Evet orası öyle bu çevre baskısı insanı bitiriyor gerçektenHiç öyle düşünme canım millete de neymiş hangisi sizin için sağlıklı hayırlıysa öyle olacak
Sen zaten nerdeyse 39 hafta oldun bak bekliyorsun gerisi bebeğinin elinde senin de yapacak bir şeyin yok ki.
Bir sürü gebe açılması başlıyor ama yeterli olmuyor sezeryana dönüyor.Bu grupta da bir kaç arkadaşımız öyle oldu biliyosun.
Kendini kimseye ispatlamak zorunda değilsin yani hakkınızda hayırlısını iste hep
Ayın 20 sini de görmezsin heralde kızBekliyorumHala gelen yok gerçekten en son ben doğuracağım
İnşallah temiz gelsin de sonuçHaklısın minnoşlar çok ağlıyorlar canını sıkmanda normal sonucu temiz gelsin en önemlisi o ama değil mi
Ya insan bırakamıyor da annelik gerçekten delilikKuzum için dayanmaz belki ama anneannesi ya da babası ile git sen içeri girme o tutsun kucağında olmazsa sen dışarda bekle onları
Sonuç güzel çıksın sen onu düşün
Sez sonrası yataktan ilk kalkış çok önemli. O ilk kalkışta ne kadar dik durursan öyle devam edersin. Ama iki büklüm kalkıp kambur yürürsen süreç uzar. Biraz da senin elinde yani . 8. Günüm ve hafif acısa da her işimi yapabilirim. Dün makineye çok eğilmeden kontrollü bir şekilde bulaşık yerleştirdim. Bir de bebek için Herkül çıkıyor insanın içinden. Geçen gün banyosunu yaptırırken havluyu alayım üşümesin diye bi zıplamışım yerden ağrı acı umrunda olmuyor insanınSezaryan olan kızlar sorum var size
Hamilelikte beni en zorlayan şeylerden biri on dakikadan fazla yürüyememek ve hiç eğilememek oldu. Fıtığımın ve zayıf hamile kalmamın etkisi olduğunu söyledi doktorum hep
Normal doğum olsa çok kısa sürede eskisi gibi olacaktım belki ama sezaryan olacağı için merak ediyorum ne zaman eskisi gibi istediğim kadar yürümeye ve eğilip kalkabilmeye başlarım sizce sizde nasıl oldu süreç?
Gerçekten eğilip makineye çamaşır atmayı bile özledim ya
Ay ne tatlı yaSabah beni alelacele sezaryene alınca Allah ın nolur anneme bişey olmasın diye ağlamış beni sedyeye getirdiler elimden tuttu bak kardeşimi bana getirdiler ne güzel gülüyor değil mi anne deyip durduyanımızdan 1 dk ayrılmak istemiyor ama kalmasına izin verilmiyor akşam giderken çok ağladı teyzesi zor ikna etti hastalanacak diye ödüm kopuyor görüş saatini bekliyor şimdi teyzesiyle gelebilmek için
Ben de karnıma sürerken memelere de hindistancevizi yağı, bio oil flan sürüyordum ama göğüs ucu kremi kullanmadım. Bence çocuğun tutuşu etkiliyor ya bazen doyuyo böyle ucunu alıyo sadece onu ağzında oynuyo bi acıtıyo ama nazar değmesin daha yara bere yok bakalım.Instagramda bebekmeselesi mi öyle bir hesap var o da diyordu kremler işe yaramıyor diyorlar ama erken başlamıyorlar sürmeye çocuk doğduktan sonra bir işe yaramaz sürseniz bile diye o da 36 da başlamış sürmeye
Krem artı gümüş kapakla hiç sorun yaşamadım en ufak bir acı sızı bile olmadı diyordu umarım öyledir ya darısı başımıza
Valla ben boyuma güvendim doğururum dört kiloya kadar dedim de hemoroidler dikişler anca kendime geliyorum
Ya işte ben de saatlerce ıkınmadım ama çocuğun kafası aşağı insin diye de ıkındırttılar, rahim ağzım yukarıda kaldı galiba bakçaz diye resmen kolunu sokacakBende birde hemoroid varya ods beni dusunduruyor. Sonrasinda birde onun acisi olursa diye korkuyorum. Umarim olmaz
Aynen sen yapacağını yap gerisi oğluştaEvet orası öyle bu çevre baskısı insanı bitiriyor gerçektensağlıkla doğsun oğlum kavuşalımda
Bu hafta srtık yürüyüş squat zıplama ne varsa yaparım inerse iner oğlum
Ya beni şey çok geriyor 40a kadar bekledik gelmedi tamam oğluş da içerde rahat 42ye kadar bekleyelim derse doktorAyın 20 sini de görmezsin heralde kız
O güneabis66 ve ben varız daha en son biz doğuracağız gibi şu an için bizden sonraya kalan olur mu bilmem
Haklısın vücut postürü proporsiyonu önemli canım ama hemoraid insanı yoruyor gerçektenValla ben boyuma güvendim doğururum dört kiloya kadar dedim de hemoroidler dikişler anca kendime geliyorumMillet nasıl doğurmuş 4500, 5 kilo çocukları. Ya ama diyorum keşke kalsaydı içerde biraz daha çocuğum 36+6da doğdu diye prematüre diyorlar, ele geliyor ama sarılık falan oldu işte Bugün yine kan aldılar neyse ağlamadı bu sefer hemşirenin mi eli hafifti kimbilir.
