2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün benimde sağ göğüs ucum yok gibi hemşire eliyle tutup ağzına zorla soktu Bi kaç defada ben yaptım ağzıyla kendi şekil verdi şimdi daha rahat alıyor memeyi süt içinde bol su canım şuan hastanede yatıyorum antibiyotik tedavisi görüyorum canım hiç bişey istemiyor bol su içiyorum çok şükür süt var umarım tez zamanda seninde sütün çoğalır güzel güzel emzirirsin

Kızlar merhaba güne yüzüm şiş uyandım göz kapaklarım göz altlarım hep şiş doktorum nöbetçiymiş gitsem mi bilemedim yarın normalde kontrolüm bu arada tansiyonum normal ama bilmiyorum ki napsam
Bunu yanı sıra el ayak şişmesi de var mı

Evet dün ayaklarım bir anda şişti ellerimde bir haftadır var bükemiyordum zaten ama yüzüm bu sabah ilk defa şişti şuan sol ayağım şişten mor gibi duruyor
Bence doktorunu arayıp bilgi vermelisin canım benim de ayaklarım çok şişti tahlil vs yaptılar ilk tahlilde protein kaçağı vardı az miktarda ikinci tahlilde normal görünüyordu ama yüzüm gözümde şişmeye başladı sebebini bulamadık tahlilde sonraki gün sezaryene aldılar sezaryenden 1 gün sonra falan da bütün şişliklerim düzeldi, doktorunu arayıp sorsan iyi olur gibi..

Sutunle.doyuyor mu benimki yarjm saati gecik emiyor ama aranıyor surekli
Yok aşkım bence sütle doymuyor mama takviyesi yapıyorum ama önce memeyi teklif ediyorum yarım saat emiyor sonra arkasına mama veriyorum aç kalmasındansa önce emzirip arkasına mama takviyesi yapıyorum oğluşa sarılıktan 1 gece ışık tedavisi aldı aç kalmasın diye elimden geleni yapıyorum

Memeyi unutur diye korkuyorum nasil biberonla veriyosun

Yarın sabah 9 da çağırmıştı zaten kontrolümde vardı

Ah kıyamam. Geçiyor canım ya 3. Gün baya baya rahatlamış olursun. Bu süreçte ne kadar kalkar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin. Yattıkça ağrı artıyor. Yorma kendini ama hareketi de bırakma yani
Bugun biraz daha iyiyim
Surekli odada geziniyorum zaten
Odada tekdim bugun yeni bi bebek ve anne geldi
Gaz cikarma konusu simdi strese sokar beni
kimse yokken rahat rahat cikarabiliyodum
Az once bana bunu taktilar
Benim olan cok inatci tutuyo emmiyo
Gece guzel yapmisti simdi inat etti
bunu taktik cekmeye baslayinca hemeb cikardik
Hayirlisiyla gelsin inşallah

Aynı aile olmasına rağmen maydonoz ve nane de azaltıyormuş canım eğer izlemeye vaktin olmazsa aklında bulunsun , şifa olsun bol bol süt olsun
Hemen izledim canım dün turşu yemiştim ve gerçekten gece takviye yaptım şu an bunu izlemem iyi oldu

Kizlar bu agrilar nezaman gecer ya
Dikis agrilarim yetmiyo gibi omzum dayanilmaz agriyo
Suan ilac icmeye kalktim pek fayda etmiyo ilaclarda
36 saat gecmis dogumun uzerinden saatlerimi sayicam boyle
Canim 4.gunden sonra biraz hafiflicek agrilar.ama ilk gunler berbat agridi benimde.

Kızlar bu sancı dediğimiz karin kast katı kesiliyor bele biraz ağrı vuruyor ve kalbiniz sıkışıyor gibi mi ? Yoksa bu gaz mı
Bende çok sık oluyor bu nst de bazen sancı olarak çıkıyor bazen bebek hareketi olarak çıkıyor tam muamma yani hiç ayırt edemiyorum özellikle dikkat ettim her zaman sancı olarak çıkmadı
Doktor normal deyip eve yolluyor hep ağrılarım da çok arttı gece bel ağrısından uyuyamadım sabaha kadar dua ettim dursun cumaya kadar bir şey olmasın diye
Günün belli olması sezaryan beklemek de ayrı bir stresmiş modum iyice düştü sürekli eşim yokken gelecek paniği yaşıyorum kafayı yememe ramak kaldı ya beş gün beş sene oldu sanki

Ben de doğduğundan beri mama takviyesi veriyorum. Süt doyması için maalesef yeterli olmuyor. Belki zamanla süt çoğalınca mamayı bırakırım ama şu aşamada doyması önemli. Bir de şimdiki mama içerikleri çok iyi. Anne sütünde olmayan vitaminler bile var, d vitamini gibi.

Önce emziriyorum canım bende korkuyorum memeyi unutmasından ama sık sık emzirmeye çalışıyorum her acıkıp aradığında meme veriyorum bu bazen 15 dk da bir 1 saatte bir oluyor baktım hala memeden doymuyor mama veriyorum. Kaşıkla vermeyi teklif etmiştim hemşire kaşığa da alışabilir alışacak olursa dedi bende mecbur veriyorum. Gözlerim kapanmaya geliyor bayılır gibi oluyorum geçen gece 24 saatte 3 saat uyumuş görünüyorum zombi gibi oldum bir yandan da antibiyotik tedavisi görüyorum hastanedeyim bir serum bitti demek için kalkıyorum bir bebek acıkıyor ona kalkıyorum. Umarım memeyi unutmaz sıpalar şu 3 haftalık süreyi bir atlatsaydık hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…