2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne varsa yapıyorum günlerdir giderek bebeğin kilosuda artıyor dün 3850 idi. Sezeryandan çok korkuyorum inşallah normal kendi sancimla gelir artık
Ben ekstradan birşey yapmadığım halde 2 - 3 cm açıklık dedi, bunu merdiven inip çıkmaya bağladım ben yoksa başka bir şey yapmamıştım. Günde en az 25 - 30 kere merdiven inip çıkıyorum herhalde, fazlası vardır mutlaka bir gün sayıcam

Bir de ultrason kilosuna takılma bence doktorun eli titrese 300 gram fazla bile çıkar.

Kızlar ben 3-3–3 kuralına göre gidiyordum. Ama bunu gördüm siz nasıl ayarladınız süt saklama zamanlarınızı
Yurt dışı eğitimi olarak ilk 6 6 12, sonra Türkiye de 6 6 6 kuralına göre eğitim aldım, sonra 3 3 3 e düştü. Seneye 1 1 1 e düşmese bari

Oy minnoş hadi bul yolunu gel anneni bekletme

Oy minnoş hadi bul yolunu gel anneni bekletme
Ayy inşaallah
Esime birisi bizim 3-4 gundr dustu demis oda tedirgin olmus
Cildi kurudur belki. Kimisinin cildi kuru oluyor, bazı bebişlerde de pıhtılaşma faktörü yüksek oluyor k vitamini kaynaklı o zaman da çabuk düşüyor. Ama 15 güne kadar çok normal aktif kanama vs olmadığı sürece

Bu kural nedir canım kusura bakma yazıldıysa kaçırdım ben
Canım sağdığımız sütü odaısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklayabiliyoruz. Şimdi bazı yerlerde süreler 3-3-3 den farklı. Onu konuşuyoruz
Ayyy canım benim kıyamam. bende kendimi telkin ediyorum valla içimden. İnşallah dediğin gibi bebişko büyüdüğü için öyle hissediyorumdur. Şimdi duru uyuyordu ben de uyumuşum yarım saatcik. Uyandım ki dolmuş memintolar. Uyku da cidden iyi geliyor
Bende 3-3-3 biliyordum canım hastanenin verdiği bilgilendirme kartında yazıyordu öyle
Her şey tamam da buzluk için 3 ay çok kısa geliyor bana beeee 1 yıl iyi
Yurt dışı eğitimi olarak ilk 6 6 12, sonra Türkiye de 6 6 6 kuralına göre eğitim aldım, sonra 3 3 3 e düştü. Seneye 1 1 1 e düşmese bari
Pffff şu an yurtdışında nasıl acaba uygulama. İnstada görüyorum kadınlar nasıl süt sağıp sağıp sürehilere dolduruyorlar valla. yıllarca yeter gibi o sütler

Uyuyabılırsen geliyor tabı gelmezmi hiç o yüzden iyi düşün iyi olsun

Canım inşallah çabuk toparlarsın, çok uzun sürdü gerçekten

Ay kısa zamanda çözülür inşAllah gerçekten uzun sürdü senin için
Amin kızlar çok sağolun gerçekten psikolojim alt üst oldu ağlamamak için ciddi bir efor sarfediyorum yemeden içmeden kesildim resmen mamayı da çoğalttı oğluş doymuyor gibi sarılık riskimiz devam ediyor 8 den 10 a çıkmış salı günü kontrolü var emiyor mama da içiyor ama sarılığı uyuşmazlık yüzünden düşmüyor

Pffff şu an yurtdışında nasıl acaba uygulama. İnstada görüyorum kadınlar nasıl süt sağıp sağıp sürehilere dolduruyorlar valla. yıllarca yeter gibi o sütler
Dondurucu da 36 ay bile olabilir şaşırmam Adamlar iliğini kemiğini sömürüyor herşeyin, olabilecek enn uzun süreye kadar saklıyorlar. Bizimkiler daha temkinli gibi ama bilemiyorum

Ah canım benim çok üzgünüm kötü oldu ama geçecek. Azcık daha sabır. Maşallah bak iyi götürdün süreci. Az kaldı. Sen de oğluş da daha iyi olacaksınız

Emzirme konusunda birine danışmam lazım. Devlet hastanesinde böyle bi uygulama var mı kızlar ? Papatyamaviss ebru_can_ebru Satilucky bilginiz var mı ?
Kadın doğumda emzirme eğitim hemşireleri oluyor. Rapor almak için gittiğimde ben emzirme hemşiresiyim eğitim vermemi ister misin demişti bi hemşire, çok da güzel anlatmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…