Benim olmadı ama sizin inşallah kendi sancınızla sürpriz olmayan su gibi akıp giden doğumlarınız olsun, suyunuz da öyle pat diye gelmesinHaklısın vücut postürü proporsiyonu önemli canım ama hemoraid insanı yoruyor gerçekten
O da geriyor valla beni.
Benim çatımın da üst kısmı darmış doktor şu kiloya kadar doğurursun sonra doğuramazsın felan demedi ama bende tipimi düşünce 3500 grdan fazla doğuramam sanırım
Kuzum benim ya kıyamamİnternette biraz baktım çok hassas bir testmiş. Hemşirede hiç
Canımızı sıkmayın sık sık karşılaştığımız bir durum falan dedi. Ama gel de bana anlat yanibir de çok ağlıyorlar topuk kanı vermek çok zor yavrum aynı acıyı bir daha yaşayacak
2 bucuk hafta kolu bacağı kısa canım 38+2 2750kiloyuz senin nasil canım?Bence başlatıyor yani ben ilk ikisini öyle şeylerle özellikle yürüyüşle doğurdum.Ama bunda yürüyecek dermanım yok her yerde virüs var hastalık kapıp duruyorum yürüyünce mecbur disarda tuvalet kullaniyorusnAynen anne karnında ne kalsa iyi diyorlar ben zaten yarın 39.haftaya giriyorum bakalım ne zaman isterse gelsin
Hurma yürüyüş pilates hareketleri felan bunların doğumu başlattığını düşünmüyorum başlayan doğumu kolaylaştırır diye düşünüyorum çoğu uzman da öyle diyor bilemiyorum yani
Senin bebeğin kaç hafta geri kaç kilo
Ay inşallah ben de çabuk toparlarım sadece fıtıktan çekiniyorum işte ilk kalkışta tam doğrulamazsam nedeni o olacakİnşallah temiz gelsin de sonuç
Ya insan bırakamıyor da annelik gerçekten delilik
Sez sonrası yataktan ilk kalkış çok önemli. O ilk kalkışta ne kadar dik durursan öyle devam edersin. Ama iki büklüm kalkıp kambur yürürsen süreç uzar. Biraz da senin elinde yani . 8. Günüm ve hafif acısa da her işimi yapabilirim. Dün makineye çok eğilmeden kontrollü bir şekilde bulaşık yerleştirdim. Bir de bebek için Herkül çıkıyor insanın içinden. Geçen gün banyosunu yaptırırken havluyu alayım üşümesin diye bi zıplamışım yerden ağrı acı umrunda olmuyor insanın
Maşallah öyle olur bizim de inşallah göğüs acısı korkutuyor beni vallaAy ne tatlı ya
Ben de karnıma sürerken memelere de hindistancevizi yağı, bio oil flan sürüyordum ama göğüs ucu kremi kullanmadım. Bence çocuğun tutuşu etkiliyor ya bazen doyuyo böyle ucunu alıyo sadece onu ağzında oynuyo bi acıtıyo ama nazar değmesin daha yara bere yok bakalım.
Valla ben boyuma güvendim doğururum dört kiloya kadar dedim de hemoroidler dikişler anca kendime geliyorumMillet nasıl doğurmuş 4500, 5 kilo çocukları. Ya ama diyorum keşke kalsaydı içerde biraz daha çocuğum 36+6da doğdu diye prematüre diyorlar, ele geliyor ama sarılık falan oldu işte Bugün yine kan aldılar neyse ağlamadı bu sefer hemşirenin mi eli hafifti kimbilir.
