2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar doğum üstünden 2 ay geçecek ben hala adet olmadım. Bu süre belli olmuyor dimi? Doktora gitmeme gerek var mı ki 1 ay sonrası gitmiştim kontrole bi sorun yok demişti rahim için

Günaydın kızlar yarın sezaryen günümçok heyecanlıyım, stres,korku, endişe hepsi var.. üstelik 2. Olmasına rağmen. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Sağlıkla gelsin, kolay bir doğum olsun inşallah

İnşallah canım sağlıkla sağ salim.. hepimiz alalım artık kucaklarimiza yavruları, sonra gaz süt uyku muhabbeti yapalım
Amin canim insallah
S
Sabahtan beri nst takibi yapılıyor yatış verdiler bu gecelik. Ben bebeğin hareketi ile sancıyı ayırt edemiyorum
Gecmis olsun cnm
Sanada Gecmis olsun
Kızlar doğum üstünden 2 ay geçecek ben hala adet olmadım. Bu süre belli olmuyor dimi? Doktora gitmeme gerek var mı ki 1 ay sonrası gitmiştim kontrole bi sorun yok demişti rahim için
22 ay emzirdim hic adet gormedim

Bu çoraplı altlar çok güzelmiş ya biz yeni denedik keşke bunu alsaymışız hep. Çocuumun ayakları içinde kayboluyordu öbürlerinde Satilucky D dra21 sizin bebişler minyondu sanki alın bence bundan. Bu arada akşam boyu eşimle kardeşime uyutmayın mıncıklayın dedim uyudu oğluş şimdi de uyanığımız Kendisine gece olduğunu anlattım ama pek oralı değil

Eklentiler

• IMG_20231005_044246.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 99
Ortalama kaç saat uyanık kalıyor.kuzum dikkat ettin mi hiç

sadecebirsoruu canim bugun dogumun vardi nasil gecti hersey yolundadir umarim
Ben doğum yaptım kızlar sezaryenle 2850 gram doğdu sağlıklıyız ikimiz de, gözüme çok küçük geliyor, kıyafetleri bol geliyor Efeboya lohusalık halleri geldi terleme bastı ilk gün zor geçti hastane odası çok kalabalıktı gelen giden çok oldu. Gece gözümü kapatıp uyuyamadım bebeğe bir şey olur korkusuyla, annelik delilikmiş. Değişik ruh halleri ve dalgalanmalar yaşıyorum ama geçecek biliyorum. Hem emziriyorum hem mama desteğiyle devam ediyoruz 2 saatte bir, eds beni zorluyor biraz. Mamayı nasıl verebilirim başka?

Gözün aydın canım, sağlıkla güle güle büyüsün küçük adam kasik biberon denedin mi?

Gözün aydın ,sağlıkla Güzel güzel büyüsün. Lohusalık durumları çabucak geçer inşallah.

Kuzum artık çok geç silikon uca alıştı bile normal memeye alıştırmak için uğraşacağım sanırım bakalım.. annem var Allahtan elinden geldiğince destek oluyor emzirmeme
Ohh canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı uzun ömrü olsun Kendine gelince hanımefendi izin verirse detayları da isteriz ☺

Sağol kuzum hatta sağolun kızlar herkes yazmış hepinizi öperem

Sezaryene giden yolculuğu biliyosunuz zaten çocuğun kalp atışlarını beğenmedi doktorumuz, suyu da sınıra gelmiş yakın takip gerektirir dedi. 2. nstde de durum pek değişmeyince doğumu başlatmaya karar verdik. Normali zorladık 4 saat suni sancı çektim ama hiç açılmam olmayınca sezaryene döndük.
Spinal anestezi oldum. Bence dedilikmiş nasıl cesaret ettim bilmiyorum
50 cm boyunda 3500 gr doğdu minişimiz. Ultrasonda 3300 çıkmıştı. Gayet sağlıklı çok şükür. Parmakları ince uzun böyle ay çok güzel Bugün taburcu olacağız çıkarken ağrı kesici yaptıracağım.. karnım bir tuhaf yatıp kalkınca iç organlarım aşağı düşüyor gibi hissediyorum annem karnımı bir şeyle saracağını söyledi korse yerine. Ok dedim büyük ana sensin ben tazeyim

Bizde haberler böyle. Telefonu elime alamıyorum. Almayı da unutuyorum uykuyu çok severim ama uykusuzluk hiç koymuyor çok enteresan. Dün hiç uyumadım bugün 2-3 saat o kadar.. ama iyiyim. Atatalyanın dediği gibi anayım ben

Maşallah minnoşa Artık bundan sonra uykusuz geceler başlasın Bende uykucuyum ama alışılıyor analık içgüdüsü demek Annen çarşaf saracaktır eskiden çarşaf sararlarmış sarkmasın diye korse onun ticarere dökülmüş hali işte Korseden daha rahat bile olabilir korse benim dikişleri acıttı. Ay ince parmaklar çok güzel oluyor fotoda benimkini görüyorsun o da öyle bayılıyorum kibarcık Doktor bana eldiven taktırmadı iyiki de takma demiş temas çok güzel oluyor valla tavsiye ederim

Gözün aydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ben de aynıyım hiç uyumuyor gibiyim ama uykum da yok kaşık biberon ya da şırınga denedin mi? Onlar da zorluyor ben dün rahatsızlanınca biberonu çıkardım artık annemler biberonla sağdığım sütü versin diye
Valla analarımız olmasa ne yapardık bilmiyorum, akşam 9da yazdım doğuruyorum diye sabahına geldi Eskişehir'den Ay ben de hep parmaklarına bakıyorum manikürlü gibi tırnakları zaten tırnakları uzamış acaba suyu öyle mi patlattı?

Ya bir de uyku tulumu alan kızlar, yenidoğan uyku tulumu almıştım kelebek şeklinde olanlardan ama asla içinde durmuyor üstü örtülmez bebeklerin falan hepsi yalan oldu, örtüyorum çünkü başka türlü her şeyden çıkıyor. Tam bir huysuz

Kizlar gunaydin. Dun doktorun muayenesinden dolayi sanirim. Gece sancilarim cok vardi.
Ay geliyor mu gelmekte olan Gidecek misin doktora?
Kızlar sabah sezaryenim vardı gece suyum geldi hastanedeyim. Dr. Bekliyoruz
A geçmiş olsun canım ama en azından hazırlıklısın umarım sağlıkla gelir minnoş, dualarımız sizinle.

Ay geliyor mu gelmekte olan Gidecek misin doktora?

A geçmiş olsun canım ama en azından hazırlıklısın umarım sağlıkla gelir minnoş, dualarımız sizinle.
Evet uykum kaçmıştı öylece stresle sabahı bekliyordum bir anda su geldi sancılarım da düzensiz ama belden vuruyor şiddetli adet sancısı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…