2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Eğer ki bi hafta içinde doğum olmazsa nolur nolmaz diye kontrol randevusu verdi canım

Ahh canım çok geçmiş olsun benimde 25.haftada başlamıştı kremle filan geldik bu zamana suan minik minik karnımda ayağımda sivilce gibi baş verdi inş yayılmaz diye dua ediyorum
Doktorunu ara hemen belki hemen doğum için bişeler yaparlar beklemezler

Canim sen her halde emzirmeye devam et
Atak gunleri oluyo bebeklerin
Veya doymak icin degilde sirf kokun icin memeni ariyo olabilirde
Psikolojik olarak ay sutummu bitti deme pozitif enerji vermeye calis. Sut icin en en en onemlisi SU, gerekirse 3litre su ic. Zaten sutun geliyomus ama olurda tereddute dusersen diyorum.
Meme istemesi gayet normal. Az cekip az iciyodur.

Ay inşallah olmamıştır "sanıyorsun"dur umarım. Allah korusun
İnşallah canım çünkü ilk olduğunda o kadar ilerlemişti ki ellerim ayaklarım gözüm felan davul gibi şişmişti ne yürüyebiliyor ne bir şey yapabiliyordum tuvalete bile eşim kucağında götürüp getiriyordu 10 gün yattım evde o şekilde
Ama onun gibi bu belli yani
İnternette hep aşırı orantısız kilo alımı felan diyor ama benimki aşırı progesteron üretimine bağlı demişti doktor bu neden oldu anlamadım çok kilo da almadım

Kendine nazar ettin valla. İnşallah önceki kadar ilerlemez gitsen doktora hemen yok mu ilacı?

İnşallah canım mesaj atarım ama şu 3 gün doğum için de bir şey yapmak istemiyorum eşim cuma öğleden sonra yanımda olacak aksi gibi bugün akşam il dışına çıkıyor
Keşke sadece kaşıntı olsa benim 6.haftada olduğumda anjioödem olmuştu elim ayağım yüzüm gözüm şişmişti yürüyemiyordum ay çok zordu ya

Kuzum bebeğe zararı olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…