Bende farkediyorum suyum cok oldugunda karnim daha cok sismis oluyo. Simdi yine azaldi sanki indi gobegimİlk soyleyen doktor devlettekiydi, normalden çok fazla deyip bı sürü risk söylemişti.
Bir hafta sonrası ozeldeki doktoruma gittim (pazartesi) biraz fazla ,sınıra yakın dedi.Yiyecek icecekle alakası yok dedi,kendiliğinden oluşuyor diyor.Ben yine de şekerli yememeye calisiyorum.Karpuzu da az yiyorum
Suyun fazlalığından yer geniş oluyormuş ,o yuzden de dönme ihtimali oluyor dedi.
Bu pazartesi ne diyecek bakalım.
Hamilelik ve annelikle ilgili şeyler bile hep kimya değil miOradaki kükürt olmasa resmen organik kimya ya
Aman aman kimyayı hiç sevmezdim organik kimyayı da hiç sevmem kaderin cilvesi mi bu
Canım bazı kabin boylara sığıyor ama babulun yapısıyla alakalı benimki çok sert tırtıklıydı hiç bişey almadı içineBenim bavul boydan olmadı o zaman ya ben hep görünce onları kabin boy sanıyordum orta boy valiz yapıyormuş demek herkes çünkü cidden imkansız bu boya sığmak
Bu da böyle bir tecrübe oldu artık
Benimkinin de hareket şekli baya değişti canım 36. Hatftadan sonra doktora yine söyleyeceğim tabii ama kendisi zaten bana 34. Haftada artık hareketleri ağırlaşmıştır dimi demişti ben de yok hala kuduruyor demiştim36. Haftada oldu doktorun söylediği başladı ağırlaşmaya hareketleri yeri daraldı muhtemelen iyice aklıma başka kötü şey getirmemeye çalışıyorum
Bende birde hemoroid varya ods beni dusunduruyor. Sonrasinda birde onun acisi olursa diye korkuyorum. Umarim olmaz
Pubik kemiğim eğriymiş biraz ondan dolayı mı dedi acaba kilosuda artarsa diye bilmiyorum kiBana da her bebek erkenden inecek diye bir şey yok kimisi doğuma bir kaç gün kala iner önemli değil dedi
Aman hiç canını sıkma bekliyoruz sonuçta inerse iner inmezse bir şekilde yine doğuracağız içimizde kalacak halleri yok ya
Canım ben bunu bilmiyorum ama sınırda çıktığiysa yanlış sonuçtan dolayı tekrarlarlar bence ikincisi tam temiz gelebilir canını sıkma kuzumKızlar ya sağlık ocağından aradılar. Bazı değerleri sınırdaymış tekrar topuk kanı alacaklarmışhangi değerler onları da bilmiyorum çok canim sıkıldı yine çok ağlayacak inşallah bir şey yoktur yaaa @ebru_can_ebru canım senin belki karşılaştığın bir durumdur
Pubik kemiğim eğriymiş biraz ondan dolayı mı dedi acaba kilosuda artarsa diye bilmiyorum ki
Devakus canım sanki haftaya sezeryan diyecek gibi geliyor canım sıkıldı ondan dolayı bebek inmezse orta seviyede dedi haftaya baş seviyesine bakıp karar veririz dedi bazen suni sancı veriyoruz bebek yukarıda oluyor bişey değişmiyor dedi bilmiyorum gece üçe kadar araştırma yaptım
Prematüre bebeklerde rop muayenesi önemli canım Kuzey Ata'ya da yapılıyor. Bir kere yoğun bakımda iken yapıldı.1 kere çıkınca yaptırdım 10 ekimde tekrar var. Damarların gelişimi haftası ile uyumlu mu diye bakıyorlar. Doğum tarihi gelene kadar bakılacak inşallah sorun çıkmaz diye dua ediyorum.Olması doğal bişey mi kı kuzum inşallah sağlıkla çözülür
Öyle ama ne bileyim yaKendine eziyet etme arastirma
İnternette biraz baktım çok hassas bir testmiş. Hemşirede hiçCanım ben bunu bilmiyorum ama sınırda çıktığiysa yanlış sonuçtan dolayı tekrarlarlar bence ikincisi tam temiz gelebilir canını sıkma kuzum
Haklısın minnoşlar çok ağlıyorlar canını sıkmanda normal sonucu temiz gelsin en önemlisi o ama değil miİnternette biraz baktım çok hassas bir testmiş. Hemşirede hiç
