2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsallah ama daha sıklasmadı sancilarim. Nefes egzersizi yapinca rahatliyorum. Adam pazartesi sali dogar bu dedi gece sancilar tuttu valla saskinim
Ayy hadi inşallah bir avazda doğurursun kuzum Güzel haberlerini bekliyoruz

İnsallah bu velet beni yaniltmiyodur ya agri geldikce evde yuruyorum plates ustinde biseyler yapiyorum. Ama daha agrilar arasi dakika siklasmadi
Ağrı geldikçe yürü, bir yerden tutunarak yere çömelip yüksel pilates topunda zıplar gibi.
Doğum sancısı gibi ama İnşallah çabuk sıklaşır kuzum

Kızlar bende tekrar gebelik ürtikeri oldum sanırım
Gebeliğimde hiç belirti zorluk vs.yaşamamıştım.Tek yaşadığım sıkıntı ürtikerdi, ilk olan 6.haftada olmuştu baya ilerlemiş anjioödem yapmıştı
Şimdi de geçenlerde karnım kaşınıyor demiştim burda şu an tüm vücuduma yayıldı ayaklarım da dahil olmak üzere ilk olan gibi ayaklarım şişerse diye korkuyorum çünkü ayaklarım şişince yürüyemiyordumElim şişmişti kullanamıyordum
Benim gebeliğimin tek zorluğu buydu yine beni es geçmedi

Ne kadar zaman sonra siklasir ki sancilar suan 10-15 dk araliklarla gidiyor ya da belkide daha sik var ben hissetmiyorum
Benim uzun bi süre 20 dakikada bir geldi lavaboya gittiğimde içi hafif pembe akıntı gelmişti sabah 5:30 gibi başlamıştı öğlen saat 3 gibi 7-8 dakika olmuştu çıkmıştım yola öyle hatırlıyorum
Sürekli lavaboya gidiyordum aynı zamanda tabi bu 2.doğumdu ilk doğum daha uzundu ama artık girmişsin yola gelecek annesi

Ay inşallah olmamıştır "sanıyorsun"dur umarım. Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…