Yok valla yine mışıl mışıl uyudum dün 8 e kadar hafif sancım vardı akşam kesildi oda
Ne güzel olmuş doğumun canım Davuta maşAllahAmin cnm insallah hepimiz saglikli buyutelim.bu omuz agrisina ne iyi gelir sag omzum iptal(
Sagol cnm cok sukur 3ude guzeldi Allaha sukurler olsun
Insallah seninde bugun dogumunn guzel gecsin
Cok sukur cnm
Seninde omuz agrin olmusmuydu sezeryanda
Evet canım sancım vardı ama 3 saat içinde doğuracak kadar değildiHayırlı olsun canim, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebis
Sancı mi vardı normal mi doğdu bebeğin?
Sağlıkla doğsun canımKızlar benim yatışım yapıldı, ameliyat saatimi bekliyorumheyecan tavan, umarım sağlıkla atlattık yazabilirim buraya. Herkese çok sevgiler, doğumu olan arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun
Şimdi söyledim doktora taburcu olmadan ilaç yazabilir mi diye 2 tane krem bı fitil yazmış birisi anestol pomad diğer ikisini bilmiyorum onları alıp kullanıcam inşallah işe yarar doğumdan zor acısı valla...benim kız bütün gece uyumadı bide sag memeden sol memeye döndü durdu bütün gece çok oturdum üstüne iyice kötü oldu3 gun oldu canim bugun hic bir iylesme yok. Sicak su parol daflon dongusuyle idare etmeye calisiyorum
Oh ne güzel ya tam hayallerimde ki olmuşEvet canım sancım vardı ama 3 saat içinde doğuracak kadar değildiPerşembe günü yazmıştım buraya 15 -20 dakikada bir gelen kasilmam vardı geceye doğru ağrılı gelmeye başladı ama uyudum yani gece rahatsız etmedi beni...kontrolde de 10 dakikada bir sancım çıktı nst de doktor muayene etti 4-5 cm açılma da varmış...ben ilçede oturuyorum hafta sonu burada doğum almiyolar merkeze gönderiyorlar doktor dediki doğum başlamış ama kendi seyrine birakirsak yarına doğar o zaman merkeze sevk edilirsin benim dogurtmami istiyorsan seni hemen dogurtmamiz lazım kabul ettim suni sancı kurcalama karıştırma uyarma derken 3 saatte dogurttular beni normal doğum oldu
Belli olmaz kuzum bende gece rahat uyudm ama muayenede nerdeyse 5cm acilmam çıktı...seninde yakın doğumun bu gelen Aslan Paşa'nın ayak sesleriOh ne güzel ya tam hayallerimde ki olmuşbenimde dün vardı ama kesildi düzensiz gelip vuruyordu belimden gece rahatça uyudum
Ah keşke ne güzel olurBelli olmaz kuzum bende gece rahat uyudm ama muayenede nerdeyse 5cm acilmam çıktı...seninde yakın doğumun bu gelen Aslan Paşa'nın ayak sesleri
Gözün aydın canım sağlıkla büyütünSelam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındımyatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
sandriyon gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Devakus canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla kavuşmuşsunuzdur inşallahAlıntı yapamadım kızlar yatışım yapıldı
İlaçları bağladılar
Ağrım artınca bakacaklarmış açılmaya
şuan gerek yok dedi
Küçük tansiyonum 9,5 çıktı doktorum ağrımda olunca bırakmadı
Sana da iyi doğumlar diliyorumKızlar benim yatışım yapıldı, ameliyat saatimi bekliyorumheyecan tavan, umarım sağlıkla atlattık yazabilirim buraya. Herkese çok sevgiler, doğumu olan arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun
Gözün aydınSelam kızlar..dün 40+5 te bende kızımı kucağıma aldım çok şükür...doktora muayeneye diye geldim apar topar doğuma alındımyatisim yapıldı 3 saat içinde doğurdum...ikinci doğum olduğu için suni sancisiz dikişsiz bir doğum hayalim vardı ama ikisinde de kacamadim malesef
sandriyon gözün aydın canım sende bebisini almışsın kucağına rabbim sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin Devakus canım ya şuan benimde en büyük sıkıntım hemoroid dikişten daha çok zorluyor beni
Ah hayatım tabıkı zorlukları var olmaz mıKizlar alinti yapamadim kbakmayin hepinize tek tek tesekkur ediyorum
Biraz detaya gelirsem Turkiyeyle karsilastirma yaparsiniz diye anlaticam
Hastaneye geldik odada tekrar ultrason yapildi
Saat 12 gibi dogum haneye yuruyerek girdim. Cok urkutucuydu yani diger dogumlarim normal travay (calisma) odasinda oldugu icin sade biyerde olmustu. Cok kalabaliklardi, 1 anestezist, 2 assistant 2 jinekolog, 1 ebe, 1 cocuk doktoru vardi. Bunlar beni biraz stres yapti.
