2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende farkediyorum suyum cok oldugunda karnim daha cok sismis oluyo. Simdi yine azaldi sanki indi gobegim neyseki az kaldi sonrasinda yiyebilecegiz
Hamilelik öncesi iştahsız biriydim, yaşamak için yiyordum az bişey.Simdi istahim iyiyken herşeyi yemek istiyorum da işte minnosun biri için frenliyoruz

Ayın 20 sini de görmezsin heralde kız
O güne @abis66 ve ben varız daha en son biz doğuracağız gibi şu an için bizden sonraya kalan olur mu bilmem

Ben de varım ne zaman doğuracağı belli olmayan.

Canım ben çok hareketliyim günlük en 7-8 bin adım atıyorum ama yok bak hala doğurmadım
Benimde bacak ve baş normal karın çevresi 3 hafta geriden geliyor Pazartesi günü 2880 gr çıkmıştı bakalım bu hafta kaç çıkacak sıpa

Hamilelik öncesi iştahsız biriydim, yaşamak için yiyordum az bişey.Simdi istahim iyiyken herşeyi yemek istiyorum da işte minnosun biri için frenliyoruz

Ben de varım ne zaman doğuracağı belli olmayan.
Bende tatli sevmezdim hic. Bizim minnos sayesinde tatli canavari oldum valla

Benim de bugün kontrolüm vardı. 36+0 olduk bugün. Boyu 48cm, kilosu 3300gr olmuş. 13 Ekim'de son kontrole gidicem. 17 ya da 18 Ekim günü sezaryenle alalım dedi doktor. (ilk doğumum acil sezaryen olduğu için mecbur sezaryen yapılacak). Heyecan bastı şimdiden.. :)

Benim olmadı ama sizin inşallah kendi sancınızla sürpriz olmayan su gibi akıp giden doğumlarınız olsun, suyunuz da öyle pat diye gelmesin
İnşallah canım bende suyun hemen gelmesini istemiyorum İnşallah sancılarım sıklaşır öyle giderim hastaneye hastanede gelir suyum
Valla bakalım nasıl doğurcaz bilmiyorum regl sancısı çekenlerde doğum sancısı pek hissedilmiyormuş ama benim regl sancılarım çok kötüydü ağrıdan kusmam bayılmam çok olmuştur
Canım bu doktora geçen hafta ilk defa gittim açıkçası bunu da sormadım.
Tek dediği yerinde rahat beni alın demiyor bekleyeceğiz olmuştu o yüzden bizde bekliyoruz bakalım
Ama pazartesi kontrolüm var 39+2 olacağım yine sancı ağrı bir şey olmazsa sorarım 40a kadar gelmezse ne olacak diye

Kuzum tekrar hemoroid oldun mu sende ?
Oldum tabii ki hatta ikinci günü bi ağrım oldu dedim dikişler galiba ama tam yeri tutmuyordu hemoroidmiş. Dün de kanama oldu zaten vajinal kanama var onu da dün anladım pedin arkası da hep kan oluyordu muhtemelen hemoroidler kanadı. Bugün biraz daha iyi gibiyim inşallah düzelicem Bağırsak hareketlerim de bi tuhaf.

İnsallah duzelirsin.

Benim 24 bin adamım var kuzm ben çok yürürüm ilçe değiştirmem de vardır ama bu bebiste hic halim yok anlamaidm surdan şuraya gidecek dermanım yok.Aslinda karnım yine küçük ama bilmiyroum halim dermanım yok.. Insallah minnoslarimiz kilo almıştır

Yarın çıkarırım dedi doktorum canım bugünde kal dedi Amin kuzum teşekür ederiz

merhaba kızlar şubat annesiyim çok önden gittiğiniz için sizi sürekli takip ediyorum:) doğuranlar Allah analı babalı büyütsün doğum bekleyenler sağlıkla kucağınıza alın :)
canım bende hemoroidim ve tek birşey iyi geldi dener misin bilmiyorum ama bana o kadar faydası oldu ki:) büyük baş hayvanların iç yağı oluyor ya onu tavada eritiyorum buz dolabında soğuyunca krem gibi oluyor onu pamukla hemoroid üstüne koyuyorum hemen yumuşuyor ve 2-3 günde direk geçiyor :) çok zor seni çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…