2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım hastaneden çıktık şimdi. Bizim bitmeyen burun tıkanıklığımız var ya onu gösterdik. Burun spreyi verdi bir de buruna damla verdi. Olmazsa antibiyotik başlayacak biogaia için sordum Duru’nun ihtiyacı yok dedi. Bağırsakları gelişiyor o kadar ıkınması falan normal dedi kendi bağırsak florasını oluşturuyor dedi bi süre daha kullanmayacağım yani biogaia. Göz muayenesini henüz konuşmadık. Ve hiç bir fikrim yok. Anadolu hastanesine bakarım orda da yoksa Acıbadem’e bakarım

Deneyimli anneler bu verem aşısını biz hala olmadık 2.ay aşısı sağlık ocağı toplu yapılıyor haber vericem dedi. Bunun zamanı yok mu ya 2,5 aylık olacağız nerdeyse hala haber yok
Verem savaş merkezini arayıp orada da yaptırabilirsiniz. Sağlık ocaklarında yeterli sayı oluşmayınca oraya yönlendiriyor

Güzel anneler bi sorum olacak.
Ebe bana sütün hemen gelmeyebilir o yüzden hastanede mama verebiliriz ama merak etme son çare olarak veririz. Bir biberon ve kaşık al dedi. Ben hiç biberon düşünmediğim için afalladım kaldım, hangisini alsam ne yapsam. Hiç vaktim de kalmadı hemen şimdi alıp hazır etmem lazım. Kaşık ne kaşığı, yenidoğan için ayrı kaşık var mıdır acaba? Biraz baktım mama kaşıkları kocaman geldi gözüme ek gıda için sanki onlar. Çay kaşığı da olur mu acaba diye düşündüm, bebişime kocaman kaşık veremem sanki Bir de biberon sadece ölçülü olsa yeter özellikli olmasına gerek yok onu sadece ölçü için kullanıcaz dedi. Ne yapsam hangisini alsam bilemedim.

Kaşık biberon demiştir muhtemelen. İnternette yada e bebekte var. Biz hastanede şırıngayla verdik ama biraz zor oluyor

Kaşık biberon demiştir muhtemelen. İnternette yada e bebekte var. Biz hastanede şırıngayla verdik ama biraz zor oluyor
Hayır canım kaşık biberon demedi, ayrı ayrı alın biberonu sadece ölçmek için kullanıyoruz dedi mama yapmak için. Bende en kötü ihtimal şırınga ile veririm dedim ama pistonu ayarlayamazsam diye korkuyorum. İnsülin enjektörü alırım herhalde o daha yumuşak oluyor birden gitmiyor

Aa sağol canım iyi dedin ben pazartesi bi arayım bakıyım
Biz öyle yapıyorduk çünkü. Canlı aşı olduğu için belli bir süre içinde yapılması lazım, sonra kalsa da atılıyor maalesef. Misafir hasta falan gelince sadece onun için aşı açılamıyor. Bir şişede toplu oluyor aşı, enjektörle tek tek çekilip yapılıyor. Diğer aşılar gibi her bebeğe bir doz hazır şişede değil.

Hmm ondan o toplu yapılıyor dedi. Toplu olarak aynı gün bi sağlık ocagına gitmektense verem savaş merkezi sakindir oraya giderim

Kıyamam kuzuma bacaklarını hareket ettir canım spor yapar gibi belki yardımcı olur.
Ben Kuzey'in canı istemezse hayatta yapamıyorum onu Bir kasıyor o ayağı bükmek imkansız. Giydirirken de kolları kasıyor bükmüyor bazen yoruluyorum valla kışın napcam böyle yaparsa diyorum.

Bugüne kadar sorun olmamıştı ama haklısın artık başlamak lazım. Doktorumuza danışıp başlayalım. Ay inşallah işe yarar. Sen de mi biogaia kullanıyorsun?
Bende onu kullanıyorum, ekstra bir gaz sıkıntısı yoksa Biogaia veriyorlar galiba hep

Kuzey'in kaka problemi var 3-4 günde zor yapıyordu ve bazen fitil vermek zorunda kalıyordum. Bugün uzun yürüyüş yaptık eve geldik kaka yaptı Yani kaka sıkıntısı olanlar koyun arabasına 1 saat yürüyüş yapın muhtemelen titremek işe yarıyor

Hmm ondan o toplu yapılıyor dedi. Toplu olarak aynı gün bi sağlık ocagına gitmektense verem savaş merkezi sakindir oraya giderim
Evet oralarda daha sık açılıyor aşı. Sağlık ocakları yoğunluğa göre ayda 1 açıyor ya da belki de hiç açmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…