Allah şifa versin canımHayır canım gebelik şekerim çıkmadı... hamileliğimde dikkatli beslendim normal hayatımda da çok aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenen bir insan değilim...oğlum desen 2 yaşına kadar şeker 3 yaşına kadar paketli gıda nedir bilmedi..hatta şeker çıktığında bakıcısı şok olmustu ben eline bı kraker tutustrudugunuzu görmedim nasıl olur diye...ailemde de şeker yok tip 2 dahil... Ama oldu işte nedeni yokben fen bilimleri öğretmeniyim diyabet belirtilerini derslerimden biliyorum oğlum çok su içip kilo kaybetmeye başlayınca acaba dedim aile hekimliğinde götürüp şekerine baktırmak istiyorum dedim...500 şekerle şeker komasına girmenin sinirindayken yakaladık
Şu an için mi obez dedi? Çok erken değil mi ona karar vermek için? Vücutlarının bence ihtiyacı var.Belki de ondan böyle canım. Beni dr korkuttu obez diyince. Şimdi meme verip takip edeceğim bakalım
Amin canım sagolAllah şifa versin canım
İnşallah bu bebeğinde olmaz
Yaşın kaç?
Bende de gebelik şekeri var inşallah geçicidirinsan her şeyden korkuyor haklısın
Amin inşallah canım icimizde kalmayacak çocuk eninde sonunda çıkacak ama son zamanlr insan geriliyor yaa,Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim
Korkmuyorum canım bende eğer sancım olursa zaten hemen hastaneye gidip orda beklemek istemiyorumcanim soyle soyleyim
ben ilk dogumda uzakta oturuyodum anneme ziyarete gelmistim ayni senin gibi tam 90km mesafe vardi
kanamam geldi
hastaneye gidene kadar 3saat gectmsti cunku ekstrem bi trafik vardi ama hastaneye gelince suyum geldi oyle yatisim oldu
korkma yetisirsin insallah cnm
Şimdi kaç yaşında?Amin canım sagol
Gebelik sekeriyle tıp 1 in pek alakası yok endişe etme... Benim oğlum tani almadan 2 ay kadar önce baya şiddetli bı enfeksiyon geçirdi dirençli bir ateşi vardı..ne olduysa o hastalıktan sonra oldu. Doktorlar pek onemsemiyorlar neden olduğunu tedavisi olmayan bir hastalık olduğu için nedenine nicine çok odaklanmiyorlar ama ben ilk zamanlar çok yabancı kaynak okudum ve böyle vakalar oldukça fazla yani bir enfeksiyon sonrası Tani alan çok çocuk var...bende öyle olduğunu düşünüyorum
Normal doğum mu olacak?Amin inşallah canım icimizde kalmayacak çocuk eninde sonunda çıkacak ama son zamanlr insan geriliyor yaa,
Evet doktorlar genetik geçişi az diyorEvet ergenlikte sıkıntı oluyormuş baya.. bir süre sonra isyan modu açılıyor sanırım... Bu kadar kural ömür boyu sürecek diyet iğneler ölçümler ergenlik bunalimiyla birlesince kaçınılmaz son oluyor..benim oğlumda 3bucuk yaşında tani aldı şimdi 7 yaşında o da bazen keşke şeker olmasaydı canım acıyor diyorbizede doktorumuz tip1 in genetik geçişinin çok düşük olduğunu söyledi tabiki garantisi yok ama işte korku illaki oluyor
Yok canım obez olabilir dediŞu an için mi obez dedi? Çok erken değil mi ona karar vermek için? Vücutlarının bence ihtiyacı var.
Tabi eğer sancımız olursaKorkmuyorum canım bende eğer sancım olursa zaten hemen hastaneye gidip orda beklemek istemiyorumbenim için oraya gidip 2-3 saat içinde doğurmak çok güzel bir doğum olur
Ay valla saf gibiyim bayram sabahını bekleyen kurbanlık koyunlar gibiAh kuzum hadi hayirlisiyla insallah habersiz birakma bizleri
Off evet ama ben artık sancım olsun istemiyorum eşim yarın akşam il dışına gidecek cuma öğlen gelecek baban gelene kadar bekle oğlum diyorumTabi eğer sancımız olursa
Kuzum benim de bilgim yok ama her yerde yaygın olan şey regl sancısı gibi bir sancıysa ve belirli bir aralıkta gelip gitmeye başladıysa bunun doğum sancısı olduğu yönünde.Kizlar belimde agri yok ama sanki asagidan cikacakmis gibi agri gidip geliyor bunu dikkate almam gerekir mi ?
Bel agrisindan ziyade asagi baski ve tuvalet olayi var asiri derecedeKuzum benim de bilgim yok ama her yerde yaygın olan şey regl sancısı gibi bir sancıysa ve belirli bir aralıkta gelip gitmeye başladıysa bunun doğum sancısı olduğu yönünde.
Sen sancılarının zamanına bak sancı girdi kaç dk sürdü bitti kaç dk sonra tekrar başladı bunu takip et eğer düzenliyse bekleme
Ben düz molfix kullanıyorum indirim vardı baya da almışım o yüzden sık sık değişiyorum. Çiş kokusunu dışarı verdiği doğru ama rahatsız edecek derecede değil. Çiş göstergesi de güzel ama yani o olmasa da anlıyorsun zaten dolduğunu. Senin bebiş de çok tombik değil 2 numarayı kullanırsın bence 210 tane çok değil sık değişirsen biter. Evet o popişler o kadar küçükThread 'Denediğim bez markaları hakkındaki kişisel yorumlarım' Denediğim bez markaları hakkındaki kişisel yorumlarım
Kızlar bez stoğu yapmayan varsa bunu bir okusun. Ben sleepy natural 2 numara aldım 210 tane, beze az önce baktım ay ne kadar küçük. İnşallah kızımın totişi sığarKeşke 3 alsaymışım dedim ama burada 3 numarayı önermemiş konu sahibi. Not aldım bunları ileride lazım olur diye.
Bende kendimi öyle teselli ettim. Bizimki hem minnoş kız hem pişik olmasın diye sık değiştiririm artık, bir de kız bebekler enfeksiyona çok yatkın oluyor Allahım korusun, korkulu rüyamBen düz molfix kullanıyorum indirim vardı baya da almışım o yüzden sık sık değişiyorum. Çiş kokusunu dışarı verdiği doğru ama rahatsız edecek derecede değil. Çiş göstergesi de güzel ama yani o olmasa da anlıyorsun zaten dolduğunu. Senin bebiş de çok tombik değil 2 numarayı kullanırsın bence 210 tane çok değil sık değişirsen biter. Evet o popişler o kadar küçükOrda adet fiyatına 2.41 demiş ben 1.46dan almışım baya bedava olmuş aferin bana
Evet canım kızım olursa bende enfeksiyondan korkuyordum baya. Özenle temizliyorsun da ayaklar bacaklar durmuyor kiBende kendimi öyle teselli ettim. Bizimki hem minnoş kız hem pişik olmasın diye sık değiştiririm artık, bir de kız bebekler enfeksiyona çok yatkın oluyor Allahım korusun, korkulu rüyam
İçerik kontrolünü yapan eşim bey bunu çok duymuş araştırmış aldık gitti. Benimki de 1,73 e gelmiş en uygunu buydu indirimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?