2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kizlar 36+1 olduk ara sıra kasık ağrılarım oluyor anlik gelip giden ağrı da değil böyle dakikalarca devam eden. Ama siddetli degil. 3 gündür falan devam ediyor. Az once de belime birden ağrı saplandi ayakta duramadim oturdum bunlar doğum belirtisi olabilir mi

Masallah pasaya Allah anali babali buyutsun

Rahmin kendini doguma hazirlamaya baslamis olabilir

Maşallah sağlıkla büyütün canım

Maşallah canimmmm Gülerek sağlıcakla büyüsün Barlas kuzusu

Canim kirilacak alinacak bise yokki
Bence guzel bi dille soylersen kimse kirilmaz
Ben zaten guzel dille soyluyecegimi soyluyosam.karsi tarafda aliniyosa gercektende cok umrumda olmaz, hersey icin gecerli bu. Oylede rahat bi huyum var

Canim burda dini acidan degilde saglik acisindan 6 hafta iliski yok diyolar

Ah canim cok guzel masallah
Rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah
Bizide unutmadigin icin ayrica tesekkur ederiz Allah razi olsun

Canim kirilacak alinacak bise yokki
Bence guzel bi dille soylersen kimse kirilmaz
Ben zaten guzel dille soyluyecegimi soyluyosam.karsi tarafda aliniyosa gercektende cok umrumda olmaz, hersey icin gecerli bu. Oylede rahat bi huyum var
Eşimin ailesi anlamaz kuzum acayip alınganlar bu konularda çünkü hep iç içeler böyle istekler onlara normal gelmiyor
Bir arada olmak birbirine destek olmak gerekir sürekli biz aileyiz modundalar sanki bir tek bunlar aile
Dayısının gelini var eşimin birkaç sene önce o demişti kırkı çıkmadan kabul etmiyorum kimseyi diye hala bunu konuşurlar ailede düşün yok kimseyi istememiş de herkesin bebeği oluyormuş da bu kadar hiçbir şeyin üzerine titrememek lazımmış da onlar da kaç tane çocuk büyütmüşler de bir sürü laf
Kurulan kurulsun arkamdan konuşsun her halükarda konuşacak bir şey buluyor zaten insanlar napayım

Canim yanlis anlama sakin da bu anlattiklarin = cahillik
Istedigi kadar duskun olsunlar sevsinler
Hastalik bulasabilir riski var yani bunuda dusunsunler bi zahmet

Görümcem almış bunlardan bize sağolsun çoraplı ya anne nerden bileyim gece mi gündüz mü idare et diyor oğluş

Ebebek mı bunların küçük bedenı yok dıye almamıştım ben , ama kışın net evde gıyılecek en ıyı sey hele bebısler corap çıkarmaya başlayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…