Canımızı sıkmayın sık sık karşılaştığımız bir durum falan dedi. Ama gel de bana anlat yanibir de çok ağlıyorlar topuk kanı vermek çok zor yavrum aynı acıyı bir daha yaşayacak
Benimkinin de içi baya darmış canım düzenleyiciler var ya hani hepimiz aldık hemen hemen onun en büyük boyunu sadece koydum tek taraf tamamen kapandı gibi oldu meselaCanım bazı kabin boylara sığıyor ama babulun yapısıyla alakalı benimki çok sert tırtıklıydı hiç bişey almadı içine
Orası öyle canım ama öyle bir görünce canım sıkıldıHamilelik ve annelikle ilgili şeyler bile hep kimya değil miher şeyin kimyası var resmen kaçacak yer yok
Evet ya bende de olmuştu hemoroid şimdi geçti ama normal doğumda iyice artar diye çok korkuyorumBende birde hemoroid varya ods beni dusunduruyor. Sonrasinda birde onun acisi olursa diye korkuyorum. Umarim olmaz
Kuzum canını sıkma sezeryan olacaksa da olur dünyanın sonu değil ya sen 30.haftadan beri hep korktun erken gelecek diye çok şükür vaktini zamanını bekledi şimdi de kendi geleceği zamanı yolu bulur merak etmePubik kemiğim eğriymiş biraz ondan dolayı mı dedi acaba kilosuda artarsa diye bilmiyorum ki
Devakus canım sanki haftaya sezeryan diyecek gibi geliyor canım sıkıldı ondan dolayı bebek inmezse orta seviyede dedi haftaya baş seviyesine bakıp karar veririz dedi bazen suni sancı veriyoruz bebek yukarıda oluyor bişey değişmiyor dedi bilmiyorum gece üçe kadar araştırma yaptım
Kuzum için dayanmaz belki ama anneannesi ya da babası ile git sen içeri girme o tutsun kucağında olmazsa sen dışarda bekle onlarıİnternette biraz baktım çok hassas bir testmiş. Hemşirede hiç
Canımızı sıkmayın sık sık karşılaştığımız bir durum falan dedi. Ama gel de bana anlat yanibir de çok ağlıyorlar topuk kanı vermek çok zor yavrum aynı acıyı bir daha yaşayacak
Evet benimde öyle bir tane düzenleyici koymuştum yanına koycak birşey kalmadı yastığım terliklerim hep dışarıda kaldı orta boya geçtimBenimkinin de içi baya darmış canım düzenleyiciler var ya hani hepimiz aldık hemen hemen onun en büyük boyunu sadece koydum tek taraf tamamen kapandı gibi oldu mesela
İçten olması lazım demek ki ya da derin bizimki de çok sığ kaldı
Evet haklısın bende bunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi ama ilk doğumum sonrakiler için normali denemek istiyorum galibaOrası öyle canım ama öyle bir görünce canım sıkıldı
Evet ya bende de olmuştu hemoroid şimdi geçti ama normal doğumda iyice artar diye çok korkuyorum
Kuzum canını sıkma sezeryan olacaksa da olur dünyanın sonu değil ya sen 30.haftadan beri hep korktun erken gelecek diye çok şükür vaktini zamanını bekledi şimdi de kendi geleceği zamanı yolu bulur merak etme
Hiç öyle düşünme canım millete de neymiş hangisi sizin için sağlıklı hayırlıysa öyle olacakEvet benimde öyle bir tane düzenleyici koymuştum yanına koycak birşey kalmadı yastığım terliklerim hep dışarıda kaldı orta boya geçtim
Evet haklısın bende bunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi ama ilk doğumum sonrakiler için normali denemek istiyorum galiba
İnsanların sordukları bunaltıyor artık beni sezeryan normal birini olsam diğeri diğerini olsam diğeri kimse memnun olmuyorbıktırdılar beni şu son 2 hafta sanki kendimi kanıtlamaya çalışıyorum
BekliyorumKizlar kimler doğurduSatilucky doğurdu mu o dogurduysa herkes doğurmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?