2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende farkediyorum suyum cok oldugunda karnim daha cok sismis oluyo. Simdi yine azaldi sanki indi gobegim neyseki az kaldi sonrasinda yiyebilecegiz

Oradaki kükürt olmasa resmen organik kimya ya
Aman aman kimyayı hiç sevmezdim organik kimyayı da hiç sevmem kaderin cilvesi mi bu
Hamilelik ve annelikle ilgili şeyler bile hep kimya değil mi her şeyin kimyası var resmen kaçacak yer yok

Canım bazı kabin boylara sığıyor ama babulun yapısıyla alakalı benimki çok sert tırtıklıydı hiç bişey almadı içine

Pubik kemiğim eğriymiş biraz ondan dolayı mı dedi acaba kilosuda artarsa diye bilmiyorum ki
Devakus canım sanki haftaya sezeryan diyecek gibi geliyor canım sıkıldı ondan dolayı bebek inmezse orta seviyede dedi haftaya baş seviyesine bakıp karar veririz dedi bazen suni sancı veriyoruz bebek yukarıda oluyor bişey değişmiyor dedi bilmiyorum gece üçe kadar araştırma yaptım

Canım ben bunu bilmiyorum ama sınırda çıktığiysa yanlış sonuçtan dolayı tekrarlarlar bence ikincisi tam temiz gelebilir canını sıkma kuzum

Kendine eziyet etme arastirma

Olması doğal bişey mi kı kuzum inşallah sağlıkla çözülür
Prematüre bebeklerde rop muayenesi önemli canım Kuzey Ata'ya da yapılıyor. Bir kere yoğun bakımda iken yapıldı.1 kere çıkınca yaptırdım 10 ekimde tekrar var. Damarların gelişimi haftası ile uyumlu mu diye bakıyorlar. Doğum tarihi gelene kadar bakılacak inşallah sorun çıkmaz diye dua ediyorum.

Canım ben bunu bilmiyorum ama sınırda çıktığiysa yanlış sonuçtan dolayı tekrarlarlar bence ikincisi tam temiz gelebilir canını sıkma kuzum
İnternette biraz baktım çok hassas bir testmiş. Hemşirede hiç
Canımızı sıkmayın sık sık karşılaştığımız bir durum falan dedi. Ama gel de bana anlat yani bir de çok ağlıyorlar topuk kanı vermek çok zor yavrum aynı acıyı bir daha yaşayacak

Haklısın minnoşlar çok ağlıyorlar canını sıkmanda normal sonucu temiz gelsin en önemlisi o ama değil mi

Canım bazı kabin boylara sığıyor ama babulun yapısıyla alakalı benimki çok sert tırtıklıydı hiç bişey almadı içine
Benimkinin de içi baya darmış canım düzenleyiciler var ya hani hepimiz aldık hemen hemen onun en büyük boyunu sadece koydum tek taraf tamamen kapandı gibi oldu mesela
İçten olması lazım demek ki ya da derin bizimki de çok sığ kaldı

Hamilelik ve annelikle ilgili şeyler bile hep kimya değil mi her şeyin kimyası var resmen kaçacak yer yok
Orası öyle canım ama öyle bir görünce canım sıkıldı
Bende birde hemoroid varya ods beni dusunduruyor. Sonrasinda birde onun acisi olursa diye korkuyorum. Umarim olmaz
Evet ya bende de olmuştu hemoroid şimdi geçti ama normal doğumda iyice artar diye çok korkuyorum
Kuzum canını sıkma sezeryan olacaksa da olur dünyanın sonu değil ya sen 30.haftadan beri hep korktun erken gelecek diye çok şükür vaktini zamanını bekledi şimdi de kendi geleceği zamanı yolu bulur merak etme

Kuzum için dayanmaz belki ama anneannesi ya da babası ile git sen içeri girme o tutsun kucağında olmazsa sen dışarda bekle onları
Sonuç güzel çıksın sen onu düşün

Sezaryan olan kızlar sorum var size
Hamilelikte beni en zorlayan şeylerden biri on dakikadan fazla yürüyememek ve hiç eğilememek oldu. Fıtığımın ve zayıf hamile kalmamın etkisi olduğunu söyledi doktorum hep
Normal doğum olsa çok kısa sürede eskisi gibi olacaktım belki ama sezaryan olacağı için merak ediyorum ne zaman eskisi gibi istediğim kadar yürümeye ve eğilip kalkabilmeye başlarım sizce sizde nasıl oldu süreç?
Gerçekten eğilip makineye çamaşır atmayı bile özledim ya

Evet benimde öyle bir tane düzenleyici koymuştum yanına koycak birşey kalmadı yastığım terliklerim hep dışarıda kaldı orta boya geçtim Evet haklısın bende bunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi ama ilk doğumum sonrakiler için normali denemek istiyorum galiba
İnsanların sordukları bunaltıyor artık beni sezeryan normal birini olsam diğeri diğerini olsam diğeri kimse memnun olmuyor bıktırdılar beni şu son 2 hafta sanki kendimi kanıtlamaya çalışıyorum

Hiç öyle düşünme canım millete de neymiş hangisi sizin için sağlıklı hayırlıysa öyle olacak
Sen zaten nerdeyse 39 hafta oldun bak bekliyorsun gerisi bebeğinin elinde senin de yapacak bir şeyin yok ki.
Bir sürü gebe açılması başlıyor ama yeterli olmuyor sezeryana dönüyor.Bu grupta da bir kaç arkadaşımız öyle oldu biliyosun.
Kendini kimseye ispatlamak zorunda değilsin yani hakkınızda hayırlısını iste hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…