Oda dogru kuzum. Bizimki dana olduBence de etkisi vardır alttan muayeneler bu hafta doğumu tetikleyebilir deniyoeir o yüzden çatı muayenesini de 37.haftadan sonra yapıyorlar genelde.
Ne yalan söyleyeyim geçen hafta bir hevesle yaptım ama şimdi hiç uğraşmıyorum tek yaptığım yürüyüş merdiven arada squatbebeğim küçük yerinden memnun sağlıklı sonuçta orda biraz daha kalsın bakalım belki toplanır iyice
Aynen sizin sıpalar büyüdü iyice benimkisi minnoş kaldı öyle kalsın biraz daha içerde bakalımOda dogru kuzum. Bizimki dana oldubu hafta soylemedi ama.ondan onceki hafta 3200 demisti
Kabin boy zor olur birde bazıları tırtıklı oluyor alan kısıtlı oluyor benımki öyleydi hatta denedim olmafı kabartmalarından dolayıBen de öyle yaptım ya bebek için falan listelerdeki kadar kıyafet almadım hastane baya şey veriyor zaten bez bile veriyor onu bile çok az aldım ama olmadı
Şimdi bir de sırt çantası yapacağım
Kuzum valla çok bir şey almadım hastane çok şey veriyor zaten listelerin yarısını falan ancak almışımdır bizim bavul mu çok küçük anlamadım ki
Bunu da denedim aşkım yok olmadıbaya kavimler göçü gibi gideceğiz hastaneye
Benimki kabin boy ya sanırım ondan sığamadım kuzum çok da teferruat almadım vallahatta baya azalttım o listeleri bile
Sagim da yapıyor musun? Ben birkaç kere yaptım, çok fazla randıman alamadım. Bugun biraz artırmayı düşünüyorum. Maksat göğüsleri stimule etmek.Ben birkaç saat öyle gidiyorum ama sonra biraz memelerimi sıkıyorum doğru düzgün süt yoksa mama veriyorum uyuyor. Yoksa aç çocuk dediğin gibi memede uyuyup bırakınca ağlıyor. Bencede sütümüzün azlığından ama çoğalmadı da benim
Bana doktorum haftaya kadar tam inmezse inmez dedi canım sıkıldı dün 3 e kadar uyuyamadım hattaYok kuzum benimki hiç doğum kanalına girmedi hala da yukarıda sanırım çünkü başını poposunu fark ediyorum artık başı tam sol tarafta göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında kalıyor
Hemen başlayalım canım, bende şimdi bir süt uzmanına sordum normal dedi 35 itibari ile nemlendirmeye krem sürmeye başlamayi tavsiye ediyoruz dediler.. ben bugün başlayayım..
Valla biraz oynadım top top koptu çok korktum gercekten
Cokta buyumesin nasil dogacakAynen sizin sıpalar büyüdü iyice benimkisi minnoş kaldı öyle kalsın biraz daha içerde bakalım
Evet bendede aynı durum canım.. hemen kreme baslicam acilenBende geçen gün fark ettim, kupkuru çatlak gibi.Hinfistan cevizi yağı sürdüm, biraz yumuşayınca ucunu sağa sola çevirerek hafif sıktım, dediğin gibi toplu iğne başı kadar top top bı sürü şey çıktı.Hergun sürüyorum şimdi nemli kalsın diye.
