Bence kullanmalısın kuzum cunku bebeklerın bagırsak sıstemının gelısmesı ıkı ayı buluyor o arada yardımcı oluyor yedıgınden olmasa bile normalde de zorlanıyorlar zaten Lina ıkı haftadan sonra daha cok zorlanmaya başladı Buda ıyı bısey zorlandıkça bagırsak gelişiyormuş bi süre sonra da gecıyormus rahatça yapabiliyolarmıs
5 damla bi kez günde
Bugüne kadar sorun olmamıştı ama haklısın artık başlamak lazım. Doktorumuza danışıp başlayalım. Ay inşallah işe yarar. Sen de mi biogaia kullanıyorsun?
Canım acaba kullandığın ilaçlar onu da mayıştırıyor olabilir mi ?
Ay hareket ettiriyorum masaj yapıyorum.
Canım nasıl kullanıyorsun damlayı ? Elimde var o damladan da kullanmadım henüz galiba vakti geldi.
Yok canım yaaa sadece anne sütü dvit başka yok. Ama benim yediğim içtiğim ile alakalı ise dün tavuk döner yedim ve iyi değildi. Sütten bebeğe geçtiyse bişeyler bilmiyorum
Canım dozu günde 5 damla şeklinde. Mamasına damlatıyorduk ama bazen mamayı bitirmiyor biz de bugün çay kaşığı ile yavaş yavaş ağzına akıtarak verdik
Canım doktorun damla hakkındaki geri dönüşünü haber verir misin ? Ben sormayı unuttum
Ameliyat sonrası gaz sıkıntım hala devam ediyo malesef ağrımda oluyo idare ediyorum canım kayınvalidrm bizde sağolsun yardımcı oluyor oğlumda tam bir asabi
Benim de öyle oldu pazartesi gecesi bebeğime de çok gaz geçti en son gece 3te eşim duphalac alıp geldi rahatladım biraz bir de tane kimyon ve rezene ikisini beraber içiyorum o da rahatlatıyor bence
Canım dozu günde 5 damla şeklinde. Mamasına damlatıyorduk ama bazen mamayı bitirmiyor biz de bugün çay kaşığı ile yavaş yavaş ağzına akıtarak verdik
Canım doktorun damla hakkındaki geri dönüşünü haber verir misin ? Ben sormayı unuttum
1HANIM
1. Ay kontrolümüze gittik dün canım. Alper Bey izinde Özlem Hanıma gittik. Kalça ve karın ultrasonu istedi, boy, kilo, baş cevresi ve bıngıldak kontrolü yapıldı ciğerlerini falan dinledi altına baktı klasik bir kontroldü bir ay sonra yeniden çağırdı. Sadece Batıkent ümitte 0 yaş hasta kabul eden göz doktoru yok, vişnelikteki doktorun yorumlarını da ben beğenmedim o yüzden gitmedik sanırım acıbademe götüreceğiz siz bir göz doktoru seçtiniz mi?
Canım acaba kullandığın ilaçlar onu da mayıştırıyor olabilir mi ?
Ay hareket ettiriyorum masaj yapıyorum.
Canım nasıl kullanıyorsun damlayı ? Elimde var o damladan da kullanmadım henüz galiba vakti geldi.
Yok canım yaaa sadece anne sütü dvit başka yok. Ama benim yediğim içtiğim ile alakalı ise dün tavuk döner yedim ve iyi değildi. Sütten bebeğe geçtiyse bişeyler bilmiyorum
Anne Sütünü Artırır: Östrojen hormonunu uyardığı düşünülen ve galaktogog özelliğine sahip bir bitki olduğu bilinen rezene çayı, anne vücudunda daha fazla süt üretilmesini sağlayabilir.
Anne Sütünü Artırır: Östrojen hormonunu uyardığı düşünülen ve galaktogog özelliğine sahip bir bitki olduğu bilinen rezene çayı, anne vücudunda daha fazla süt üretilmesini sağlayabilir.