- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Aynen aynen ince çarşaf gibi bir şey saracak.Maşallah minnoşaArtık bundan sonra uykusuz geceler başlasın Bende uykucuyum ama alışılıyor analık içgüdüsü demek Annen çarşaf saracaktır eskiden çarşaf sararlarmış sarkmasın diye korse onun ticarere dökülmüş hali işte Korseden daha rahat bile olabilir korse benim dikişleri acıttı. Ay ince parmaklar çok güzel oluyor fotoda benimkini görüyorsun o da öyle bayılıyorum kibarcık Doktor bana eldiven taktırmadı iyiki de takma demiş temas çok güzel oluyor valla tavsiye ederim
Kuzum benim emmesinde sorun yok şükür ucu yoktu diye silikon uç aldırdı hemşire, şimdi onsuz emmek istemiyor. Alıştıracağız bir şekilde.Gözün aydın, allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ben de aynıyım hiç uyumuyor gibiyim ama uykum da yokkaşık biberon ya da şırınga denedin mi? Onlar da zorluyor ben dün rahatsızlanınca biberonu çıkardım artık annemler biberonla sağdığım sütü versin diye
Valla analarımız olmasa ne yapardık bilmiyorum, akşam 9da yazdım doğuruyorum diye sabahına geldi Eskişehir'denAy ben de hep parmaklarına bakıyorum manikürlü gibi tırnakları zaten tırnakları uzamış acaba suyu öyle mi patlattı?
Ya bir de uyku tulumu alan kızlar, yenidoğan uyku tulumu almıştım kelebek şeklinde olanlardan ama asla içinde durmuyorüstü örtülmez bebeklerin falan hepsi yalan oldu, örtüyorum çünkü başka türlü her şeyden çıkıyor. Tam bir huysuz
Yaa gel kuşum sağlıkla kucağına al inşallahDayanamadım arkandan geliyorum hastanedeyim yatışımı yapacaklar
Canım hepsiburadanın kendi markası var ya june orda %100 pamuklu ve ikili çok uygun fiyata satılıyor hatta sık sık indirime giriyor ordan aldım ben bakabilirsin sendeİyi yapmışsın ben normal patikli almıştım çoraplıyı daha çok sevdim. Evet pek umrunda değilim
Kuzucum ben hastalanmış pazartesi gitmistim ya söylemiştim.O yüzden dün gitmedim serum fln almıştım.Canim senin kontrolun nasil gecti bugun
Vallahi aldım kucağıma hala rüya gibiAllah analı babalı büyütsün inşallahKüçük doğan bebişlerimiz hep öyle olacak sanırım yenidoğanlar bile büyük gelecek sonra hızla toplarlar umarım
Kuzum çok sevindim ne zaman doğurcam derken derken bak aldın İdil kuşu kucağına
Maşallah tam bir prenses gibidir şu an
Allah analı babalı büyütsün güzel bir hayatı olsun inşallah
Tosuncuk usgde yüksek çıkan ilk bebemiz olabilir
Sen ona o sana alışsın da yazarsın daha
Canim gozun aydin saglikla buyut insallahBen doğum yaptım kızlar sezaryenle 2850 gram doğdu sağlıklıyız ikimiz de, gözüme çok küçük geliyor, kıyafetleri bol geliyor Efeboyalohusalık halleri geldi terleme bastı ilk gün zor geçti hastane odası çok kalabalıktı gelen giden çok oldu. Gece gözümü kapatıp uyuyamadım bebeğe bir şey olur korkusuyla, annelik delilikmiş. Değişik ruh halleri ve dalgalanmalar yaşıyorum ama geçecek biliyorum. Hem emziriyorum hem mama desteğiyle devam ediyoruz 2 saatte bir, eds beni zorluyor biraz. Mamayı nasıl verebilirim başka?
