Ameliyat sonrası gaz sıkıntım hala devam ediyo malesef ağrımda oluyo idare ediyorum canım kayınvalidrm bizde sağolsun yardımcı oluyor oğlumda tam bir asabiAmin canımsen nasılsın bebek nasıl
Kıyamam kuzumaDuru kaka yapacak ama ay nasıl zorlanıyor. Hiç yapmazdı böylekendini çok sıkıyor kıvranıyor
İçerde fazla tutulmanın verdiği yetkiye dayanarakAmeliyat sonrası gaz sıkıntım hala devam ediyo malesef ağrımda oluyo idare ediyorum canım kayınvalidrm bizde sağolsun yardımcı oluyor oğlumda tam bir asabi
Evet günlük içiyorum rezene ama yok valla içmesem nasıl olcak acabaİçerde fazla tutulmanın verdiği yetkiye dayanarakRezene içtin micanım baya işe yarıyor
Biyerde rezenenin sutu azalttigini okudum ne kadsr dogru bilmiyorum. Kimyon cayi iciyorum bendeEvet günlük içiyorum rezene ama yok valla içmesem nasıl olcak acaba
Çok doğru kuzum elin varsa kaşınırsınAh kuzum yaa. Tirnagin varsa basini kasi valls bak.bsuna kendni sinir etme
Bu aralar çok stresliyim kuzum lohusalığın başında değil de sonunda mı çıkıyor acaba acısı, sinirlilik varLohusalığın sana verdiği yetkiye dayanarak Sabah olunca lafını sokarsın canımrahatlat kendini ne strese giriyorsun
Kuzum biogai damla önerdi bize tanıdığımız bebekli bir çift eczacıya danışarak aldık faydasını gördümDuru kaka yapacak ama ay nasıl zorlanıyor. Hiç yapmazdı böylekendini çok sıkıyor kıvranıyor
Gece daha derin dalıyor olabilir kızımda sarılık riski vardı, değerimiz yüksek gelmişti hiçbir şekilde ben uyandırmadan kalkıp ağlamıyordu mesela. Ne sabah ne akşam. Gerçi saatini geçirmedim, belki ağlardı emin değilim. Sen ilk ay dolana kadar 3-3.5 saati pek geçirme kuzum benceTecrübeli annelerim bişey sorayım2 haftalık bebe uyku rutini yapmış olabilir mi? Gündüz güzel uyanıp emiyor 2 saate bir. Gece olunca tövbe Uyandıramıyorum 2 saat oluyor kaldırmaya çalışıyorum tiske vurmalar burun sokmalar ıslak mendil gezdirmeler vs 3 4 dk emip geri uyuyor. Canı ne zaman isterse o zaman kalkıp emiyor.
Ağrılar 3. 4. Günlerde azalarak kaybolmuş olacak sadece hareketlerinde seni zorlayabilir bir hale gelecek biraz sabır kuzum. Gaz için de kendini sıcak tut bir süre sonra kalkıp gezin. Bana gezinmek iyi gelmiştiAmeliyat sonrası gaz sıkıntım hala devam ediyo malesef ağrımda oluyo idare ediyorum canım kayınvalidrm bizde sağolsun yardımcı oluyor oğlumda tam bir asabi
Aa bende aksine sütü artırır diye biliyordum Bi araştırayım bakalımBiyerde rezenenin sutu azalttigini okudum ne kadsr dogru bilmiyorum. Kimyon cayi iciyorum bende
Ek bişey kullanıyormusun kuzumDuru kaka yapacak ama ay nasıl zorlanıyor. Hiç yapmazdı böylekendini çok sıkıyor kıvranıyor
3 aydan önce rutın oluşturdu dıyemeyız kuzum canı oyle ıstıyordur suanTecrübeli annelerim bişey sorayım2 haftalık bebe uyku rutini yapmış olabilir mi? Gündüz güzel uyanıp emiyor 2 saate bir. Gece olunca tövbe Uyandıramıyorum 2 saat oluyor kaldırmaya çalışıyorum tiske vurmalar burun sokmalar ıslak mendil gezdirmeler vs 3 4 dk emip geri uyuyor. Canı ne zaman isterse o zaman kalkıp emiyor.
