2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen aynen ince çarşaf gibi bir şey saracak.
Kuzeyin parmaklarına hayranız zaten canım biz de eldiven takamıyoruz durmuyor ki zaten
Kuzum benim emmesinde sorun yok şükür ucu yoktu diye silikon uç aldırdı hemşire, şimdi onsuz emmek istemiyor. Alıştıracağız bir şekilde.
Ahahha manikürle patlatmış olabilir doğru
Vallahi canım analarımız eksik olmasınlar hiç
Dayanamadım arkandan geliyorum hastanedeyim yatışımı yapacaklar
Yaa gel kuşum sağlıkla kucağına al inşallah

Bu arada doğum yapanları çok çok tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.
Doğum yapacak olanlar da tez zamanda kavuşsun inşallah

İyi yapmışsın ben normal patikli almıştım çoraplıyı daha çok sevdim. Evet pek umrunda değilim
Canım hepsiburadanın kendi markası var ya june orda %100 pamuklu ve ikili çok uygun fiyata satılıyor hatta sık sık indirime giriyor ordan aldım ben bakabilirsin sende
Bizim oğlan da muhtemelen 3500 olana kadar 1-2 ay kesin geçer

Vallahi aldım kucağıma hala rüya gibi tam bir premses tammm
Ya 3500 gr ama hiç tosuncuk değil sanki küçücük bir şey sadece yanaklı biraz
Yirim gidem de emzirem

Canim gozun aydin saglikla buyut insallah

1 aya olur ya doğduktan sonra daha çabuk büyüyorlar sanki. Bakıyım canım oraya da bunlardan alırım ben boy boy

Sakinlestirmek yerine felaket tellalligi yapiyorlar
Ay benim başıma ne gelmisti arkadaşıma sezeryan olmasın istemiyor diye dedim normal dogum çok rahat işte çok mutluluk verici bebegi eline veriyorlar o an ki içinden kayma hissi fln o kadar balladim ki..Hiç olumsuz tek bise demedim Ay bu beni dpgumdan sonra aradi bana bagiriyor herkes senin kadar şanslı degilmis dogumum çok zor geçti organlarım çok kötü çok zordu fln fln o kadar sinirlenmistim ki bidaha da kimseye karismadim kim ne yapıyorsa yapsın

Ya kuzum birde herkesin bunyesi fsrkli. Doktordan doktora bile degisiyor bence. O yuzden hic yorum yapmamak en iyisi bence de

Yirim gidem de emzirem
Kız sen 1 aylık çocuk doğurmuşsun
Şimdi ben doğursam 1 ay sonra anca 3500 gr olur oğluşum
Ama hala da minicik değil mi
Off çek o kokuyu içine çek
1 aya olur ya doğduktan sonra daha çabuk büyüyorlar sanki. Bakıyım canım oraya da bunlardan alırım ben boy boy
Al al ben 3-6da aldım onlardan

Yirim gidem de emzirem
Bana da 3 ustu buyuk olacakmis gibi geliyor ama.evet hakkaten minicikler

Ya kuzum birde herkesin bunyesi fsrkli. Doktordan doktora bile degisiyor bence. O yuzden hic yorum yapmamak en iyisi bence de
Kesinlikle oyle kuzum bide yani amacım sadece onu rahatlatmakti yoksa annelik kolay değil tabi ama öyle ağzımın payını aldim bidaha kimseye karismadim ne olumlu ne olumsuz

Yirim gidem de emzirem

Kız sen 1 aylık çocuk doğurmuşsun
Şimdi ben doğursam 1 ay sonra anca 3500 gr olur oğluşum
Ama hala da minicik değil mi
Off çek o kokuyu içine çek

Al al ben 3-6da aldım onlardan
3.5 iyi ya tosun değil ama yenidoğan için gayet ideal bence Biz daha olamadık bile 3,5 az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…