2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dikişlerin arasında küçük bir açıklık var ordan sızıntı oluyor ilk geldiğim güne bakış çok çok az akıyor ama kurumadı bir türlü
Kötü olmuş onca zaman çekmişsin yeni okudum.Allah tez vakitte şifa versin benim de az açık gibiydi bir şey olmadı kimin başına ne geleceği belli olmuyor.ameliyat hiç kolay değil gerçekten
Kizlar bizim gobek kordonumuz henuz dusmedi ya normal mi sizin kac gunde dustu ?
6 günde düştü
Emzirme konusunda birine danışmam lazım. Devlet hastanesinde böyle bi uygulama var mı kızlar ? Papatyamaviss @ebru_can_ebru Satilucky bilginiz var mı ?
Devlet hastanelerinde emzirme danışmanı oluyor. Çocuk bölümünde odası vardı burda.burası küçük bir devlet hastanesi ama anne bebek dostu

Bebeğimin yüzü sivilce oldu demiştim ya çok kötüye gidiyor yüzü gözü her tarafı kıpkırmızı oldu yaa bana doktor infex antibiyotik verdi onu kullanıyorum bence o yaptı çocuğu böyle yan etki ile karşılaşan oldu mu arkadaşlar

Deneyimli anneler bu verem aşısını biz hala olmadık 2.ay aşısı sağlık ocağı toplu yapılıyor haber vericem dedi. Bunun zamanı yok mu ya 2,5 aylık olacağız nerdeyse hala haber yok
Bugün biz de 1. Ay aşımızı olduk. Hemşiremiz bize bir ay sonraya tarih verdi hatta 9 ile 10 arasında yapıyorlarmış bence kendini bir hatırlat kuzum 3. Ay geliyor
Biz çıktık çok şükür.. biraz ağrım var ama geçecek inşallah..
Hayırlı olsun kuzum ağrıların hafifleyecek biraz sabır
Kuzum evde hep siziyor ama bizimkijin pipi hep yukarda elimdekiler bitsin molfix deniycem ya
Elimde sleepy bionatural var bitince Molfix pure&soft deneyeceğim bizde sızma ya da pişik yapmadı ama canım. Pipi pozisyonundan mi oluyor acaba
Etiketlere bakamadım kızlar ama haber vermek istedim biz iyiyiz Barbaros da iyi kavuştuk çok şükür
Hayırlı olsun kuzum
4.3 diyorlar ama mumkun degil daha fazla bence. Ev yikiliyor sandim hemen Arasi aldim off Allahim
Geçmiş olsun canım benim

Kiz midesi buyuyor ver korkma
Doğru valla
Ben 30 yapıyordum ıkıncı şırıngada ıcmıyordu 10-15 cc içiyordu emme sonrası, sonra onuda bıraktım zaten kuzum
Bende öyle veriyorum canım emzirdikten sonra doymuyor gibi geliyorsa takviye yapıyorum Şimdi düşününce doğru söylüyorsun gibi

Uyuşmazlık varsa biraz zor düşüyor canım haklısın en kısa zamanda toparlanın inşAllah

Bende bir bez belirledim üstüne koyuyorum onuda atıyor alt açmasını hiç sevmiyor ki

Yani 3-3-3 den bu daha iyi inşallah sağlığın günler de gelir canım bol sütler
evlet hastanelerinde emzirme danışmanı oluyor. Çocuk bölümünde odası vardı burda.burası küçük bir devlet hastanesi ama anne bebek dostu
Hiç dikkatimi çekmemiş ya. Bakacağım canım sağ ol

Ah kuzum yaa. Tirnagin varsa basini kasi valls bak. bsuna kendni sinir etme

Lohusalığın sana verdiği yetkiye dayanarak Sabah olunca lafını sokarsın canım rahatlat kendini ne strese giriyorsun

Saol canım Allah beterinden korusun diyorum ameliyattan sezaryenden hep korkuyordum zaten başa gelecek varmış

Tecrübeli annelerim bişey sorayım 2 haftalık bebe uyku rutini yapmış olabilir mi? Gündüz güzel uyanıp emiyor 2 saate bir. Gece olunca tövbe Uyandıramıyorum 2 saat oluyor kaldırmaya çalışıyorum tiske vurmalar burun sokmalar ıslak mendil gezdirmeler vs 3 4 dk emip geri uyuyor. Canı ne zaman isterse o zaman kalkıp emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…