Ah canim stres bastı iyice haklısın ama kendi kendimizi telkin edeceğiz.. son zamanına geldik.. gün içinde 5 kere krize giriyorum bende sonra geçiyorBende çok sık oluyor bu nst de bazen sancı olarak çıkıyor bazen bebek hareketi olarak çıkıyor tam muamma yani hiç ayırt edemiyorum özellikle dikkat ettim her zaman sancı olarak çıkmadı
Doktor normal deyip eve yolluyor hepağrılarım da çok arttı gece bel ağrısından uyuyamadım sabaha kadar dua ettim dursun cumaya kadar bir şey olmasın diye
Günün belli olması sezaryan beklemek de ayrı bir stresmiş modum iyice düştü sürekli eşim yokken gelecek paniği yaşıyorum kafayı yememe ramak kaldı ya beş gün beş sene oldu sanki
Yakınmış kontrolün canımYarın sabah 9 da çağırmıştı zaten kontrolümde vardı
Benim tek ayak bileğim ve tek elim şişiyor canım 1 haftadır neredeyse böyle.. doktor belki damar tıkanması vardır demişti geçen hafta tansiyonum da normal 11 7 11 8 civarı diye dert etmedim.. uzanıp dinlenince iniyor benim senin de öyle mi?Yarın sabah 9 da çağırmıştı zaten kontrolümde vardı
Evet canim seni cok iyi anliyorum.oturdygun yerden kalkman,tuvalete girmen,uzanman bebegi kucagina almak bile acitiyordu beni.Rabbim agrilarini aldin iyiles hemencik insallahSuan 2 gun gecti dogumun uzerinden
Idare ediyorum ama oturup kalkmak uzanmak zor oluyo
Amin canim insallahEvet canim seni cok iyi anliyorum.oturdygun yerden kalkman,tuvalete girmen,uzanman bebegi kucagina almak bile acitiyordu beni.Rabbim agrilarini aldin iyiles hemencik insallah
Kuzum ben ertesı aksam yapmıştım ama herhangi bil ilaç vermiyolar gaz çıktıysa buyuk wc onemlı degıl yanı elbet olur da hemen olsun demıyolar oğlumda 4.gün falan anca cıkmıstımAmin canim insallah
Bu arada henuz buyuk abdestimi yapmadimda onun icinde bi ilac falanmi ictiniz yoksa bekledinizmi
Ben hastanedeyken yaptim.doktorum gazimi ve buyuk tuvaletimi yapmadan cikarmadi .azcik yapiyorsun zaten afedersin keçi boku gibi oluyor .ılık su ic canim benim oyle gelmisti tuvaletim.Amin canim insallah
Bu arada henuz buyuk abdestimi yapmadimda onun icinde bi ilac falanmi ictiniz yoksa bekledinizmi
Evet kuzum şimdi acile gidip idrar tahlili vercem yarın kendi doktorumada gösteririmYakınmış kontrolün canım
Hayır geçmiyor ama zaten ben hiç uzanmıyorım doğsun diye sürekli yürüyorum topun üstündeyim yere çömeliyorım oda daha kötü yapıyor ama bu sabah kalktığımda yüzüm şişmişti canım sağ gözüm kapanmıştıBenim tek ayak bileğim ve tek elim şişiyor canım 1 haftadır neredeyse böyle.. doktor belki damar tıkanması vardır demişti geçen hafta tansiyonum da normal 11 7 11 8 civarı diye dert etmedim.. uzanıp dinlenince iniyor benim senin de öyle mi?
5. Gün çıkabilmiştim.Amin canim insallah
Kuzum ben ertesı aksam yapmıştım ama herhangi bil ilaç vermiyolar gaz çıktıysa buyuk wc onemlı degıl yanı elbet olur da hemen olsun demıyolar oğlumda 4.gün falan anca cıkmıstım
Anladim kizlarBen hastanedeyken yaptim.doktorum gazimi ve buyuk tuvaletimi yapmadan cikarmadi .azcik yapiyorsun zaten afedersin keçi boku gibi oluyor .ılık su ic canim benim oyle gelmisti tuvaletim.
Baya uzun surmus5. Gün çıkabilmiştim.
Mutlaka görün canım doktora şansına bugün nobetciymis bi foto çek yolla.. gel der büyük ihtimalle hemen gidersinEvet kuzum şimdi acile gidip idrar tahlili vercem yarın kendi doktorumada gösteririm
Hayır geçmiyor ama zaten ben hiç uzanmıyorım doğsun diye sürekli yürüyorum topun üstündeyim yere çömeliyorım oda daha kötü yapıyor ama bu sabah kalktığımda yüzüm şişmişti canım sağ gözüm kapanmıştı
Gorumcem şey dedi bana yanımıza hastaneye ev yapımı kayisi hoşafı yapalım ki rahat çıkarsın tuvalete. kendine ablalarina hep yaptık demişti, bir yakının yapsa getirse belki işe yarar canım.Baya uzun surmus
Canim kasik biberonla veriyorum benÖnce emziriyorum canım bende korkuyorum memeyi unutmasından ama sık sık emzirmeye çalışıyorum her acıkıp aradığında meme veriyorum bu bazen 15 dk da bir 1 saatte bir oluyor baktım hala memeden doymuyor mama veriyorum. Kaşıkla vermeyi teklif etmiştim hemşire kaşığa da alışabilir alışacak olursa dedi bende mecbur veriyorum. Gözlerim kapanmaya geliyor bayılır gibi oluyorum geçen gece 24 saatte 3 saat uyumuş görünüyorum zombi gibi oldum bir yandan da antibiyotik tedavisi görüyorum hastanedeyim bir serum bitti demek için kalkıyorum bir bebek acıkıyor ona kalkıyorum. Umarım memeyi unutmaz sıpalar şu 3 haftalık süreyi bir atlatsaydık hayırlısıyla
Annem yapacakti ama iste durumu biliyosunuzGorumcem şey dedi bana yanımıza hastaneye ev yapımı kayisi hoşafı yapalım ki rahat çıkarsın tuvalete. kendine ablalarina hep yaptık demişti, bir yakının yapsa getirse belki işe yarar canım.
Şimdi acile geçiyorum olmadı kendi doktoruma geçeceğim neyseki tansiyonum normal hep 10-7 gibi çıkıyorMutlaka görün canım doktora şansına bugün nobetciymis bi foto çek yolla.. gel der büyük ihtimalle hemen gidersin
Haber verirsin mutlaka bize de.. güzel haberlerle gel insallahŞimdi acile geçiyorum olmadı kendi doktoruma geçeceğim neyseki tansiyonum normal hep 10-7 gibi çıkıyor
Aynen neyse sağlık olsun canım, evde kendin de yaparsın biraz daha rahatlatır seniAnnem yapacakti ama iste durumu biliyosunuz
Kuzey en rahat bunu emiyor canım. Sen sürekli meme de vereceksin memeyi unutmaz herhaldeMemeyi unutur diye korkuyorum nasil biberonla veriyosun
Ebe bana kasik biberonu onerdi onla veriyoruz. Mememde uyudu bugun. Bu cocuk bunu sevecek sanirimKuzey en rahat bunu emiyor canım. Sen sürekli meme de vereceksin memeyi unutmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?