- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Demek senin gibi oldumDün ben öyleydim sol kasık ve 3 kere 15 dakikada bir geldi belime karın çevreme vurdu ama baya şiddetli doğurmadım henüz
Eğer ki bi hafta içinde doğum olmazsa nolur nolmaz diye kontrol randevusu verdi canımcanim yarinmi sezeryanin senin
hayirlisi olsun bakalim vardir onunda gunu cnm saglikli olsunda
canim gozun aydin, hayirli olsun
insallah en yakin zamandada sutun gelir canim
yanlis anlamadim demi yarin sezeryan oluyosun
canim hamilelikte yuksek tansiyon riskli diye biliyorum, haftasini bitirmen sart degil
hayirlisi olsun, saglikli olsunda
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm
canim 19una rdvuyu ne icin verdi, kontrolmu yoksa dogum icinmi?
canim cok gecmis olsun
senin dogum icin ne bekliyolar
canim sutun gelmiyo demi? benmi yanlis anliyorum
mamayla destekliyosun diye hatirliyorum dogrumu?
offf baya uzakmis son gunlerinde gidip yakin biyerde kalamazmisin
bidahaki rdvun nezaman ? gununde yaklasmis
Hala cekiyorum canim evde 8.5 gibi cikicaz evden kontrolum vardi zTen doktorda gelmis olur biseyler yaparlar heraldeDevakus iyi misin balım var mı gelişme ? Rabbim yardımcın olsun dayanma gücü versin kolaylıkla sağlıkla kavuş evladına inşallah
Ay Hadi inşallah hayırlı güzel haberlerle bekliyoruz dualarımız seninleHala cekiyorum canim evde 8.5 gibi cikicaz evden kontrolum vardi zTen doktorda gelmis olur biseyler yaparlar heralde
Ahh canım çok geçmiş olsun benimde 25.haftada başlamıştı kremle filan geldik bu zamana suan minik minik karnımda ayağımda sivilce gibi baş verdi inş yayılmaz diye dua ediyorumKızlar bende tekrar gebelik ürtikeri oldum sanırım
Gebeliğimde hiç belirti zorluk vs.yaşamamıştım.Tek yaşadığım sıkıntı ürtikerdi, ilk olan 6.haftada olmuştu baya ilerlemiş anjioödem yapmıştı
Şimdi de geçenlerde karnım kaşınıyor demiştim burda şu an tüm vücuduma yayıldı ayaklarım da dahil olmak üzere ilk olan gibi ayaklarım şişerse diye korkuyorum çünkü ayaklarım şişince yürüyemiyordumElim şişmişti kullanamıyordum
Benim gebeliğimin tek zorluğu buydu yine beni es geçmedi
Canim sen her halde emzirmeye devam etYok balım sütüm var , ama bazen bi yerde sanki eksik kalıyor. İki üç günde bi kez 20 30 cc mama verdiğim zamanlar oldu , her gün olmaya başladı sankı artık böyle uyanık olduğunda ve hep meme istiyor sonra açıldığında gerçekten sut kalmıyor gıbı
Adam sihirli kuresinden gormusİnsallah ama daha sıklasmadı sancilarim. Nefes egzersizi yapinca rahatliyorum. Adam pazartesi sali dogar bu dedi gece sancilar tuttu valla saskinim
Ayni benBanada kizimda açılman yok demişti sabahına sancılanmıştm
Zahmet olmus hocamEğer ki bi hafta içinde doğum olmazsa nolur nolmaz diye kontrol randevusu verdi canım
İnşallah canım çünkü ilk olduğunda o kadar ilerlemişti ki ellerim ayaklarım gözüm felan davul gibi şişmişti ne yürüyebiliyor ne bir şey yapabiliyordum tuvalete bile eşim kucağında götürüp getiriyordu 10 gün yattım evde o şekildeAy inşallah olmamıştır "sanıyorsun"dur umarım. Allah korusun
Cnm sancınmı geldi yoksa bişyden dolayımı sezeryana aldılar? Bebişin nasılYa canım kızlarım amin , benim gibi erken doğurmayın ama sağlıkla ve zamanında gelsin inşallah mınnoslarım
Kendine nazar ettin valla. İnşallah önceki kadar ilerlemez gitsen doktora hemen yok mu ilacı?İnşallah canım çünkü ilk olduğunda o kadar ilerlemişti ki ellerim ayaklarım gözüm felan davul gibi şişmişti ne yürüyebiliyor ne bir şey yapabiliyordum tuvalete bile eşim kucağında götürüp getiriyordu 10 gün yattım evde o şekilde
Ama onun gibi bu belli yani
İnternette hep aşırı orantısız kilo alımı felan diyor ama benimki aşırı progesteron üretimine bağlı demişti doktor bu neden oldu anlamadım çok kilo da almadım
İnşallah canım mesaj atarım ama şu 3 gün doğum için de bir şey yapmak istemiyorum eşim cuma öğleden sonra yanımda olacak aksi gibi bugün akşam il dışına çıkıyorAhh canım çok geçmiş olsun benimde 25.haftada başlamıştı kremle filan geldik bu zamana suan minik minik karnımda ayağımda sivilce gibi baş verdi inş yayılmaz diye dua ediyorum
Doktorunu ara hemen belki hemen doğum için bişeler yaparlar beklemezler
Valla sormaKendine nazar ettin valla. İnşallah önceki kadar ilerlemez gitsen doktora hemen yok mu ilacı?
Hanfendi erken gelmek istedi kuşum sancılandımCnm sancınmı geldi yoksa bişyden dolayımı sezeryana aldılar? Bebişin nasıl
Kuzum bebeğe zararı olmasınİnşallah canım mesaj atarım ama şu 3 gün doğum için de bir şey yapmak istemiyorum eşim cuma öğleden sonra yanımda olacak aksi gibi bugün akşam il dışına çıkıyor
Keşke sadece kaşıntı olsa benim 6.haftada olduğumda anjioödem olmuştu elim ayağım yüzüm gözüm şişmişti yürüyemiyordum ay çok zordu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?