- 12 Şubat 2023
- 2.239
- 3.752
- 63
- 30
Oh iyi bari ya İnternete pek güvenemiyorum beslendiği anlamına gelir yazıyor üşümüştür yazıyor bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor12 ye kadar yolu var onun da
Maşallah canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar nasılsınız etiketleyemedim sizleri mesajlar çok birikmiş çünküHala okumadığım 8 sayfa var
Biz oğlumla gayet iyiyiz 12 gibi girdik spinal anestezi ile sezeryan gerçekleşti. 12.36da oğlumu gördüm
Ak pak pamuk gibi bir oğlanTahmin ettiğimiz gibi minnak bir bebek 2780 gr. 48 cm doğdu
Ameliyat yerim karnım çok ağrıyor ağrı kesici yapılıyor 4-6 saatte bir
Göğüs ucum yok sütüm de gelmedi daha silikon uç ile memeyle mama veriyoruz
İnşallah çabucak gelir sütüm
Onun dışında ben daha hiç dinlemedim desem yeridir uykum var ama uyuyamıyorum
Bir kokunun bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim
Bizde durumlar böyle anlayacağınız
Bunu yanı sıra el ayak şişmesi de var mıKızlar merhaba güne yüzüm şiş uyandım göz kapaklarım göz altlarım hep şiş doktorum nöbetçiymiş gitsem mi bilemedim yarın normalde kontrolüm bu arada tansiyonum normal ama bilmiyorum ki napsam
Evet dün ayaklarım bir anda şişti ellerimde bir haftadır var bükemiyordum zaten ama yüzüm bu sabah ilk defa şişti şuan sol ayağım şişten mor gibi duruyorBunu yanı sıra el ayak şişmesi de var mı
Bence doktorunu arayıp bilgi vermelisin canım benim de ayaklarım çok şişti tahlil vs yaptılar ilk tahlilde protein kaçağı vardı az miktarda ikinci tahlilde normal görünüyordu ama yüzüm gözümde şişmeye başladı sebebini bulamadık tahlilde sonraki gün sezaryene aldılar sezaryenden 1 gün sonra falan da bütün şişliklerim düzeldi, doktorunu arayıp sorsan iyi olur gibi..Evet dün ayaklarım bir anda şişti ellerimde bir haftadır var bükemiyordum zaten ama yüzüm bu sabah ilk defa şişti şuan sol ayağım şişten mor gibi duruyor
Benimki de aynı canım 5 6 kakalı bezi oluyor ebruş kakalı bez için normal dedi.Kizlar benim minnos emdikten sonrs nerdeyse hep kaka yapiyor normal mi hani sutum yaramiyor mu acaba beslenmiyor mu diye dusunuyorum
Sutunle.doyuyor muBenimki de aynı canım 5 6 kakalı bezi oluyor ebruş kakalı bez için normal dedi.
Aynı aile olmasına rağmen maydonoz ve nane de azaltıyormuş canım eğer izlemeye vaktin olmazsa aklında bulunsun , şifa olsun bol bol süt olsunCanimsinnnn hemenn alalım
Yok aşkım bence sütle doymuyor mama takviyesi yapıyorum ama önce memeyi teklif ediyorum yarım saat emiyor sonra arkasına mama veriyorum aç kalmasındansa önce emzirip arkasına mama takviyesi yapıyorum oğluşaSutunle.doyuyor mubenimki yarjm saati gecik emiyor ama aranıyor surekli
Memeyi unutur diye korkuyorum nasil biberonla veriyosunYok aşkım bence sütle doymuyor mama takviyesi yapıyorum ama önce memeyi teklif ediyorum yarım saat emiyor sonra arkasına mama veriyorum aç kalmasındansa önce emzirip arkasına mama takviyesi yapıyorum oğluşasarılıktan 1 gece ışık tedavisi aldı aç kalmasın diye elimden geleni yapıyorum
Yarın sabah 9 da çağırmıştı zaten kontrolümde vardıBence doktorunu arayıp bilgi vermelisin canım benim de ayaklarım çok şişti tahlil vs yaptılar ilk tahlilde protein kaçağı vardı az miktarda ikinci tahlilde normal görünüyordu ama yüzüm gözümde şişmeye başladı sebebini bulamadık tahlilde sonraki gün sezaryene aldılar sezaryenden 1 gün sonra falan da bütün şişliklerim düzeldi, doktorunu arayıp sorsan iyi olur gibi..
Bugun biraz daha iyiyimAh kıyamam. Geçiyor canım ya 3. Gün baya baya rahatlamış olursun. Bu süreçte ne kadar kalkar yürürsen o kadar çabuk iyileşirsin. Yattıkça ağrı artıyor. Yorma kendini ama hareketi de bırakma yani
Az once bana bunu taktilar
Hayirlisiyla gelsin inşallahMerhaba Kızlar ben bugün doğurcam galiba sabah pijamam ıslandı çişimi tutamadım sandım üzerimi değiştirdim ama ikidir koyduğum ped de ıslanıyor galiba suyum geliyo .. birde uyandığımda çamaşırımda avuç içi kadar pelte şeklinde açık sarı akıntı vardı
Sen oraya bakma canım her bebegin ritmi farklıOh iyi bari ya İnternete pek güvenemiyorum beslendiği anlamına gelir yazıyor üşümüştür yazıyor bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor
Hemen izledim canım dün turşu yemiştim ve gerçekten gece takviye yaptım şu an bunu izlemem iyi olduAynı aile olmasına rağmen maydonoz ve nane de azaltıyormuş canım eğer izlemeye vaktin olmazsa aklında bulunsun , şifa olsun bol bol süt olsun
Canim 4.gunden sonra biraz hafiflicek agrilar.ama ilk gunler berbat agridi benimde.Kizlar bu agrilar nezaman gecer ya
Dikis agrilarim yetmiyo gibi omzum dayanilmaz agriyo
Suan ilac icmeye kalktim pek fayda etmiyo ilaclarda
36 saat gecmis dogumun uzerinden saatlerimi sayicam boyle
Bende çok sık oluyor bu nst de bazen sancı olarak çıkıyor bazen bebek hareketi olarak çıkıyor tam muamma yani hiç ayırt edemiyorum özellikle dikkat ettim her zaman sancı olarak çıkmadıKızlar bu sancı dediğimiz karin kast katı kesiliyor bele biraz ağrı vuruyor ve kalbiniz sıkışıyor gibi mi ? Yoksa bu gaz mı
Suan 2 gun gecti dogumun uzerindenCanim 4.gunden sonra biraz hafiflicek agrilar.ama ilk gunler berbat agridi benimde.
Ben de doğduğundan beri mama takviyesi veriyorum. Süt doyması için maalesef yeterli olmuyor. Belki zamanla süt çoğalınca mamayı bırakırım ama şu aşamada doyması önemli. Bir de şimdiki mama içerikleri çok iyi. Anne sütünde olmayan vitaminler bile var, d vitamini gibi.Memeyi unutur diye korkuyorum nasil biberonla veriyosun
Memeyi unutur diye korkuyorum nasil biberonla veriyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?