Yok canım sancım açılmam hiç bir şeyim yok ama bebeğimin gelişimi yavaş 3 hafta geriden geliyor büyümüyor artık içerde doktorum kendi gelmezse cumartesi doğumu gerçekleştiririz dedi
Bu doktorlar gerçekten çok garip canim hepsinin birbirinden farkli görüşü var..Benimkide geride canım baya ama artık diyor ki bu saatten sonra kiloya gelişime bakmam doğmasını bekliyoruz gelişmesini değil diyor ama suni sanciyi 42 de veriyor.Bide benim 3.dogum ya bu hafta verse cocuk kaka fln yapmadan suni de alirmiyimgerci onu da bilmiyorum o sanciyi çekip doguramamak var..
Demi canım hemsirem bende anlamıyorum yani suni vermek istese bile şimdi verebilir 40 da bence kaka yeme durumu olsa hemen sezeryana alacak..3 günde bir gorceğine erken verse suniyi diyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi
sandriyon
ne güzel bir kavuşma olmuş gözünüz aydın canım geçmiş olsun omuz baş ağrısı oldu bende canım hatta ağrıdan ağlamıştım ilk gece yapılan ağrı kesicilerden hariç parol verdiler biraz da sıcak tutmak iyi geldi 3. Gün geçti ağrı sızı, seninde bir an önce geçer inşallah canım
Demi canım hemsirem bende anlamıyorum yani suni vermek istese bile şimdi verebilir 40 da bence kaka yeme durumu olsa hemen sezeryana alacak..3 günde bir gorceğine erken verse suniyi diyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi
Bir de eşim fizyoterapist, kendi merkezini açacak inşaallah, isim seçmeye çalışıyoruz beynim çatladı bişey beğenemedik sizlerden de öneri bekliyorum kızlar
Hayırlı olsun şimdiden Denfizyo ilinize uygun Burada Fizitalya var ordan çağrışım yaptı
Ay çağrışım diyince nerden aklıma geldiyse gişedeyken bi amca geldi, yaka kartıma bakıp adımla hitap etti. Ardından da tabelandan okudum dedi o geldi Tabela nedir ya işyeri miyim ben
Tekrar çıkmadı çok şükür 7 de mama içti o zamandan beri uyuyor arada bi standart gaz ağlaması var o kadar. Gaz için ağlarken öyle kendini kasarak bağırıyor ki boğazı acıyor muhtemelen üstüne öksürüyor.
Selam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındım yatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef sandriyon
gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Devakus
canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni
Selam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındım yatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef sandriyon
gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Devakus
canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni