- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 34
Oy çok şanslılar büyüdklerinde beraber oyun oynadıklarıno hayal ediyorum çok heycanlandıroyor beni evet Tommy ismi oğlum 3 yaşında pomerenian babasına aşık bi köpüş bakalım bebeği çok kıskanacak eşimden.Oyyy yerim onları iki bebek ya bizimki kıskanç biraz bakalım nasıl karşılayacak bebeği
Cumartesi olursa doğum o gün akşam bebeğimin giydiği zıbını götürüp koklatacaklar bakalım alsın baştan kokusunu
Sizin de mi var patili evladınız?
Benim hersey hazir esime kiyafet koyucam bi tekBende öyle koyup koyacağım canım
Ayy dün eşimle konuşuyoruz cumartesi doğum olursa pazartesi bu eve 4 kişi geleceğiz diyor (Üçümüz bi de köpeğimiz)
Beni de iyice heyecan bastı bugün beşiğini kurduk yarın artık çarşafını felan sereceğim
Beni de aşırı heyecanlandırıyor düşününce kalbim sıcacık oluyorOy çok şanslılar büyüdklerinde beraber oyun oynadıklarıno hayal ediyorum çok heycanlandıroyor beni evet Tommy ismi oğlum 3 yaşında pomerenian babasına aşık bi köpüş bakalım bebeği çok kıskanacak eşimden.
Düşününce bende ona kıyafet koyacağım ve elektrikli süt sağma pompasını biberonu felan yıkayıp steril etmedim çantadan çıkarıp yıkayıp koymam lazımBenim hersey hazir esime kiyafet koyucam bi tek
Ben sut sagma mak almadim ya. En kotu esim alir diye dusunuyorumDüşününce bende ona kıyafet koyacağım ve elektrikli süt sağma pompasını biberonu felan yıkayıp steril etmedim çantadan çıkarıp yıkayıp koymam lazım
Ben onu işe 6 ay civarı başlayacağım o yüzden aldım ama çantaya sezeryan falan olursa diye koydum kalsınBen sut sagma mak almadim ya. En kotu esim alir diye dusunuyorum
Tamam canım hayırlı haberler al inşAllahRandevu alma dedi sabahtwn gidicem canim bakalim
Ya sizin ki tam evlat maşallah tüyü kadar ömrü olsun inşallah yaaaa tam oyuncu çok güzel olacaklar.Beni de aşırı heyecanlandırıyor düşününce kalbim sıcacık oluyor
Bizim kızımız da 2.5 yaşında bir golden retrieverBizimki hepimize aşırı düşkün yani bu zamana kadar ilgi hep ondaydı aşırı ilgi manyağı bir kız
Papatyamaviss cnm sanırım doğum yapmışsın, gözün aydın, darısı bize olsun inşallah D dra21 cnm sanada hayrlı dogumlar
BizdeNiqu T tweeetyyy ve Nissalovely ile birlıkte mart annelerındeyz
Ekim anneleeıne bi bakım kımler var dedim eskılrden
Hastanede oluyormus doye erteledim kuzum bbende bakalimBen onu işe 6 ay civarı başlayacağım o yüzden aldım ama çantaya sezeryan falan olursa diye koydum kalsın
İnsallah canimTamam canım hayırlı haberler al inşAllah
Hepsinin tüyü kadar ömrü olsun inşallahYa sizin ki tam evlat maşallah tüyü kadar ömrü olsun inşallah yaaaa tam oyuncu çok güzel olacaklar.
İnşallah hiç ihtiyacımız olmaz canımHastanede oluyormus doye erteledim kuzum bbende bakalim
canim yarinmi sezeryanin seninKızlar kontrolden çıktım benim kızın kendiliğinden gelmeye hiiiiç niyeti yok. Sancı hiç çıkmadı açıklıl artmış ama bebiş kilolu diye kendini itlemiyor diyor doktor. Bundan sonrası risk artık dedi. Kilosunu da 3800 küsürlerde ölçtü. 2 şişe hint yağı bitti fitil çaylar hurmalar ananaslar hareketler alttan muayene falan hepsi hikaye doğmayınca doğmuyor
hayirlisi olsun bakalim vardir onunda gunu cnm saglikli olsundaBende çıktım muayeneden benim kızın da doğası yok hiç sancı çıkmadı 3 gün sonraya kontrole çağırdı
canim gozun aydin, hayirli olsunSatilucky @abis66 @atatalya @glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
yanlis anlamadim demi yarin sezeryan oluyosunBugün doğmazsa yarın sezeryanla alacak beklemenin anlamı yok diyp durdukça risk ve kilosu artıyo
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degilKızlar tansiyonla başım belada, sabahtan beri düşmüyor 145/85 çıkıyor. Nabzım bir ara 140 oldu. Otururken ya da yatarken bir anda fırlıyor anlamıyorum. Bebişim doktor ölçümünden daha iri sanırım, 3500 ölçtü dün ama bence 4e yakın bir bebek bu. Boyunu da 52 cm ölçtü zaten dün.
