2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Etiketlere bakamadım kızlar ama haber vermek istedim biz iyiyiz Barbaros da iyi kavuştuk çok şükür
Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün

Normaldir ya biz ilk tutmada zorluk yaşıyoruz şuan çok açsa hemen tutuyor ama diğer türlü geriniyor uyuyor
Ya benimki memede uyuyor, gaz çıkarayım diyorum yatırırken bu sefer uyanıyor yine meme istiyor böyle bir kısır döngü içindeyiz. Uyurken de meme hep ağzında vakumlu çekmeye çalışırsam hemen tekrar emmeye başlıyor çekiştiriyor
Canım inşallah çabuk toparlarsın, çok uzun sürdü gerçekten

Bende philips avent de var ama ebe kasik biberonu onerdi o kdr mamaya ragmen meme reddi yasamadim
Valla Kuzey konuşabilse mamayı da memeden isteyecek Aslında EDS başlayacaktım bi kere yaptım onda da kıyamamışım ucunu sokmaya 60 ml mamanın 15i anca gitti Sonra da kendileri mama düzenini bozdu şaşkın olduk ortalığı yıkıyor acıkınca eds ayarlayacak zaman olmuyor. Biberonla veriyorum henüz bi reddetme olmadı.

Ya bizde suan tek sikinti su. Gogsumun ucunun biri cok icerde. Meme ucu almistim. Diger gogsumude onsuz emmiyor inat ediyor yikiyor ortaligi

Arada bir olması da güzel. Sen devam et canım. Stres ama gerçekten çok etkiliymiş onu fark ettim. Benim sütüm iyiydi doğumdan beri hiç sorun yaşamadım. Annem gitti ya son birkaç gündür sütüm az bir de savaş haberlerine yüreğim dayanmıyor ona da üzülüyorum. Başka bi farklılık yok yediğim içtiğim şeyler aynı ben de strese yordum. yarın yine yapacağım ben de tarifi

Evet stres etkili ya. Ben izlemiyorum valla savaş haberlerini içim dayanmıyor elimden gelen birşey yok izleyip üzülmek istemiyorum. Hiç haber kanalı açmıyoruz. İzlememeye çalış uzak kal biraz bakalım

Evet stres etkili ya. Ben izlemiyorum valla savaş haberlerini içim dayanmıyor elimden gelen birşey yok izleyip üzülmek istemiyorum. Hiç haber kanalı açmıyoruz. İzlememeye çalış uzak kal biraz bakalım
Aslında ben de açmıyorum haber falan ama biraz da sosyal medya detoksu yapmam lazım heralde.

Kızlar ben 3-3–3 kuralına göre gidiyordum. Ama bunu gördüm siz nasıl ayarladınız süt saklama zamanlarınızı

Eklentiler

• IMG_2104.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 47
1HANIM öncelikle sütüm az deme sakın , bebişko büyüdüğü için daha çok emmeye başlıyor o arada da meme bunu algılayıp fazla süt üretmeye başlayana kadar öyle bir durum oluyor bos gıbı az gibi sonra yine doluluk oluşuyor. Ben oğlum 50 günlükken halam vefat etti 35 yaşında bir kızı geride kaldı cok ağladım cok uzuldum herkes bana sen çok üzülme sütün kaçar falan dedi , bende içimden hep sütüm var yetıyor diye telkinde bulundum kendıme

Bende philips avent de var ama ebe kasik biberonu onerdi o kdr mamaya ragmen meme reddi yasamadim
Evet evet ne kadar veriyordun sen günde Ay kısa zamanda çözülür inşAllah gerçekten uzun sürdü senin için

Ne varsa yapıyorum günlerdir giderek bebeğin kilosuda artıyor dün 3850 idi. Sezeryandan çok korkuyorum inşallah normal kendi sancimla gelir artık

canım benimkide öyle bizde kısır döngüdeyiz kıyamıyorumda minnoşum sinirleniyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…