- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Ben ekstradan birşey yapmadığım halde 2 - 3 cm açıklık dedi, bunu merdiven inip çıkmaya bağladım ben yoksa başka bir şey yapmamıştım. Günde en az 25 - 30 kere merdiven inip çıkıyorum herhalde, fazlası vardır mutlaka bir gün sayıcamNe varsa yapıyorum günlerdir giderek bebeğin kilosuda artıyor dün 3850 idi. Sezeryandan çok korkuyorum inşallah normal kendi sancimla gelir artık
Yurt dışı eğitimi olarak ilk 6 6 12, sonra Türkiye de 6 6 6 kuralına göre eğitim aldım, sonra 3 3 3 e düştü. Seneye 1 1 1 e düşmese bariKızlar ben 3-3–3 kuralına göre gidiyordum. Ama bunu gördüm siz nasıl ayarladınız süt saklama zamanlarınızı
2 haftaya kadar düşmeyebilir, normal . Bezin içinde falan kalmasın, hava alsın. Kuruyunca düşüyorBi tedirgin oldum ya dusmeyince bugun 9. Gun
Valla kuzum ne zaman isterse 30 cc yaptim verdim hep o arada ara ara emdirmeye calistimEvet evet ne kadar veriyordun sen günde
Ay kısa zamanda çözülür inşAllah gerçekten uzun sürdü senin için
Kurumus aslinda canim ama dusmek uzeredir heralde2 haftaya kadar düşmeyebilir, normal . Bezin içinde falan kalmasın, hava alsın. Kuruyunca düşüyor
Kuruduysa merak etme dibi de iyice kuruyunca bebek de hareket ettikçe dibinden ayrılır düşer. Bu arada göbek düştükten sonra bir iki nokta kadar kanama da olabilir merak etme.Kurumus aslinda canim ama dusmek uzeredir heralde
Ben biraz az veriyorum galiba yaValla kuzum ne zaman isterse 30 cc yaptim verdim hep o arada ara ara emdirmeye calistim
Oy minnoş hadi bul yolunu gel anneni bekletmeKızlar 30 dkdır falan karın kasık bölgemde adet sancısına benzer bir ağrı var ve bebişkom hareketli. Ay inşaallah çıkışı bulmaya çalışıyordurBen el feneriyle yol gösteririm sen yeterki gel anneemm
Esime birisi bizim 3-4 gundr dustu demis oda tedirgin olmusKuruduysa merak etme dibi de iyice kuruyunca bebek de hareket ettikçe dibinden ayrılır düşer. Bu arada göbek düştükten sonra bir iki nokta kadar kanama da olabilir merak etme.
Kiz midesi buyuyor ver korkmaBen biraz az veriyorum galiba ya
Ben 30 yapıyordum ıkıncı şırıngada ıcmıyordu 10-15 cc içiyordu emme sonrası, sonra onuda bıraktım zaten kuzumOy minnoş hadi bul yolunu gel anneni bekletme
Ayy inşaallahOy minnoş hadi bul yolunu gel anneni bekletme
Cildi kurudur belki. Kimisinin cildi kuru oluyor, bazı bebişlerde de pıhtılaşma faktörü yüksek oluyor k vitamini kaynaklı o zaman da çabuk düşüyor. Ama 15 güne kadar çok normal aktif kanama vs olmadığı süreceEsime birisi bizim 3-4 gundr dustu demis oda tedirgin olmus
Canım sağdığımız sütü odaısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklayabiliyoruz. Şimdi bazı yerlerde süreler 3-3-3 den farklı. Onu konuşuyoruzBu kural nedir canım kusura bakma yazıldıysa kaçırdım ben
