2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin cnm insallah hepimiz saglikli buyutelim.bu omuz agrisina ne iyi gelir sag omzum iptal (

Sagol cnm cok sukur 3ude guzeldi Allaha sukurler olsun
Insallah seninde bugun dogumunn guzel gecsin

Cok sukur cnm
Seninde omuz agrin olmusmuydu sezeryanda
Benim olmadı ama olan arkadaşlar vardı burda sanki. Sıcak koysan biraz iyi gelmez mi ki

Yok canım sancım açılmam hiç bir şeyim yok ama bebeğimin gelişimi yavaş 3 hafta geriden geliyor büyümüyor artık içerde doktorum kendi gelmezse cumartesi doğumu gerçekleştiririz dedi
Bu doktorlar gerçekten çok garip canim hepsinin birbirinden farkli görüşü var..Benimkide geride canım baya ama artık diyor ki bu saatten sonra kiloya gelişime bakmam doğmasını bekliyoruz gelişmesini değil diyor ama suni sanciyi 42 de veriyor.Bide benim 3.dogum ya bu hafta verse cocuk kaka fln yapmadan suni de alirmiyimgerci onu da bilmiyorum o sanciyi çekip doguramamak var..

sandriyon ne güzel bir kavuşma olmuş gözünüz aydın canım geçmiş olsun omuz baş ağrısı oldu bende canım hatta ağrıdan ağlamıştım ilk gece yapılan ağrı kesicilerden hariç parol verdiler biraz da sıcak tutmak iyi geldi 3. Gün geçti ağrı sızı, seninde bir an önce geçer inşallah canım

Amin cnm insallah hepimiz saglikli buyutelim.bu omuz agrisina ne iyi gelir sag omzum iptal (

Sagol cnm cok sukur 3ude guzeldi Allaha sukurler olsun
Insallah seninde bugun dogumunn guzel gecsin

Cok sukur cnm
Seninde omuz agrin olmusmuydu sezeryanda
Qgri kesici iğne yaptır kuzu offf çok zor ya biliyorum

Demi canım hemsirem bende anlamıyorum yani suni vermek istese bile şimdi verebilir 40 da bence kaka yeme durumu olsa hemen sezeryana alacak..3 günde bir gorceğine erken verse suniyi diyorum ama sen daha iyi bilirsin tabi
Çok haklısın canım benim sanki 34 desin gibi bekletmesi ne gerek vardı dedim yani neyse hayırlısı bakalım inş bugün doğar

Bir de eşim fizyoterapist, kendi merkezini açacak inşaallah, isim seçmeye çalışıyoruz beynim çatladı bişey beğenemedik sizlerden de öneri bekliyorum kızlar
Hayırlı olsun şimdiden Denfizyo ilinize uygun Burada Fizitalya var ordan çağrışım yaptı

Ay çağrışım diyince nerden aklıma geldiyse gişedeyken bi amca geldi, yaka kartıma bakıp adımla hitap etti. Ardından da tabelandan okudum dedi o geldi Tabela nedir ya işyeri miyim ben

Selam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındım yatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
sandriyon gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Devakus canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni

Bugün doğumu olacak olan arkadaşlar sağlıkla alırsınız inşallah bebisleri kucağınıza... su gibi kolay doğumlarıniz olsun inşallah

Hayırlı olsun canim, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebis
Sancı mi vardı normal mi doğdu bebeğin?

3 gun oldu canim bugun hic bir iylesme yok. Sicak su parol daflon dongusuyle idare etmeye calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…