Sağlıkla gelsin, kolay bir doğum olsun inşallahGünaydın kızlaryarın sezaryen günüm çok heyecanlıyım, stres,korku, endişe hepsi var.. üstelik 2. Olmasına rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin canim insallahİnşallah canım sağlıkla sağ salim..hepimiz alalım artık kucaklarimiza yavruları, sonra gaz süt uyku muhabbeti yapalım
Gecmis olsun cnmS
Sabahtan beri nst takibi yapılıyor yatış verdiler bu gecelik. Ben bebeğin hareketi ile sancıyı ayırt edemiyorum
Sanada Gecmis olsunAnca bitti işlemler, çok şükür protein kaçağı yok. Sabah 3100 ölçülmüştü bebeğim şimdi acilde 3400 ölçtü doktor. Şeker muhabbeti doğumu tetikler dedi, o da endokrinoloji görsün dedi. Artık her an kanaman da olabilir suyun da gelebilir, her an doğum olacak gibi davran dedi. Sancılar normal ama doğum sancısı gelince böyle yürüyemezsin falan dedi bir de... benim hala çok kasılmam ve bildiğiniz yana yana ağrıyan uzanınca da geçmeyen bir çatı ağrım var. Doğuma kadar acı içinde kıvranacağım sanırım mecburen :/
Tansiyon için ayrı hiçbir şey söylemedi, takipte kal dedi. Benim gece macerası böyle sonuçlandı anlayacağınız...
22 ay emzirdim hic adet gormedimKızlar doğum üstünden 2 ay geçecek ben hala adet olmadım. Bu süre belli olmuyor dimi? Doktora gitmeme gerek var mı ki 1 ay sonrası gitmiştim kontrole bi sorun yok demişti rahim için
Yaaa ilk baslarda oyle oluyo ama 22 ayin patlamasi oluyo sonra
1 seneye kadar normal canımKızlar doğum üstünden 2 ay geçecek ben hala adet olmadım. Bu süre belli olmuyor dimi? Doktora gitmeme gerek var mı ki 1 ay sonrası gitmiştim kontrole bi sorun yok demişti rahim için
Ortalama kaç saat uyanık kalıyor.kuzum dikkat ettin mi hiçBu çoraplı altlar çok güzelmiş ya biz yeni denedik keşke bunu alsaymışız hep. Çocuumun ayakları içinde kayboluyordu öbürlerindeSatilucky D dra21 sizin bebişler minyondu sanki alın bence bundan. Bu arada akşam boyu eşimle kardeşime uyutmayın mıncıklayın dedim uyudu oğluş şimdi de uyanığımız Kendisine gece olduğunu anlattım ama pek oralı değil
Sanırım ortalama 2 saat canım. Az mı bu süre. Normal 40 haftalık doğum tarihi 15 Ekimdi ondan sonra uzar diye düşünüyorumOrtalama kaç saat uyanık kalıyor.kuzum dikkat ettin mi hiç
Ben doğum yaptım kızlar sezaryenle 2850 gram doğdu sağlıklıyız ikimiz de, gözüme çok küçük geliyor, kıyafetleri bol geliyor Efeboyasadecebirsoruu canim bugun dogumun vardi nasil gecti hersey yolundadir umarim
Gözün aydın canım, sağlıkla güle güle büyüsün küçük adamBen doğum yaptım kızlar sezaryenle 2850 gram doğdu sağlıklıyız ikimiz de, gözüme çok küçük geliyor, kıyafetleri bol geliyor Efeboyalohusalık halleri geldi terleme bastı ilk gün zor geçti hastane odası çok kalabalıktı gelen giden çok oldu. Gece gözümü kapatıp uyuyamadım bebeğe bir şey olur korkusuyla, annelik delilikmiş. Değişik ruh halleri ve dalgalanmalar yaşıyorum ama geçecek biliyorum. Hem emziriyorum hem mama desteğiyle devam ediyoruz 2 saatte bir, eds beni zorluyor biraz. Mamayı nasıl verebilirim başka?
Ben doğum yaptım kızlar sezaryenle 2850 gram doğdu sağlıklıyız ikimiz de, gözüme çok küçük geliyor, kıyafetleri bol geliyor Efeboyalohusalık halleri geldi terleme bastı ilk gün zor geçti hastane odası çok kalabalıktı gelen giden çok oldu. Gece gözümü kapatıp uyuyamadım bebeğe bir şey olur korkusuyla, annelik delilikmiş. Değişik ruh halleri ve dalgalanmalar yaşıyorum ama geçecek biliyorum. Hem emziriyorum hem mama desteğiyle devam ediyoruz 2 saatte bir, eds beni zorluyor biraz. Mamayı nasıl verebilirim başka?
