Çok sağol canım..canim yarinmi sezeryanin senin
hayirlisi olsun bakalim vardir onunda gunu cnm saglikli olsunda
canim gozun aydin, hayirli olsun
insallah en yakin zamandada sutun gelir canim
yanlis anlamadim demi yarin sezeryan oluyosun
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degil
hayirlisi olsun, saglikli olsunda
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
canim 19una rdvuyu ne icin verdi, kontrolmu yoksa dogum icinmi?
canim cok gecmis olsun
senin dogum icin ne bekliyolar
canim sutun gelmiyo demi? benmi yanlis anliyorum
mamayla destekliyosun diye hatirliyorum dogrumu?
offf baya uzakmis son gunlerinde gidip yakin biyerde kalamazmisin
bidahaki rdvun nezaman ? gununde yaklasmis
Yaa sizede çok geçmiş olsun canım..kaç yasindalar kardeslerin...malesef çok zor bı hastalık oğlum benim kalbimin yarasıÇok geçmiş olsun canım tip 1 diyabet çocuk zor benim iki kardeşim de tip 1 diyabet
Sende sağlıkla doğur inşallah
İnsallah. Biraz sancim var belime.vuruyor. gene yalanci kasilmamidir acabaNormalde ilk dogumda suyun gelmesiyle dogum olmasi yada sanci gelmesiyle dogum olmasi arasindan sure oluyo insallah yetisirsin canim
Ama sen iyi takip et son ani bekleme
Perşembe günü kontrol gidicez.canim yarinmi sezeryanin senin
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degil
canim cok gecmis olsun
Benim önce küçük kardeşimde çıktı çıktığında 7 yaşındaydı ondan 1 yıl sonra da ortanca kardeşimde çıktı o da 10 yaşındaydı şimdi biri 17 biri 15 yaşındalar yani diyabet bizim 8 yıldır hayatımızda çok zor ama küçükken takip etmek daha kolay sanırımYaa sizede çok geçmiş olsun canım..kaç yasindalar kardeslerin...malesef çok zor bı hastalık oğlum benim kalbimin yarasıhiç kıyamıyorum ona şimdiden bazı sorunlar baş gösterdi tikleri falan oluştu stresten ve kaygıdan olduğunu düşünüyorum bana çok bağlı kardeşi doğunca ikisi arasındaki dengeyi nasıl sagliycam hiç bilmiyorum...biz aslında diyabetten sonra kardeş fikrinden vazgeçmiştik ama sürpriz yaptı bebisimiz bize...en büyük korkum kardesinde de diyabet olur mu diye
Yarın sezeryan 39+4canim yarinmi sezeryanin senin
canim cok gecmis olsun
Çok geçmiş olsun benim yeğenimin çocugunda da var.Yaa sizede çok geçmiş olsun canım..kaç yasindalar kardeslerin...malesef çok zor bı hastalık oğlum benim kalbimin yarasıhiç kıyamıyorum ona şimdiden bazı sorunlar baş gösterdi tikleri falan oluştu stresten ve kaygıdan olduğunu düşünüyorum bana çok bağlı kardeşi doğunca ikisi arasındaki dengeyi nasıl sagliycam hiç bilmiyorum...biz aslında diyabetten sonra kardeş fikrinden vazgeçmiştik ama sürpriz yaptı bebisimiz bize...en büyük korkum kardesinde de diyabet olur mu diye
Hep mi var yoksa aralıklı mıİnsallah. Biraz sancim var belime.vuruyor. gene yalanci kasilmamidir acaba
canim soyle soyleyimKuzum ilk doğum olduğu için ben o kadar çekinmiyorum açıkçası sancı aralarında 10 dk olunca duşumu alır çıkarım ki ben Kütahya'da oturuyorum Eskişehir'de doğum yapacağım hastane ve evimin arası tam 90 km
Tam 75 dk felan sürüyor
Suan aralikli gelip gidiyor. Bebiste asagi cok vuruyor bakalim ilerleyen saatlerde gorucezHep mi var yoksa aralıklı mı
Hım o zaman sanki olabilir gibiSuan aralikli gelip gidiyor. Bebiste asagi cok vuruyor bakalim ilerleyen saatlerde gorucez
Hakkinda hayirlisi olsun insallah canimÇok sağol canım..
