2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ah canim stres bastı iyice haklısın ama kendi kendimizi telkin edeceğiz.. son zamanına geldik.. gün içinde 5 kere krize giriyorum bende sonra geçiyor ufaklıklar babalarını ve gunlerini bekleyecekler inşallah ben inanıyorum bizimkilere
Koca 9 ay geçmiş te bu 5 gün geçmeyecek gibi ama emin ol geçecek ve sağ salim sağlıkla kucağımıza alacağız

Yarın sabah 9 da çağırmıştı zaten kontrolümde vardı
Benim tek ayak bileğim ve tek elim şişiyor canım 1 haftadır neredeyse böyle.. doktor belki damar tıkanması vardır demişti geçen hafta tansiyonum da normal 11 7 11 8 civarı diye dert etmedim.. uzanıp dinlenince iniyor benim senin de öyle mi?

Evet canim seni cok iyi anliyorum.oturdygun yerden kalkman,tuvalete girmen,uzanman bebegi kucagina almak bile acitiyordu beni.Rabbim agrilarini aldin iyiles hemencik insallah
Amin canim insallah
Bu arada henuz buyuk abdestimi yapmadimda onun icinde bi ilac falanmi ictiniz yoksa bekledinizmi

Amin canim insallah
Bu arada henuz buyuk abdestimi yapmadimda onun icinde bi ilac falanmi ictiniz yoksa bekledinizmi
Kuzum ben ertesı aksam yapmıştım ama herhangi bil ilaç vermiyolar gaz çıktıysa buyuk wc onemlı degıl yanı elbet olur da hemen olsun demıyolar oğlumda 4.gün falan anca cıkmıstım

Amin canim insallah
Ben hastanedeyken yaptim.doktorum gazimi ve buyuk tuvaletimi yapmadan cikarmadi .azcik yapiyorsun zaten afedersin keçi boku gibi oluyor .ılık su ic canim benim oyle gelmisti tuvaletim.

Yakınmış kontrolün canım
Evet kuzum şimdi acile gidip idrar tahlili vercem yarın kendi doktorumada gösteririm
Hayır geçmiyor ama zaten ben hiç uzanmıyorım doğsun diye sürekli yürüyorum topun üstündeyim yere çömeliyorım oda daha kötü yapıyor ama bu sabah kalktığımda yüzüm şişmişti canım sağ gözüm kapanmıştı

Kuzum ben ertesı aksam yapmıştım ama herhangi bil ilaç vermiyolar gaz çıktıysa buyuk wc onemlı degıl yanı elbet olur da hemen olsun demıyolar oğlumda 4.gün falan anca cıkmıstım

Ben hastanedeyken yaptim.doktorum gazimi ve buyuk tuvaletimi yapmadan cikarmadi .azcik yapiyorsun zaten afedersin keçi boku gibi oluyor .ılık su ic canim benim oyle gelmisti tuvaletim.
Anladim kizlar
Gaz cikariyodum suan bile geliyo ama ɓen tualete gidene kadar gidiyo oldugum yerde yapamiyorum oda arkadasim var bugun geldi
Yarin evde cikartirim artik napim

Mutlaka görün canım doktora şansına bugün nobetciymis bi foto çek yolla.. gel der büyük ihtimalle hemen gidersin

Canim kasik biberonla veriyorum ben

Gorumcem şey dedi bana yanımıza hastaneye ev yapımı kayisi hoşafı yapalım ki rahat çıkarsın tuvalete. kendine ablalarina hep yaptık demişti, bir yakının yapsa getirse belki işe yarar canım.
Annem yapacakti ama iste durumu biliyosunuz

Mutlaka görün canım doktora şansına bugün nobetciymis bi foto çek yolla.. gel der büyük ihtimalle hemen gidersin
Şimdi acile geçiyorum olmadı kendi doktoruma geçeceğim neyseki tansiyonum normal hep 10-7 gibi çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…