2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ameliyat sonrası gaz sıkıntım hala devam ediyo malesef ağrımda oluyo idare ediyorum canım kayınvalidrm bizde sağolsun yardımcı oluyor oğlumda tam bir asabi
İçerde fazla tutulmanın verdiği yetkiye dayanarak Rezene içtin micanım baya işe yarıyor

Ah kuzum yaa. Tirnagin varsa basini kasi valls bak. bsuna kendni sinir etme
Çok doğru kuzum elin varsa kaşınırsın sinirlerim bozuldu ya gece gece
Lohusalığın sana verdiği yetkiye dayanarak Sabah olunca lafını sokarsın canım rahatlat kendini ne strese giriyorsun
Bu aralar çok stresliyim kuzum lohusalığın başında değil de sonunda mı çıkıyor acaba acısı, sinirlilik var ejderha gibiyim
Duru kaka yapacak ama ay nasıl zorlanıyor. Hiç yapmazdı böyle kendini çok sıkıyor kıvranıyor
Kuzum biogai damla önerdi bize tanıdığımız bebekli bir çift eczacıya danışarak aldık faydasını gördüm
Gece daha derin dalıyor olabilir kızımda sarılık riski vardı, değerimiz yüksek gelmişti hiçbir şekilde ben uyandırmadan kalkıp ağlamıyordu mesela. Ne sabah ne akşam. Gerçi saatini geçirmedim, belki ağlardı emin değilim. Sen ilk ay dolana kadar 3-3.5 saati pek geçirme kuzum bence

Ameliyat sonrası gaz sıkıntım hala devam ediyo malesef ağrımda oluyo idare ediyorum canım kayınvalidrm bizde sağolsun yardımcı oluyor oğlumda tam bir asabi
Ağrılar 3. 4. Günlerde azalarak kaybolmuş olacak sadece hareketlerinde seni zorlayabilir bir hale gelecek biraz sabır kuzum. Gaz için de kendini sıcak tut bir süre sonra kalkıp gezin. Bana gezinmek iyi gelmişti
Ayy oğluşun hayırlı olsun kuzum yazamamıştım. Ooo oğluş sert mi

3 aydan önce rutın oluşturdu dıyemeyız kuzum canı oyle ıstıyordur suan

Küçük adama zorla meme vermeye çalışıyorum mama da veriyorum arada acaba acımıyor mu ben mi anlamıyorum diye düşünmeye başladım

Bak o probıyotık gerçekten işe yarıyor ne zaman versem yarım saat sonra kakalar başlıyor ard arda

Küçük adama zorla meme vermeye çalışıyorum mama da veriyorum arada acaba acımıyor mu ben mi anlamıyorum diye düşünmeye başladım
Belli bir yerde acıkıyordur ama gece uyku süresi daha uzun oluyordur arada mama da aldığı için tokluk süresi uzuyordur. Anne sütü mamaya göre daha çabuk sindiriliyor çünkü
Bak o probıyotık gerçekten işe yarıyor ne zaman versem yarım saat sonra kakalar başlıyor ard arda
Her evde olması gerekiyor

Belli bir yerde acıkıyordur ama gece uyku süresi daha uzun oluyordur arada mama da aldığı için tokluk süresi uzuyordur. Anne sütü mamaya göre daha çabuk sindiriliyor çünkü

Her evde olması gerekiyor
Her çocuk farklıymış gerçekten gün gün daha iyi tecrübe ediyorum bildiklerimi unutturdu sıpa. Kızım saat başı bağırır ağlar memeden ayrılmazdı yemek bile yiyemezdim, maşallah oğlum kızımdan uslu olacak heralde

Canım acaba kullandığın ilaçlar onu da mayıştırıyor olabilir mi ?
Kıyamam kuzuma bacaklarını hareket ettir canım spor yapar gibi belki yardımcı olur.
Ay hareket ettiriyorum masaj yapıyorum.
Kuzum biogai damla önerdi bize tanıdığımız bebekli bir çift eczacıya danışarak aldık faydasını gördüm
Canım nasıl kullanıyorsun damlayı ? Elimde var o damladan da kullanmadım henüz galiba vakti geldi.
Ek bişey kullanıyormusun kuzum
Yok canım yaaa sadece anne sütü dvit başka yok. Ama benim yediğim içtiğim ile alakalı ise dün tavuk döner yedim ve iyi değildi. Sütten bebeğe geçtiyse bişeyler bilmiyorum

Bence kullanmalısın kuzum cunku bebeklerın bagırsak sıstemının gelısmesı ıkı ayı buluyor o arada yardımcı oluyor yedıgınden olmasa bile normalde de zorlanıyorlar zaten Lina ıkı haftadan sonra daha cok zorlanmaya başladı Buda ıyı bısey zorlandıkça bagırsak gelişiyormuş bi süre sonra da gecıyormus rahatça yapabiliyolarmıs
5 damla bi kez günde

Normaldede barsak sorunu yaşadığım için gaz problemi çok ağır geçirdim sanki omzum akadar vurdu bir kaç gece ağrıdan ağladım tutuldum kaldım hatta ay azalarak kaybolur inşAllah dedğin gibi canım
Oğluş çok sert ya uyurken bile kendini çatıyor minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…