2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar, ben baya ağırlaştım sanırım bacaklarımın iç kısmı ağrıyor, vajinam ağrıyor, ayaklarım ve ellerim şişiyor, belim ara ara kopuyor, hatta makat bölgemde bile ağrı var göbeğim alttan catlamaya da başlamış..
bu son iki hafta nasıl geçecek hep yatmam mi lazım... çok şükür hiç zorlamadi beni kızım ama bu son iki gündür fenayım vallahi...

Ben ilk oğlumda emzirirken gece uyuya kalmışım bı 4 günlük falandı gozumu bı actım cocuk bacak aramda ayyy kendımden gecmıstım korkudan

Ben ilk oğlumda emzirirken gece uyuya kalmışım bı 4 günlük falandı gozumu bı actım cocuk bacak aramda ayyy kendımden gecmıstım korkudan
Ay işte çok fena Benimde aklım çıkar
Ben görünce diren dedim adeno olmasın o dıye oğlumun grubunda oldu bırı annesı kızı babası hepsı gecırdıler
Canım valla psikopata bağladım kimseye bulaşmasın diye. Lavabomu ayırdım. Dezenfektan bağımlısı oldum korkuyorum bi yandan çocuum kokudan kötü olacak diye. Ama dr elleri yıkamak yetmez dedi nasıl lanet birşeyse kolonya ya da dezenfektan yap dedi. Hastanedeki dezenfektandan var evde yapıyorum habire. Yastık çarşaf günlük değişiyorum. Kıyafetlerimi ayrı yıkıyoruz. Yani bulaşmadı henüz kimseye ama bildiğin manyak oldum

Henüz bende başlamadı ilk günlerin heyecanı heralde

Benzer şikayetler bende de var bel kasık ağrısı vajina ağrısı popo ağrısı iki gündür baya zorluyor beni de
Nst de sadece iki tane 40 çıktı toco da 40 ve üzeri sancı sayılıyor falan diye okumuştum ama doktor gayet iyi normal kanala falan da girmemiş henüz diyerek eve gönderdi
Panik yapmayayım diye öyle dememiştir inşallah 12 gün daha durur oğlum gelmeye kalkmaz korkuyorum acele edecek diye

Ben okudum Allah nazardan korusun

Tahmini olarak suan benim bebis 3800 kg oldu
2 cocuk dogurdum bu kiloya ulasmamislardi asiri ama asiri zorlaniyorum
Yururken bi kaplumbaga hizindayim
Karnim ortadan yarilacak gibi oluyo
Bilmiyorum daha nasil anlatabilirim

Dün akşam hep makatım ağrıdı benimde

Ay canim Allah korusunnnnnnn
Benimde basima geliyodu emzirirken uyuya kalirdim
Benim halam bi cocugu emzirirken uzerine uyuya kalmis rahmetli olmus bunu duyunca okadar cok korktumkii
Ay rabbim korusun Allaha emanetler
Seni anliyorum benimde kac kez basima geldi uyuya kalmak emzirirken

Ya ben en son 7de cikti sanci
38+ 5dim gittigimde dusun artik

Ya ben en son 7de cikti sanci
38+ 5dim gittigimde dusun artik
Benim de ilk başlarda 0 dı
0 ne ya diyordum 7 oldu sonra iki kere anlık 40 a vurdu sonra tekrar 7 ye düştü o ara hemşire geldi 0 7 çıkmış aaa sanırım bebek uyuyor sanırım uyandıralım öyle daha doğru sonuç alırız dedi soluma yatırdılar ondan sonra 10 20 falan oldu düz yatarken hep 0 ve 7 çıkıyordu

Çok geçmiş olsun kuzum bir an önce atlatırsın inşallah nazar için okudum uçsun gitsin inşallah

Canım ayaklarını uzatıp dinlenince şişi geçiyor mu yoksa sürekli mi şiş bir de doktoruna söyledin mi bu durumu?

2 hafta once 64 gordum ama hic hissetmedim
bu hafta 7
zaman yaklastikca dusuyo

Of gecmeside cok uzun sürüyor ya valla geçer bi an evvel inşallah kuzum

Ay Allah korusun Allah rahmet eylesin
Ya tabı bıraz buyuyunce artık ben uyuyorum o uyuyor meme ortada moduna gelmiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…