Ya işte ben de saatlerce ıkınmadım ama çocuğun kafası aşağı insin diye de ıkındırttılar, rahim ağzım yukarıda kaldı galiba bakçaz diye resmen kolunu sokacak
Yok yok merak etme o kadar da beklemezsin yaAynen sen yapacağını yap gerisi oğluşta
Ya beni şey çok geriyor 40a kadar bekledik gelmedi tamam oğluş da içerde rahat 42ye kadar bekleyelim derse doktorİşte o zaman en son ben doğururum
Cooook karsilartigim bir durum canım bazen bekletiyorlar bazen de bebek tam.beslenmedigi için sonuçlar sınırda çıkıyor boşuna canını sıkmaKızlar ya sağlık ocağından aradılar. Bazı değerleri sınırdaymış tekrar topuk kanı alacaklarmışhangi değerler onları da bilmiyorum çok canim sıkıldı yine çok ağlayacak inşallah bir şey yoktur yaaa ebru_can_ebru canım senin belki karşılaştığın bir durumdur
Canım sezeryan bir ameliyat gibi zor birşey değil. Normal doğum olunca dikiş olursa bence sezeryandan pek bi farkı da yok. Sezeryanda eğilip kalkamıyorsun diğerinde oturamıyorsun ☺ Yani o kısma takılma hiç. Ben sezeryandan 2 gün sonra hergün sokaklara düşüp oğluşuma gittim. Yoğun bakımda 1 saat ayakta durup sevdim hiç öyle zorlamadı. Bence ilk 2 gün sezeryanın zorluğu. Kendi başına otur kalk yaptıktan sonra çabuk iyileşiyor.Sezaryan olan kızlar sorum var size
Hamilelikte beni en zorlayan şeylerden biri on dakikadan fazla yürüyememek ve hiç eğilememek oldu. Fıtığımın ve zayıf hamile kalmamın etkisi olduğunu söyledi doktorum hep
Normal doğum olsa çok kısa sürede eskisi gibi olacaktım belki ama sezaryan olacağı için merak ediyorum ne zaman eskisi gibi istediğim kadar yürümeye ve eğilip kalkabilmeye başlarım sizce sizde nasıl oldu süreç?
Gerçekten eğilip makineye çamaşır atmayı bile özledim ya
Sen naptın bebiş sayıklıyordun nasıl gidiyorKizlar kimler doğurduSatilucky doğurdu mu o dogurduysa herkes doğurmuştur
Belki iner dur bakalim kuzumÖyle ama ne bileyim yafındık ya canı aşağıya inmek istemiyor
Kuzum tekrar hemoroid oldun mu sende ?Ay ne tatlı ya
Ben de karnıma sürerken memelere de hindistancevizi yağı, bio oil flan sürüyordum ama göğüs ucu kremi kullanmadım. Bence çocuğun tutuşu etkiliyor ya bazen doyuyo böyle ucunu alıyo sadece onu ağzında oynuyo bi acıtıyo ama nazar değmesin daha yara bere yok bakalım.
Valla ben boyuma güvendim doğururum dört kiloya kadar dedim de hemoroidler dikişler anca kendime geliyorumMillet nasıl doğurmuş 4500, 5 kilo çocukları. Ya ama diyorum keşke kalsaydı içerde biraz daha çocuğum 36+6da doğdu diye prematüre diyorlar, ele geliyor ama sarılık falan oldu işte Bugün yine kan aldılar neyse ağlamadı bu sefer hemşirenin mi eli hafifti kimbilir.
Ya işte ben de saatlerce ıkınmadım ama çocuğun kafası aşağı insin diye de ıkındırttılar, rahim ağzım yukarıda kaldı galiba bakçaz diye resmen kolunu sokacak
Bebekler acıyı kaydetmez cocuklarda ki gibi o an ağlar geçer kuzum önemli ilan sağlığı sen ver bak temiz gelecek değer çok kötü olsa direk poliklinik yönlendirmesi oluyor cunkunİnternette biraz baktım çok hassas bir testmiş. Hemşirede hiç
Canımızı sıkmayın sık sık karşılaştığımız bir durum falan dedi. Ama gel de bana anlat yanibir de çok ağlıyorlar topuk kanı vermek çok zor yavrum aynı acıyı bir daha yaşayacak
Bana öyle bişey demediler hiç gerekli mi acaba yaPrematüre bebeklerde rop muayenesi önemli canım Kuzey Ata'ya da yapılıyor. Bir kere yoğun bakımda iken yapıldı.1 kere çıkınca yaptırdım 10 ekimde tekrar var. Damarların gelişimi haftası ile uyumlu mu diye bakıyorlar. Doğum tarihi gelene kadar bakılacak inşallah sorun çıkmaz diye dua ediyorum.
Çok erken değil senin belki ondandır. Bi yerde 32.haftadan önce doğanlar diye okudumBana öyle bişey demediler hiç gerekli mi acaba ya
Bana eve çıkınca parol plus yazdı canım ilk önce baş ağrım olmadı sonra beynim zonkladi yemin ediyorum ağladımSabah akşam ağrı kesici yapıyorlar ama henüz doktorum bilgi vermedi ilaç konusunda canım belki bugün bişeyler söyler
Kuzum kan akışı yavas zor aldılarsa pıhtı ıle olabılır , yenısını alsınlar temiz gelir uzulmeKızlar ya sağlık ocağından aradılar. Bazı değerleri sınırdaymış tekrar topuk kanı alacaklarmışhangi değerler onları da bilmiyorum çok canim sıkıldı yine çok ağlayacak inşallah bir şey yoktur yaaa ebru_can_ebru canım senin belki karşılaştığın bir durumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?