- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
İnşaallahEvet canım kızım olursa bende enfeksiyondan korkuyordum baya. Özenle temizliyorsun da ayaklar bacaklar durmuyor kiİnşallah olmaz hiç, güzel günlerde kullansın ☺
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah, şansı bahtı açık olsun@Satilucky @abis66atatalya glutensiz hemsire Papatyamaviss Devakus sandriyon @ebru_can_ebru ve hatırlayamadığım kim varsa şükürler olsun kızıma kavuştum ağrım var ama olsun sütüm yok ama emzirmeye devam mama desteği alıyoruz küçücük bir kızım var kokusu mis rabbim hepimizin evladını bağışlasın doğanlar ve doğmayı bekleyenler anne adayları kolaylıkla ve sağlıkla doğsun yavrularınız doğanlar da sağlıkla be analı babalı büyüsünler soranlara çok teşekkür ederim
İnsanları korkutmak ve olumsuz şeyler konuşmaktan nefret ederim genelde yapıcı olmaya çalışırım ama bu aşıyı iyice araştırdınız mı?@Aytanesii canım sen kaçıncı hafta doğurmuştun? Solunum sıkıntısı yaşadınız siz de bi aşı önerdi doktorumuz synagis yaptırıyor musun? Bizim yarın olacak araştırdım baya da öneriliyor. Demedilerse birşey bi sor istersen. Devlet karşılıyor ama tanının karşılayacağı birşey olması lazım internette yazıyor onlar. Yoksa 9000 dedi eczane
Sütleri birleştirirken aynı sıcaklığa getirmen lazım ona dikkat et canım. Yani dolaptaki süte ekleme yapmadan yeni sağdığın sütü de önce dolapta bekletmen lazım soğuyunca birleştirmen gerekiyorCanım bu sabah mesela uyandığımda her iki göğsüm de taş gibiydi. Duru birini emerken diğerine mochi taktım. İlk başta bi gelmiyor gibi oluyor. Biraz beklemek lazım. Sonra şıp şıp damlamaya başlıyor. Duru 12 dk falan emdi. O arada ortalama 20 cc süt toplamıştı. Bu biriken sütleri dolapta biberonda topladım. Dün 180 cc buzluğa süt attım bu şekilde. Bir de gece sütü gündüz sütü ayrı biriktiriyorum.
Bende de benzer durumlar var, asagıya baskı, sık tuvalet ihtiyacı, karında sancı, kasılmalar, ön hazırlıkları tamamlıyor sanki birileri içerdeKizlar belimde agri yok ama sanki asagidan cikacakmis gibi agri gidip geliyor bunu dikkate almam gerekir mi ?
Benim ebe birleştirme sakın dedi yaSütleri birleştirirken aynı sıcaklığa getirmen lazım ona dikkat et canım. Yani dolaptaki süte ekleme yapmadan yeni sağdığın sütü de önce dolapta bekletmen lazım soğuyunca birleştirmen gerekiyor
Yok kızmam canım. Akciğer ile ilgili sorun yaşadığı için solunum sıkıntısı kastım oydu. Ayrıntılı araştırmadım ama kadınlar kulübünde 2009 dan falan yaptıranlar var çok yeni birşey değil. Hatta birisi yazmış çocukluk arkadaşım bu aşının firmasında ve yaptırmamı önerdi diye. Yaptırmamızı söyleyen doktorumuz da yoğun bakımdaki doktorumuz olunca çok da karıştırmadım açıkçası ama yaptırmazsam sorun yaşarsa içime dert olur.İnsanları korkutmak ve olumsuz şeyler konuşmaktan nefret ederim genelde yapıcı olmaya çalışırım ama bu aşıyı iyice araştırdınız mı?
Solunum sıkıntısı için mi diye baktım da grip virüsü gibi bir virüs aşısıymış bu. Ve ek izlemeye tabii, yani yeni yeni yaygınlaşıyor bir nevi deneme aşamasında. Bi tereddüt ettim anne adayı olarak kendi evladım gibi sakındım şuan kuzeyciği, o yüzden soruyorum kızmazsın umarım
Birleştirme diyen de oldu birleştirebilirsin diyen de. Ana sebep sıcaklık değişimi imiş. Ben birleştirmedim ama illa birleşecekse ikisi de aynı olacakmış. Bu arada 5 ml olana kadar ben şırıngaya çektim ama zaten o kadar çıkanı birleştirmene gerek kalmaz verirsin içer ☺ Biz yoğunbakıma verdiğimiz için mecbur sağıp götürdükBenim ebe birleştirme sakın dedi yabende az az gelirse her iki yudum sütü ayrı ayrı mı depolayacağım diyordum
Yok yaptırma demedim zaten aman diyeyim öyle de anlama. Rsv virüsü çok görülen birşey miymiş mesela onu falan araştırırdım. Aşı ilaç konularında çok pimpirikliyim ben kendimi tutamıyorum böyleYok kızmam canım. Akciğer ile ilgili sorun yaşadığı için solunum sıkıntısı kastım oydu. Ayrıntılı araştırmadım ama kadınlar kulübünde 2009 dan falan yaptıranlar var çok yeni birşey değil. Hatta birisi yazmış çocukluk arkadaşım bu aşının firmasında ve yaptırmamı önerdi diye. Yaptırmamızı söyleyen doktorumuz da yoğun bakımdaki doktorumuz olunca çok da karıştırmadım açıkçası ama yaptırmazsam sorun yaşarsa içime dert olur.
