- 12 Şubat 2023
- 2.239
- 3.752
- 63
- 30
Ben normal biberonla veriyorum canımCanim kasik biberonla veriyorum ben
Off dogmayinca dertlernayri dogunca ayriBen normal biberonla veriyorum canım
Haha aynen öyle emzik muamelesi yapıyorlar bize. Bugün dışarı çıktık dönüşte nasıl ağlıyor aldım kucağıma meme istiyor. Ağzına aldı ve uyuduEbe bana kasik biberonu onerdi onla veriyoruz. Mememde uyudu bugun. Bu cocuk bunu sevecek sanirimsimdiden parmaginda oynatiyor
Antibiyotik herkese veriliyor canım bende içtim sezeryan sonrası enfeksiyon olmaması için o. Sen ne kadar stresli olursan sütünü etkiler. O yüzden stres olmamaya çalış gelir sütün de inşallah.Canım benim iyiki varsın delircektim ya işim biraz serinledi içeyim kutu bitene kadar
Su içiyorum bolca hatta bestlak damlatıyorum biraz artsa emerken gelse devam edicek miniğim hayırlısıyla gelir umarım bide kuzum kkasını yapamadı 2 gündür yavrum çok üzülüyorum
Sabahtan beri su ixmeye gidemedim yaHaha aynen öyle emzik muamelesi yapıyorlar bize. Bugün dışarı çıktık dönüşte nasıl ağlıyor aldım kucağıma meme istiyor. Ağzına aldı ve uyuduBizde de durumlar aynı yani az önce de yutmuyor biliyorum ama memeyi bırakmıyor. Bende insanım oğlum ihtiyaçlarım var diyorum
Maşallah yenidoğan için baya uzun süreSabahtan beri su ixmeye gidemedim ya11 den beri uyumuyor
Bugun herkesin isi vardi yalnizdim. Bugunde uyumayacagi tuttuMaşallah yenidoğan için baya uzun süreAna kucağı almıştık onda duruyor biraz Kuzey ama size erken sanırım o. Sana birilerinin hizmet etmesi lazım ☺
Ne yaptın herşey yolunda mı?Evet çok ıslanıyor. Ya acil servis hatta ambulans bile okadar pahalı ki inanılmaz birde çok önemli ve acil olduğuna inanmazlarsa saatlerce bekletebiliyorlarmış. Ondan gitmek istemedik hemen acaba dedim rahim açılması başladığında mı oluyor bu yada iç karnım mı genişliyor
Ay annem de oğluş 3 günde bir tuvalete çıkıyor diye kayısı hoşafı yaptı sütünden geçsin dedi. Benim bağırsakları bozduGorumcem şey dedi bana yanımıza hastaneye ev yapımı kayisi hoşafı yapalım ki rahat çıkarsın tuvalete. kendine ablalarina hep yaptık demişti, bir yakının yapsa getirse belki işe yarar canım.
Gündüzleri aynı pozisyonda az da olsa emerken geceleri çocuğum fıttırıyo memeye yaklaşırken başlıyo ağlamaya sesi kısıldı yaBenım en verım aldığım pozısyon
Ay annem de oğluş 3 günde bir tuvalete çıkıyor diye kayısı hoşafı yaptı sütünden geçsin dedi. Benim bağırsakları bozduO çıkcak diye ben mahvoldum
Valla lohusa psikolojisi zor. Ben daha yeni yeni normale döndüm. Gerçekten kötüydüm evdekilere de kök söktürdüm diyebilirimLohusalık ruh haline giren var mı aranızda? Ben sanırım lohusalık depresyonunun kıyısından geçiyorum.Rahatlığıma epey alışmışım ve sürekli bitmeyen emzirme ve alt değiştirme rutini iki haftadır beni yordu sanırım. Biraz çocuk kararını sorgulamaya başladım bile çok seviyorum onu ve üstüne titriyorum, herşeyi layıkıyla yapmaya çalışıyorum ama yine de biraz bu rutinden bunaldım. O yüzden en ufak şeylere takmaya başladım. Örneğin, eşimin ailesi her gün torun görmek için görüntülü arıyorlar ama hamileyken sürekli halimi hatırımı soran insanlar şimdi sadece bebekle ilgileniyor. Ona bile takılıyorum. Sütüm halen yetersiz, bebeğime yetemiyorum diyip ağlıyorum. Geçen altını temizlerken yanlışlıkla üstüne su döktüm ve suçluluk duygusundan uyuyamadım geri. Garip bir ruh hali. Biliyorum hormonlardan ötürü böyle hissediyorum ve bu geçici ama ister istemez panikliyorum bu ara. Annelik zormuş ama şu anda bir tek emin olduğum şey bu..
Arkadaşım durumun nasıl bebek geldi mi merak ettim sağlıkla gelsin inşallahMerhaba Kızlar ben bugün doğurcam galiba sabah pijamam ıslandı çişimi tutamadım sandım üzerimi değiştirdim ama ikidir koyduğum ped de ıslanıyor galiba suyum geliyo .. birde uyandığımda çamaşırımda avuç içi kadar pelte şeklinde açık sarı akıntı vardı
Canım kesinlikle yalnız değilsin. Dün eşime dedim ki ben eski hayatımızı özledim. Evet kızımı çok seviyorum iyi ki geldi ama bu 17 günlük rutin beni de yordu. Bazen hayatım bitmiş gibi hissediyorum. Ama biliyorum ki geçici bu bi süreç. HatTa ayyy ne minikti keşke öyle kalsaydı diyeceğimiz günler gelecek. Özleyeceğiz bu günleri. Ama şu an kendimize haksızlık etmeyelim yaşadığımız şey hiç de kolay değil. Bunalmamız daralmamız normal ayrıca hormonlarLohusalık ruh haline giren var mı aranızda? Ben sanırım lohusalık depresyonunun kıyısından geçiyorum.Rahatlığıma epey alışmışım ve sürekli bitmeyen emzirme ve alt değiştirme rutini iki haftadır beni yordu sanırım. Biraz çocuk kararını sorgulamaya başladım bile çok seviyorum onu ve üstüne titriyorum, herşeyi layıkıyla yapmaya çalışıyorum ama yine de biraz bu rutinden bunaldım. O yüzden en ufak şeylere takmaya başladım. Örneğin, eşimin ailesi her gün torun görmek için görüntülü arıyorlar ama hamileyken sürekli halimi hatırımı soran insanlar şimdi sadece bebekle ilgileniyor. Ona bile takılıyorum. Sütüm halen yetersiz, bebeğime yetemiyorum diyip ağlıyorum. Geçen altını temizlerken yanlışlıkla üstüne su döktüm ve suçluluk duygusundan uyuyamadım geri. Garip bir ruh hali. Biliyorum hormonlardan ötürü böyle hissediyorum ve bu geçici ama ister istemez panikliyorum bu ara. Annelik zormuş ama şu anda bir tek emin olduğum şey bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?