Küçük adama zorla meme vermeye çalışıyorum mama da veriyorum arada acaba acımıyor mu ben mi anlamıyorum diye düşünmeye başladımÇok doğru kuzum elin varsa kaşınırsınsinirlerim bozuldu ya gece gece
Bu aralar çok stresliyim kuzum lohusalığın başında değil de sonunda mı çıkıyor acaba acısı, sinirlilik varejderha gibiyim
Kuzum biogai damla önerdi bize tanıdığımız bebekli bir çift eczacıya danışarak aldık faydasını gördüm
Gece daha derin dalıyor olabilir kızımda sarılık riski vardı, değerimiz yüksek gelmişti hiçbir şekilde ben uyandırmadan kalkıp ağlamıyordu mesela. Ne sabah ne akşam. Gerçi saatini geçirmedim, belki ağlardı emin değilim. Sen ilk ay dolana kadar 3-3.5 saati pek geçirme kuzum bence
Bak o probıyotık gerçekten işe yarıyor ne zaman versem yarım saat sonra kakalar başlıyor ard ardaÇok doğru kuzum elin varsa kaşınırsınsinirlerim bozuldu ya gece gece
Bu aralar çok stresliyim kuzum lohusalığın başında değil de sonunda mı çıkıyor acaba acısı, sinirlilik varejderha gibiyim
Kuzum biogai damla önerdi bize tanıdığımız bebekli bir çift eczacıya danışarak aldık faydasını gördüm
Gece daha derin dalıyor olabilir kızımda sarılık riski vardı, değerimiz yüksek gelmişti hiçbir şekilde ben uyandırmadan kalkıp ağlamıyordu mesela. Ne sabah ne akşam. Gerçi saatini geçirmedim, belki ağlardı emin değilim. Sen ilk ay dolana kadar 3-3.5 saati pek geçirme kuzum bence
Gece uyandırmak için kendimi paralıyorum güneş doğuyor ağam kendi kalkıyor emip geri uyuyor3 aydan önce rutın oluşturdu dıyemeyız kuzum canı oyle ıstıyordur suan
Belli bir yerde acıkıyordur ama gece uyku süresi daha uzun oluyordur arada mama da aldığı için tokluk süresi uzuyordur. Anne sütü mamaya göre daha çabuk sindiriliyor çünküKüçük adama zorla meme vermeye çalışıyorum mama da veriyorum arada acaba acımıyor mu ben mi anlamıyorum diye düşünmeye başladım
Her evde olması gerekiyorBak o probıyotık gerçekten işe yarıyor ne zaman versem yarım saat sonra kakalar başlıyor ard arda
Her çocuk farklıymış gerçekten gün gün daha iyi tecrübe ediyorum bildiklerimi unutturdu sıpa. Kızım saat başı bağırır ağlar memeden ayrılmazdı yemek bile yiyemezdim, maşallah oğlum kızımdan uslu olacak heraldeBelli bir yerde acıkıyordur ama gece uyku süresi daha uzun oluyordur arada mama da aldığı için tokluk süresi uzuyordur. Anne sütü mamaya göre daha çabuk sindiriliyor çünkü
Her evde olması gerekiyor
Canım acaba kullandığın ilaçlar onu da mayıştırıyor olabilir mi ?Tecrübeli annelerim bişey sorayım2 haftalık bebe uyku rutini yapmış olabilir mi? Gündüz güzel uyanıp emiyor 2 saate bir. Gece olunca tövbe Uyandıramıyorum 2 saat oluyor kaldırmaya çalışıyorum tiske vurmalar burun sokmalar ıslak mendil gezdirmeler vs 3 4 dk emip geri uyuyor. Canı ne zaman isterse o zaman kalkıp emiyor.
Ay hareket ettiriyorum masaj yapıyorum.Kıyamam kuzumabacaklarını hareket ettir canım spor yapar gibi belki yardımcı olur.
Canım nasıl kullanıyorsun damlayı ? Elimde var o damladan da kullanmadım henüz galiba vakti geldi.Kuzum biogai damla önerdi bize tanıdığımız bebekli bir çift eczacıya danışarak aldık faydasını gördüm
Yok canım yaaa sadece anne sütü dvit başka yok. Ama benim yediğim içtiğim ile alakalı ise dün tavuk döner yedim ve iyi değildi. Sütten bebeğe geçtiyse bişeyler bilmiyorumEk bişey kullanıyormusun kuzum
Bence kullanmalısın kuzum cunku bebeklerın bagırsak sıstemının gelısmesı ıkı ayı buluyor o arada yardımcı oluyor yedıgınden olmasa bile normalde de zorlanıyorlar zaten Lina ıkı haftadan sonra daha cok zorlanmaya başladı Buda ıyı bısey zorlandıkça bagırsak gelişiyormuş bi süre sonra da gecıyormus rahatça yapabiliyolarmısCanım acaba kullandığın ilaçlar onu da mayıştırıyor olabilir mi ?
Ay hareket ettiriyorum masaj yapıyorum.
Canım nasıl kullanıyorsun damlayı ? Elimde var o damladan da kullanmadım henüz galiba vakti geldi.
Yok canım yaaa sadece anne sütü dvit başka yok. Ama benim yediğim içtiğim ile alakalı ise dün tavuk döner yedim ve iyi değildi. Sütten bebeğe geçtiyse bişeyler bilmiyorum
Bende oyle biliyordum canim ama degilmis sanirim. Onun yerine kimyon cayi ve dut kurusuna gectim. Mama gunde 2 ye dustu. Birde tek memeAa bende aksine sütü artırır diye biliyordum Bi araştırayım bakalım
Bend çoğaltıyor diye biliyorm yani görümcelerim öyle demişti banada anasonla içiyorum gaz sorunu başlarsa tane kimyonda ekleyeceğimBiyerde rezenenin sutu azalttigini okudum ne kadsr dogru bilmiyorum. Kimyon cayi iciyorum bende
Normaldede barsak sorunu yaşadığım için gaz problemi çok ağır geçirdim sanki omzum akadar vurdu bir kaç gece ağrıdan ağladım tutuldum kaldım hatta ay azalarak kaybolur inşAllah dedğin gibi canımAğrılar 3. 4. Günlerde azalarak kaybolmuş olacak sadece hareketlerinde seni zorlayabilir bir hale gelecek biraz sabır kuzum. Gaz için de kendini sıcak tut bir süre sonra kalkıp gezin. Bana gezinmek iyi gelmişti
Ayy oğluşun hayırlı olsun kuzum yazamamıştım. Ooo oğluş sert mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?