2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Amin cnm insallah hepimiz saglikli buyutelim.bu omuz agrisina ne iyi gelir sag omzum iptal (

Sagol cnm cok sukur 3ude guzeldi Allaha sukurler olsun
Insallah seninde bugun dogumunn guzel gecsin

Cok sukur cnm
Seninde omuz agrin olmusmuydu sezeryanda
Ne güzel olmuş doğumun canım Davuta maşAllah

Hayırlı olsun canim, sağlıkla mutlulukla büyüsün bebis
Sancı mi vardı normal mi doğdu bebeğin?
Evet canım sancım vardı ama 3 saat içinde doğuracak kadar değildi Perşembe günü yazmıştım buraya 15 -20 dakikada bir gelen kasilmam vardı geceye doğru ağrılı gelmeye başladı ama uyudum yani gece rahatsız etmedi beni...kontrolde de 10 dakikada bir sancım çıktı nst de doktor muayene etti 4-5 cm açılma da varmış...ben ilçede oturuyorum hafta sonu burada doğum almiyolar merkeze gönderiyorlar doktor dediki doğum başlamış ama kendi seyrine birakirsak yarına doğar o zaman merkeze sevk edilirsin benim dogurtmami istiyorsan seni hemen dogurtmamiz lazım kabul ettim suni sancı kurcalama karıştırma uyarma derken 3 saatte dogurttular beni normal doğum oldu

Kızlar benim yatışım yapıldı, ameliyat saatimi bekliyorum heyecan tavan, umarım sağlıkla atlattık yazabilirim buraya. Herkese çok sevgiler, doğumu olan arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun
Sağlıkla doğsun canım
D dertah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün ne güzel çabuk olmuş doğumun
Satilucky canım ne yaptın seni merak ettim

3 gun oldu canim bugun hic bir iylesme yok. Sicak su parol daflon dongusuyle idare etmeye calisiyorum
Şimdi söyledim doktora taburcu olmadan ilaç yazabilir mi diye 2 tane krem bı fitil yazmış birisi anestol pomad diğer ikisini bilmiyorum onları alıp kullanıcam inşallah işe yarar doğumdan zor acısı valla...benim kız bütün gece uyumadı bide sag memeden sol memeye döndü durdu bütün gece çok oturdum üstüne iyice kötü oldu

Oh ne güzel ya tam hayallerimde ki olmuş benimde dün vardı ama kesildi düzensiz gelip vuruyordu belimden gece rahatça uyudum

Oh ne güzel ya tam hayallerimde ki olmuş benimde dün vardı ama kesildi düzensiz gelip vuruyordu belimden gece rahatça uyudum
Belli olmaz kuzum bende gece rahat uyudm ama muayenede nerdeyse 5cm acilmam çıktı...seninde yakın doğumun bu gelen Aslan Paşa'nın ayak sesleri

Gözün aydın canım sağlıkla büyütün

Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla kavuşmuşsunuzdur inşallah
Kızlar benim yatışım yapıldı, ameliyat saatimi bekliyorum heyecan tavan, umarım sağlıkla atlattık yazabilirim buraya. Herkese çok sevgiler, doğumu olan arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun
Sana da iyi doğumlar diliyorum Sağlıkla kavuşun miniğe inşallah.
Gözün aydın hemoroid mağdurları olarak kulüp kuralım bari Benimki de bayağı indi aslında ama hala sızlıyor arada bir de o bölgede bir ağırlık var çok ayakta kalınca falan zorluyor

sandriyon canım senin de gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Satilucky Sana da iyi doğumlar diliyorum, su gibi aksın inşallah kucağına sağlıkla al minişi

Ah hayatım tabıkı zorlukları var olmaz mı mükemmel iki normal doğumdan sonra sana zor gelmiştir tabi çok şükür iyisiniz gün geçtikçe daha iyi olacaksınız

Evet kuralım o kulübü vajinal doğumun kacinilmaz sonu galiba... Benim aslında ilk doğumumda çıkmıştı ama hiç sikintisini yaşamamıştım o dönem ne ağrı ne kanama..ama bu hamileliğin sonlarına doğru bambaşka bi boyuta evrildi doğumda son darbeyi vurdu

Ben oturma simidi aldim canim oyle oturutorum

Kızlar bebek bezleri migrosta gerçekten ciddi indirime girmiş almak isteyen varsa baksın isterseniz
Bende şimdi onu yazmaya geldim Bi de hepsi burada da 2.ye %50 indirim olanlar var o da çok uyguna geliyor. Hatta Migros'tan uygun baktım sipariş veriyorum

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…