İyi ama cok fena salladi yaAman Allah korusun canımİyisiniz ama değil mi çevre felan iyi mi?
Rabbim korusun insan artık diken üstünde yaİyi ama cok fena salladi ya
MalesefRabbim korusun insan artık diken üstünde ya
Kötü olmuş onca zaman çekmişsin yeni okudum.Allah tez vakitte şifa versinDikişlerin arasında küçük bir açıklık var ordan sızıntı oluyor ilk geldiğim güne bakış çok çok az akıyor ama kurumadı bir türlü
6 günde düştüKizlar bizim gobek kordonumuz henuz dusmedi ya normal mi sizin kac gunde dustu ?
Devlet hastanelerinde emzirme danışmanı oluyor. Çocuk bölümünde odası vardı burda.burası küçük bir devlet hastanesi ama anne bebek dostuEmzirme konusunda birine danışmam lazım. Devlet hastanesinde böyle bi uygulama var mı kızlar ?Papatyamaviss @ebru_can_ebru Satilucky bilginiz var mı ?
Çok geçmiş olsun kuzum, Rabbim beterinden korusun4.3 diyorlar ama mumkun degil daha fazla bence. Ev yikiliyor sandim hemen Arasi aldim off Allahim
Bugün biz de 1. Ay aşımızı olduk. Hemşiremiz bize bir ay sonraya tarih verdi hatta 9 ile 10 arasında yapıyorlarmış bence kendini bir hatırlat kuzum 3. Ay geliyorDeneyimli anneler bu verem aşısını biz hala olmadık 2.ay aşısı sağlık ocağı toplu yapılıyor haber vericem dedi. Bunun zamanı yok mu ya 2,5 aylık olacağız nerdeyse hala haber yok
Hayırlı olsun kuzum ağrıların hafifleyecek biraz sabırBiz çıktık çok şükür.. biraz ağrım var ama geçecek inşallah..
Elimde sleepy bionatural var bitince Molfix pure&soft deneyeceğim bizde sızma ya da pişik yapmadı ama canım. Pipi pozisyonundan mi oluyor acabaKuzum evde hep siziyor ama bizimkijin pipi hep yukarda elimdekiler bitsin molfix deniycem ya
Hayırlı olsun kuzumEtiketlere bakamadım kızlar ama haber vermek istedim biz iyiyiz Barbaros da iyi kavuştuk çok şükür
Geçmiş olsun canım benim4.3 diyorlar ama mumkun degil daha fazla bence. Ev yikiliyor sandim hemen Arasi aldim off Allahim
Doğru vallaKiz midesi buyuyor ver korkma
Bende öyle veriyorum canım emzirdikten sonra doymuyor gibi geliyorsa takviye yapıyorumBen 30 yapıyordum ıkıncı şırıngada ıcmıyordu 10-15 cc içiyordu emme sonrası, sonra onuda bıraktım zaten kuzum
Şimdi düşününce doğru söylüyorsun gibiCanım sağdığımız sütü odaısısında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklayabiliyoruz. Şimdi bazı yerlerde süreler 3-3-3 den farklı. Onu konuşuyoruz
Ayyy canım benim kıyamam. bende kendimi telkin ediyorum valla içimden. İnşallah dediğin gibi bebişko büyüdüğü için öyle hissediyorumdur. Şimdi duru uyuyordu ben de uyumuşum yarım saatcik. Uyandım ki dolmuş memintolar. Uyku da cidden iyi geliyor
Her şey tamam da buzluk için 3 ay çok kısa geliyor bana beeee 1 yıl iyi
Pffff şu an yurtdışında nasıl acaba uygulama. İnstada görüyorum kadınlar nasıl süt sağıp sağıp sürehilere dolduruyorlar valla.yıllarca yeter gibi o sütler
Uyuşmazlık varsa biraz zor düşüyor canım haklısınAmin kızlar çok sağolun gerçekten psikolojim alt üst oldu ağlamamak için ciddi bir efor sarfediyorum yemeden içmeden kesildim resmen mamayı da çoğalttı oğluş doymuyor gibisarılık riskimiz devam ediyor 8 den 10 a çıkmış salı günü kontrolü var emiyor mama da içiyor ama sarılığı uyuşmazlık yüzünden düşmüyor
