2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Burada eşimin ailesinde öyle maalesef kuzum
Sadece doğum da değil en ufak olayda böyleler herkes bir anda toplanıyor yığılıyor hastaneye ya da eve
İnşallah hastalık vs var 40 ı çıksın en azından diye düşünürler inşallah
Yatış verecekler şimdi bekliyorum öğlen 1 gibi dedi doktor bakalım
Canımmm su gibi geçsin kolaycacık sağlıkla kavuşun
Uyuyabildin mi gece

Ne güzel bizde doğursak keşke vajinali bekleyenler olarak
Planlı sezeryanlar gününü beklesin lütfen
Ay evet lütfen ya
Günü gelmeden sancım ya da suyum gelecek diye aklım çıkıyor aksiyon yaşamak o stresi görmek hiç istemiyorum sakin sakin durayım güzel güzel gideyim doğuma iki hafta daha bekle çocuuum diyorum sürekli

Biz de çok bağlı bir aileyiz. Toplanılması gereken yerde bir anda herkes toplanır. Şimdi oğluma içleri gidiyor kimse gelmiyor. Foto atıyoruz, görüntülü arıyoruz ☺ Yani bağlı olursun da her an toplanma da olmaz canım dengeyi kuramamışlar

Esin veya kv yada uygun birisi uyarsin cnm insanlarin insiyatifine birakma derim
Allah korusun bebek kucuk mikrop kapsa kimi nasil suclayacaginida bilemezsin

Bizde oyle sayiliriz ama biz derken annem ve 2 erkek kardesim esleri kucuk aile seklindeyiz. Cok fazla akrabamiz yok burda var olanda oyle cat kapi yada hop damlayacak sekilde degiller
Esimin uzaktan akrabalari var burda cok gorusmezler ben sayili kisilerle gorusuyorum
Cok acik sozluyumdur diyorum ya guzel dille 40miz cikmadan gelmelerine musade etmem o dengeyi kurmak cok onemli bencede
Esimde bilir yani onun akrabasi benim akrabam ayirmam gerektigi kisiye gereken sekilde davranirim oyuzden rahatim

Maalesef öyle
Ben uzak duruyorum genelde kayınvalide kayınpeder harici muhatap olmam kimseyle her haftasonu bir aradalar mesela sürekli dip dibe bana afakan basıyor kendi ailemle arkadaşlarımla bile o kadar sık görüşmem ev kuşuyum evde eşimle vakit geçirmek ya da bir şey yapacaksam onunla baş başa yapmak hoşuma gidiyor
Beni yabani gibi görüyorlar o yüzden ama herkesin karakteri farklı yani ne yapayım
Eşime diyorum ne olur söyle kırkı çıkmadan gelmesinler diye eve gelmesinler tamam ama hastaneye gelmelerini nasıl engelliyim diyo pof

Ben eşime diyorum canım söyle hani gelmesinler diye onun ailesi çünkü benimkiler böyle değil düşünürler hemen gelmezler zaten
Ben söylersem kötü gelin olurum senin söylemen daha münasip diyorum ama eşim de acayip bir adam birileri kırılacak üzülecek diye herkesi çok düşünüyor
Söz konusu bebeğin sağlığı kusura bakmasın artık diyeceğim milleti değil çocuğunu düşün sen kırılan kırılsın alınan alınsın napiyim

Ben okuldan küçük bı grubum var 5 kışılık 40 ımı beklıyorlardı gelmek ıcın ay dedım ben cok bunaldım ya ıyıysenız gelin , cok dusuncelı ınsanlardır bırı harıc oglu yenı amelıyat oldu bademciklerden grupta dıyorkı ay oğlumda bısey yıyemıyor hala sabahta kulakları ağrıyordu ama bana gelmeyı düşünüyor , bende gerçekten kıbarca ama dan dıye yazdım çınarda yenı amıleyat oldu ıstersen sızde daha ıyı olun oyle gelırsınız fln dıye konuşmuyor benımle dedım banane ıster alınsın ıster darılsın çocuğumdan önemli değil o düşünmüyorsa hele umrumda degıl

Kızlar bilgisi olan yazsın lohusalıkta kanama bıttıkten sonra gusül alınsa bile ilişki için 40 ı beklıyor muyduk ay oğlumda da sormuştum bunu ama hıc hatırlamıyorum ya sankı bır aylık falanken olmuştu

Ben anneme bile dedim. Dogum odasinda esle anne olsun diyor ebe dedim. Hakkaten oyleymis onlar disarida bekleyecekler

Ay kadındaki rahatlığa bak
İyi demişsin valla kuzum isterse konuşsun çok da tın
Gerçekten bebeğin sağlığı her şeyden önemli kocam bir şey demezse kötü gelin olmayı göze alıp ben diyeceğim yapacak bir şey yok

Yok canım onu sadecebirsoruya söylemiştim
Arkadaşının yerinde kendimi hayal edebiliyorum
Ay bilmiyorum ama kanama ne zaman bitiyor yaa

Ben 4 yaşında kasık fıtığından ameliyat olmuşum. Annem korkmayım diye ilaç vercekler vs demiş ameliyattan çıkmışım anneme giit sen giiit diye ağlıyormuşum O aklıma geldi

Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün Mutlu emişmeler bol sütler

Aa maşallah erken mi aldılar? İnşallah ikiniz de iyi olacaksınız

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…