Amin canım inşallahInstagramda bebekmeselesi mi öyle bir hesap var o da diyordu kremler işe yaramıyor diyorlar ama erken başlamıyorlar sürmeye çocuk doğduktan sonra bir işe yaramaz sürseniz bile diye o da 36 da başlamış sürmeye
Krem artı gümüş kapakla hiç sorun yaşamadım en ufak bir acı sızı bile olmadı diyordu umarım öyledir ya darısı başımıza
Benim bavul boydan olmadı o zaman ya ben hep görünce onları kabin boy sanıyordum orta boy valiz yapıyormuş demek herkes çünkü cidden imkansız bu boya sığmakKabin boy zor olur birde bazıları tırtıklı oluyor alan kısıtlı oluyor benımki öyleydi hatta denedim olmafı kabartmalarından dolayı
Benimkinin de hareket şekli baya değişti canım 36. Hatftadan sonra doktora yine söyleyeceğim tabii ama kendisi zaten bana 34. Haftada artık hareketleri ağırlaşmıştır dimi demişti ben de yok hala kuduruyor demiştimYerlerinde durmuyorlarki, ikinhaftadir baş asagiydi benimki.Dunden beri döndüğünü düşünüyorum geri.Kafa yukarda hissediyorum.Suyum sınırdan biraz fazla cikmisti.Yer geniş olduğu için dönebilir demişti doktor.Hareketler de azalmaya başladı sanki.Dun çok evham yaptım.Butun gün 10 hareket çıkar ama eskisi gibi güçlü değil, belli belirsiz oluyor çoğu zaman.
Bana da her bebek erkenden inecek diye bir şey yok kimisi doğuma bir kaç gün kala iner önemli değil dediBana doktorum haftaya kadar tam inmezse inmez dedi canım sıkıldı dün 3 e kadar uyuyamadım hatta
Oradaki kükürt olmasa resmen organik kimya yaSütü çoğalsın isteyen kızlarinanır mısınız bilmem böyle şeylere ama arkadaşım söyledi az önce. Sütü artıran şeylerden biri oksitosin hormonu ya onun kimyasal formülüne odaklanarak yani sadece şu resme aklına geldikçe bir süre bakarak sütünü artıranlar olmuş sosyal medyada gördüm dedi yorumlarda çok fayda gören vardı dedi belki inanmakla alakalıdır bilmiyorum ama denemek isteyen olursa resmi şuraya bırakayım
Eki Görüntüle 3312985
Ee o zaman ne olacak daha da bekleyecek miBana doktorum haftaya kadar tam inmezse inmez dedi canım sıkıldı dün 3 e kadar uyuyamadım hatta
Canim suyuna bakti mi doktor tekrar. Ben tatliya devam edince gene artti simdi yine yemiyorumYerlerinde durmuyorlarki, ikinhaftadir baş asagiydi benimki.Dunden beri döndüğünü düşünüyorum geri.Kafa yukarda hissediyorum.Suyum sınırdan biraz fazla cikmisti.Yer geniş olduğu için dönebilir demişti doktor.Hareketler de azalmaya başladı sanki.Dun çok evham yaptım.Butun gün 10 hareket çıkar ama eskisi gibi güçlü değil, belli belirsiz oluyor çoğu zaman.
Ay canım benim maşallahSabah beni alelacele sezaryene alınca Allah ın nolur anneme bişey olmasın diye ağlamış beni sedyeye getirdiler elimden tuttu bak kardeşimi bana getirdiler ne güzel gülüyor değil mi anne deyip durduyanımızdan 1 dk ayrılmak istemiyor ama kalmasına izin verilmiyor akşam giderken çok ağladı teyzesi zor ikna etti hastalanacak diye ödüm kopuyor görüş saatini bekliyor şimdi teyzesiyle gelebilmek için
Canim suyuna bakti mi doktor tekrar. Ben tatliya devam edince gene artti simdi yine yemiyorum
Sağım yapmaya çalışıyorum günde 2 kere. 20-30 ml çıkıyor ama emdiği için kestiremiyorum ne kadar süt var. Bana incirli süt fayda etti sanki denemek istersen. Kuru inciri 2ye bölüp sütte kaynatıyorsun. Kaynayınca altını kapatıyorsun. Soğuyunca sütü iç incirleri ye. Fazla yapıp gün içinde tüketiyorum. Onu yediğimde daha fazla çıktı sağmadaSagim da yapıyor musun? Ben birkaç kere yaptım, çok fazla randıman alamadım. Bugun biraz artırmayı düşünüyorum. Maksat göğüsleri stimule etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?