Kuzum artık çok geç silikon uca alıştı bileAramıza hoşgeldin Annesiiii ve İdil kuşumgöğüs ucu çıkartan lansınohun mınık bı vakum yapan aleti var silikon uctansa onu al ılk once onla uc çıkar sonra ver eltımın de hıc yoktu sıfır onunla cıkartıp verıyordu sonrasında cıkıyor zaten uc
Ohh canım çok sevindimAllah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömrü olsun Kendine gelince hanımefendi izin verirse detayları da isteriz ☺
Maşallah minnoşaKuzum artık çok geç silikon uca alıştı bilenormal memeye alıştırmak için uğraşacağım sanırım bakalım.. annem var Allahtan elinden geldiğince destek oluyor emzirmeme
Sağol kuzum hatta sağolun kızlar herkes yazmış hepinizi öperem
Sezaryene giden yolculuğu biliyosunuz zaten çocuğun kalp atışlarını beğenmedi doktorumuz, suyu da sınıra gelmiş yakın takip gerektirir dedi. 2. nstde de durum pek değişmeyince doğumu başlatmaya karar verdik. Normali zorladık 4 saat suni sancı çektim ama hiç açılmam olmayınca sezaryene döndük.
Spinal anestezi oldum. Bence dedilikmiş nasıl cesaret ettim bilmiyorum
50 cm boyunda 3500 gr doğdu minişimiz. Ultrasonda 3300 çıkmıştı. Gayet sağlıklı çok şükür. Parmakları ince uzun böyle ay çok güzelBugün taburcu olacağız çıkarken ağrı kesici yaptıracağım.. karnım bir tuhaf yatıp kalkınca iç organlarım aşağı düşüyor gibi hissediyorum annem karnımı bir şeyle saracağını söyledi korse yerine. Ok dedim büyük ana sensin ben tazeyim
Bizde haberler böyle. Telefonu elime alamıyorum. Almayı da unutuyorumuykuyu çok severim ama uykusuzluk hiç koymuyor çok enteresan. Dün hiç uyumadım bugün 2-3 saat o kadar.. ama iyiyim. Atatalyanın dediği gibi anayım ben
Gözün aydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ben de aynıyım hiç uyumuyor gibiyim ama uykum da yokBen doğum yaptım kızlar sezaryenle 2850 gram doğdu sağlıklıyız ikimiz de, gözüme çok küçük geliyor, kıyafetleri bol geliyor Efeboyalohusalık halleri geldi terleme bastı ilk gün zor geçti hastane odası çok kalabalıktı gelen giden çok oldu. Gece gözümü kapatıp uyuyamadım bebeğe bir şey olur korkusuyla, annelik delilikmiş. Değişik ruh halleri ve dalgalanmalar yaşıyorum ama geçecek biliyorum. Hem emziriyorum hem mama desteğiyle devam ediyoruz 2 saatte bir, eds beni zorluyor biraz. Mamayı nasıl verebilirim başka?
Valla analarımız olmasa ne yapardık bilmiyorum, akşam 9da yazdım doğuruyorum diye sabahına geldi Eskişehir'denKuzum artık çok geç silikon uca alıştı bilenormal memeye alıştırmak için uğraşacağım sanırım bakalım.. annem var Allahtan elinden geldiğince destek oluyor emzirmeme
Sağol kuzum hatta sağolun kızlar herkes yazmış hepinizi öperem
Sezaryene giden yolculuğu biliyosunuz zaten çocuğun kalp atışlarını beğenmedi doktorumuz, suyu da sınıra gelmiş yakın takip gerektirir dedi. 2. nstde de durum pek değişmeyince doğumu başlatmaya karar verdik. Normali zorladık 4 saat suni sancı çektim ama hiç açılmam olmayınca sezaryene döndük.
Spinal anestezi oldum. Bence dedilikmiş nasıl cesaret ettim bilmiyorum
50 cm boyunda 3500 gr doğdu minişimiz. Ultrasonda 3300 çıkmıştı. Gayet sağlıklı çok şükür. Parmakları ince uzun böyle ay çok güzelBugün taburcu olacağız çıkarken ağrı kesici yaptıracağım.. karnım bir tuhaf yatıp kalkınca iç organlarım aşağı düşüyor gibi hissediyorum annem karnımı bir şeyle saracağını söyledi korse yerine. Ok dedim büyük ana sensin ben tazeyim
Bizde haberler böyle. Telefonu elime alamıyorum. Almayı da unutuyorumuykuyu çok severim ama uykusuzluk hiç koymuyor çok enteresan. Dün hiç uyumadım bugün 2-3 saat o kadar.. ama iyiyim. Atatalyanın dediği gibi anayım ben
Ay geliyor mu gelmekte olanKizlar gunaydin. Dun doktorun muayenesinden dolayi sanirim. Gece sancilarim cok vardi.
A geçmiş olsun canım ama en azından hazırlıklısın umarım sağlıkla gelir minnoş, dualarımız sizinle.Kızlar sabah sezaryenim vardı gece suyum geldi hastanedeyim. Dr. Bekliyoruz
Yok canim gitmeyecegim siklasmadi ama zor uyudum diyebilirim. Artik bekliyoruz haftasonufalanAy geliyor mu gelmekte olanGidecek misin doktora?
A geçmiş olsun canım ama en azından hazırlıklısın umarım sağlıkla gelir minnoş, dualarımız sizinle.
Evet uykum kaçmıştı öylece stresle sabahı bekliyordum bir anda su geldi sancılarım da düzensiz ama belden vuruyor şiddetli adet sancısı gibiAy geliyor mu gelmekte olanGidecek misin doktora?
A geçmiş olsun canım ama en azından hazırlıklısın umarım sağlıkla gelir minnoş, dualarımız sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?