2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
he sağ bakalım inşallah işe yarar yaaa Göğüslerde doluluk hissi oluyor mu ?

Ya lohusa olmak gerçekten zor. Ağlasın biraz uzun sürsün susmasın bende ağlıyorum onunla
Arada bi oluyor. Günde 2 kere şöyle bi rutin var 2 gündür. Tek göğüs emiyor uyuyor 1 saat sonra uyanıyor öbür göğsü emiyor bırakıyor. 5 dk sonra bi çığlık sanki saatlerdir yememiş Üstüne 60lık mama yiyor.

Hayır normal değil bugün 8 gündür yatıyorum ben sıvı gelmesinden hatta benden baya baya kanlı su gelmişti doktora gitmelisin bir an önce..
Ne yapılıyor peki girince çok korkuyorum canım çok yanıyor bugün bnden de kan geldi acil ddoluydu özel hastanede kabul etmiyor randavusuz normal bı kliniğe gittim pasuman yaptı iç dikisler zarar görmüş olabilir dedi ulturason şart dedi yarın tekrar gideceğim özele

Geçmiş olsun canım antibiyotik tedavisi görüyorum şuan canım sabah akşam serum takılıyor yarın 10 gün olacak 30 u geçti takılan serumlar inşallah seninki böyle bişey değildir ve çabucak toparlanırsın

Çok geçmiş olsun kızlar inşallah hemen toparlanırsınız dikiş acısı da serum yemek de çok zor

Bişey öngörmüyorlar mı şu kadara düzelir şöyle olue falan diye çok oldu ya ordasın

Ya evet bende anlamıyorum doktorlar bana mama verme diyor e tamamda diğer türlü yazık değil mi sarılık olsa bende veriyorum çok olmasada

Bişey öngörmüyorlar mı şu kadara düzelir şöyle olue falan diye çok oldu ya ordasın
Yarın 10 gün oluyor canım artık evde tedaviye geçilecek sanırsam, bünyeyle alakalı diyorlar kimisi 2 3 günde atlatmış kurtulmuş. Benim sabah akşam karnıma çöküyorlar hala sızıntı var pansuman antibiyotik ağrı kesici serum serum serum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…