2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Oy çok şanslılar büyüdklerinde beraber oyun oynadıklarıno hayal ediyorum çok heycanlandıroyor beni evet Tommy ismi oğlum 3 yaşında pomerenian babasına aşık bi köpüş bakalım bebeği çok kıskanacak eşimden.

Benim hersey hazir esime kiyafet koyucam bi tek

Beni de aşırı heyecanlandırıyor düşününce kalbim sıcacık oluyor
Bizim kızımız da 2.5 yaşında bir golden retriever Bizimki hepimize aşırı düşkün yani bu zamana kadar ilgi hep ondaydı aşırı ilgi manyağı bir kız

Benim hersey hazir esime kiyafet koyucam bi tek
Düşününce bende ona kıyafet koyacağım ve elektrikli süt sağma pompasını biberonu felan yıkayıp steril etmedim çantadan çıkarıp yıkayıp koymam lazım

Ya sizin ki tam evlat maşallah tüyü kadar ömrü olsun inşallah yaaaa tam oyuncu çok güzel olacaklar.

canim yarinmi sezeryanin senin
Bende çıktım muayeneden benim kızın da doğası yok hiç sancı çıkmadı 3 gün sonraya kontrole çağırdı
hayirlisi olsun bakalim vardir onunda gunu cnm saglikli olsunda
canim gozun aydin, hayirli olsun
insallah en yakin zamandada sutun gelir canim
Bugün doğmazsa yarın sezeryanla alacak beklemenin anlamı yok diyp durdukça risk ve kilosu artıyo
yanlis anlamadim demi yarin sezeryan oluyosun
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degil
hayirlisi olsun, saglikli olsunda
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
canim 19una rdvuyu ne icin verdi, kontrolmu yoksa dogum icinmi?
canim cok gecmis olsun
senin dogum icin ne bekliyolar
Gerçekten süt muhabbeti beni çok yıprattı az once krızımsı bı atak gecırdım ağla ağla rahatladım ama olanı değiştirmiyor tabi , hep ağız acık ve ağlıyor hep
canim sutun gelmiyo demi? benmi yanlis anliyorum
mamayla destekliyosun diye hatirliyorum dogrumu?
23 km var canim. Ama trafik cok oluyor
offf baya uzakmis son gunlerinde gidip yakin biyerde kalamazmisin

39+2 deyim bekliyoruz.
bidahaki rdvun nezaman ? gununde yaklasmis

Trafik olmassa 15-20 dk da variyoruz ama iste. En kotu emniyet seridini kullaniriz diyorum

Trafik olmassa 15-20 dk da variyoruz ama iste. En kotu emniyet seridini kullaniriz diyorum
Normalde ilk dogumda suyun gelmesiyle dogum olmasi yada sanci gelmesiyle dogum olmasi arasindan sure oluyo insallah yetisirsin canim
Ama sen iyi takip et son ani bekleme

Normalde ilk dogumda suyun gelmesiyle dogum olmasi yada sanci gelmesiyle dogum olmasi arasindan sure oluyo insallah yetisirsin canim
Ama sen iyi takip et son ani bekleme
Kuzum ilk doğum olduğu için ben o kadar çekinmiyorum açıkçası sancı aralarında 10 dk olunca duşumu alır çıkarım ki ben Kütahya'da oturuyorum Eskişehir'de doğum yapacağım hastane ve evimin arası tam 90 km
Tam 75 dk felan sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…