2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende seviyorum kuzum evde onun nıyetıne bır Kuran okunması onun hayrına ınsanlara yedırmek içirmek ağırlamak Rabbim sizede nasip etsin, amin

Biogaia yı dr önerdi bana canım

Biogaia yı dr önerdi bana canım
Ya dr gerek yok dedi ama biraz önce yavrum yine nasıl zorlanarak ıkınarak ağlayarak yaptı vercem ya ben de biogaia

Karnı tok mu canım. Benim ki o günlerde açken çok ağlıyordu. Şimdi gaz kaka uyku açlık her şeye ağlıyor
Karni tok gazi cikti alti temiz. Valla ne yapcagimi bilemiyorum. Birde gobegi dustu ama hafif orda sulanma var. Batikon sursem mi acaba bir zarari olur mu ki

Karni tok gazi cikti alti temiz. Valla ne yapcagimi bilemiyorum. Birde gobegi dustu ama hafif orda sulanma var. Batikon sursem mi acaba bir zarari olur mu ki
Canım benim de öyle ıslaklık olmuştu. Saç kurutma makinesi ılık şekilde uzaktan tut. Her alt açmada bu şekilde yap kurur.

ay herkes doğurmuş bir ben kalmışım diyorum,ben de bugün 39+2 ilk kez çatı muayanesi oldum nst yatağında yaptığı için mi bilmiyorum ama aşırı canım yandı,spekulumlu muayenede bile yanmazdı,doktor yine iyi dayandın hiç açılman da yok dedi,sancılarım da yalancı tamamen,başı çok yukarda daha dedi çarşamba tekrar çağırdı duruma göre perşembe suni sancıyla başlatalım dedi ama benim baya bir moralim bozuldu,yaprak dökümü neclaya bağladım kimse gelmesin yoklamasın modundayım ,kaç gündür belim yatakta sağa sola dönerken kıtırdıyodu kesin indi diyodum inmemiş,acele edip müdahale etmek de istemiyorum doğumuna ama geçen hafta kilosu 3300 dü,4 e yaklaşıyor git gide,hiç sezaryen olmak istemiyorum korkuyorum

Olmaz ama genelde önermiyorlar hemen banyo yaptırma bekle orası kurusun tamamen normal bir gün sonra oda kurur zıbınına kan fln değerse korkma

Sağlıkla doğsun kuzum inşallah sezeryan dan da korkma

Emince sorun yok memede uyuyor sorun yok. Yatags koyuyorum ciglik cigliga
E tamam normal ben aynı döngüye gunde kac kez gırıyorum emzıkle bırazda kucakta uyutmaya çalış arada memıktolar dınlensin benimki keyfıne vardı emzıkle de cok durmuyor memeye o ağız değecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…