Hazirliklar baslandi iste sterilize ettiler belimi falan. O uyusturma ani cok uzun surdu en cok zorlandigim andi. Vucuduma elektrik capar gibi oldu. Neyse yatirdilar beni uyusma gerceklesti. Esimi aldilar yanima. Tam basladilar bebek cikmadan esim bayginlik gecirdionunla ilgilendi ekipler
Ben iyiyim korkma hissetmiyorum aciyi istiyosan cik dedim. Basucuma oturdu beni oksadi teselli etmeye calisiyo benim goz yaslari pit pitderken Davut geldi. Yaaa ne tatli ne guzel bebegim masallah masallah. 1 2 dk ustume koydular esimle baska odaya gectiler orada olcmesiydi giyinmesiydi derken yakisikli edip getirdiler oyle yattigim yerden sevdim
Neyse dikis oldu yarim saat surdu asagi yukari. Çok ilgililer cok profesyonellerdi hepside. Cok uykum geldi o an
Uyanma odasinda asagi yukari 1 saat kaldim
Odaya gectim Davut pasayi emzirmeye basladim duygu selleri yasandi
2 tarz dogumu sorarsaniz hangisini secersin diye. Normal dogum tercihim
Cok sukur sorun yasamadim sezeryanda, gozunuzu korkutmak istemem yanlis anlasilmasin. Ama benim 2 normal dogumumda cok guzel olmustu. Sknti yasamadim tiksinecek hale gelmedim normalden yani.
Tabikide onemli olan saglikli olsunlar
Simdi nasilim cok sukur oyle agri sizi yok sag omzum agriyo biraz ama dayanilabilir
Cok halsiz yorgun bitkinim
Davutu biraz dinlenmem icin goturduler acikirsa mama veriria dediler 20 icmis uyumus. Bende uyuyorum simdi tualet molasina kalktim bi yazayim istedim.
Durum bundan ibaret kizlar
Umarim bir an once daha dipçik olurum :)
Çok teşekkür ederim canım amin... sıra sizde ...sağlıkla alın kuzularinizi kucağınızaGözün aydın canım sağlıkla büyütün
Evet kuralım o kulübüHadi güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla kavuşmuşsunuzdur inşallah
Sana da iyi doğumlar diliyorumSağlıkla kavuşun miniğe inşallah.
Gözün aydınhemoroid mağdurları olarak kulüp kuralım bari Benimki de bayağı indi aslında ama hala sızlıyor arada bir de o bölgede bir ağırlık var çok ayakta kalınca falan zorluyor
sandriyon canım senin de gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Satilucky Sana da iyi doğumlar diliyorum, su gibi aksın inşallah kucağına sağlıkla al minişi
Ben oturma simidi aldim canim oyle oturutorumŞimdi söyledim doktora taburcu olmadan ilaç yazabilir mi diye 2 tane krem bı fitil yazmış birisi anestol pomad diğer ikisini bilmiyorum onları alıp kullanıcam inşallah işe yarar doğumdan zor acısı valla...benim kız bütün gece uyumadı bide sag memeden sol memeye döndü durdu bütün gece çok oturdum üstüne iyice kötü oldu
Bende şimdi onu yazmaya geldimKızlar bebek bezleri migrosta gerçekten ciddi indirime girmiş almak isteyen varsa baksın isterseniz
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsünEvet canım sancım vardı ama 3 saat içinde doğuracak kadar değildiPerşembe günü yazmıştım buraya 15 -20 dakikada bir gelen kasilmam vardı geceye doğru ağrılı gelmeye başladı ama uyudum yani gece rahatsız etmedi beni...kontrolde de 10 dakikada bir sancım çıktı nst de doktor muayene etti 4-5 cm açılma da varmış...ben ilçede oturuyorum hafta sonu burada doğum almiyolar merkeze gönderiyorlar doktor dediki doğum başlamış ama kendi seyrine birakirsak yarına doğar o zaman merkeze sevk edilirsin benim dogurtmami istiyorsan seni hemen dogurtmamiz lazım kabul ettim suni sancı kurcalama karıştırma uyarma derken 3 saatte dogurttular beni normal doğum oldu
Migros’ta hep en güzel indirim oluyor kalanlar tırtKızlar bebek bezleri migrosta gerçekten ciddi indirime girmiş almak isteyen varsa baksın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?