Arada bi oluyor. Günde 2 kere şöyle bi rutin var 2 gündür. Tek göğüs emiyor uyuyor 1 saat sonra uyanıyor öbür göğsü emiyor bırakıyor. 5 dk sonra bi çığlık sanki saatlerdir yememiş Üstüne 60lık mama yiyor.
Ne yapılıyor peki girince çok korkuyorum canım çok yanıyor bugün bnden de kan geldi acil ddoluydu özel hastanede kabul etmiyor randavusuz normal bı kliniğe gittim pasuman yaptı iç dikisler zarar görmüş olabilir dedi ulturason şart dedi yarın tekrar gideceğim özele
Ne yapılıyor peki girince çok korkuyorum canım çok yanıyor bugün bnden de kan geldi acil ddoluydu özel hastanede kabul etmiyor randavusuz normal bı kliniğe gittim pasuman yaptı iç dikisler zarar görmüş olabilir dedi ulturason şart dedi yarın tekrar gideceğim özele
Geçmiş olsun canım antibiyotik tedavisi görüyorum şuan canım sabah akşam serum takılıyor yarın 10 gün olacak 30 u geçti takılan serumlar inşallah seninki böyle bişey değildir ve çabucak toparlanırsın
Geçmiş olsun canım antibiyotik tedavisi görüyorum şuan canım sabah akşam serum takılıyor yarın 10 gün olacak 30 u geçti takılan serumlar inşallah seninki böyle bişey değildir ve çabucak toparlanırsın
Ay bence de mamadan kaçmayın ben sütüm var diye vermedim çok yükseldi, iki kere kan aldılar ağlaya ağlaya bir hal oldum, fototerapide zaten iki kere daha aldılar, orda beni çıkardılar hatta bir tuvalete git dediler o ara kan almışlar
Yarın 10 gün oluyor canım artık evde tedaviye geçilecek sanırsam, bünyeyle alakalı diyorlar kimisi 2 3 günde atlatmış kurtulmuş. Benim sabah akşam karnıma çöküyorlar hala sızıntı var pansuman antibiyotik ağrı kesici serum serum serum...