2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bugüne kadar sorun olmamıştı ama haklısın artık başlamak lazım. Doktorumuza danışıp başlayalım. Ay inşallah işe yarar. Sen de mi biogaia kullanıyorsun?

Canım dozu günde 5 damla şeklinde. Mamasına damlatıyorduk ama bazen mamayı bitirmiyor biz de bugün çay kaşığı ile yavaş yavaş ağzına akıtarak verdik
Canım doktorun damla hakkındaki geri dönüşünü haber verir misin ? Ben sormayı unuttum

Bende bir bez belirledim üstüne koyuyorum onuda atıyor alt açmasını hiç sevmiyor ki
Benimki de öyle altını açınca basıyor yaygarayı sıpa değiştiriyorum giydirmeden sakinleştiriyorum sonra giydiriyorum
Yani 3-3-3 den bu daha iyi inşallah sağlığın günler de gelir canım bol sütler
Hiç dikkatimi çekmemiş ya. Bakacağım canım sağ ol
İnşallah canım bol bol süt olsun hepimize
Ameliyat sonrası gaz sıkıntım hala devam ediyo malesef ağrımda oluyo idare ediyorum canım kayınvalidrm bizde sağolsun yardımcı oluyor oğlumda tam bir asabi
Benim de öyle oldu pazartesi gecesi bebeğime de çok gaz geçti en son gece 3te eşim duphalac alıp geldi rahatladım biraz bir de tane kimyon ve rezene ikisini beraber içiyorum o da rahatlatıyor bence

Tamam canım haber veririm şimdi hastanedeyim muayenede soracağım

1HANIM 1. Ay kontrolümüze gittik dün canım. Alper Bey izinde Özlem Hanıma gittik. Kalça ve karın ultrasonu istedi, boy, kilo, baş cevresi ve bıngıldak kontrolü yapıldı ciğerlerini falan dinledi altına baktı klasik bir kontroldü bir ay sonra yeniden çağırdı. Sadece Batıkent ümitte 0 yaş hasta kabul eden göz doktoru yok, vişnelikteki doktorun yorumlarını da ben beğenmedim o yüzden gitmedik sanırım acıbademe götüreceğiz siz bir göz doktoru seçtiniz mi?

Bak bu hiç aklıma gelmemişti

Bende oyle biliyordum canim ama degilmis sanirim. Onun yerine kimyon cayi ve dut kurusuna gectim. Mama gunde 2 ye dustu. Birde tek meme
Anne Sütünü Artırır: Östrojen hormonunu uyardığı düşünülen ve galaktogog özelliğine sahip bir bitki olduğu bilinen rezene çayı, anne vücudunda daha fazla süt üretilmesini sağlayabilir.

Sadece tek meme mi alıyor kuzucuk?

Diger gogsumden amlyt oldgm.icin cok az sut geliyor. Daha cok tek meme gidiyoruz. Ben yinede digerini de veriyorum ama aktiflik olarak tek

Diger gogsumden amlyt oldgm.icin cok az sut geliyor. Daha cok tek meme gidiyoruz. Ben yinede digerini de veriyorum ama aktiflik olarak tek
Hmm anladım canım geçmiş olsun, ilk ameliyatlı göğsünü ver istersen sonra diğer göğsünü verirsin o da emdikçe çoğalır inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…