2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oda dogru kuzum. Bizimki dana oldu bu hafta soylemedi ama.ondan onceki hafta 3200 demisti

Oda dogru kuzum. Bizimki dana oldu bu hafta soylemedi ama.ondan onceki hafta 3200 demisti
Aynen sizin sıpalar büyüdü iyice benimkisi minnoş kaldı öyle kalsın biraz daha içerde bakalım

Kabin boy zor olur birde bazıları tırtıklı oluyor alan kısıtlı oluyor benımki öyleydi hatta denedim olmafı kabartmalarından dolayı

Sagim da yapıyor musun? Ben birkaç kere yaptım, çok fazla randıman alamadım. Bugun biraz artırmayı düşünüyorum. Maksat göğüsleri stimule etmek.

Yok kuzum benimki hiç doğum kanalına girmedi hala da yukarıda sanırım çünkü başını poposunu fark ediyorum artık başı tam sol tarafta göbek deliğimin 4-5 parmak aşağısında kalıyor
Bana doktorum haftaya kadar tam inmezse inmez dedi canım sıkıldı dün 3 e kadar uyuyamadım hatta

Bende geçen gün fark ettim, kupkuru çatlak gibi.Hinfistan cevizi yağı sürdüm, biraz yumuşayınca ucunu sağa sola çevirerek hafif sıktım, dediğin gibi toplu iğne başı kadar top top bı sürü şey çıktı.Hergun sürüyorum şimdi nemli kalsın diye.

Sütü çoğalsın isteyen kızlar inanır mısınız bilmem böyle şeylere ama arkadaşım söyledi az önce. Sütü artıran şeylerden biri oksitosin hormonu ya onun kimyasal formülüne odaklanarak yani sadece şu resme aklına geldikçe bir süre bakarak sütünü artıranlar olmuş sosyal medyada gördüm dedi yorumlarda çok fayda gören vardı dedi belki inanmakla alakalıdır bilmiyorum ama denemek isteyen olursa resmi şuraya bırakayım

Yerlerinde durmuyorlarki, ikinhaftadir baş asagiydi benimki.Dunden beri döndüğünü düşünüyorum geri.Kafa yukarda hissediyorum.Suyum sınırdan biraz fazla cikmisti.Yer geniş olduğu için dönebilir demişti doktor.Hareketler de azalmaya başladı sanki.Dun çok evham yaptım.Butun gün 10 hareket çıkar ama eskisi gibi güçlü değil, belli belirsiz oluyor çoğu zaman.

Evet bendede aynı durum canım.. hemen kreme baslicam acilen

Sorun olmadan geçer umarım

Amin canım inşallah

Daha iki haftamiz var geç kalmış sayılmayız

Kabin boy zor olur birde bazıları tırtıklı oluyor alan kısıtlı oluyor benımki öyleydi hatta denedim olmafı kabartmalarından dolayı
Benim bavul boydan olmadı o zaman ya ben hep görünce onları kabin boy sanıyordum orta boy valiz yapıyormuş demek herkes çünkü cidden imkansız bu boya sığmak
Bu da böyle bir tecrübe oldu artık
Benimkinin de hareket şekli baya değişti canım 36. Hatftadan sonra doktora yine söyleyeceğim tabii ama kendisi zaten bana 34. Haftada artık hareketleri ağırlaşmıştır dimi demişti ben de yok hala kuduruyor demiştim 36. Haftada oldu doktorun söylediği başladı ağırlaşmaya hareketleri yeri daraldı muhtemelen iyice aklıma başka kötü şey getirmemeye çalışıyorum

Bana doktorum haftaya kadar tam inmezse inmez dedi canım sıkıldı dün 3 e kadar uyuyamadım hatta
Bana da her bebek erkenden inecek diye bir şey yok kimisi doğuma bir kaç gün kala iner önemli değil dedi
Aman hiç canını sıkma bekliyoruz sonuçta inerse iner inmezse bir şekilde yine doğuracağız içimizde kalacak halleri yok ya

Oradaki kükürt olmasa resmen organik kimya ya
Aman aman kimyayı hiç sevmezdim organik kimyayı da hiç sevmem kaderin cilvesi mi bu

Canim suyuna bakti mi doktor tekrar. Ben tatliya devam edince gene artti simdi yine yemiyorum

Kızlar ya sağlık ocağından aradılar. Bazı değerleri sınırdaymış tekrar topuk kanı alacaklarmış hangi değerler onları da bilmiyorum çok canim sıkıldı yine çok ağlayacak inşallah bir şey yoktur yaaa ebru_can_ebru canım senin belki karşılaştığın bir durumdur

Ay canım benim maşallah Allah ayırmasın, kardeşlik başka Kıyamam hiç anlamadıkları şeyler neler geçiyor akıllarından kimbilir ☺ Çıkmıyor musunuz bugün? 1 günde çıkarıyorlardı genelde

Canim suyuna bakti mi doktor tekrar. Ben tatliya devam edince gene artti simdi yine yemiyorum

İlk soyleyen doktor devlettekiydi, normalden çok fazla deyip bı sürü risk söylemişti.
Bir hafta sonrası ozeldeki doktoruma gittim (pazartesi) biraz fazla ,sınıra yakın dedi.Yiyecek icecekle alakası yok dedi,kendiliğinden oluşuyor diyor.Ben yine de şekerli yememeye calisiyorum.Karpuzu da az yiyorum
Suyun fazlalığından yer geniş oluyormuş ,o yuzden de dönme ihtimali oluyor dedi.
Bu pazartesi ne diyecek bakalım.

Sagim da yapıyor musun? Ben birkaç kere yaptım, çok fazla randıman alamadım. Bugun biraz artırmayı düşünüyorum. Maksat göğüsleri stimule etmek.
Sağım yapmaya çalışıyorum günde 2 kere. 20-30 ml çıkıyor ama emdiği için kestiremiyorum ne kadar süt var. Bana incirli süt fayda etti sanki denemek istersen. Kuru inciri 2ye bölüp sütte kaynatıyorsun. Kaynayınca altını kapatıyorsun. Soğuyunca sütü iç incirleri ye. Fazla yapıp gün içinde tüketiyorum. Onu yediğimde daha fazla çıktı sağmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…