Ayyy canım benim kıyamam. bende kendimi telkin ediyorum valla içimden. İnşallah dediğin gibi bebişko büyüdüğü için öyle hissediyorumdur. Şimdi duru uyuyordu ben de uyumuşum yarım saatcik. Uyandım ki dolmuş memintolar. Uyku da cidden iyi geliyor1HANIM öncelikle sütüm az deme sakın , bebişko büyüdüğü için daha çok emmeye başlıyor o arada da meme bunu algılayıp fazla süt üretmeye başlayana kadar öyle bir durum oluyor bos gıbı az gibi sonra yine doluluk oluşuyor. Ben oğlum 50 günlükken halam vefat etti 35 yaşında bir kızı geride kaldı cok ağladım cok uzuldum herkes bana sen çok üzülme sütün kaçar falan dedi , bende içimden hep sütüm var yetıyor diye telkinde bulundum kendıme
Her şey tamam da buzluk için 3 ay çok kısa geliyor bana beeee 1 yıl iyiBende 3-3-3 biliyordum canım hastanenin verdiği bilgilendirme kartında yazıyordu öyle
Pffff şu an yurtdışında nasıl acaba uygulama. İnstada görüyorum kadınlar nasıl süt sağıp sağıp sürehilere dolduruyorlar valla.Yurt dışı eğitimi olarak ilk 6 6 12, sonra Türkiye de 6 6 6 kuralına göre eğitim aldım, sonra 3 3 3 e düştü. Seneye 1 1 1 e düşmese bari
Uyuyabılırsen geliyor tabı gelmezmi hiçCanım sağdığımız sütü odaısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklayabiliyoruz. Şimdi bazı yerlerde süreler 3-3-3 den farklı. Onu konuşuyoruz
Ayyy canım benim kıyamam. bende kendimi telkin ediyorum valla içimden. İnşallah dediğin gibi bebişko büyüdüğü için öyle hissediyorumdur. Şimdi duru uyuyordu ben de uyumuşum yarım saatcik. Uyandım ki dolmuş memintolar. Uyku da cidden iyi geliyor
Her şey tamam da buzluk için 3 ay çok kısa geliyor bana beeee 1 yıl iyi
Pffff şu an yurtdışında nasıl acaba uygulama. İnstada görüyorum kadınlar nasıl süt sağıp sağıp sürehilere dolduruyorlar valla.yıllarca yeter gibi o sütler
Canım inşallah çabuk toparlarsın, çok uzun sürdü gerçekten
Amin kızlar çok sağolun gerçekten psikolojim alt üst oldu ağlamamak için ciddi bir efor sarfediyorum yemeden içmeden kesildim resmen mamayı da çoğalttı oğluş doymuyor gibiAy kısa zamanda çözülür inşAllah gerçekten uzun sürdü senin için
Dondurucu da 36 ay bile olabilir şaşırmamPffff şu an yurtdışında nasıl acaba uygulama. İnstada görüyorum kadınlar nasıl süt sağıp sağıp sürehilere dolduruyorlar valla.yıllarca yeter gibi o sütler
Ah canım benim çok üzgünüm kötü oldu ama geçecek. Azcık daha sabır. Maşallah bak iyi götürdün süreci. Az kaldı. Sen de oğluş da daha iyi olacaksınızAmin kızlar çok sağolun gerçekten psikolojim alt üst oldu ağlamamak için ciddi bir efor sarfediyorum yemeden içmeden kesildim resmen mamayı da çoğalttı oğluş doymuyor gibisarılık riskimiz devam ediyor 8 den 10 a çıkmış salı günü kontrolü var emiyor mama da içiyor ama sarılığı uyuşmazlık yüzünden düşmüyor
Kadın doğumda emzirme eğitim hemşireleri oluyor. Rapor almak için gittiğimde ben emzirme hemşiresiyim eğitim vermemi ister misin demişti bi hemşire, çok da güzel anlatmıştı.Emzirme konusunda birine danışmam lazım. Devlet hastanesinde böyle bi uygulama var mı kızlar ?Papatyamaviss ebru_can_ebru Satilucky bilginiz var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?