Burada eşimin ailesinde öyle maalesef kuzumBen anlamiyorum bu yeni dogan bebegin neyini gormeye geliyolar
Kirkini bekleseler noluyo, yarisami girmisler
Allahtan oyle insanlar yok cevremde
Ben asla dayanamazdim heralde direk gelmemelerini soylerdim
Cat kapimi geliyolar mesela nasil oluyo cok anlayissizlik ya
Canımmm su gibi geçsin kolaycacık sağlıkla kavuşunYatış verecekler şimdi bekliyorum öğlen 1 gibi dedi doktor bakalım
Ay evet lütfen yaNe güzel bizde doğursak keşke vajinali bekleyenler olarak
Planlı sezeryanlar gününü beklesin lütfen
Biz de çok bağlı bir aileyiz. Toplanılması gereken yerde bir anda herkes toplanır. Şimdi oğluma içleri gidiyor kimse gelmiyor. Foto atıyoruz, görüntülü arıyoruz ☺ Yani bağlı olursun da her an toplanma da olmaz canım dengeyi kuramamışlarBurada eşimin ailesinde öyle maalesef kuzum
Sadece doğum da değil en ufak olayda böyleler herkes bir anda toplanıyor yığılıyor hastaneye ya da eve
İnşallah hastalık vs var 40 ı çıksın en azından diye düşünürler inşallah
Canımmm su gibi geçsin kolaycacık sağlıkla kavuşun
Uyuyabildin mi gece
Plansiz sezeryanlar napsinNe güzel bizde doğursak keşke vajinali bekleyenler olarak
Planlı sezeryanlar gününü beklesin lütfen
Esin veya kv yada uygun birisi uyarsin cnm insanlarin insiyatifine birakma derimBurada eşimin ailesinde öyle maalesef kuzum
Sadece doğum da değil en ufak olayda böyleler herkes bir anda toplanıyor yığılıyor hastaneye ya da eve
İnşallah hastalık vs var 40 ı çıksın en azından diye düşünürler inşallah
Bizde oyle sayiliriz ama biz derken annem ve 2 erkek kardesim esleri kucuk aile seklindeyiz. Cok fazla akrabamiz yok burda var olanda oyle cat kapi yada hop damlayacak sekilde degillerBiz de çok bağlı bir aileyiz. Toplanılması gereken yerde bir anda herkes toplanır. Şimdi oğluma içleri gidiyor kimse gelmiyor. Foto atıyoruz, görüntülü arıyoruz ☺ Yani bağlı olursun da her an toplanma da olmaz canım dengeyi kuramamışlar
Maalesef öyleBiz de çok bağlı bir aileyiz. Toplanılması gereken yerde bir anda herkes toplanır. Şimdi oğluma içleri gidiyor kimse gelmiyor. Foto atıyoruz, görüntülü arıyoruz ☺ Yani bağlı olursun da her an toplanma da olmaz canım dengeyi kuramamışlar
Ben eşime diyorum canım söyle hani gelmesinler diye onun ailesi çünkü benimkiler böyle değil düşünürler hemen gelmezler zatenEsin veya kv yada uygun birisi uyarsin cnm insanlarin insiyatifine birakma derim
Allah korusun bebek kucuk mikrop kapsa kimi nasil suclayacaginida bilemezsin
Bizde oyle sayiliriz ama biz derken annem ve 2 erkek kardesim esleri kucuk aile seklindeyiz. Cok fazla akrabamiz yok burda var olanda oyle cat kapi yada hop damlayacak sekilde degiller
Esimin uzaktan akrabalari var burda cok gorusmezler ben sayili kisilerle gorusuyorum
Cok acik sozluyumdur diyorum ya guzel dille 40miz cikmadan gelmelerine musade etmemo dengeyi kurmak cok onemli bencede
Esimde bilir yani onun akrabasi benim akrabam ayirmam gerektigi kisiye gereken sekilde davranirim oyuzden rahatim
Ben okuldan küçük bı grubum var 5 kışılık 40 ımı beklıyorlardı gelmek ıcın ay dedım ben cok bunaldım ya ıyıysenız gelin , cok dusuncelı ınsanlardır bırı harıc oglu yenı amelıyat oldu bademciklerden grupta dıyorkı ay oğlumda bısey yıyemıyor hala sabahta kulakları ağrıyordu ama bana gelmeyı düşünüyor , bende gerçekten kıbarca ama dan dıye yazdım çınarda yenı amıleyat oldu ıstersen sızde daha ıyı olun oyle gelırsınız fln dıye konuşmuyor benımleBen eşime diyorum canım söyle hani gelmesinler diye onun ailesi çünkü benimkiler böyle değil düşünürler hemen gelmezler zaten