Doktor haber ver 14/9 civarını yatışını yapalım dedi ama ben 38i bitirsin istiyorum cumartesi gününe kadar. Gebeliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda ve nasıl düşürüyordunuz?beklemekle hata mı ediyorum vicdanım hiç rahat değil iki türlü de
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm39+0 kızlar benim 3 kilo olmuş tam doktor 8 12 hafta arası ultrasyonunu istedi.Bu bebek geç döllenme olabilir dedi 8 12 hafta arası ikizlerdi onu arayıp goturcem.Onun dışında iyiymiş hic acilmam yok biraz stresli sanki dedi böyle böyle dedim.Kizlar ne değişik demi ya Allahim sen ne büyüksün anne ne yaşarsa ona bürünüyor Bi mucize bu beni güldürdüler kizlae böyle birkaç hemsire geldi Ay bebek kalp atışı Bi düzeldi Bi Kendine geldi Allahim sen ne buyuksun
canim 19una rdvuyu ne icin verdi, kontrolmu yoksa dogum icinmi?Kızlar ben de şimdi çıktık elhamdulillah sonunda 3 kg olmuşuz ve 1,5 cm lik açılma varmış rahım ağzı 1,4 e düşmüş bir haftaya doğurursun dedi ağzı bal yiyesice doktorumay tetikteyim bekliyorum bakayım yapayım mı bi şey squat vs nolur nolmaz diye 19 una da randevu verdi
canim cok gecmis olsun40+2 bugün de dogurmadimdünde oğlum hasta oldu ateş halsizlik...bide benim oğlum tip1 diyabetli hasta olunca şekeri raydan çıkıyor tutabilene aşkolsun.butun gece şeker ve ateş nöbeti tuttum arada huysuzlandi yanında yatmami istedi eğil kalk git gel derken 5te uyudum ama gece sanki dovmuslr beni öyle heryerim ağrıyor bugün..sancım gelse doğuracak enerjim yok yani uyutun beni alın çocuğu diyesim var
canim sutun gelmiyo demi? benmi yanlis anliyorumGerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep
offf baya uzakmis son gunlerinde gidip yakin biyerde kalamazmisin23 km var canim. Ama trafik cok oluyor
Geçen perşembe vardı. Herşey normal dedi bekliyoruz. 53 cm olmuş 3500 kilosu bu hafta tekrar kontrol var bakalım gelen giden yok hala bekliyoruz. Yalancı kasılmalar gece gündüz geliyor hep ama normal sancı yok ebem de diyor bekle gelir vaktini bekliyordur o yğzden evde eğzersizlerimi yapıyorum. Bakalım ne zaman isterse o zaman gelecke pzar günü eşimin doğum günü belkide onu bekliyordur.
bidahaki rdvun nezaman ? gununde yaklasmis39+2 deyim bekliyoruz.
Canım benim teşekkür ederim aminPapatyamaviss cnm sanırım doğum yapmışsın, gözün aydın, darısı bize olsun inşallah D dra21 cnm sanada hayrlı dogumlar
BizdeNiqu T tweeetyyy ve Nissalovely ile birlıkte mart annelerındeyz
Ekim anneleeıne bi bakım kımler var dedim eskılrden
Trafik olmassa 15-20 dk da variyoruz ama iste. En kotu emniyet seridini kullaniriz diyorumcanim yarinmi sezeryanin senin
hayirlisi olsun bakalim vardir onunda gunu cnm saglikli olsunda
canim gozun aydin, hayirli olsun
insallah en yakin zamandada sutun gelir canim
yanlis anlamadim demi yarin sezeryan oluyosun
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degil
hayirlisi olsun, saglikli olsunda
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
canim 19una rdvuyu ne icin verdi, kontrolmu yoksa dogum icinmi?
canim cok gecmis olsun
senin dogum icin ne bekliyolar
canim sutun gelmiyo demi? benmi yanlis anliyorum
mamayla destekliyosun diye hatirliyorum dogrumu?
offf baya uzakmis son gunlerinde gidip yakin biyerde kalamazmisin
bidahaki rdvun nezaman ? gununde yaklasmis
Normalde ilk dogumda suyun gelmesiyle dogum olmasi yada sanci gelmesiyle dogum olmasi arasindan sure oluyo insallah yetisirsin canimTrafik olmassa 15-20 dk da variyoruz ama iste. En kotu emniyet seridini kullaniriz diyorum
Trafik olmassa 15-20 dk da variyoruz ama iste. En kotu emniyet seridini kullaniriz diyorum
Kuzum ilk doğum olduğu için ben o kadar çekinmiyorum açıkçası sancı aralarında 10 dk olunca duşumu alır çıkarım ki ben Kütahya'da oturuyorum Eskişehir'de doğum yapacağım hastane ve evimin arası tam 90 kmNormalde ilk dogumda suyun gelmesiyle dogum olmasi yada sanci gelmesiyle dogum olmasi arasindan sure oluyo insallah yetisirsin canim
Ama sen iyi takip et son ani bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?