Ebe bana süt beklemiş oluyor bakteri falan ürer biriktirene kadar, alabildiğini hemen sakla demişti. İnsan korkuyor da ne yapacağını şaşırıyor.. Bol sütler diliyorum herkese en başta kendimeBirleştirme diyen de oldu birleştirebilirsin diyen de. Ana sebep sıcaklık değişimi imiş. Ben birleştirmedim ama illa birleşecekse ikisi de aynı olacakmış. Bu arada 5 ml olana kadar ben şırıngaya çektim ama zaten o kadar çıkanı birleştirmene gerek kalmaz verirsin içer ☺ Biz yoğunbakıma verdiğimiz için mecbur sağıp götürdük
7 dk da bir geliyor benim ya. Ebe 4 dkda bire dusunce ara tekrar dedi bu gece bana uyku yok vallaBende de benzer durumlar var, asagıya baskı, sık tuvalet ihtiyacı, karında sancı, kasılmalar, ön hazırlıkları tamamlıyor sanki birileri içerde
Benim okadar sık değil ama hissettiriyor, eşim de işte, uyumuyorum.7 dk da bir geliyor benim ya. Ebe 4 dkda bire dusunce ara tekrar dedi bu gece bana uyku yok valla
Umarim dogum sancisidirBenim okadar sık değil ama hissettiriyor, eşim de işte, uyumuyorum.
Doğum başlangıcıysa kolaylıkla gelsin inşallah bebişler, plates topu üstündeyim bu saatte,
Birde perine masajı çok faydalıymış normal doğumda, doğumdan önce yapılabilinirse özellikle. Bir hastada her açılık muayenesinde ve doğum başlangıcından önce 10-15 dk yapmışlar, kesik olmadan yırtık olmadan doğum yapmış.
Yok balım sütüm var , ama bazen bi yerde sanki eksik kalıyor. İki üç günde bi kez 20 30 cc mama verdiğim zamanlar oldu , her gün olmaya başladı sankı artık böyle uyanık olduğunda ve hep meme istiyor sonra açıldığında gerçekten sut kalmıyor gıbıcanim yarinmi sezeryanin senin
hayirlisi olsun bakalim vardir onunda gunu cnm saglikli olsunda
canim gozun aydin, hayirli olsun
insallah en yakin zamandada sutun gelir canim
yanlis anlamadim demi yarin sezeryan oluyosun
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degil
hayirlisi olsun, saglikli olsunda
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
canim 19una rdvuyu ne icin verdi, kontrolmu yoksa dogum icinmi?
canim cok gecmis olsun
senin dogum icin ne bekliyolar
canim sutun gelmiyo demi? benmi yanlis anliyorum
mamayla destekliyosun diye hatirliyorum dogrumu?
offf baya uzakmis son gunlerinde gidip yakin biyerde kalamazmisin
bidahaki rdvun nezaman ? gununde yaklasmis
Geliyor muğğğğğ7 dk da bir geliyor benim ya. Ebe 4 dkda bire dusunce ara tekrar dedi bu gece bana uyku yok valla
Ya bilmiyorumm dogum sancisi mi ki bu. Kasiklarima belime agri giriyor. İlk asagi baski yapiyordu simdi o baskidan ziyade bel kasik agrisi var 7 dkda bir geliyor hemen hemen tuvaletim varmis gibi his var birde surekliGeliyor muğğğğğ
Babada birleştirebilirsin dediler sadece dereceler aynı olmalı gece ve gündüz sütü ayrılmalı kuzumBenim ebe birleştirme sakın dedi yabende az az gelirse her iki yudum sütü ayrı ayrı mı depolayacağım diyordum
İnşallah inşallah doktor bugün senin sütün en güzel aşı ona dedi zatenYok yaptırma demedim zaten aman diyeyim öyle de anlama. Rsv virüsü çok görülen birşey miymiş mesela onu falan araştırırdım. Aşı ilaç konularında çok pimpirikliyim ben kendimi tutamıyorum böyle
Ebe bana süt beklemiş oluyor bakteri falan ürer biriktirene kadar, alabildiğini hemen sakla demişti. İnsan korkuyor da ne yapacağını şaşırıyor.. Bol sütler diliyorum herkese en başta kendime
Duş alsan sıcak yada sadece belınden asagısına kuzum artacakmı bakarsın bence doğum sancısıYa bilmiyorumm dogum sancisi mi ki bu. Kasiklarima belime agri giriyor. İlk asagi baski yapiyordu simdi o baskidan ziyade bel kasik agrisi var 7 dkda bir geliyor hemen hemen tuvaletim varmis gibi his var birde surekli
Sanki geliyor ay çok heyecanlıYa bilmiyorumm dogum sancisi mi ki bu. Kasiklarima belime agri giriyor. İlk asagi baski yapiyordu simdi o baskidan ziyade bel kasik agrisi var 7 dkda bir geliyor hemen hemen tuvaletim varmis gibi his var birde surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?