Ben söylersem kötü gelin olurum senin söylemen daha münasip diyorum ama eşim de acayip bir adam birileri kırılacak üzülecek diye herkesi çok düşünüyor
Söz konusu bebeğin sağlığı kusura bakmasın artık diyeceğim milleti değil çocuğunu düşün sen kırılan kırılsın alınan alınsın napiyim
Ben anneme bile dedim. Dogum odasinda esle anne olsun diyor ebe dedim. Hakkaten oyleymis onlar disarida bekleyeceklerBiz de çok bağlı bir aileyiz. Toplanılması gereken yerde bir anda herkes toplanır. Şimdi oğluma içleri gidiyor kimse gelmiyor. Foto atıyoruz, görüntülü arıyoruz ☺ Yani bağlı olursun da her an toplanma da olmaz canım dengeyi kuramamışlar
Ay kadındaki rahatlığa bakBen okuldan küçük bı grubum var 5 kışılık 40 ımı beklıyorlardı gelmek ıcın ay dedım ben cok bunaldım ya ıyıysenız gelin , cok dusuncelı ınsanlardır bırı harıc oglu yenı amelıyat oldu bademciklerden grupta dıyorkı ay oğlumda bısey yıyemıyor hala sabahta kulakları ağrıyordu ama bana gelmeyı düşünüyor , bende gerçekten kıbarca ama dan dıye yazdım çınarda yenı amıleyat oldu ıstersen sızde daha ıyı olun oyle gelırsınız fln dıye konuşmuyor benımlededım banane ıster alınsın ıster darılsın çocuğumdan önemli değil o düşünmüyorsa hele umrumda degıl
Yok canım onu sadecebirsoruya söylemiştimAynen aynen ince çarşaf gibi bir şey saracak.
Kuzeyin parmaklarına hayranız zaten canımbiz de eldiven takamıyoruz durmuyor ki zaten
Kuzum benim emmesinde sorun yok şükür ucu yoktu diye silikon uç aldırdı hemşire, şimdi onsuz emmek istemiyor. Alıştıracağız bir şekilde.
Ahahha manikürle patlatmış olabilir doğru
Vallahi canım analarımız eksik olmasınlar hiç
Yaa gel kuşum sağlıkla kucağına al inşallah
Bu arada doğum yapanları çok çok tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.
Doğum yapacak olanlar da tez zamanda kavuşsun inşallah
Arkadaşının yerinde kendimi hayal edebiliyorumAy benim başıma ne gelmisti arkadaşıma sezeryan olmasın istemiyor diye dedim normal dogum çok rahat işte çok mutluluk verici bebegi eline veriyorlar o an ki içinden kayma hissi fln o kadar balladim ki..Hiç olumsuz tek bise demedim Ay bu beni dpgumdan sonra aradi bana bagiriyor herkes senin kadar şanslı degilmis dogumum çok zor geçti organlarım çok kötü çok zordu fln fln o kadar sinirlenmistim ki bidaha da kimseye karismadim kim ne yapıyorsa yapsın
Ay bilmiyorum ama kanama ne zaman bitiyor yaaKızlar bilgisi olan yazsınlohusalıkta kanama bıttıkten sonra gusül alınsa bile ilişki için 40 ı beklıyor muyduk ay oğlumda da sormuştum bunu ama hıc hatırlamıyorum ya sankı bır aylık falanken olmuştu
Ben 4 yaşında kasık fıtığından ameliyat olmuşum. Annem korkmayım diye ilaç vercekler vs demiş ameliyattan çıkmışım anneme giit sen giiit diye ağlıyormuşumAy benim başıma ne gelmisti arkadaşıma sezeryan olmasın istemiyor diye dedim normal dogum çok rahat işte çok mutluluk verici bebegi eline veriyorlar o an ki içinden kayma hissi fln o kadar balladim ki..Hiç olumsuz tek bise demedim Ay bu beni dpgumdan sonra aradi bana bagiriyor herkes senin kadar şanslı degilmis dogumum çok zor geçti organlarım çok kötü çok zordu fln fln o kadar sinirlenmistim ki bidaha da kimseye karismadim kim ne yapıyorsa yapsın
Kızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Aa maşallah erken mi aldılar? İnşallah ikiniz de iyi olacaksınızKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Maşallah Allah bağışlasın canım sağlıkla büyüsünKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?