama yokmuş. Nst'deyim şu an. Kasılmalarım devam ediyor.
Haklısın canım bizde hala hep birlikteyiz ne kadar iyi olsan da herkes kendi düzenini arıyorHataydayız biz de, size de çok geçmiş olsunevet sağlık oldukça sevdiklerin iyi oldukça diğer şeyler çok önemli olmuyor ama ev ev üstüne de olmuyor insan kendi düzenini istiyor, kısmet
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzAmin canım sabah 8 de yatış 12 13 arası doğum var akşama kendime gelirim inşallahburaya yazmadan sıkılırım da zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?