2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Evet orası öyle bu çevre baskısı insanı bitiriyor gerçekten sağlıkla doğsun oğlum kavuşalımda
Bu hafta srtık yürüyüş squat zıplama ne varsa yaparım inerse iner oğlum

Haklısın minnoşlar çok ağlıyorlar canını sıkmanda normal sonucu temiz gelsin en önemlisi o ama değil mi
İnşallah temiz gelsin de sonuç
Kuzum için dayanmaz belki ama anneannesi ya da babası ile git sen içeri girme o tutsun kucağında olmazsa sen dışarda bekle onları
Sonuç güzel çıksın sen onu düşün
Ya insan bırakamıyor da annelik gerçekten delilik
Sez sonrası yataktan ilk kalkış çok önemli. O ilk kalkışta ne kadar dik durursan öyle devam edersin. Ama iki büklüm kalkıp kambur yürürsen süreç uzar. Biraz da senin elinde yani . 8. Günüm ve hafif acısa da her işimi yapabilirim. Dün makineye çok eğilmeden kontrollü bir şekilde bulaşık yerleştirdim. Bir de bebek için Herkül çıkıyor insanın içinden. Geçen gün banyosunu yaptırırken havluyu alayım üşümesin diye bi zıplamışım yerden ağrı acı umrunda olmuyor insanın

Ay ne tatlı ya
Ben de karnıma sürerken memelere de hindistancevizi yağı, bio oil flan sürüyordum ama göğüs ucu kremi kullanmadım. Bence çocuğun tutuşu etkiliyor ya bazen doyuyo böyle ucunu alıyo sadece onu ağzında oynuyo bi acıtıyo ama nazar değmesin daha yara bere yok bakalım.
Doğar annesi merak etme S soulianis gibi tosuncuk doğurursun
Valla ben boyuma güvendim doğururum dört kiloya kadar dedim de hemoroidler dikişler anca kendime geliyorum Millet nasıl doğurmuş 4500, 5 kilo çocukları. Ya ama diyorum keşke kalsaydı içerde biraz daha çocuğum 36+6da doğdu diye prematüre diyorlar, ele geliyor ama sarılık falan oldu işte Bugün yine kan aldılar neyse ağlamadı bu sefer hemşirenin mi eli hafifti kimbilir.
Bende birde hemoroid varya ods beni dusunduruyor. Sonrasinda birde onun acisi olursa diye korkuyorum. Umarim olmaz
Ya işte ben de saatlerce ıkınmadım ama çocuğun kafası aşağı insin diye de ıkındırttılar, rahim ağzım yukarıda kaldı galiba bakçaz diye resmen kolunu sokacak

Evet orası öyle bu çevre baskısı insanı bitiriyor gerçekten sağlıkla doğsun oğlum kavuşalımda
Bu hafta srtık yürüyüş squat zıplama ne varsa yaparım inerse iner oğlum
Aynen sen yapacağını yap gerisi oğluşta
Ayın 20 sini de görmezsin heralde kız
O güne abis66 ve ben varız daha en son biz doğuracağız gibi şu an için bizden sonraya kalan olur mu bilmem
Ya beni şey çok geriyor 40a kadar bekledik gelmedi tamam oğluş da içerde rahat 42ye kadar bekleyelim derse doktor İşte o zaman en son ben doğururum

Haklısın vücut postürü proporsiyonu önemli canım ama hemoraid insanı yoruyor gerçekten
O da geriyor valla beni.
Benim çatımın da üst kısmı darmış doktor şu kiloya kadar doğurursun sonra doğuramazsın felan demedi ama bende tipimi düşünce 3500 grdan fazla doğuramam sanırım

Benim olmadı ama sizin inşallah kendi sancınızla sürpriz olmayan su gibi akıp giden doğumlarınız olsun, suyunuz da öyle pat diye gelmesin

Kuzum benim ya kıyamam Sonucu iyi olsun yeter annesi birazcık ağlayacak

2 bucuk hafta kolu bacağı kısa canım 38+2 2750kiloyuz senin nasil canım?Bence başlatıyor yani ben ilk ikisini öyle şeylerle özellikle yürüyüşle doğurdum.Ama bunda yürüyecek dermanım yok her yerde virüs var hastalık kapıp duruyorum yürüyünce mecbur disarda tuvalet kullaniyorusn

Doktorumla görüşüp haataneye gittim nst bakıldı sancı çıktı ama doğum içib yeterli değilmiş açıklık da salı günüyle aynıymış. Haftasonu beklicez doğmazsa salı tekrar gelirsin dedi. En son 3700küsürdü salıdan sonra hiiiç umudum yok normal doğum için. Artık hayırlısı diyorum sağlıklı sıhhatli kavuşalım bi an önce diyorum. Beklerken yaşlandım yav eylül sonunu görmez derken ekimi yarılıcak benim kız

Ay inşallah ben de çabuk toparlarım sadece fıtıktan çekiniyorum işte ilk kalkışta tam doğrulamazsam nedeni o olacak
Doğurduktan sonra da haftalarca hamilelikteki gibi hareket edememek korkutuyor beni çok
Bebeğimle evimle ilgilenmek istiyorum aylardır elime toz bezi bile alamadım yemek yapmayı temizlik yapmayı bile özledim ya
Eşim yapıyor bir şeyler ama asla benim düzenim gibi olmuyor Arap saçına döndü bile her yer
Maşallah öyle olur bizim de inşallah göğüs acısı korkutuyor beni valla
Aynen sen yapacağını yap gerisi oğluşta

Ya beni şey çok geriyor 40a kadar bekledik gelmedi tamam oğluş da içerde rahat 42ye kadar bekleyelim derse doktor İşte o zaman en son ben doğururum
Yok yok merak etme o kadar da beklemezsin ya
Her doktor 42 ye kadar bekletmiyor bu arada bazıları için sınır 40
42 ye kadar bekleten ben sadece arkadaşımın doktorunu gördüm
Normal olsa benimki de 40 a kadar maks bekleyecekti 40 dan sonra bekletmiyorum başlatıyoruz doğumu demişti

Cooook karsilartigim bir durum canım bazen bekletiyorlar bazen de bebek tam.beslenmedigi için sonuçlar sınırda çıkıyor boşuna canını sıkma

Canım sezeryan bir ameliyat gibi zor birşey değil. Normal doğum olunca dikiş olursa bence sezeryandan pek bi farkı da yok. Sezeryanda eğilip kalkamıyorsun diğerinde oturamıyorsun ☺ Yani o kısma takılma hiç. Ben sezeryandan 2 gün sonra hergün sokaklara düşüp oğluşuma gittim. Yoğun bakımda 1 saat ayakta durup sevdim hiç öyle zorlamadı. Bence ilk 2 gün sezeryanın zorluğu. Kendi başına otur kalk yaptıktan sonra çabuk iyileşiyor.
Kizlar kimler doğurdu Satilucky doğurdu mu o dogurduysa herkes doğurmuştur
Sen naptın bebiş sayıklıyordun nasıl gidiyor

Kuzum tekrar hemoroid oldun mu sende ?

Bebekler acıyı kaydetmez cocuklarda ki gibi o an ağlar geçer kuzum önemli ilan sağlığı sen ver bak temiz gelecek değer çok kötü olsa direk poliklinik yönlendirmesi oluyor cunkun

Bana öyle bişey demediler hiç gerekli mi acaba ya

Kuzum kan akışı yavas zor aldılarsa pıhtı ıle olabılır , yenısını alsınlar temiz gelir uzulme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…