2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar

R ririi hayırlı doğumlar canım sağlıkla kavuşun
Devakus sen de bugün kavuşuyorsundur umarım bebişine

abis66 kontrolün iyi geçer umarım erken doğurmazsın kız beni yalnız bırakma sakın he zaten sona kaldım gibi görünüyor

Yaa çok geçmiş olsun bi avil dekort falan yapılmaz acaba, stres olursun böyle de bebek etkilenmesin. Gerçi kontraendike de olabilir aklıma gelmedi şuan.. İnşaallah hemencik geçer

Valla sorma ama doktora yazacağım birazdan ilacı var aslında ama gebelikte kullanılan c grubu ilaçlardan aşırı güvenli değil
Ya çok geçmiş olsun umarım o kadar ilerlemez

Nisanimda geldi. Doktorun sempzyomu mu ne varmis. Hizli dogurtcam.seni dedi ebe. O nasil olacak
Ay canım hadi hayırlı haberlerle gel, epey çektin sancını aslında umarım çabuk ilerler

Kızlar merhaba. Bugün 39 haftalık oldum normal doğum istiyorum inşallah bir sıkıntı çıkmazsa. Ama memelerimde hiç bir değişiklik yok süt belirtisi vb gibi ya da yalancı sancılar kramp hiç bir şey yok kendimi 3 aylık hamile gibi hissediyorum. Bir anda mi başlayacak acaba böyle olması normal mi

atatalya ay sütleri ısıya dikkat etmeden birleştirdim desem pöffff çok üzüldüm şu an hepi topu 180 ml stoğum vardı o da gitti mi yani ay ben niye böyle bi salaklık yaptım ki yaaaa kolayıma geldi tabi gece gece Papatyamaviss

Zahmet olmus hocam
16si beklenen tarih sen 19u bi bak belki seneye alirsin deseydin
Ay bu avrupadaki doktorlar dogal naturelin unu cikariyolar afedersinde
çok inanıyor bu hafta içinde doğumun olacağına kafasıyla çok güzel bastırıyor kesin doğurursun dedi bakalım bizim sihirli küre nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…