2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Allah şifa versin canım
İnşallah bu bebeğinde olmaz
Yaşın kaç?
Bende de gebelik şekeri var inşallah geçicidir insan her şeyden korkuyor haklısın

Allah şifa versin canım
İnşallah bu bebeğinde olmaz
Yaşın kaç?
Bende de gebelik şekeri var inşallah geçicidir insan her şeyden korkuyor haklısın
Amin canım sagol
Gebelik sekeriyle tıp 1 in pek alakası yok endişe etme... Benim oğlum tani almadan 2 ay kadar önce baya şiddetli bı enfeksiyon geçirdi dirençli bir ateşi vardı..ne olduysa o hastalıktan sonra oldu. Doktorlar pek onemsemiyorlar neden olduğunu tedavisi olmayan bir hastalık olduğu için nedenine nicine çok odaklanmiyorlar ama ben ilk zamanlar çok yabancı kaynak okudum ve böyle vakalar oldukça fazla yani bir enfeksiyon sonrası Tani alan çok çocuk var...bende öyle olduğunu düşünüyorum

Korkmuyorum canım bende eğer sancım olursa zaten hemen hastaneye gidip orda beklemek istemiyorum benim için oraya gidip 2-3 saat içinde doğurmak çok güzel bir doğum olur

Şimdi kaç yaşında?
Büyüyorlar ama bide bize sormak lazım.
Neleri getirip neleri götürüyor.
İnsan bilinçli olup okudukça daha çok üzülüp kendini daha çok suçluyor.
Tam teslimiyet olsa keşke kafa da psikoloji de rahat olsa

Amin inşallah canım icimizde kalmayacak çocuk eninde sonunda çıkacak ama son zamanlr insan geriliyor yaa,
Normal doğum mu olacak?
Meryem ana otu diyor herkes açılma vs için inşallah otu yanlış yazmamışımdır

Evet doktorlar genetik geçişi az diyor
Bizimkiler de çok zor adapte oldu ancak çok şükür dikkat edildiği sürece yaşamında etkisi normal olan bir hastalık canım yani Allah korusun sinir sistemi hastalıkları gibi değil

Thread 'Denediğim bez markaları hakkındaki kişisel yorumlarım' Denediğim bez markaları hakkındaki kişisel yorumlarım

Kızlar bez stoğu yapmayan varsa bunu bir okusun. Ben sleepy natural 2 numara aldım 210 tane, beze az önce baktım ay ne kadar küçük. İnşallah kızımın totişi sığar Keşke 3 alsaymışım dedim ama burada 3 numarayı önermemiş konu sahibi. Not aldım bunları ileride lazım olur diye.

Ah kuzum hadi hayirlisiyla insallah habersiz birakma bizleri
Ay valla saf gibiyim bayram sabahını bekleyen kurbanlık koyunlar gibi başıma gelceklerden habersiz o değil de sezeryana dönünce annem eşim kayınvalidem hepsi uçtu havalara oh be günü belli saati belli sakin sakin gitcez diyolar dedim ben 3 haftadır içmediğim yemediğim kalmadı midem çöplüğe döndü sizin yaptığınıza bak

Kizlar belimde agri yok ama sanki asagidan cikacakmis gibi agri gidip geliyor bunu dikkate almam gerekir mi ?
Kuzum benim de bilgim yok ama her yerde yaygın olan şey regl sancısı gibi bir sancıysa ve belirli bir aralıkta gelip gitmeye başladıysa bunun doğum sancısı olduğu yönünde.
Sen sancılarının zamanına bak sancı girdi kaç dk sürdü bitti kaç dk sonra tekrar başladı bunu takip et eğer düzenliyse bekleme

Bel agrisindan ziyade asagi baski ve tuvalet olayi var asiri derecede

Ben düz molfix kullanıyorum indirim vardı baya da almışım o yüzden sık sık değişiyorum. Çiş kokusunu dışarı verdiği doğru ama rahatsız edecek derecede değil. Çiş göstergesi de güzel ama yani o olmasa da anlıyorsun zaten dolduğunu. Senin bebiş de çok tombik değil 2 numarayı kullanırsın bence 210 tane çok değil sık değişirsen biter. Evet o popişler o kadar küçük Orda adet fiyatına 2.41 demiş ben 1.46dan almışım baya bedava olmuş aferin bana

Bende kendimi öyle teselli ettim. Bizimki hem minnoş kız hem pişik olmasın diye sık değiştiririm artık, bir de kız bebekler enfeksiyona çok yatkın oluyor Allahım korusun, korkulu rüyam
İçerik kontrolünü yapan eşim bey bunu çok duymuş araştırmış aldık gitti. Benimki de 1,73 e gelmiş en uygunu buydu indirimde

Evet canım kızım olursa bende enfeksiyondan korkuyordum baya. Özenle temizliyorsun da ayaklar bacaklar durmuyor ki İnşallah olmaz hiç, güzel günlerde kullansın ☺

Aytanesii canım sen kaçıncı hafta doğurmuştun? Solunum sıkıntısı yaşadınız siz de bi aşı önerdi doktorumuz synagis yaptırıyor musun? Bizim yarın olacak araştırdım baya da öneriliyor. Demedilerse birşey bi sor istersen. Devlet karşılıyor ama tanının karşılayacağı birşey olması lazım internette yazıyor onlar. Yoksa 9000 dedi eczane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…