2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok sağol canım..
Benim ilk doğumum normal doğumdu..şuanda da normal doğuma bı engel görünmüyor doktor bebekte de sıkıntı görmediği iicn 41 e kadar bekleyecek..o zamana kadar gelmezse 41 den sonra yatıs yaparım dedi yani pazartesi yada saliya kadar kendi gelmezse yatisim yapılacak

Çok geçmiş olsun canım tip 1 diyabet çocuk zor benim iki kardeşim de tip 1 diyabet
Sende sağlıkla doğur inşallah
Yaa sizede çok geçmiş olsun canım..kaç yasindalar kardeslerin...malesef çok zor bı hastalık oğlum benim kalbimin yarasıhiç kıyamıyorum ona şimdiden bazı sorunlar baş gösterdi tikleri falan oluştu stresten ve kaygıdan olduğunu düşünüyorum bana çok bağlı kardeşi doğunca ikisi arasındaki dengeyi nasıl sagliycam hiç bilmiyorum...biz aslında diyabetten sonra kardeş fikrinden vazgeçmiştik ama sürpriz yaptı bebisimiz bize...en büyük korkum kardesinde de diyabet olur mu diye

Perşembe günü kontrol gidicez.

Benim önce küçük kardeşimde çıktı çıktığında 7 yaşındaydı ondan 1 yıl sonra da ortanca kardeşimde çıktı o da 10 yaşındaydı şimdi biri 17 biri 15 yaşındalar yani diyabet bizim 8 yıldır hayatımızda çok zor ama küçükken takip etmek daha kolay sanırım Şu an ikisi de ergen ve annem babamı dinlemiyorlar insülin dozları yemek saatleri aşırı aksıyor
Bende çıkmadı mesela belli olmaz canım o inşallah da çıkmaz
O da bu dünyaya kendi nasibini yemeye gelecek annesi

Yarın sezeryan 39+4

Çok geçmiş olsun benim yeğenimin çocugunda da var.
Peki sizin hamilelikte gebelik şekeri vs var mıydı?
Ailede var mı şeker öyküsü?
Oğlunuzda nasıl fark ettiniz?

canim soyle soyleyim
ben ilk dogumda uzakta oturuyodum anneme ziyarete gelmistim ayni senin gibi tam 90km mesafe vardi
kanamam geldi
hastaneye gidene kadar 3saat gectmsti cunku ekstrem bi trafik vardi ama hastaneye gelince suyum geldi oyle yatisim oldu
korkma yetisirsin insallah cnm

Hakkinda hayirlisi olsun insallah canim

Evet ergenlikte sıkıntı oluyormuş baya.. bir süre sonra isyan modu açılıyor sanırım... Bu kadar kural ömür boyu sürecek diyet iğneler ölçümler ergenlik bunalimiyla birlesince kaçınılmaz son oluyor..benim oğlumda 3bucuk yaşında tani aldı şimdi 7 yaşında o da bazen keşke şeker olmasaydı canım acıyor diyor bizede doktorumuz tip1 in genetik geçişinin çok düşük olduğunu söyledi tabiki garantisi yok ama işte korku illaki oluyor

Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep

Biz de aynı durumdayız. Yaklaşık 1 saat emzirmeden sonra bile aç, ancak üstüne 50 ml mama verince doyuyor. Bazen minik bebekler daha çok aç oluyor dedi burda ebe. Açığı kapatmaya çalışıyor olabilirler

iyi akşamlar nişanı gelip doğum yapan oldu mu acaba? bugün 38+3 oldum. gün içinde 3 kere sümüksü bir akıntı geldi. nişan böyle parça parça gelir mi?

Çok geçmiş olsun benim yeğenimin çocugunda da var.
Peki sizin hamilelikte gebelik şekeri vs var mıydı?
Ailede var mı şeker öyküsü?
Oğlunuzda nasıl fark ettiniz?
Hayır canım gebelik şekerim çıkmadı... hamileliğimde dikkatli beslendim normal hayatımda da çok aşırı karbonhidrat ağırlıklı beslenen bir insan değilim...oğlum desen 2 yaşına kadar şeker 3 yaşına kadar paketli gıda nedir bilmedi..hatta şeker çıktığında bakıcısı şok olmustu ben eline bı kraker tutustrudugunuzu görmedim nasıl olur diye...ailemde de şeker yok tip 2 dahil... Ama oldu işte nedeni yok ben fen bilimleri öğretmeniyim diyabet belirtilerini derslerimden biliyorum oğlum çok su içip kilo kaybetmeye başlayınca acaba dedim aile hekimliğinde götürüp şekerine baktırmak istiyorum dedim...500 şekerle şeker komasına girmenin sinirindayken yakaladık

Belki de ondan böyle canım. Beni dr korkuttu obez diyince. Şimdi meme verip takip edeceğim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…