Benim ilk doğumum normal doğumdu..şuanda da normal doğuma bı engel görünmüyor doktor bebekte de sıkıntı görmediği iicn 41 e kadar bekleyecek..o zamana kadar gelmezse 41 den sonra yatıs yaparım dedi yani pazartesi yada saliya kadar kendi gelmezse yatisim yapılacak
Ah keske evlerde soyle nst olsada hamileligin sonlarinda sancilarimiza bakabilsekİnsallah. Biraz sancim var belime.vuruyor. gene yalanci kasilmamidir acaba
Evet ergenlikte sıkıntı oluyormuş baya.. bir süre sonra isyan modu açılıyor sanırım... Bu kadar kural ömür boyu sürecek diyet iğneler ölçümler ergenlik bunalimiyla birlesince kaçınılmaz son oluyor..benim oğlumda 3bucuk yaşında tani aldı şimdi 7 yaşında o da bazen keşke şeker olmasaydı canım acıyor diyorBenim önce küçük kardeşimde çıktı çıktığında 7 yaşındaydı ondan 1 yıl sonra da ortanca kardeşimde çıktı o da 10 yaşındaydı şimdi biri 17 biri 15 yaşındalar yani diyabet bizim 8 yıldır hayatımızda çok zor ama küçükken takip etmek daha kolay sanırımŞu an ikisi de ergen ve annem babamı dinlemiyorlar insülin dozları yemek saatleri aşırı aksıyor
Bende çıkmadı mesela belli olmaz canım o inşallah da çıkmaz
O da bu dünyaya kendi nasibini yemeye gelecek annesi
Ah kuzum hadi hayirlisiyla insallah habersiz birakma bizleriYarın sezeryan 39+4
TakipteyimAh keske evlerde soyle nst olsada hamileligin sonlarinda sancilarimiza bakabilsek
Durmadan gelip duruyosa o gercektir cnm
Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep
Biz de aynı durumdayız. Yaklaşık 1 saat emzirmeden sonra bile aç, ancak üstüne 50 ml mama verince doyuyor. Bazen minik bebekler daha çok aç oluyor dedi burda ebe. Açığı kapatmaya çalışıyor olabilirlerSüt verdiğim de Kuzey de öyle. 5'te eve geldik. Emzirmeye başladım yoruldu devam etti derken 1,5 saat sürdü. Bugün dr çok yemiş dedi diye başka birşey vermeyim dedim. Yarım saat sürdü sürmedi bastı tekrar çığlığı. Meme veriyorum 2 çekiyor ağlıyor. Mamayı 30 ml hazırladım yok yine yarım saat sonra ağlamalar. Nasıl mama vermeyim ben
Hayır canım gebelik şekerim çıkmadı... hamileliğimde dikkatli beslendim normal hayatımda da çok aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenen bir insan değilim...oğlum desen 2 yaşına kadar şeker 3 yaşına kadar paketli gıda nedir bilmedi..hatta şeker çıktığında bakıcısı şok olmustu ben eline bı kraker tutustrudugunuzu görmedim nasıl olur diye...ailemde de şeker yok tip 2 dahil... Ama oldu işte nedeni yokÇok geçmiş olsun benim yeğenimin çocugunda da var.
Peki sizin hamilelikte gebelik şekeri vs var mıydı?
Ailede var mı şeker öyküsü?
Oğlunuzda nasıl fark ettiniz?
Belki de ondan böyle canım. Beni dr korkuttu obez diyince. Şimdi meme verip takip edeceğim bakalımBiz de aynı durumdayız. Yaklaşık 1 saat emzirmeden sonra bile aç, ancak üstüne 50 ml mama verince doyuyor. Bazen minik bebekler daha çok aç oluyor dedi burda ebe. Açığı kapatmaya çalışıyor olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?