Bende bir bez belirledim üstüne koyuyorum onuda atıyor alt açmasını hiç sevmiyor kiAcemi annelik mod on
Çok güzel olmuş paşa maşallahBizimki de asık suratlı ama eşim şimdi mimik kasları yok arada bir gelen gülme mimik kaslarının istemsiz kasılmasından diyor bakalım büyüyünce ne olacak
Bizde bugün dışarı çıktık 1.5 saat kadar avmye gittik ilk çıkışa göre başarılı
Kuzum allah kolaylık versin valla zor bşr süreç ama sen yine de onları yalnız bırakma her ihtimale karşı
Bizimki 3 kez alt değişirken çişi dışarı yaptı hepsinde @atatalya nın bulduğu yöntem aklıma geldi ama ben refleks hareketle direk elimi kapadım çok şükür koltuklar yatak felan temiz
Bana da mama verirken enjektör ile verdirdiler ama gerçekten zor mama desteği ile gideceksen kaşık biberon en iyisi
Normal canım 2 haftaya kadar düşer deniyor bizimde düştü düşecek bugün yarın ancak düşer
Kuzum genelde anne bebek dostu hastanelerde gebe okulundaki ebeler eğitim verir
Yani 3-3-3 den bu daha iyiKuzum anne sütü çok kıymetli dünya sağlık örgütü ve yurt dışında iki kaynak 4-4-6 diyor Yani 4 saat 4 gün 6 ay ben sağarsam bu şekilde yaparım
Daha sağma evresine gelmedim gelen anca yetiyor sanırım
Hiç dikkatimi çekmemiş ya. Bakacağım canım sağ olevlet hastanelerinde emzirme danışmanı oluyor. Çocuk bölümünde odası vardı burda.burası küçük bir devlet hastanesi ama anne bebek dostu
Ah kuzum yaa. Tirnagin varsa basini kasi valls bak.Kızlar inanılmaz sinirliyim kvye. Hem yardıma geldim deyip hem horul horul uyuyor kızı zaten zor uyuttum uyuyana kadar bir sonraki beslenme saati geldi tam daldı horlamalarla mızırdanıp duruyor uyanacak. Ben uyudum mu? Hayır tabikii de. Eee yardım ?
Lohusalığın sana verdiği yetkiye dayanarak Sabah olunca lafını sokarsın canımKızlar inanılmaz sinirliyim kvye. Hem yardıma geldim deyip hem horul horul uyuyor kızı zaten zor uyuttum uyuyana kadar bir sonraki beslenme saati geldi tam daldı horlamalarla mızırdanıp duruyor uyanacak. Ben uyudum mu? Hayır tabikii de. Eee yardım ?
Çok kötü Bi tecrübe canım 6 şubat depreminde bende aynı olmuştum direk kızımı kucaklayıp çökmüştüm. O psikoloji uzun zaman atılmıyor..4.3 diyorlar ama mumkun degil daha fazla bence. Ev yikiliyor sandim hemen Arasi aldim off Allahim
Saol canım Allah beterinden korusun diyorum ameliyattan sezaryenden hep korkuyordum zaten başa gelecek varmışKötü olmuş onca zaman çekmişsin yeni okudum.Allah tez vakitte şifa versinbenim de az açık gibiydi bir şey olmadı kimin başına ne geleceği belli olmuyor.ameliyat hiç kolay değil gerçekten
6 günde düştü
Devlet hastanelerinde emzirme danışmanı oluyor. Çocuk bölümünde odası vardı burda.burası küçük bir devlet hastanesi ama anne bebek dostu
Amin canımUyuşmazlık varsa biraz zor düşüyor canım haklısınen kısa zamanda toparlanın inşAllah
Çok geçmiş olsun ya canım benimKizlar cok fena deprem oldu izmirde cok korktuk Allahim sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?