1 aya olur ya doğduktan sonra daha çabuk büyüyorlar sanki. Bakıyım canım oraya da bunlardan alırım ben boy boyCanım hepsiburadanın kendi markası var ya june orda %100 pamuklu ve ikili çok uygun fiyata satılıyor hatta sık sık indirime giriyor ordan aldım ben bakabilirsin sende
Bizim oğlan da muhtemelen 3500 olana kadar 1-2 ay kesin geçer
Ay benim başıma ne gelmisti arkadaşıma sezeryan olmasın istemiyor diye dedim normal dogum çok rahat işte çok mutluluk verici bebegi eline veriyorlar o an ki içinden kayma hissi fln o kadar balladim ki..Hiç olumsuz tek bise demedim Ay bu beni dpgumdan sonra aradi bana bagiriyor herkes senin kadar şanslı degilmis dogumum çok zor geçti organlarım çok kötü çok zordu fln fln o kadar sinirlenmistim ki bidaha da kimseye karismadim kim ne yapıyorsa yapsınSakinlestirmek yerine felaket tellalligi yapiyorlar
Ya kuzum birde herkesin bunyesi fsrkli. Doktordan doktora bile degisiyor bence. O yuzden hic yorum yapmamak en iyisi bence deAy benim başıma ne gelmisti arkadaşıma sezeryan olmasın istemiyor diye dedim normal dogum çok rahat işte çok mutluluk verici bebegi eline veriyorlar o an ki içinden kayma hissi fln o kadar balladim ki..Hiç olumsuz tek bise demedim Ay bu beni dpgumdan sonra aradi bana bagiriyor herkes senin kadar şanslı degilmis dogumum çok zor geçti organlarım çok kötü çok zordu fln fln o kadar sinirlenmistim ki bidaha da kimseye karismadim kim ne yapıyorsa yapsın
Kız sen 1 aylık çocuk doğurmuşsunVallahi aldım kucağıma hala rüya gibitam bir premses tammm
Ya 3500 gr ama hiç tosuncuk değil sanki küçücük bir şey sadece yanaklı biraz
Yirim gidem de emzirem
Al al ben 3-6da aldım onlardan1 aya olur ya doğduktan sonra daha çabuk büyüyorlar sanki. Bakıyım canım oraya da bunlardan alırım ben boy boy
Evet dogru ben tabloya yazmamisim aklimdanda cikmis ksuruma bakma canimKuzucum ben hastalanmış pazartesi gitmistim ya söylemiştim.O yüzden dün gitmedim serum fln almıştım.
Bana da 3 ustu buyuk olacakmis gibi geliyor ama.evet hakkaten miniciklerVallahi aldım kucağıma hala rüya gibitam bir premses tammm
Yirim gidem de emzirem
Canım hayırlısıyla gelsin inşallahKızlar sabah sezaryenim vardı gece suyum geldi hastanedeyim. Dr. Bekliyoruz
Güzel haberlerini bekliyoruz akşama yaz bizi haberdar etDayanamadım arkandan geliyorum hastanedeyim yatışımı yapacaklar
Ay ne kusuru canim benim insallah dogururuz da bidaha kontrole gitmeyizEvet dogru ben tabloya yazmamisim aklimdanda cikmis ksuruma bakma canim
Kesinlikle oyle kuzum bide yani amacım sadece onu rahatlatmakti yoksa annelik kolay değil tabi ama öyle ağzımın payını aldim bidaha kimseye karismadim ne olumlu ne olumsuzYa kuzum birde herkesin bunyesi fsrkli. Doktordan doktora bile degisiyor bence. O yuzden hic yorum yapmamak en iyisi bence de
Ne güzel bizde doğursak keşke vajinali bekleyenler olarakBugun 38+5 oldum
Ikinciyi dogurdum haftamdayim
Vallahi aldım kucağıma hala rüya gibitam bir premses tammm
Yirim gidem de emzirem
3.5 iyi ya tosun değil ama yenidoğan için gayet ideal benceKız sen 1 aylık çocuk doğurmuşsun
Şimdi ben doğursam 1 ay sonra anca 3500 gr olur oğluşum
Ama hala da minicik değil mi
Off çek o kokuyu içine çek
Al al ben 3-6da aldım onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?