Hamilelik öncesi iştahsız biriydim, yaşamak için yiyordum az bişey.Simdi istahim iyiyken herşeyi yemek istiyorum da işte minnosun biri için frenliyoruzBende farkediyorum suyum cok oldugunda karnim daha cok sismis oluyo. Simdi yine azaldi sanki indi gobegimneyseki az kaldi sonrasinda yiyebilecegiz
Ayın 20 sini de görmezsin heralde kız
O güne @abis66 ve ben varız daha en son biz doğuracağız gibi şu an için bizden sonraya kalan olur mu bilmem
Canım ben çok hareketliyim günlük en 7-8 bin adım atıyorum ama yok bak hala doğurmadım2 bucuk hafta kolu bacağı kısa canım 38+2 2750kiloyuz senin nasil canım?Bence başlatıyor yani ben ilk ikisini öyle şeylerle özellikle yürüyüşle doğurdum.Ama bunda yürüyecek dermanım yok her yerde virüs var hastalık kapıp duruyorum yürüyünce mecbur disarda tuvalet kullaniyorusn
Bende tatli sevmezdim hic. Bizim minnos sayesinde tatli canavari oldum vallaHamilelik öncesi iştahsız biriydim, yaşamak için yiyordum az bişey.Simdi istahim iyiyken herşeyi yemek istiyorum da işte minnosun biri için frenliyoruz
Ben de varım ne zaman doğuracağı belli olmayan.
İnşAllah iner bakalımBelki iner dur bakalim kuzum
İnşallah canım bende suyun hemen gelmesini istemiyorum İnşallah sancılarım sıklaşır öyle giderim hastaneye hastanede gelir suyumBenim olmadı ama sizin inşallah kendi sancınızla sürpriz olmayan su gibi akıp giden doğumlarınız olsun, suyunuz da öyle pat diye gelmesin
Canım bu doktora geçen hafta ilk defa gittim açıkçası bunu da sormadım.Yok yok merak etme o kadar da beklemesin ya
Her doktor 42 ye kadar bekletmiyor bu arada bazıları için sınır 40
42 ye kadar bekleten ben sadece arkadaşımın doktorunu gördüm
Normal olsa benimki de 40 a kadar maks bekleyecekti 40 dan sonra bekletmiyorum başlatıyoruz doğumu demişti
Oldum tabii kiKuzum tekrar hemoroid oldun mu sende ?
İnsallah duzelirsin.Oldum tabii kihatta ikinci günü bi ağrım oldu dedim dikişler galiba ama tam yeri tutmuyordu hemoroidmiş. Dün de kanama oldu zaten vajinal kanama var onu da dün anladım pedin arkası da hep kan oluyordu muhtemelen hemoroidler kanadı. Bugün biraz daha iyi gibiyim inşallah düzelicem Bağırsak hareketlerim de bi tuhaf.
Benim 24 bin adamım var kuzm ben çok yürürüm ilçe değiştirmem de vardır ama bu bebiste hic halim yok anlamaidm surdan şuraya gidecek dermanım yok.Aslinda karnım yine küçük ama bilmiyroum halim dermanım yok.. Insallah minnoslarimiz kilo almıştırCanım ben çok hareketliyim günlük en 7-8 bin adım atıyorum ama yok bak hala doğurmadım
Benimde bacak ve baş normal karın çevresi 3 hafta geriden geliyorPazartesi günü 2880 gr çıkmıştı bakalım bu hafta kaç çıkacak sıpa
Yarın çıkarırım dedi doktorum canım bugünde kal dediAy canım benim maşallahAllah ayırmasın, kardeşlik başka Kıyamam hiç anlamadıkları şeyler neler geçiyor akıllarından kimbilir ☺ Çıkmıyor musunuz bugün? 1 günde çıkarıyorlardı genelde
Dün gece bende aynı oldum canım boynum omuzum ve başım aynı anda tuttu sabah kadar ağladım ağrıdanBana eve çıkınca parol plus yazdı canım ilk önce baş ağrım olmadı sonra beynim zonkladi yemin ediyorum ağladım
Üzülme canım çok kısa sürede tedavi olur kilosu nasıl kaç çıktı değeriKızlar benim bebişi de fototerapiye aldılar o kadar beslemeye rağmenyanında kalabiliyormuşum anne oteli de varmış hastanenin inşallah düzelicez
Bende yazmıştım buraya 3 4 gün sürdü benim bu durum inşallah geçer hemen spinal bende baya yan etki.yapti bu sefer niyeyseDün gece bende aynı oldum canım boynum omuzum ve başım aynı anda tuttu sabah kadar ağladım ağrıdan
Gelenlerin çok olursa yapilabilir kuzum ben kapı süsü hediyelik hiç bir şey alamadimKizlar hastsne odasi icin susleme yapcak misiniz
merhaba kızlar şubat annesiyim çok önden gittiğiniz için sizi sürekli takip ediyorum:) doğuranlar Allah analı babalı büyütsün doğum bekleyenler sağlıkla kucağınıza alın :)Oldum tabii kihatta ikinci günü bi ağrım oldu dedim dikişler galiba ama tam yeri tutmuyordu hemoroidmiş. Dün de kanama oldu zaten vajinal kanama var onu da dün anladım pedin arkası da hep kan oluyordu muhtemelen hemoroidler kanadı. Bugün biraz daha iyi gibiyim inşallah düzelicem Bağırsak hareketlerim de bi tuhaf.
Ben düşünmüyorum canım doğum paketinin içinde varsa vardırKizlar hastsne odasi icin susleme yapcak misiniz
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirKızlar benim bebişi de fototerapiye aldılar o kadar beslemeye rağmenyanında kalabiliyormuşum anne oteli de varmış hastanenin inşallah düzelicez
Ben düşünmüyorum canım doğum paketinin içinde varsa vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?