- 28 Ocak 2023
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 284
- 18
Masallah pasayaKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Rahmin kendini doguma hazirlamaya baslamis olabilirKizlar 36+1 olduk ara sıra kasık ağrılarım oluyor anlik gelip giden ağrı da değil böyle dakikalarca devam eden. Ama siddetli degil. 3 gündür falan devam ediyor. Az once de belime birden ağrı saplandi ayakta duramadim oturdumbunlar doğum belirtisi olabilir mi
Maşallah sağlıkla büyütün canımKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Maşallah canimmmm Gülerek sağlıcakla büyüsün Barlas kuzusuKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Canim kirilacak alinacak bise yokkiBen eşime diyorum canım söyle hani gelmesinler diye onun ailesi çünkü benimkiler böyle değil düşünürler hemen gelmezler zaten
Ben söylersem kötü gelin olurum senin söylemen daha münasip diyorum ama eşim de acayip bir adam birileri kırılacak üzülecek diye herkesi çok düşünüyor
Söz konusu bebeğin sağlığı kusura bakmasın artık diyeceğim milleti değil çocuğunu düşün sen kırılan kırılsın alınan alınsın napiyim
Canim burda dini acidan degilde saglik acisindan 6 hafta iliski yok diyolarKızlar bilgisi olan yazsınlohusalıkta kanama bıttıkten sonra gusül alınsa bile ilişki için 40 ı beklıyor muyduk ay oğlumda da sormuştum bunu ama hıc hatırlamıyorum ya sankı bır aylık falanken olmuştu
Ah canim cok guzel masallahKızlar msjları okudum ama alıntı yapamadım biz gayet iyiyiz 3800 gr doğdu Barlas bey iyi dilekleriniz için teşekür ederm hepinize dua ettim emişme ye çalışıyoruz biraz ağrım var ama genel olarak iyi gibiyimhepinizi seviyorum
Eşimin ailesi anlamaz kuzum acayip alınganlar bu konularda çünkü hep iç içeler böyle istekler onlara normal gelmiyorCanim kirilacak alinacak bise yokki
Bence guzel bi dille soylersen kimse kirilmaz
Ben zaten guzel dille soyluyecegimi soyluyosam.karsi tarafda aliniyosa gercektende cok umrumda olmaz, hersey icin gecerli bu. Oylede rahat bi huyum var
Canim yanlis anlama sakin da bu anlattiklarin = cahillikEşimin ailesi anlamaz kuzum acayip alınganlar bu konularda çünkü hep iç içeler böyle istekler onlara normal gelmiyor
Bir arada olmak birbirine destek olmak gerekir sürekli biz aileyiz modundalar sanki bir tek bunlar aile
Dayısının gelini var eşimin birkaç sene önce o demişti kırkı çıkmadan kabul etmiyorum kimseyi diye hala bunu konuşurlar ailede düşün yok kimseyi istememiş de herkesin bebeği oluyormuş da bu kadar hiçbir şeyin üzerine titrememek lazımmış da onlar da kaç tane çocuk büyütmüşler de bir sürü laf
Kurulan kurulsun arkamdan konuşsun her halükarda konuşacak bir şey buluyor zaten insanlar napayım
Görümcem almış bunlardan bize sağolsun çoraplıBu çoraplı altlar çok güzelmiş ya biz yeni denedik keşke bunu alsaymışız hep. Çocuumun ayakları içinde kayboluyordu öbürlerinde@Satilucky D dra21 sizin bebişler minyondu sanki alın bence bundan. Bu arada akşam boyu eşimle kardeşime uyutmayın mıncıklayın dedim uyudu oğluş şimdi de uyanığımız Kendisine gece olduğunu anlattım ama pek oralı değil
Benım bıtmedı halaYok canım onu sadecebirsoruya söylemiştim
Arkadaşının yerinde kendimi hayal edebiliyorum
Ay bilmiyorum ama kanama ne zaman bitiyor yaa
Şuan hala gelıyor bıtmedı benımde zaten ama bır ayı asınca bıter gıbıSeseryan sonrası ağrı durumundan dolayı özellikle 40 gün olmasın dedi doktorum benim ki bu arada onu yazmaui unuttum
Normal doğumda olabılır mı kuzum sezeryan da aşağıda hıcbı ıslem yok yaCanim burda dini acidan degilde saglik acisindan 6 hafta iliski yok diyolar
Ebebek mı bunların küçük bedenı yok dıye almamıştım ben , ama kışın net evde gıyılecek en ıyı sey hele bebısler corap çıkarmaya başlayıncaBu çoraplı altlar çok güzelmiş ya biz yeni denedik keşke bunu alsaymışız hep. Çocuumun ayakları içinde kayboluyordu öbürlerinde@Satilucky D dra21 sizin bebişler minyondu sanki alın bence bundan. Bu arada akşam boyu eşimle kardeşime uyutmayın mıncıklayın dedim uyudu oğluş şimdi de uyanığımız Kendisine gece olduğunu anlattım ama pek oralı değil
Ah evet onu bilmiyorum cnm yaNormal doğumda olabılır mı kuzum sezeryan da aşağıda hıcbı ıslem yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?