2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah, şansı bahtı açık olsun İnşallah süt de gelir kısa zamanda

Papatyamaviss ilk defa kollarımı kaldırırken koltuk altlarım ağrımaya başladı sanırım oğluşun memeye yapışması işe yarıyor. Bende İncirli süt işe yaradı. 1HANIM ın yazdığını daha denemedim ama onu da deneyeceğim. Sende dene bence onu

İnsanları korkutmak ve olumsuz şeyler konuşmaktan nefret ederim genelde yapıcı olmaya çalışırım ama bu aşıyı iyice araştırdınız mı?
Solunum sıkıntısı için mi diye baktım da grip virüsü gibi bir virüs aşısıymış bu. Ve ek izlemeye tabii, yani yeni yeni yaygınlaşıyor bir nevi deneme aşamasında. Bi tereddüt ettim anne adayı olarak kendi evladım gibi sakındım şuan kuzeyciği, o yüzden soruyorum kızmazsın umarım

Sütleri birleştirirken aynı sıcaklığa getirmen lazım ona dikkat et canım. Yani dolaptaki süte ekleme yapmadan yeni sağdığın sütü de önce dolapta bekletmen lazım soğuyunca birleştirmen gerekiyor

Sütleri birleştirirken aynı sıcaklığa getirmen lazım ona dikkat et canım. Yani dolaptaki süte ekleme yapmadan yeni sağdığın sütü de önce dolapta bekletmen lazım soğuyunca birleştirmen gerekiyor
Benim ebe birleştirme sakın dedi ya bende az az gelirse her iki yudum sütü ayrı ayrı mı depolayacağım diyordum

Yok kızmam canım. Akciğer ile ilgili sorun yaşadığı için solunum sıkıntısı kastım oydu. Ayrıntılı araştırmadım ama kadınlar kulübünde 2009 dan falan yaptıranlar var çok yeni birşey değil. Hatta birisi yazmış çocukluk arkadaşım bu aşının firmasında ve yaptırmamı önerdi diye. Yaptırmamızı söyleyen doktorumuz da yoğun bakımdaki doktorumuz olunca çok da karıştırmadım açıkçası ama yaptırmazsam sorun yaşarsa içime dert olur.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-11-01-37-03-468_com.android.chrome-edit.webp
    83,2 KB · Görüntüleme: 31
Benim ebe birleştirme sakın dedi ya bende az az gelirse her iki yudum sütü ayrı ayrı mı depolayacağım diyordum
Birleştirme diyen de oldu birleştirebilirsin diyen de. Ana sebep sıcaklık değişimi imiş. Ben birleştirmedim ama illa birleşecekse ikisi de aynı olacakmış. Bu arada 5 ml olana kadar ben şırıngaya çektim ama zaten o kadar çıkanı birleştirmene gerek kalmaz verirsin içer ☺ Biz yoğunbakıma verdiğimiz için mecbur sağıp götürdük

Yok yaptırma demedim zaten aman diyeyim öyle de anlama. Rsv virüsü çok görülen birşey miymiş mesela onu falan araştırırdım. Aşı ilaç konularında çok pimpirikliyim ben kendimi tutamıyorum böyle
Ebe bana süt beklemiş oluyor bakteri falan ürer biriktirene kadar, alabildiğini hemen sakla demişti. İnsan korkuyor da ne yapacağını şaşırıyor.. Bol sütler diliyorum herkese en başta kendime

7 dk da bir geliyor benim ya. Ebe 4 dkda bire dusunce ara tekrar dedi bu gece bana uyku yok valla
Benim okadar sık değil ama hissettiriyor, eşim de işte, uyumuyorum.
Doğum başlangıcıysa kolaylıkla gelsin inşallah bebişler, plates topu üstündeyim bu saatte,
Birde perine masajı çok faydalıymış normal doğumda, doğumdan önce yapılabilinirse özellikle. Bir hastada her açılık muayenesinde ve doğum başlangıcından önce 10-15 dk yapmışlar, kesik olmadan yırtık olmadan doğum yapmış.

Umarim dogum sancisidir dus al dedi aldim fayda etmedi 12 den beri cekiyorum agriyi biraz daha bekleyecegim bakalim

Yok balım sütüm var , ama bazen bi yerde sanki eksik kalıyor. İki üç günde bi kez 20 30 cc mama verdiğim zamanlar oldu , her gün olmaya başladı sankı artık böyle uyanık olduğunda ve hep meme istiyor sonra açıldığında gerçekten sut kalmıyor gıbı

İnşallah inşallah doktor bugün senin sütün en güzel aşı ona dedi zaten

Ya bilmiyorumm dogum sancisi mi ki bu. Kasiklarima belime agri giriyor. İlk asagi baski yapiyordu simdi o baskidan ziyade bel kasik agrisi var 7 dkda bir geliyor hemen hemen tuvaletim varmis gibi his var birde surekli
Duş alsan sıcak yada sadece belınden asagısına kuzum artacakmı bakarsın bence doğum sancısı

Ya bilmiyorumm dogum sancisi mi ki bu. Kasiklarima belime agri giriyor. İlk asagi baski yapiyordu simdi o baskidan ziyade bel kasik agrisi var 7 dkda bir geliyor hemen hemen tuvaletim varmis gibi his var birde surekli
Sanki geliyor ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…